Sziasztok!
Viol!
Ird mar meg, hogy mi volt ma este. Dec.4-en lesz Dietereknek karacsonyi bulijuk es en is mehetnek, de a buli 7-kor kezdödik es az esti szopizaskor nem lennek itt. Te lefejed a tejet? Nem tudom, hogy nekem sikerülne -e meg, mert mar nem tul sok van. Lehet ma este csinalok egy "fejös"

probat. Es persze mindent anyosomnak kellene megcsinalni. Kiscit felek töle, mert par napja ugy alszik el, hogy bebujok vele az agyunkba es max.5 perc utan szunyal is es megy az agyaba. De ha csak siman az ö agyaba dugom ordit mint a sakal. Nalunk meg hangja sincs!
Eszti!
Köszi az infot, ma vettem neki baba kekszet es mikor elindult az anyosommal setalni akkor adtam neki. Kivancsi vagyok hanyszor fuldokolt töle!
Anyu volt csak itt, de ö mar hetfön hazament.
Beus!
Az en szülinapom apr.5-en van a nevnapom meg okt. 6-an!
KATUS!
BOLDOG NEVNAPOT!!
Nitta!
Örülök, hogy itthon vagy. Ez biztos jott tett Neked, hogy egy kicsit hazagyere es feltöltödjel energiaval.
Vigyazz magadra es ertesits minket, ha itt az idö!
Nercsi!
Kihez mentek szemeszetre? Sajnos eleg keves doki foglalkozik gyerekszemeszettel!
Lanyok!
Lenne egy kerdesem!
Szerintetek ha mar nem tudom szoptatni Larat, mert mostanaban attol felek, hogy mar sokaig nem megy. Adjak neki tapszert este?
Persze ameddig csak tudom szoptatom.