A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Itt folytatom, mert féltem, hogy begyagyul a babanet, aztán elszáll mindenem.
Szóval úgyis vágytam már rá, hogy egyszer alaposan megvizsgáljanak. :)

Arra is rájöttem ma, hogy noha sokáig éltem Pesten, az utóbbi évek alatt igencsak elszoktam tőle. Borzasztó pánik tör rám, ha jönni kell. Minden ember túl közel van, mindig azt lesem, mit akarnak.
Olyan kis naiv vagyok különben is. Tudjátok, miért nem tudtam a dokinéni telcsiszámát hétvégén? Mert nem kérdeztem meg. Ennyire egyszerű. Én meg azt hittem, ez biztos csak a bennfenteseknek jár. Erre ott egy csomó névjegy a pulton. :oops:
Néha elég nehéz együttélnem ám magammal!

meri

Ja, azt elfelejtettem mondani, hogy megnézte a görbémet is, és azt mondta, nagyon jó. :)

meri

Sziasztok!

Meri! Nagyon örülök, hogy nem volt semmi gáz a dokinál, azért írd meg, mi volt UH-n.

Én most itthon csücsülök egyedül, mert a férjem szolgálatban van. Nagyon útálom, alig tudok egyedül aludni.

Pusz
verzsike

MERRE JÁRTOK??????????????
verzsike

Sziasztok!

Mint mindig, úgy látom, ma is én leszek az utolsó. :)
Bocs, hogy ilyen későn jövök, de szülinapoztunk. :oops:

Szóval az UH-n is minden oké volt. Semmi eltérés, ami akadályozná vágyam teljesülését. :) Érnek a tüszők is bőven. Úgyhogy egyszer majd csak jön az a baba. :)

Na mára ennyi, mert hulla vagyok.

Lehet, hogy holnap már nem tudok jönni, hétvégén meg elutazunk bulizni. :)

Jó hétvégét mindenkinek!

Pusz.

meri

Sziasztok!

Én is csatlakoznék hozzátok, ha nem baj....
Egyelőre magamról: 31 éves vagyok (még néhány napig :) ) , a férjemmel ebben a hónapban kezdtünk el próbálkozni.
Már régebb is olvasgattam az itteni irásokat, és úgy tűnik - legalábbis remélem- hogy könnyebb lesz átvészelnem a kétséggel teli időszakokat ( hátha, csak 1-2 lesz :)), ha tudom, hogy rajtam kivűl mások is vannak ugyanabban a hajóban, és ami a legfontosabb, hogy meg is értik, mit érzek....
Remélem, befogadtok!

Merinek: BOLDOG SZÜLINAPOT, és jó bulizást!

Ildikó
ildiko74

Szia Ildi!
Üdv közöttünk!
Szerintem jól döntöttél, néha nagyon nagy segítség, hogy vagyunk egymásnak!!! :D

Meri,
Örülök, hogy az orvosnál minden a legnagyobb rendben volt!
Kép

Lányok,
ahogy elnézem mindenki a dolgait csinálgatja, csak Meri és Verzsike irogatnak... Titi elutazott, Balimama nem jut géphez, Virág? Anubias? Merre vagytok?

Én:
jól vagyok, bár egyre feszültebb a holnap miatt!
Tudjatok róla, csak délután fogok tudni jelentkezni, ugyanis orvos után megyünk be Vivi sulijába, mert rendezvény lesz (karácsonyi készülődés- kézműveskedünk).
Gondoljatok nagyon rám 9 órakkor!!!

puszi,
Ági
csné

Sziasztok!

Meri!

Nagyon sok boldog szülinapot kívánok neked én is. :D Örülök,hogy a doki rendben talált nálad mindent.

Ági!

Nagyon fogok drukkolni,hogy mész holnap a dokihoz és ahogy hazaérsz gyere a hírekkel.Jajj,a kézműveskedés olyan szuper.Én imádom.Hétvégén szappant készítünk Bálintkámmal és egy osztálytársával,meg az öcsikéjével+ az anyujukkal.Alig várom.

Ildi!

Üdv köztünk,gyere gyakran és mesélj sokat.Első bab lesz? Hőmérőzöl?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Köszönöm.... nagyon kedvesek vagytok.

Ági
Holnap reggel szorítani fogok neked, hogy minden rendben legyen! Mondanám, hogy ne aggódj, mert biztos hogy nincs baj, de az aggódás szerintem mindegyikünkben benne lesz, ha idáig eljutunk – nagyon remélem, hogy decemberben már nem leszel egyedüli babás ebben a topikban, és majd te fogod mondani, hogy nincs miért idegeskedni :)
Mindenképp írjál arról, hogy mit mondott a doki!

Anubias
Első babánk lenne, és nagyon remélem, hogy minél hamarabb összejön.
Én most járok ciklusom 11-ik napjţn, igy azt hiszem, a hétvgén nagyon bele kell dolgozzunk :) - a ciklusaim ţltalţban 29 naposak. Hamarosan amegpróbálom feldobni a gőrbém, de még semmi érdekes nincs benne.

Szeretnék egy vonalzót is betenni magamnak, csak nem tudom, hogyan kell...segítene valaki? Előre is köszönöm

Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Kép

igy néz ki a görbém
ildiko74

Sziasztok!

Hurrá péntek.Hát jól szétszéledtetek,csajok,de sebaj,remélem holnap többen jöttök.

Ildikó!

Jól tudom,hogy azért lukas a karika a hőgörbéden,mert akkor éreztél hasi szúrkálást?Azt hogyan lehet jelölni?

Virág!

Miért nem írsz mostanában csak olyan ritkán?! :cry:

Titi!

Gondolok ám sokat rád,remélem jól alakul a hétvégéd és anyudékkal rendeződik kicsit a dolog.Hátha megbékél a cicával is.De jó neked,hogy találkozhatsz Rimarral és Kodával! :oops: Én is úgy mennék találkozni,de hát nekem messze is van,meg Bálintkám mellett már nincs úgy idő.Azért várom,hogy megint rendezzünk egy közös talit is. :wink:

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

sziasztok!még élek!bocsi hogy nem irtam eddig!
ugy néz ki az a hasgörcs nem pé volt hanem mensi elöszele!mert hát azota is görcsölgetek van mikor leülök ugy belém nyilal mintha késbe ülnék!na meg egész nap aludnék4ide dőlök oda dőlök!
ja amugy apival potoltuk azt ami kedden kimaradt (hátha mégis pé amit kétlek) a cickom is fáj ugyhogy hamarosan mensi várhato!de akkor legalább pontosan megjön!

meri örülök hogy minden oké volt a dokinál!most nagyon elgondolkoztattál!akkor ezek szerint jol jelzett a pozitiv teszt de nem tapadt meg rendesen?akkor lehet velem is ez volt februárba?

balimama remélem hamar lesz gépet!hiányoznak az okos irásaid!másik topicon koda a mi "anyukánk" itt meg te

anubias nekem is szokott ilyen lyukas közepü lenni pedig nem szoktam semmit bejelölni!veled mi ujság?hányadik napon vagy?még mindig olyan nem jol érzed magad?

ági gondolok rád holnap és szoritok!remélem kapsz képet és jössz megmutatni nekünk!

jóéjt mindenkinek szép álmit finom kis összebujásokat meg mindent:)pusziiiii

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Ildikó Érezd jól magad velünk, remélem mielőbb babásan...

Ági szorítok holnap nagyon. Sajna csak vasárnap tudom meg a dokinál történteket, mert holnap megyónk a férjem szüleihez.

Pusz
verzsike

Sziasztok Lányok!

Olyan jó, hogy újra jöhetek!
Már nagyon hiányoztatok ám!
Nagyon jól esik, hogy azért nem felejtettetek el!!

Ági!
Annyit gondoltam Rátok!
Olyan csodálatos lesz holnap látni a babát és hallani a szívverését!
Úgy szeretnék már itt tartani! Olyan hihetetlen dolog, hogy egy ilyen picike kis lénynek dobog a szive!

Erzsike!
Olvastam, hogy mégsem lett baba ebben a hónapban. ne szomorkodj! Amikor ránézek a gyerekeimre mindig arra gondolok, hogy én pont ilyen gyereket akartam, pont őt! Ez butaság, de néha belegondolok, hogy ha előbb születik, akkor nem őt kapom. Lehet, hogy bonyolultan hangzik, de érdemes kivárni, amíg megérkezik, mert azt fogod Te is gondolni, hogy igen, én pont Őt akartam!

Meri!
Jó tudni, hogy már nem kell sokat várnod a babára és szerintem nagyon rendes orvosod van! Igaz lehet, hogy egy nő jobban megérti mennyire vágyunk babára. Sok orvos azt mondja, hogy legalább egy év teljen el próbálkozással.

Virág!
Olyan jól esett, amit írtál!
Szerintem a Te esetedben hatalmas előrelépés már az is, hogy megjön időben! Vissza fog térni a szervezeted működése a rendes kerékvágásba!!

Eszter!
Írtad, hogy fájdogál a hasad és volt egy kis barnázás is a mensid előtt. Nem lehet, hogy van egy kis gyulladásod?
Örülök, hogy meggyógyult a kisfiad! A férjem már mondta, hogy azonnal írjak halügyben is!

Titi!
Tudom, hogy most nem leszel, de végigolvastam Anyukád történetét! Hát elég nehéz helyzet. Nemcsak azért mondom, mert tanultam róla és most kicsit talán divat is emlegetni ezt a betegéget, de Anyukádnak jól kifejlett depressziója van. Tapasztalatból ismerem a betegséget, mert az én anyum a születésem óta súlyos depressziós! Sok-sok öngyilkossági kísérletet és egyéb rémséget éltem meg vele. Szerintem érdemes vele szakemberhez fordulni, mert nagyon jól kezelhető betegség. ( a közhiedelemmel ellentétben).Sajnos az én anyukámat későn kezdték gyógyítani, teljesen kezelhetetlenné vált a betegsége.
Sokan nehezen fogadják el még ma is, de a pszichiátriai betegségek is komoly betegségek. Létezik rájuk gyógymód és ami a legfontosabb nem kell, hogy szenvejen tőle. Mert hidd el szenved tőle. Szeretné, ha észrevennéd. Erre irányul minden próbálkozása és a hugodat is ezért köti magához.
Remélem nem bántottalak meg azzal, amit írtam. csak szeretném, ha tudnád, nem vagy egyedül ezzel a problémával!

Ildikó!
Nagyon jó, hogy Te is itt vagy!
Bővül a kis csapat és mindig új tapasztalatokkal leszünk gazdagabban. Könnyebb így a várakozás, mert általában a környezetünkben nem nagyon van olyan, aki megérti milyen felfokozott idegállapottal jár ez a helyet.
Ahogy Eszter szokta írni, hónapok óta a hőmérsékletünket és a testnedveinket figyeljük. Hát ez elég bizarr annak, aki nem ebben él!
Szorítok Neked is nagyon!

Meri!
Boldog Szülinapot!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Gondoltam, még gyorsan bekukkantok. :)

Szia, Ildikó! Én sem régóta "ismerem" a lányokat, de tényleg nagyon sokat jelent. Nekem pl. azért is, mert én nem szeretném a szorongsaimat, a kétségeimet folyton a férjemre zúdítani. Ő nagyon megértő, de nem szeretném, ha folyton úgy jutnék eszébe, mint akinek szurkál a hasa, peteérése van, 36,7 fokos a reggeli hője stb. :oops: :wink: Itt meg midannyian ugyanazért aggódunk!! :) Szóval, üdv köztünk!
A vonalzót biztos meg tudod csinálni, hiszen a görbe is sikerült. Tickerfactory.com -on a Trying to conceive felirat. Ott kiválasztod a vonalzót, meg a jelzőt. Végül beírod a ciklus kezdetét, átlag hosszát, ha tudod a pé. idejét. A bBCode-ot kimásolod, és itt az adatlapod aláírásba beilleszted.

Virág!
Igen, jól értelmezed a dolgokat. Elég gyakran előfordul ilyesmi. Csak általában nem szokás észrevenni. Csak azoknak, akik ilyen türelmetlenek. :wink:

Lányok!
A fertin a lyukas karika azt jelzi, hogy nem a szokott időben mérted a hődet.

Ági!
Köszi a mackót! Nagyon találó volt! :) Drukkolok holnap nektek! Annyira át tudom érezni az aggódásod!

Vasárnap este azért bekukkantok, addig írjatok jó sokat!!!

Pusz.

meri

Ja, a mai idézetem!

"Az igazi áldás gyakran fájdalom, veszteség és csalódás képében jelenik meg, de ha győzzük kivárni, hamar megmutatkozik tényleges alakjában is."

meri

Lányok!

Ezt miért írja nekem a fertility?:
IMPORTANT: Your VIP Trial expires in 8 days.
[Click Here] to keep your VIP Benefits without interruption

És miért küld nekem leveleket?
(Nekem csak orosz nyelvvizsgám van)

Éva

Kép
balimama

Jó reggelt!

Éva!

De örülök,hogy van megint géped és tudzs jönni! :D Az én angoltudásom is elég szerény,sajna nem értem a neked írt üzenetet.Viszont amikor elkezdtem használni,nekem is minden nap küldött egy levelet a ferti,ami miatt nagyon aggódtam,mert nem értettem,hogy mit és miért küld,de magától abbahagyta,úgy egy hónap után.Has ügyileg már jól vagyok,csak annyi történt,hogy nehezen jött meg ebben a ciklusban,és a mensi utáni napon is fájt a hasam.De már nem .Minden rendben van ,mérem a hőmet és a 10. napon járok ebben a ciklusban.

Virág!

Örülök,hogy írtál és annyak is örülök,ha rendeződni látszik a ciklusod,mert az maga volna a megoldás is egyben.Ami a februári teszted illeti,én nem mertem írni,de egy teszt csak akkor pozitív,ha az a bizonyos hormon jelen van.Az meg ugye csak akkor lehet jelen,ha megtermékenyítődött egy petesejt.Gyakran előfordul ez,amikor talán picit erősebb a vérzés,vagy 1-2 napos a késés,és nem is tud róla senki,természetes dolog,ha nem fordul elő sokszor.Csak mivel teszetlgetünk,így a tudomásunkra jut ez is.De ne aggódj.Ez is csak azt jelzi,hogy van pé,és apa meg is termékenyíti őket,ha jó időben van jó helyen.És ez így lesz .Viszont a hőmérést szerintem elkezdhetnéd újra. :wink:

Most adok anni drága Bálintkámank,de jövök még.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy ilyen kedvesek vagytok velem.
Eredetileg csak meg akartam nézni, hogy miket irtatok, mert elég sok dolgom van, és du. vendégeket várok.... azért gyorsan válaszolgatok:

Anubias:
A görbén azért van üres karika, mert aznap óracsengés elött 1 órával ébredtem, és mivel azt irja a ferty-n, hogy minimum 3 óra alvás után kell mérni a hőt, jobbnak láttam, ha azt a hőt irtam be.
A szúrkálást másképp jelöli be – alól 1 szines kockával – a „specific” opcióba ki kell pipálni az „ovulation pain”-t.
Én is csak most iratkoztam be oda, de úgy vettem észre, hogy inkább a folyásokat veszi figyelembe – például, ha bejelöltem, hogy „tojásfehérje” (eggwhite) folyásom volt, akkor egyből megjelent egy zöld lámpa, és figyelmeztetett, hogy több, mint valószinű, pé-m lesz. Ez a program, ami jelez, csak VIP-eseknek van, amire gondolom, fizetni kell (azt irta ki Balimamának, hogy még 8 napig fog működni ez a program).A levelek pedig, amik a Fertility-től jön, az egy online kúrzus – ott is irt a folyásról – hogy a legjobban az eggwhite jelezi a peteérés elejét, de ha nem tudod eldönteni, hogy fehéret, vagy tojásfehéret jelölj ki, akkor inkább a nagyobbikat kell jelölni. Hú ha – remélem, érthető voltam.
Ja, még annyit, hogy amikor a hő felment, akkor már megvolt a peteérés, és 1 napra visszamenőleg fogja bejelölni a görbén – tehát, amikor a görbén már be van jelölve a függőleges vonal, akkor már késő.

Remélem nem tűntem túl oktatónak, de úgy éreztem, hogy ezeket el kellett mondjam azoknak, akik nem tudnak angolul....

Meri
Köszönöm, hogy segitettél a vonalzónál – tulajdonképpen már „meggyártottam”, de nem tudtam, hogy mit kell átmásoljak ide :)
Köszönjük az idézeteket :D

Üdv mindenkinek – azoknak is, akiknek most nem volt időm irni, de most tényleg mennem kell :(

Ildikó
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Én is csak gyorsan, mert készül az ebéd!
Köszönöm szépen Ildikó! Nagy segítség volt, mert teljesen tanácstalan voltam! A levelekben elég sok az olyan szó, amit az orvosi szaknyelvből vettek át, de az angollal nem boldogulok, ráadásul a férjem is németes.
Rohanok, mert éhezik a család!

Éva

Kép
balimama

Hamarabb végeztem a házitündérkedéssel, igy maradt még annyi időm, hogy jelentkezzek - ja, és a vonalzóm is működik :D

Virág
Kár, hogy nem méred a hőd, mert amiket irtál, az még baba is lehet. Sokak szerint, a mensi idején úgy érezték, mintha meg kellett volna jöjjön - remélem, nálad is ez van, hiszen, ha jól látom, már a 30-ik napon jársz? A ferti szerint, az egyetlen biztos jel, hogy a babóci ott van, vagy nincs ott, a hőhöz kapcsolható. Irjál, ha valami változás van! - addig repül a pozitiv drukk :)

Ági
Remélem a dokinál minden rendben van, esetleg képet is feltehetnél :)

Titi
Remélem, anyuddal minél hamarabb rendeződnek a dolgok..... amúgy nem igazán tudom, mit irhatnék, hiszen nekem soha nem voltak ehhez hasonló problémáim.

Meri
Tulajdonképpen azért nem akarok itthon beszélni az érzéseimről, mert ha nem jön össze, akkor elég bajom lesz saját magammal, nem akarom még a férjemet is én nyugtatni - szegényke nagyon beleélte magát :D - még csak a ciklus közepén járok, de már többször kérdezte, hogy érzek-e valamit....azért, hogy ne nyaggasson naponta, azt válaszoltam, hogy csak a mensi elmaradása után jönnek a jelek :D
Szerinte nem lehetséges, hogy csak ilyen kevés az esély - mert "akkor hogy van annyi nemkivánt terhesség?"

Erzsike
Köszönöm a jókivánságod - én tulajdonképpen abban reménykedek, hogy decemberben babainvázió lesz itt, és mindegyikünk úgy élheti meg az ünnepeket, hogy a legszebb ajándékot kapjuk az élettől :D

További jó hétvégét mindenkinek!
puszi
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!!!

:D
Láttam a szivecskéjét! :) :)
A doktorbácsi még fel is vette nekem videóra! :D

Felrakom nektek a képet. Nekem olyan fura. Szerintetek jó ez igy, hogy igy fenn van a felső oldalon igy "feltapadva"? ...vagy már csak velem van a baj, mi?? :roll:
Ja, és 8.7 mm-es a drága!
Megkaptam a beutalókat vizsgálatokra, meg a védőnénihez is mehetek! :)
Kötelező uh-ra is kell mennem 1-2 héten belül!
Kép

pusz,
Ági
csné

Jujj,de jóóóóóó... megvan az első baba képe :D
Gratulálok, és nagyon örülök, hogy minden rendben van. Szerintem, ha valami rendellenesség lett volna, megmondta volna a doki...
Látjátok, Lányok? ezt igy kell csinálni - mindenki példát kell vegyen :D - persze engem is beleétrtve :wink:

Tényleg nagyon jókedvem lett :D - azt hiszem, az egész 7végémre ki fog hatni :D :wink:

Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Ági!

Nagyon szép a fotó! Most nagyon boldogok lehettek! :lol:
Hidd el, hogy jó helyen tapadt meg a baba. Jó messze a méhszájtól! A többinek nincs jelentősége! A következő UH- on már egészen máshol fog látszani, mert addigra növekszik a méhed, elkülönül a baba és a placenta! Biztos, hogy minden a legnagyobb rendben van! :wink:

Eszter!
Reggel óta nem hallani rólad!
Szerintem nagyon stresszelsz, ez okozta a panaszaidat a előző hónapban!
Hamarosan kezdődik a karácsonyi készülődés! Szerintem jótékony hatással lesz ránk. Nem baj, ha egy kicsit nem csak a baba körül jár az eszünk! A nagyon akarásnak sincs jó vége!

Ildikó!
Ugye milyen jó belegondolni, hogy hamarosan a Te babádnak fogunk ennyire örülni!! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ági!

De örülök,hogy minden rendben veletek. :D Mondjuk én tudtam,hogy így lesz. :wink: Én nem nagyon értek egy ilyen csepp UH-kép elemzéshez,de mivel most jössz a dokitól,így biztosan minden rendben van.Őt nem kérdezted erről?Istenem,annyira megható dolog,amikor az ember hallhatja a kis szívverésüket.Remélem én is hamarosan ilyet hallgathatok majd. :?

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok Lányok!

Csak benéztem, de olyan csend van ilyenkor hétvégén!
Érezzétek ma ilyen jól mgatokat:

Kép

Éva

Kép
balimama

Szép Vasárnapot mindenkinek! :)

Lányok, én annyira szeretném, ha valamelyikőtök már babás lenne! ...vagy mondjuk lehetne azt is, hogy mindenki??!! :D
Soxor úgy szégyenlem magam, hogy itt örülgetek, ti meg alig bírjátok kivárni , hogy hó vége legyen... :(

Köszi a megnyugtatásokat!

Eszter,
a doki azt mondta, hogy minden rendben van, és elkezdjük a terhesgondozást. Még apának is kijött gratulálni! :) Gondolom ha valami rosszat látott volna, akkor ezt nem tette volna meg! Csak én vagyok ilyen hülye parás... :roll: Amugy nem hallottam a szivét, csak láttam, de az is elég most!

Képzeljétek, most kb 3-4 héten belül kétszer is fogom látni az én kis maszatomat! :) Hétfőn kérek időpontot a kötelezőre a Péterfybe, aztán 10 hét körül meg kell visszamennem a dokihoz az összes többi lelettel (vér, vizelet, ekg, stb)...

Na egy kicsit másról is:
Ahogy Éva irta, mindjárt itt a karácsony! Készültök?
Mi tegnap az isiben csináltunk adventi koszorút, ma meg itthon neki szeretnék állni egy ajtódísznek... Majd ha kész lesz, és szép, akkor lefotózom, jó??

Titi,
remélem jól telt a hétvégéd! Kodával beszéltem, mondta, hogy voltál ott! :)

Ildi,
nagyon jól leirtad a fertility-t!!! Egy csomó dolgot irtál, amit én sem tudtam!!! :shock:

Virág,
mi újság? A 30. napon vagy!? Jelentkezz!!!

puszi,
Ági
csné

sziasztok!

ági huh én ugy örülök hogy minden rendbe volt!gondoltam ám rád!aztán mikor láttam a képet el is ujságoltam a férjemnek mert ugy örültem hogy megnyugtattak!figyi ne mondj ilyet létszi hogy szégyelled magad mert mi annak is nagyon örülünk hogy neked sikerült és ne aggodj hamarosan követünk!
vivikének még igy sem mondtad el?már mindjárt itt a dec.2
hát igen 30napon vagyok nem tudom mi lesz a mensivel mert elmult a hasfájásom is a mellem meg olyan semmilyen!

ildiko bocsi elfelejtettelek üdvözölni ne haragudj!tök jo hogy csatlakoztál hozzánk!hát tudom én is hogy ezek babás jelek is lehetnek de szerintem nem azok mert hát nem nagyon iparkodtunk apával csak most a honap végén az meg nem elég!

balimama jupijééééé van ujra géped szupeeer

meri hát akkor meg nyugtattál meg nem is!akkor ezek szerint sikerült februárba ez jo mert akkor tudjuk igy hogy nincs gond de mégis van gond ha nem tapadt meg!neked mit mondott a doki nem kell szedned valamit hogy segitsen a tapadásba?mondjuk én most reménykedem hogy a fog.gátlo segit és rendbe tett!

anubias na milyen volt a szappan készités?és veled mizu?mikorra várhato a pé?közeleg nem?

verzsike titi remélem este jelentkeztek

puszi mindenkinek és szép vasárnapot este még jövök

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág,
olyan aranyos vagy! Tudom, hogy örültök neki, hogy nekem sikerült, és azt is tudom, hogy mindenkinél jobban drukkoltok, hogy minden rendben legyen, csak én is tudom, milyen idegörlő a várakozás...
Hány napos "nem mensire" számítasz? Meddig vársz? Az orvoshoz kell valamikor visszamenned?

Jaj, hát nem is meséltem Vivit!!!

Tegnap elmondtuk neki is... De ennek van előzménye ám!!! :D

Valamelyik délután odajött hozzám, megsimogatta a hasamat és ezt mondta:
"anya, én úgy reménykedem benne, hogy baba van a pocidban, mert olyan nagyobb lett a hasad..." :D
Karcsival akkor tudtuk, hogy ha látjuk a kis szivét a tesójának, akkor nem titkolózunk tovább. Igy is lett. Szombaton tudta, hogy orvoshoz megyek, (addig apukámékkal Mc Donalds-ozott) és azt sem kérdezte, hogy milyen orvoshoz?! Szerintem nem véletlenül. Érezte már ő, de mégis meglepte, amikor az uh képet a kezébe nyomtuk!
Annyira örült! Azt mondta a hugomnak: "te nem tudod milyen jó érzés tudni, hogy tesód lesz"! :lol:
Megnézte a videót is, hogy hogy dobog a kis szive, kérdezte, hogy milye van már ilyenkor... :) Persze azért hozzáfűzte, hogy már nem mer annyira örülni, mint az elsőnek!

puszi
csné

sziasztok!ági 28.ára várom (vagy ne várjam?nem is tudom)de ugy érzem hogy nem vagyok terhes!
tudtam hogy megérezte vivi szerintem az a multkori kérdése hogy elmondanátok e neki az is azért volt!jajj de édes szövege van!

többiek merre vagytok?

verzsike titi hazaértetek?

eszter te miért tüntél el te nem szoktál hétvégén hahó mi van veled?

meri balimama ti sem szoktatok ám igazolatlanul hiányozni!hol vagytok?

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok Lányok!

Ez egy álmoskás vasárnap!

Ági!
A Te történeted nekünk példaértékű! A kitartásod, a bátorságod és, hogy a végén minden jóra fordult!
Nem mellesleg köszönjük Neked, hogy nem hagysz minket magunkra és hozod nekünk a szép történeteket!

Virág!
Nem biztos, hogy 28 napra áll be a ciklusod! Azért nagy segítség lenne, ha mérnéd a hődet ! Legalább azt láthatnád belőle, hogy magasabb-e a hőd a megszokottnál!
Szerintem így a 30. nap körül már tesztelhetnél is esetleg!

Eszter!
Annyira irigyellek a kreativitásodért!
Nálunk a nagylányom ilyen! Kerámikusnak tanul, de a grafika közelebb áll hozzá és most elkezdett érdeklődni az ólomüveg iránt! Nálunk mindennek ő a "szellemi atyja"!
Lassan közeledik a Pé-d! Nem érzem rajtad azt a lelkesedést, amit az előző hónapban!
Hiányzik a jókedved és a humorod!

Titi!
Sokat gondoltam Rád a hétvégén! Hogy legyen erőd a megpróbáltatások elviseléséhez, mert mindennek célja van! Hamarosan meglesz a jutalmad is hidd el!
Már a 18. napodnál jársz?!
Mostanában nem raktok fel görbéket!

Erzsike! Ildikó! Meri! Ugye jöttök!

Éva

Kép
balimama

balimama én már nem tesztelek majd csak ha nem jön meg decemberig!nem tudom meséltem e nektek hogy hogy akarom elmondani a férjemnek!vagyis na azt irtam hogy még nem mondhatom el csak ha már megtörtént de annyit mondhatok hogy december mindenképp kell hozzá januárba ez már nem idöszerü ugyhogy szoritsatok mert nagyon jot találtam ki!

eszter igaza van balimamának hol a lelkesedés?héj ugye nem keseredtél el ennyire az egy honap után!

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Vagyok ám,csak vendégeim voltak.A szappanfőzés nem sikerült.Fahéjjat tettem bele és ettől olyan színe lett,mint a nyers húsnak.Ki is dobtam.Mindegy,eredetileg úgyis átlátszó szappanból akartam,csak nem kaptam.Viszont csináltunk só-víz liszt gyurmából jópofa dolgokat.

Ági!

Örülök,hogy elmondtátok Vivinek és jól sikerült a dolog. :D Ez tényleg butaság,hogy te azon rágódsz,mit is szólunk hozzá,hogy te már babás vagy,mi meg nem,mert ez nem zavar egy cseppet sem,sőt,úgy sem szeretnék elsőként szűlni a topicból. :lol: Majd te már jól megtapasztalsz mindent,mi meg tanulunk belőle. :lol: Viccet félretéve én egyáltalán nem foglalkozom most a baba témával.Tudom,hogy ez hihetetlenül hangzik,én magam lepődök meg ezen a leginkább,de sokkal könnyebb így az biztos.Megmérem a hőmet,és ennyi.Mást nem teszek az ügy érdekében.Az életem többi dolga spontán és ösztönösen halad.Azon viszont nagyon meglepődtem,hogy a ferti berajzolta nekem a pé-t.Először pirosan,aztán ő is elbizonytalanodott és átszaggatta,de mindezt a 8.napra.Szerintetek ilyen lehetséges,8.napon pé? Vagy majd átrakja később,ahogy alakul a hőm?Mondjuk egyéb jeleket nem figyeltem,mert annyira a mensi után vagyok,hogy még ezsembe sem jutott.Más.Holnap fogdokihoz kell mennem.Nagyon kell,és hát tutira kapok egy szurit is.Szerintetek nem lesz gond? Márha tényleg volt egy pé-m,és mi akkor voltunk is együtt.De szerintem ez a pé dolog lehetetlen. :roll:

Itt ez a valami: Kép

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Balimama,
köszi. Mindig olyan aranyosakat írsz, én meg olyan érzékeny vagyok, hogy mindenen elbőgöm magam! :roll: :D

Eszter,
szerintem nem volt pé-d a 8. napon. Meg te meg is érzed, úgyhogy ne hidd el amit jelölget! Majd késöbb biztos átrakja... Te kizárólag a hasfájáshoz igazodj szex ügyben és jegyezd meg mikor fájt! Meglátod milyen érdekes lesz visszanézve látni, hogy tényleg ott volt... :)
Ügyes vagy, hogy nem foglalkozol a babával. Próbálj mindent úgy csinálni, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne... Aztán majd a hó másik felében úgyis újra izgulni fogsz! :lol:

Te milyen vagy! :shock: Erre nem is gondoltam, hogy én leszek az első! Hogy be leszek majd sz@rva!!! :roll: :lol:

Virág,
akkor jól értem, dec 1-et várunk tesztig??
De jó, biztos valami jó meglepit találtál ki! Olyan kiváncsi vagyok! :)
csné

Eszter!
Ez komolytalan a fertilitytől! Szerintem sem volt ott pé! A fogorvos miatt ne aggódj, természetesen kaphatsz majd fájdalomcsillapítót! Helyileg hat és szinte semmi nem kerül belőle a szervezetbe!

Virág!
Azért remélem megtudjuk majd, hogyan mondtad el Apának!

Ági!
Még 234 napod van felkészülni a szülésre! Elegendő lesz az idő! Addigra minden félelmedet le fogod győzni!

Éva

Kép
balimama

Éva,
ezek szerint, ha megyek fogorvoshoz (tudom, hogy tömni kell), akkor kaphatok érzéstelenítőt??? Vagy inkább ne kockáztassan? Végülis máskor is tömettem már anélkül...

Lányok,
azt ki lehet mutatni vérből, hogy bárányhimlős voltam-e?
Csak mert anyukám azt mondta voltam, de épphogy 1-2 pötty volt rajtam... Viszont Vivi még nem volt, és nem szeretném ha hazahozná nekem mostanság!
csné

Sziasztok!

Ági! Ne aggódj, örülj nyugodtan a babának, mi is örülünk veled és majd te is örülni fogsz plusszban, ha nekünk is lesz OK?

Ildi! Köszi a nyelvleckét, franciául tudok csa, nekem is azt írta ki mint Balimamaának, nem tudom mennyire fogja korlátozni a lapot, mert úgy vettem ki, hogy [img]csak a VIP verzióra írja ki, hogy lejár. Remélem a görbém meg fog maradni, bár írom egy papírkára is, ha véletlen mindent megszűntetne.

Nálunk teljes csend mindenfelől, tegnap vége a mensinek, úgyhogy hajrázunk. A görbémen még semmi, de azért felteszem nektek. PUSz

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9174.9.jpg[/img]
verzsike

Nem jött össze, akkor mégegyszer...
verzsike

Megint nem rakta fel, nem tudom mi van
Kép
verzsike

Sziasztok lányok!

Csak bekukkantottam, és láttam, hogy rengeteget írtatok, ezt ma nincs is energiám visszaolvasni. Jó volt a buli, de hulla vagyok.

Éva! Úgy láttam viszont, hogy neked senki nem válaszolt. A ferti marketing célból küldözgeti az üzeneteit. Jelzi, hogy az ingyenes VIP-tagságot le fog járni. Ez azt jelenti, hogy nem fogod látni végig a ciklusod, nem írhatsz be olyan sok mindent, nem elemez ki annyira (bár, ha nem beszélsz angolul, ez eddig sem sokat számított), viszont megmaradnak az alapfunkciók: hőt beírja, pé.-t jelzi stb. Ha lejárt ez a tagság, utána kedvezményes lehetőséggel fog folyamatosan bombázni. Nem kell vele foglalkozni, hacsak nem akarod valóban megrendelni az extra szolgáltatásokat. :wink:

meri

Bocsi mindenkitől!!! Nagyon figyelmetlen voltam!!! :oops: Most vettem észre, hogy mégis volt válasz. :oops:
Na, inkább lefekszem.

meri

balimama igen elmondom ha összejön!ha nem akkor is elmondom de ugy már nem lesz olyan érdekes de bizom benne hogy sikerül nyélbe ütnöm még decemberbe!

ági nem jol értelmezted:)azt irtam decemberig várok de nem elsejéig!sejtettem hogy valaki ezt befogja irni!hát minimum két hetet várok ha elmarad a mensim de amugy 23ára tervezem a tesztet hogy ne csessze el a karim ha negativ ha pozitiv akkor meg legyen egy meglepim anyának mert amugy tuti ha elöbb lenne pozitiv elmondanám neki egyböl!23ig meg ha nem jön meg akkor....ááá nem reménykedem

juhuuu eszti de jo hogy jelentkeztél!az a lényeg hogy jol éreztétek magatokat mindegy hogy szappan vagy so gyurma!jol teszed hogy nem figyelsz babára ügyi vagy!!!8.nap az nem korai?mondjuk ha azt veszük nekem nimrod az 1cnapon jött akkor nem korai!alényeg együtt voltatok

fogorvos!nem az érzéstelenités miatt nem ajánlják a fogorvoshoz menetelt elsö három honapba hanem a fájdalmak miatt meg hát ugye ember szerintem fél is egy kicsit a fogdokitol és hát az idegeskedés sem jo a babának!

verzsike jupijééé te is megjöttél!hajrá ebbe a honapba:)

titit is vártam de bizi párja megint ostromolja a gépet

meri is eltünt:(pedig azt irta ma este jön

puszi mindenkinek jóéjt

Virág
Kép
Kép
virág22

Meri!
Nagyon szépen köszönöm!
Kicsit fentebb Ildikó is írt érdekes dolgokat a fertiről. Azért megnyugodtam. Nekem elegendő lesz az is, ha a görbémet látom!
Remélem már nem kell sokáig nézegetnem!

Erzsike!
Mit jelenthet Nálad a 20. napon a kis zöld kocka? A végén a rózsaszínt értem. Nálam, ha jól értelmeztem a pé-t jelölte így, de akkor a többi nem stimmelne!

Ági!
Nyugodtan kaphatsz fájdalomcsillapítót, de célszerű a fogorvosnak megmondani a terhességet!
A bárányhimlővel nem kell foglalkoznod, mert csak a szülés előtt hetekben veszélyes, akkor is inkább csak, ha megindul a szülés! A baba ilyenkor a szülés alatt fertőződhet. Ha volt pár pöttyöd és a Mamád biztos benne, hogy az bárányhimlő volt, akkor védett vagy. Nem mindenki lesz tele pöttyökkel a bárányhimlőnél. A vizsgálatnak nincs értelme szerintem, mert védőoltást viszont biztosan nem kaphatsz!
Egyébként kicsi az esélye mostanság a bárányhimlőnek! A vírusok nem szeretik a hideget!
Nem kellene most olyan dolgokkal foglalkoznod, amik amúgy sem aktuálisak! Nem szabad olyan dolgokon aggódni, amik ellen nem tehetsz semmit, de minimális az esély, hogy bekövetkeznek!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok
Jó reggelt mindenkinek!!!!
Látom, sokat irtatok a tegnap :)

Eszter:
Nem akarok ellentmondani nektek, de a fertin rengeteg olyan görbe található, amelyiken a 8-ik nap volt a pé, és végül pozitiv lett, ezekből néhányat bemásolok:

http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t45815.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t55200.png
http://www.fertilityfriend.com/ChartGal ... t34204.png

Virág
Én nem tudnám kivárni december23-at tesztelés nélkül :) - az még olyan messze van.

Magamról: A hőm változatlan (sokszor már az az érzésem, hogy a hőmérőm csak a 36,3 fokot tudja bemérni :)) - viszont a tegnap volt egy halvány pecsételésem - akkor most az mit jelent? Különben nem érzem valami rózsásan magam, mert reggelre a torkom megfájdult :(

Na, megyek, mert vár a munka - amihez most nem igazán van kedvem..

puszi mindenkinek
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Ildikó!
Igazad van! :lol: Nem lehet ilyen katagorikusan kizárni, hogy tényleg pé. volt. Viszont Eszter mindi pontosan érzi még azt is melyik oldalon érett meg a pete. Ezt UH is igazolta.
Ahogy a Lányok írták később is szokott módosítani a ferti. Persze klassz lenne, ha igaza lenne a görbének, mert pont jókor voltak együtt a párjával. :lol:
Nálad viszont a pecsételés jelentheti a tüszőrepedést. Nekem többször volt ilyen és kb ott is tart a cilusod.
Egy kis torokfájás nem akadály, de remélem nem leszel beteg! :cry:

Titi!
Nagyon szomorú vagyok, hogy ilyen sokáig nem jelenkezel! :cry:
Ugye minden rendben van!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!

Olyan drágák vagytok, hogy ennyire hiányoltatok, és higgyétek el, én sokkal jobban sajnálom, hogy nem tudtam jönni közétek. Nem igazán tudok úgy írni, ha nem olvasom el előtte a történéseket, és látom, hogy rengeteget írtatok a hétvégén. Szóval tegnap este – ahogy Virág jól gondoltad – a párom a gépet bitorolta, és nem tudtam semennyire sem odaülni elé.
Kicsit be is rágtam, mivel kezd telítődni a pohár nálam. Ez az állandó számítógépezés már az agyamra megy. És semmit nem képes magától megcsinálni. Persze a mosogatást, meg a szemétkivitelt megcsinálja, de ott nagyjából meg is áll az egész. Néha annyival könnyebb lenne, ha úgy jönnék haza, hogy nem a gép előtt ül, hanem valamit tesz-vesz a házban. Hogy a csudába fogom én ezt bírni majd a gyerekek mellett?! Sehogy! Az tuti, hogy valahogy meg kell majd nevelni, hozzá kell szoktatni a tennivalókhoz.

Na, akkor most, hogy ezen is jól kimérgelődtem magam...

Szóval jó köztetek ismét!

Ildikó, üdv köztünk! Igaz én vagyok az utolsó aki köszönt Téged! :(

Jaj, lányok, hol is kezdjem? Talán gyorsan magamról!

Hál'Istennek, jól sikerült a hétvége, igaz jó fárasztó volt. Most alig állok a lábamon, hisz a hétvége nem igazán a pihenésről szólt, minden reggel ugyanúgy korán keltem, egy csomó mindent el kellett intéznem, na meg ez a pénteki liszkai út – apukáméknál, meg az anyai nagymamám házánál – is azért fárasztó volt. De összességében jól sikerült, a cicával is olyan jó volt foglalkozni! Úgy látom, anya pedig - most, hogy nem neki kellett vele törődni - megnyugodott. Aztán meglátjuk, mit hoznak majd a hétköznapok.

Éva, köszönöm soraid, tudom, hogy anyánál ez már nem egészséges. De hiába mondom neki, sajnos arra is felhorkanás a reakció, hogy én ne mondjam meg neki, mit hogyan kell csinálni, és természetesen neki soha semmire nincs ideje, még orvoshoz menni sem. Úgyhogy ráhagyom, vagyis igyekszem nem mellre szívni.

A görbém elég érdekesen alakul, már azt hittem, a 14. napon végre volt pé-em, de tegnapra visszaesett a hőm, úgyhogy lehetséges, hogy mégis megint később lesz. Már nem fogok rajta meglepődni, lényeg, hogy történik odabent valami, és szerintem ez a lényeg. Az, hogy a 18. napon, vagy rendesen, már nem izgat, lényeg, hogy legyen.
Amúgy sajnálatos módon ahogy látjátok, ebben a hónapban még egyetlen egyszer sem voltunk együtt!!! Nem tudom, mi a baj, a párom már nem kíván, vagy mi. Én meg nem fogom ráerőltetni magam. Úgy döntöttem, ezt a hónapot még nem bánom, de muszáj leülnöm vele elbeszélgetni lassan. Folyton csak az a rohadt számítógépezés, meg játszás, én meg néha már sehol sem vagyok. Néha odajön 5 percre, és ezzel le is vagyok tudva. Hát hogy lesz ebből gyermek? Lányok, ne haragudjatok, folyton magam alatt vagyok valamiért. Pedig egyáltalán nem vagyok hisztis ember.

Na, kész, már mindjárt bőgök. A fenébe!

Ági, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veletek, Koda mondta mikor ott voltam nála, hogy már írtál, és úgy örültem neki! Jaj, Ági, viszont ez az idegeskedés mindenen! Bárányhimlő… nem szabad! Igaza van Évának! Feleslegesen ne aggaszd magad! Azt pedig felejtsd el azonnal, hogy milyen érzés ez nekünk. Én tök őszintén megírom, hogy irigy vagyok, mint minden kismamára, de ez talán teljesen érthető. Ettől függetlenül viszont 100%-osan örülök a boldogságodnak, és drukkolok a problémamentes várandósságodért!!! Remélem, hamarosan követlek én is a többi lánykával együtt!

Lányok, én annak idején voltam fogorvosnál a babavárás alatt, sőt, kötelező is volt. A doki azt javasolta, hogy a 2. terminusban tömjünk. Én is kaptam érzéstelenítést, úgyhogy gondolom, nem jelenthet problémát.

Meri, nagyon örülök, hogy minden rendben van Veled, és ilyen bizakodó vagy! Rövidesen meg lesz a gyümölcse is, ebben biztos vagyok!

Virág, már olyan kíváncsi vagyok, vajon mi lesz a meglepi a párodnak! Remélem, hamarosan megtudjuk, hisz be kell majd vetned. De kérlek, tényleg – ahogy megjön – kezdj el hőmérőzni rendesen! Ez volna a lehető legjobb dolog, amit még tehetnél a cél érdekében.

Jaj, lányok, annyit szeretnék még írni, de muszáj dolgoznom, mert már lassan 1 órája nem csinálok semmit a babaneten kívül. (Addig olvastalak benneteket!)

Szép napot mindenkinek!

Igyekszem még jelentkezni!

Jaj, majd' elfelejtettem. Eszter, szerintem ez viszont pé. Majd úgyis csak később fog kiderülni, de semmiféleképpen ne zárjuk ki a lehetőségét. Viszont látom, az akció ott volt hozzá, úgyhogy gond egy szál se! :)

Nem tudom beszúrni a görbém... igyekszem pótolni!

KépKép
titi_27

Kép

KépKép
titi_27

Éva, köszönöm a válaszod. Olvastam, hogy Eszter érzi a pé-t. A ferti tulajdonképpen a hő alapján rajzolja be akkor, ha a reggel mért hőmérésklet 3 napon keresztül fent marad - tehát, ha nem fog leesni, akkor több, mint valószinű, hogy tényleg jól rajzolta.

Amúgy, nemrég olvastam, hogy ugyanabban a hónapban, létrejöhet egy "extra" pé is :D - és hogy a nők tudatalattiban érzik a pé-t, hiszen kimutatták, hogy abban az időszakban, jobban kivánják a társukat.

Még beszúrom az én görbémet is
Kép

puszi mindenkinek
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Titi!
De jó, hogy újra itt vagy! Örülök, hogy jól sikerült a hétvégéd!
Amit a párodról írtál az nagyon szomorú! Én nem halogatnám, hogy beszéljek vele! Talán fél és ő is magát hibáztatja a babátok elvesztéséért, ahogy néha Neked is megfordul a fejedben. Sőt biztos, hogy téged is félt. A férfiaknak sokszor nehezebb beszélni a félelmeikről. Fel kell nyitni ezt a "kelést" , csak a megfelelő pillanatot kell hozzá megtalálni!
Én nem hiszem, hogy házimunka szempontjából problémátok lesz, ha megszületik a baba! Érezni fogja, hogy szükségetek van rá és biztos vagyok benne, hogy mindenben segíteni fog Neked!

Ildikó!
Lassan Neked is bejelöl majd valamit a ferti. Vezetted már korábban is vagy ez az első hónapod?
Én csak most kezdtem el,de megfigyeltem a többiekén, hogy sokmindent megjegyez és később már könnyebben kiszámolja a pé-t. Persze Te érted miről van szó.

Én is beszúrok egy görbét:

Kép

Én ugyan tudom, hogy ebben a hónapban nem lesz baba, mert a mammográfia miatt védekeztünk, de megnyugtat, hogy nagyjából mindent rendben találok rajta!

Éva

Kép
balimama

Megint itt vagyok :)

Éva!
Nekem is az első hónapom, hogy mérem a hőmet - olvasgattam a ferti-t, onnan tudok ezt-azt.
Nekem a ferti-s a táblázat holnapra jósolta a pé-t (a ciklus hossza alapján).

A görbéd, szerintem is jól néz ki :D - mármint, ahogy meg tudom itélni :)

Titi!
Szerintem is, Évának igaza van - talán fél a párod valamitől, vagy úgy érzi, hogy még várni akarsz....ha jól emlékszem, itt is azt mondtad, hogy ezt a hónapot még ki akarjátok várni - vagy rosszul emlékszem?
Nem irigyellek, mert ahogy elnézem, az utóbbi időben kijutott neked mindenből - de csak arra gondolj, hogy minden felhő fölött ott van a Nap, és ha egyszer kisüt, akkor reméljük úgy is marad :)

további szép napot mindenkinek!
Ildikó

KépKépKép
ildiko74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: