Sziasztok Lányok,
sajnos mostanában csak este van idõm benézni és visszaolvasni. Remélem olvassátok az archívot másnap!
BOGÁR:

, de ne szomizz, legközelebb sikerülni fog!
ANDY:úgy izgulok érted!Annyira megérdemelnéd végre!+++++++++
JOVI:drukk--drukk+++
ORSOLY:örülök, hogy tele vagy poz. eredményekkel! Akcióra fel!
KRISSI:angyal vagy, ma este belehúzunk!!

Engem meghat, hogy fûnek-fának figyled a holdját - elvesszük minden szabadidõdet! Egyébként én is raktam fel Holdas linkeket a hasznosba, és én is hasonlókat számoltam ki, bár van egy fél nap eltérés a Te adatodhoz képest. Most már önállósítom magam.És köszi még egyszer!

Ja és ne légy depis, fürjecske miatt különösen - legközelebb sikerül!!!
HURKI:a lakásszétbombázási helyzetünk katasztrofális, az ábra szerint tavasz elõtt költözésrõl nem is álmodhatunk. Minden szaki csigabiga és abszolút nem hatja meg õket, hogy amíg lassúznak engem megõrjít anyós+sógornõ összeállítás.
A dokim azt mondta, amint befejeztük az építkezést beutal a meddõségi centrumba (már a nevét is utálom!) de addig viszont nem hajlandó. Szerinte is fontos a nyugalom. Bár ennek kissé ellentmond az a tény, hogy tavaly (épp ilyenkor) a munka szempontjából leghúzósabb hónapban lettem terhes!
CATEYE,HERMI:sajnálom hogy riogat a barna rém
HERMI:megírnád az Aviva könyv pontos címét, szerzõjét? Én is lusta dög vagyok, de a babáért mindent!!!
GALUSKA:szegény Biorobot!Én is agyonmolesztálom néha életem párját, pedig egy szent.Azért nekem sikerül néha kihoznom a sodrából, de kb.3 percig bírunk haragudni egymásra.
GITTA:lehet, hogy meg vagy kicsit hûlve, ezért a hõemelkedés. Már biztos kibékültetek a férjecskéddel, mindenkinek lehet rossz napja!Ne légy szomi!
LEONE:remélem, jól alakul a helyzet a munkahelyeden!Kár, hogy még ezen is idegeskedhetsz!
KISMAZSI:vízállásjelentést kérünk!
Most már fogyhatna az a nyavalyás táblicsku!!!
Jóéjt!
Puszi,
VIRÁG