Már megint mennyi hozzászólás!!!!!!!!jól ráértek..
Tegnap végül is nem volt időm újból írni,egész nap a netrisk.hu-n intéztem a kötelező biztosítást.Ajánlom mindenkinek,aki váltani szeretne vagy kötni,mert tök profi a rendszer,minden létező biztosítónál kiszámolja az éves és negyedéves díjat és elintézik a felmondást az előző biztosítónál és megkötik az újat..naggyon profi!!!
hogy miért nem NEKEM jut eszembe egy ilyen rendszer,zsírosra keresik magukat..mondta a nő,hogy egyszerre 14 faxgépük működik és még így is panaszkodnak,hogy lassan lehet faxolni.
ANCSABOSZI!
Én is láttam azt a rózsaszín pólós lányt..szóval nem én voltam.(a nővérpulttal szemben ült,de előtte meg mellettem a szülőszoba mellett.Egyébként én pont fél9kor végeztem..
Lehet,hogy elkerültük egymást.Barna gatya volt rajtam és barna fölső,persze már rövidebb a hajam,mint a képen..
A www.boldogmama.hu-t én már régebben is nézegettem,ezt a tejserkentő bigyót is,de egy kicsit derága,nem? valami 3000..-Ft.De ha jó,megéri...
KRISZTA!
remélem,hogy max.december 11ig húzom,elegem van már magamból
Évike nekem is nagoyn szimpi,biztos,hogy jó választás volt,Monacsnak köszönhetem
Ja, én galád anya,egyszer sem említettem,hogy az én Mankám tiszta erőből várja a kistesót,simizi a pocakomat,puszilgatja,énekelünk neki.Meg aztán már minden kinőtt rucit és járókát és kiságyat,neki adott és persze ringatni is fogja..
Szóval édes nagyon.Legújabb szokása az,hogy ő az anyuka,én a kislánya,apa meg a kisfia és a ruhája alá tesz egy kisbabát.Majd kiadja a parancsot nekem: kislányom,megkérdezed az anyukát,hogy mikor születik a kistesó? én megkérdezem,ő meg mondja: mindjárt megszületik és kipottyantja a babát a ruci alól.Haláli!!!
Azzal még nem barátkozott meg,hogy én nem leszek pár napig,nem érti,hogy miért kell kórházba menni,de remélem apával jól ellesznek itthon és persze a kistesó küld egy b azi nagy ajándékot..
Nagyon sajnálom,hogy itt kell hagyno mpár napra,remélem hamar regenerálódik majd.
(az egyik isamerősöm 3 hétig volt a kórházban az újszülöttel,ráadásul váratlanul éjszaka vált le a lepény, 35.héten..szóval a nagylány azóta is gáz egy picit..)
HAJRÁ GYEREKPROJEKT!!!
40évesen fiatalon tartanak majd a gyerekeid!!!!
Valamit még akartam,de buggyanok..
gabbóka is kérdezett valamit,de már nem tudom..ja, szerintem szülésznőt..GABBÓKA!már tudod ki lesz..
puszi mindenkinek!!!
durca

[/url]

2004nov Zsombor

2006 szept.