Gery megreggelizett, és most ül a kis ágyában és elszórakoztatja magát. Olyan kis aranyos!!
Emőke szia!!!!! Örülök, hogy már minden rendben veletek is!!!!
Érdekes nálunk az alma nem annyira nyaerő, Gery magában például nem hajlandó megenni!!!
Végre találtam normális képet a leendő kocsinkról, amilyen lesz!!! Minden színben volt már kép, de a feketét nehezen találtam meg.
Bocsi, remélem nem fárasztalak titeket ezzel, de higgyétek el, nagyon örülök, és ezen jár az agyam sokszor!!! Legközelebb már csak ha meglesz, az igaziról rakok fel képet igérem!!!!
Emőke azt akartam Tőled kérdezni, hogy amikor multkor a kisruhákról tettél fel képet, tudod és mondtad milyen olcsó nálatok ez is, na azt hol vetted? Rendes boltban, vagy piacon, vagy hol lehet nálatok ilyet venni. Andrással azon morfondíroztunk, hogy érdemes lenne átmenni hozzátok így vásárolni. Mondjuk kérdés még, hogy ti merrefelé laktok. Mondjuk Esztergomhoz képest? Mert ugye ott átmegyünk a hídon és kész, oda még az út sem vészes, hamar oda lehet érni, úgy még megérné benzinben is. Vagy nem tudod hogy van ez, a magyar határhoz közeli részen azért drágábbag a dolgok???
Köszi válaszod előre is!
Na mennem kell!
SANCSI JELENTKEZZZZZzzzzz
NEM ÉR ÍGY LERÁZNI MINKET!!!

[/url/]
[url]

[/url]