A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

cajok lépek,nagyon álmos vagyok.Reggel 6 ora 50-kor kelés Rékát inditani a suliba...
Szép álmokat mindenkinek!!
Vendég

Rik!Nem hanem igényeltem ápolási segélyt az önkormányzatnál.Azt addig kapom míg a doki tartós betegnek nyílvánítja.De először2évre adják.Emellet lehet dolgozni 4órát és agyerek 5órát lehet oviba.

KépKép
kola2

beus
gyorsan még válaszolok:jo hogy ilyen hamar elalszanak,de nem is tudok sokáig aludni,még hétvégén sem(pedig már rám férne,persze kire nem :wink: :lol: )
Gyula dolizik,ezért tudok csak itt viribülni,amugy övé a gép,nem igen enged ide..sajna! :cry:
Miért vag előbbre hozva szülésre??
Vendég

rik!Igen mi már december 27.-ig nem megyünk haza!!
Hát nem vagy egyedül én is "butulok"rengeteg dolgot elfeljtek!! :cry: :cry:

Képzeljétek kaptam egy Eurocsekket 3900ft kell majd fizetnem és 14 ország 1000hotel valamelyikében eltölthetek 14 éjszakát ingyen.Nektek már volt ilyen?7-perc alatt kellett kitölteni mindent!!
Vendég

Beus!Igen Viri fent van :twisted: Még nem vettünk semmit.Vasaló az nagyon tetszik neki.

KépKép
kola2

a mandulamütét után???Az nem sok lehet!!És nem mész 4 orába dolizni?Mi a foglalkozásod???Vivit nem akartad még addig oviba adni?VAgy nem is engedik a dokik??(én erről valszeg lemaradtam,bocs a tudatlanságomért!!)
Vendég

Mért lett előbre hozva a szülés ídőpontja?

KépKép
kola2

gabó
hol kaptad??És mit kell kitölteni?Személyes adatokat,vagy mit???
Vendég

Basszus Beus mindjárt szülsz!!! :D :D :D
Vendég

Tavasszal mehet majd oviba,addig nem mondták a dokik.Ja a mandula műtét miatt.
majd jó lenne menni dolgozni .de nem tudom hova.Eladónak tanultam.

KépKép
kola2

Beus,Zsani
és mit csinálnak a gyerkőceitek most??Játszanak?Nem is álmosak?Én majdnem lefordulok a székről,meg már el is köszöntem aztán mégis itt irogatok!! :D De olyan jo veletek dumcsizni!Ugyis csak veletek beszélek ugy igazán!!!
Vendég

rik!Most este kaptam egy emilt,hogy kiválasztottak arra,hogy elmenjek "üdülni"cserébe ha haza jövök el kell mondanom legalább 5-ismerősömnek milyen helyen jártam!!
Vendég

Rik:remélem hamarosan kipihened magad!azert lett elöbbre hozva mert ellett számolva!de jobb igy :lol: jo éjt neked!!!

Gabo:én már hallottam rola!de még nem kaptam.nem tudom milehet ez?olyan hihetetlennek hangzik sztem.aztan kitudja :wink:

Zsani:az szuper!majd sikerül valamit kiválasztani!vasárnap lesz igaz?mentek tescozni? :wink:

KépKép
KépKép
beus22

Asszem nekem is van az uccsó napom,hogy ilyenkor még itt ülök,mert holnap este jön haza apa és akkor már mást fogunk csinálni!! :lol: :lol:
Vendég

jol avn,menj el aztán mond el nekünk!! :lol: Ja és add meg a mi email cimünket is! :wink:
Vendég

Beus!Nekem is az,de próba szerencse!Csak akkor fizetem majd ki azt a pénzt ha tényleg valós!!
Vendég

most tényleg lépek,jo éjt mindenkinek!!Jok legyetek az éjjel!!
Vendég

rik!Rendben megbeszéltük!!De én nem nagyon hiszek az ilyenekben!! :? :? Majd meglátjuk!!
Vendég

Gaboo:igen mindjárt már alig várom...meg rohadtul félek!
tegnap egész este bögtem hogy mi lesz..
épp ma este olvasgattam vissza az elejétöl a topicot mikor még vártátok a gyerköket.tök jo volt....nem mintha most nem lenne jo :wink: de tök jo volt..

Rik:Vivi gitározik itt mellettem a szobában meg várja apát !

KépKép
KépKép
beus22

rik!Jó éjt álmodj szép pasikkal!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Beus!Miért bőgtél?
Vendég

Rik!Virág rosszalkodik ilyenkor :P Táncol meg hangoskodik.
Beus!Szombaton biztos megyünk.És ti?Szombaton Viri anyuéknál lesz ,ott is alszik ,így el tudunk menni körül nézni.Igen vasárnap lesz a névnapja.

KépKép
kola2

Gabo:mert félek nehogy az legyen mint Vivinél.egyre többet gondolok rá és ezért!de nem lesz baj!!!!!!!!!

Zsani:mi sajna most nem megyünk mert apa melozik :cry: de már ugy mennék én is :lol: tescomániás vok :P :P olyan jo ott nézelödni!

KépKép
KépKép
beus22

na jo éjt csajok!!!!!megjött apa.majd holnap!puszszantás!szép álmokat nektek!!!!!

KépKép
KépKép
beus22

na jo éjt csajok!!!!!megjött apa.majd holnap!puszszantás!szép álmokat nektek!!!!!

KépKép
KépKép
beus22

beus!Pozitívan kell hozzá állni és akkor nem lesz semmi baj!!
Bár biztos én is parázni fogok majd ha egyszer eljutok a szülőszobára,de ez a mi sorsunk!!Nyugi!!!
Vendég

Na asszem én is megyek uccsó éjszakám egyedül!

Jóccakát!!!!!!!!
Vendég

Jó éjt!

KépKép
kola2

Halihó!

gabó,
megnéztem azt az oldalt, amit Erika ajánlott az üdülési csekkről, tényleg tök sok mindenre lehet felhasználni. Jó, hogy Gábor ilyet kap. és szálláshelyek is rengetegen vannak, ahol elfogadják! Már ki is néztem egyet, minő véletlen, Gosztola nevű faluban van! :) :wink:

http://www.gosztolagyongye.hu/

Kriszti,
és mennyi idősek Roland nagyszülei?

Erika,
te nem a filmek olyan fontosak, hanem, hogy meglátogassatok! :) Jó lenne már látni Alízt és Mátét, de ti azt mondtátok, majd ti jöttök! :wink:

Hajnus,
Bence nemsokára majd azt kiabálja, hogy "Bekakiltam!" :) :wink:
Különben én is látom Dorkán a változást, és én is elsősorban a haja miatt! Úgy vettem észre, hogy pancsi után egyre nehezebb szárazra törölni, vagyis több van belőle. Meg most már látni is, hogy sűrűbb, több! :)

KépKép
viol81

GABÓ véletlenül lett a neved kicsivel, bocsííí!

KépKép
viol81

Na igen, a tegnapi éjjeli baglyok most alszanak, ugye?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

szia Viol
én már 7 előtt keltem(mint mindig)mert keltem a családot!
Most meg takaritás főzés,sütés egybe.Meg mindjárt idő van,és megyünka játszira.Petra meg rajzolgat éppen.
Du.megyek a suliba adventi vásárra,oda sütök,meg jön a Petra keresztpapija ebéd után.Ma van mit csinálnom!!! :wink:
Vendég

Erika,
ejj, de sűrű progi!! :) Milyen süti lesz? És mit takar a sulis adventi vásár?

KépKép
viol81

a suliban(Fnyő téri)minden évben van ilyen vásár.Amiket eladnak az iskola pénzét gyarapitják vele.Ha viszel sütit akkor tombolát kapsz,és nyerhetsz szép dolgokat.(diszek,játékok,tavaly könyvet nyertünk,németet)a sütiket is persze meg lehet vásárolni,aki amit hoz.
Kakaos sütit ,meg turos pogit sütök.Közbe meg sül a csirka ebédre a sütőbe,ugyhogy nem leszünk lent olyan sokat ma!!!
Nálad mi lesz a menü??
Vendég

Van tegnapi leves - csülkös bableves - ma pedig paprikás csirke! :)
Jó ez a sulis program, már most megadják a hangulatot az ünnepekre. Mintha már ne lenne meg! :wink:
De sütiken kívül miket lehet még venni? Sk készített dolgokat? Vagy?

KépKép
viol81

De nem ám feltartalak itt! :lol: :wink: Ajajj, Dorka ébred?? kemény 20 percet bólogatott... :? :shock:

KépKép
viol81

De legalább nem sírva... "Beszélget" és kaparászik... :D Megyek!
Kellemes napot Erika és Mindenki! :) Valszeg jövök még.

KépKép
viol81

Szép Napot Mindenkinek!

Cajok,ha tudtam volna,hogy ilyen intenzív élet van itt késő este,én is jöttem volna!Fenn voltam még.

Zsani,és az oviban,ahová beirattad fenntartják a helyet?

Kép

Kép
hajnus

Jo reggelt csjok! :lol: :lol:

Vivi fél egykor aludt el!és 11kor kelt.na jo mi sem korábban :lol: tök jo volt lustizni :lol: :lol:

Gabo:köszi a bitatást!igen probálok pozitivan hozzáálni csak nem mindig sikerül...na mindegy ám majd lesz vhogy!
milyen volt az utolso éjszaka egyedül?ma már jooo lesz igaz? :wink: mikor ér haza Balázs?

Rik:hát te aztan nagyon friss vagy!de tök jo napod lesz akkor!fincsi süti csirke..,vásár.. :lol: mi kell még?? :lol: aztan este kérjük ám a beszámolot :P

Hajnus:akkor ma este tessék jönni!aktivak leszünk ma is...ugye csajok???

Zsani:Viri mikor aludt el????

Mit föztök ma csajok?????????????????? :?: :?:

KépKép
KépKép
beus22

hüü Viol ez a Gosztola tök szép hely!!!ide fogtok menni????
és nem is drága!!!és ketten mentek vagy 3an? :wink:

KépKép
KépKép
beus22

han de eltünt mindenki!!!!!!!
hahooooooooooooooooooooo!!!!!!!van itt valaki???

Nitta:otthon vagy már????

KépKép
KépKép
beus22

Kép Kép

KépKép
KépKép
beus22

beus,
mindenképpen megyünk vmikor, de mindenképpen hárman... :) nem hagynám itt ezt a manót. pont azért választottam olyat, ami bababarát. betesznek tök sok mindent a szobába ingyen, ha kéred...
de valszeg csak nyáron vagy ősszel.

KépKép
viol81

Sziasztok!
Nálunk is zajlik az élet!!!!!!!!!
Csilla azt mondta könnyebb a lányokkal :lol: :lol: :lol: :lol: , na az enyémek :evil: :evil: :evil: :evil:
Ágnes nem alszik, Janka nem alszik és hisztizik...

Eszterékkel találkoztunk, jól vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Viol, Ágnes mint Dorka, sír ha leteszem, enne is meg nem is, kakál folyton :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

Amica:basszus nem lehet könnyü neked!!!!!kitartást!!!!!!
nem ez a hülye hideg-meleg front keveri meg öket?vagy hülyeség???????

Viol:az tök jo!ritka az ilyen hely!szerintem!

KépKép
KépKép
beus22

csajok kinek mikor van a szülinapja meg a névnapja?????????

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

köszönjük az érdeklődést, Andi Neked meg a híradást! Jó volt látni Benneteket!
Hát, nem csodálom, ha fáradt vagy folyamatosan!

Velünk minden rendben, úgy tűnik nekem, hogy a vércukrom is ok, csak egy kicsit vérszegény vagyok - ha jólértelmezem a vérképet, de majd megmondják.

Vince nagyon leköt, bár ma nagyon aranyos volt délelőtt, hagyott mosogatni, segített a mosógépbe bepakolni, majd teregetni és egész sokáig elvolt a könyveivel, játékaival.
Tegnap meg beiratkoztunk a könyvtárba és hoztam énekes könyveket, megtanulunk párat.

AZ iskolai dolgom most nagyon sok lett és ez egy kicsit idegesít, mert csak este bírom csinálni és semmivel sem készülök el :?

Beus,
Ti jó aktívak vagytok! Örülök Beus, hogy jól vagytok!
Megkérdezhetem, hogy mi volt Vivivel, amiért izgulsz? vagy vissza kéne olvassak?
Én is izgulok egy kicsit, de remélem, hogy most azért könnyebb lesz.

Rik, milyen kakaós sütit csinálsz? Szvesen eltanulom :wink:

KépKép
KépKép
esztermami

Andi,
ajjaj, akkor most még jobban megértelek az nni nem akaró, síró, kakiló gyermekedet illetően!! :roll:

Dorka ma és tegnap végül is evett, de iszonyat meg van pirosodva az ínye egy bizonyos ponton. Ezt ma vettük észre. Ott ahol eddig olyan volt, mintha "megnyílt" volna vagy ilyesmi, most piros, mint a rosseb. Szóval ez tutti a foga lesz. Innentől még mennyi lehet??

Eszter,
de jó kis Segítőd van! :) Kis házias Fickó! :) Jó, hogy tudsz mellette pakolászni, dolgozgatni.

Beusnak nagyon hirtelen nagyon magasra ugrott anno a vérnyomija és nagyon sürgősen kellett császározni, mert bajban voltak mindketten. De majd ő elmondja a tutit, nem tudom jól írtam-e.

KépKép
viol81

Jónapot Kívánok!!!

Hát Balázsom telcsizett,hogy holnap jönnek a jó ég tudja mikor!! :cry: :cry: :cry: :cry:
Ma megint csajozni voltunk(Lilikénél)egyre édesebbek együtt!Ma beültek az ablakba és mesekönyvet nézegettek(az én fiam mutatta Lilcsikének). :lol: :lol: Meg volt sok puszi Levitől Lilinek meg ölelgetések meg hajhúzás Husi részéről harapás Lilike részéről!! :lol: :lol:

rik!Nyami,de finiket sütsz!! :D :D Ez okos dolog a suli részéről!! :o :shock: :) :)
Viol!Jaj,de nagyon szép helyre fogtok menni!! :D :D És lehet még kedvezményt is kaptok mert Gosztolák vagytok!! :lol: :lol: Jó lenne mi?Jujj akkor nagyon kínozza Dorkát ez a fránya fog!! :twisted: :twisted: :twisted:

beus!Jó későn aludt el,de még szerencse,hogy későn is kelt!Ilyenkor este/éjjel nem dilis Vivi?

Eszter!Örömmel olvasom,hogy mind jól vagytok!! :D :D
Nagyon rendes Vincétől,hogy ily segítőkész a mamival szemben!!

Levikém most alszik kíváncsi leszek ste mikor fog elaludni kicsit megcsúsztunk a déli alvással haza fele aludt el a kocsiba ott aludt fél órát aztán fél óra babusgatás után 3/4 4-kor elaludt!!Már zizi volt!
Vendég

Sziasztok!Beus Virág fél12-kor aludt el.Meg most 4-kor.Tök rég aludt már délután.Este megint fent lesz sokáig.
Hajni!Az oviba kértek orvosi igazolást,hogy csak tavasszal mehet.Igy orvosi papirral fent tartják a helyet neki.
Rik!De finomakat sütsz :wink:

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: