Sziasztok!
Jól esett hogy hiányoltatok!

Köszönjük megvagyunk, csak zsúfoltabbak a napjaink.
Történtek velünk jó és rossz dolgok is.
Rossz.. a Boti 2 hete nem szopizik.

Amikor beteg lett egyre kevésbé akarta elfogadni, ill elfogadta csak nagyon keveseket szopizott. Nekem egyre kevesebb lett a tejem. Hiába probáltam meg napi 3 liter ávizet és kecskerutafű teát inni, szedtem homeos bogyókat, beszéltem szopi tanácsadóval, próbáltam állandóan cicire tenni....de nem!!! egyik napról a másikra, olyan szinten elutasította hogy úgy összezárta a száját mint aki szájzárat kapott.

A mellem egyszerűen nem telt meg tejcsivel. Volt benne, most is van még, de Botond - valószinüleg mert korábban hozzászokott- csak a csurdultig tele cicit szerette.
Na volt 1-2 nap üvöltés, 1-2 nap után újabb és újabb probálkozás, de sajnos ennyi volt!
Az elmúlt 2 hétben nagyon rosszul éreztem emiatt magam. Nem értem mi történt? miért nem telt meg egyik napról a másikra rendesen a mellem? mit csináltam rosszul?
Jött egy kis depi emiatt, de már vége.

Elfogadtam!

és megtanultam az érem másik oldalát értékelni...Hurrá 5 hónapig szoptattam!
Ami jó hír, hogy Botond sokkal nyugodtabb és sokkal kevesebbet sír mint korábban!!!!
Járunk gyógytornászhoz. Továbbra is szereti Boti és egyre jobban fejlődik, Már alig látszik a hátában ez a "behúzás"

eddig nagyon látszott a V alakzat.
Dani tegnap ment előzör oviba, de kicsit még mindketten betegek, de majd a kis szervezetük legyőzi...legalábbis remélem.
Lázuk nincs, nem is volt, csak a taknyosság már 3 hete!!!
Hétvégén nagyon jó dolgom volt! A férjem tényleg egy ANGYAL!
kb. 1 hónappal ezelőtt leszervezte hogy az egyetemi éveim legjobb barátnőjével menjünk el Wellnes hétvégére! Visegrádon voltunk egy Eszméletlenül Szép és pazar helyen.
Nagyon jó volt!!!! de azért mindkettőnknek hiányoztak a gyerekei, főleg a kisebbek. Az ő kisfia most 8 hós.
A képek nagyon édesek!
Seriff
Hanna szókincse elképesztő!
Dettus,
Szerintem egyszer láttalak messziről

én is mennék már nagyon a KLUBBa!

Remélem nemsoká már mehetünk.
Mi már készülödünk a karácsonyra..
na most viszonz ordit.mennem kell