Jó reggelt!!!!!
Votiv,
éljen a sajtcetli! Nyáron nekem is volt ilyenem, de 1 héten belül ott volt a postaládában a vadiúj jogsim

Az ügyfélkaput meg Ancsi tippje alapján arra használtam, hogy megnéztem, mikor, mire és mennyit költött rám az OEP, és naggggyon érdekes dolgokat találtam

Pl. Marci születése 6 ezerrel drágább volt, mint Dócié... inflálódnak ezek a gyerekek
És tej: kecsketej? Az sokkal kevésbé allergizál.
Ha kistesó megérkezik, párod lesz addig otthon Istivel?
Ancsi,
utólag is köszi a tippet a TAJ-történetre, jót „szórakoztam”
Rylie,
nagyon jó hírek ezek Kamilla torkáról
Vica,
mi a helyzet nővéreddel????

Kell még drukkolni?
Zsan,
ma queent hallgatunk

:( rip freddie!!!!
Deni,
zuzi a duracell nő

:D:D Monokli... hát igen, ez a családon belüli erőszak!!!! Köszi a +kat, rámfért tegnap

Olyan fáradt voltam idegileg, hogy este 8-kor bealudtam, ezért kukorékolok már itt
Barbi,
ha valamiből nem jön ki azonnal, akkor soksok mosástól majd szépen halványulni fog!
Zuzi,
hááát termetemnél fogva nagyobb esélyem lenne a bokán rugdosásra

De ha nagyon rossz lesz a helyzet, akkor felbérelem Neet-et, és ő tényleg lerúgja a fejét
Keményedés... ilyenkor jövök rá mindig, hogy te most már BÁRMIKOR szülhetsz
És azt hiszem, a jelen gazdasági valóság tudatában (ld. gázártámogatás) majd úgy fogok gratulálni, hogy isten hozott a 3,5 fős családok körében
Zsan,
én úgy értelmeztem, hogy decemberben az előző három hónap jövedelmét kell „bevallani”, ill. az alpján kiszámítani az átlagjövedelmet. És Panna ugye decemberben mindenképp megérkezik, ezzel Zuziék 2,7 helyett rögtön 3,5 fős családnak számítanak

Népszabiban van erről egy jó cikk táblázattal, sajnos papíron olvastam, de megpróbálom megkeresni és belinkelni!
Ma már sokkal jobban vagyok, talán azért, mert kb. 9 órát aludtam? Még az egész család szuny, a madarak nem csiripelnek, de az élet szép

:D