A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na felraktam az égőket,de már Levi kiszúrta és mászot is az ablakba!!!! :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Viol!

Biztosan szegeny Dorkanak is a foga jön, ma seta közben mikor nevetgelt en is kideritettem, hogy Lara miert zizizik ejszakankent. A 7. FOGA! :) Vagyis valoszinü, hogy a kicsit higabb szeklet a fogacskatol van. Meg az ejjeli bögesek is. :(

MOndjuk en meg egy szot se szolhatok, ahogy irjatok nemelyiteket kel parszor az ejszaka. Nalam egyszer sir( ha nagy gaz van 2-szer) !

Gabo!

Levink jobbulast. En meg nem kezdtem el karacsonyra dekoralni, majd a jövö het vegen, akkor kezdödik az advent addig marad nalam minden öszi dekor. Kicsit furi is dekoralnom,mert karacsonykor nem leszünk itthon, de Dieter azert ragaszkodik hozza, hogy karacsonyfank is legyen. Lehet majd feldiszitem mikulaskor, hogy azert elvezni is tudjuk! :) :lol:

Nercsi!

Adsz mar Aliznak darabos kajat? En neha probalkozom vele, de ma is csak ugy ükölödött töle. Nalunk meg csak a pepes kaja megy.
Szerintetek ez normails? Pedig mar vanank fogacskai, oke, hogy a felsö 4 meg csak most nöl, de azert kicsit raghatna mar. Vagy?

Kép
Kép
reni76

Köszi!Tényleg itthon lesztek de jó!!!!! :lol: :lol: :lol:
Azért kell a karifa anélkül nincs ünnep!!!Kevesebb mint egy hó és jöttök!!!! :lol: :lol:
Vendég

Persze nem is lett volna kerdes a karifa. De ha nem vagyunk itthon? Na mindegy egy kicsi lesz mindenkeppen.

Kép
Kép
reni76

Gabó,
te jó ég, ha még ennél is kevesebbet hízik, anyám bekattan! :) :) Ő már most is nyommog, hogy miért csak ennyit! Persze nem aggódik, csak mosolyog, hogy na, sztem megint nem fog sokat mutatni a mérleg! :D A mozgás meg!! Már most is olyan, hogy keresem hol az elem, hogy kivegyem!! :lol: :wink:

karifát én is mindenképpen állítanék, ha nem is vagyok otthon. Mert kari után is szokott még állni a fa, mi olyan január közepén szoktuk leszedni. ha Reniék megjönnek 29 után, akkor még bőven van ideje a fának. Kérdés persze, hogy a németeknek mi a szokás.

És Adri nem akar írni nekünk? :P :wink:

Erika,
jajaja, olyan jó, fel tudjuk díszíteni a kis "előtető" gerendáit is, ablakokat - na azt mindenki tudja, aki nem házban lakik, ő is! :)

Reni,
és Lara nem rágicsál kiflicsücsköt vagy ilyesmit? Mert Dorka felkapja a fél zsemlét is és csócsálja. Persze nem rágja, hisz nincs mivel, de győzködik vele. Lara annak is ükülődne? A kajákat te csinálod neki? Próbáld meg sűrűbbre pépesíteni, olyanra, ami sűrűbb, mint eddig, de még nem darabos. Most a hasamra ütöttem és ezt azért írtam, mert én így csinálnám, de ugye amúgy gőzöm nincs, mert ugyebár Dorka pár hónappal le van maradva Lara mögött.. :roll: :lol: :shock: Szóval majd a "Nagyok" megmondják a frankót! :) :wink:

Dorka ma két órát aludt, szegénykém pont akkor lett volna a "déli" alvása, amikor dkohoz kellett menni. Igaz nem volt ott nyűgös, elcsodálkozott a többi babán. Viszont mikor hazértünk, hamar elaludt, és pontosan két órát húzta!

És ma láttam olyat, amit még nem! :shock: :lol: Épp pelenkáztam és már kentem be a fenekét, amikor látom, hogy erőlködik és tágul a kis lukacska :lol: és szépen lassan kúszott kifelé a kaksi! :) Bocsi, de mintha egy kolbászt töltene az ember, én ilyet még nem láttam. Mintha egy kis kutuszka csinálta volna! :lol: Aztán jött még egy. Levettem pár papírzsepivel, bumm be a WC-be és már vitte is a víz a csatornába Dorka-baba kakiját! :)

Bocsi Mindenkitől, hogy leírtam, csak hát olyan megmosolyogni-való volt! :)

KépKép
viol81

Egy kicsi kell is!Nekünk ez lesz az első karácsonyunk,hogy itthon leszünk mind a három nap!Nekünk sem lesz nagy fánk nem is tudnánk hova tenni pedig már nagyon vágyom egy nagy terebélyesre.Otthon amióta az eszemet tudom nagy fánk volt és furcsa a kicsi!!De ez van!!
Majd ha egyszer elköltözünk lesz óriás fánk!! :lol: :lol:
Vendég

Viol!Mond meg anyudnak,hogy nem "görcsöljön"!Volt,hogy Levi 1-hó alatt 20dkg hízott!Most meg.....!Na majd én is kíváncsi leszek jövő héten mennyi hízott három hónap alatt!!És Dorka baba egyre többet fog mozogni!Amit megeszik le is melózza!
Hát ezt a kakis sztorit elképzeltem maga elé és jókat röhögcséltem rajt!
Muris lehetett!! :lol: :lol:
Én akkor voltam így (mármint,hogy ilyet még nem láttam)mikor Levi egyszer rég sugárba hányt!! :? :?
Vendég

Itt úgy megeredt most az eső mindha dézsából öntenék!!!!! :( :( :(
Vendég

Gabó,
hát sugár-hányásról én még tényleg csak hallottam, de nehéz elképzelni... De ezek szerint ilyen is van!! :?

Nekünk sem óriás fánk lesz, mert nem is nagyon férne el olyan hatalmas. Mert ahol hely lesz neki szélességben, ott pont dől a fal, szóval olyan kis formás átlagos fa lesz.

Erika,
megnéztem azt a hoteles oldalt, de akkor most hogy van ez? Mert ott nem írnak olyan akciót, amit te mondtál. Én is mehetnék annyiért??

KépKép
viol81

Katus!Reggel elfelejtettem megkérdezni,hogy mit mondott tegnap a doki :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Ne haragudj!Az oltást,hogy tűrte?Lehet már írtad.De még nem olvastam vissza.

KépKép
kola2

Hát amíg Levi nem produkálta én sem nagyon!! :lol: :lol:

Zsani!Katusék délután mentek oltásra már biztos otthon vannak remélem a pici Máté jól viselte!![/i]
Vendég

gabó,viol
azta kedvezményes üdülést csak mi kaptuk,mert anno voltunk már ilyenen,na meg az előadásukon is!!!Ti sajna csak akkor,ha voltatok már ilyen előadáson,és kaptok meghivot!!!
Bocs ha félreérthető voltam!! :oops:

Ábibaba
rajta vagyunk,de nem ezerrel... :cry:

Adri
mért csak olvasol minket???Irj magadrol!!!

Nittát elérte valaki??Beus???
Vendég

ja,kitettem én is világito csillagot az ablakba!!!! :lol: :lol:
Lehet azt hiszik bolondok laknak itt!! :lol: :lol: :wink:
Vendég

Rik!Már karácsonyra készülsz?
Mi is.Viri ablakába ma vettem télapó,karácsonyfa matricákat.Meg Anyuval nézegettünk a Tescoba meg a Spárba játékokat.Mármint karácsonyra.Virinek majdnem minden tetszett.Alig tudtuk ki hozni a boltból.

KépKép
kola2

Vasárnap meg a névnapja lesz,fogalmam sincs mit vegyünk neki.

KépKép
kola2

rik!Ja aztat hittem,hogy mi is annyiért mehetünk!! :( :( :( :( :(
Ugyan már!!Biztos nem néznek hülyének!Különben is két hét és jön a mikulás arra meg már mindenki csilivilizik! :lol: :lol:
Vendég

kola!Hát ez az ajándékozás nagy gond!!! :? :? :?
De névnapjára úgysem kell olyan hatalmas ajándékot venni!!! :) :) :)
Üvegfestés v. valami kreatív dolog nem érdekli?
Vendég

Festeni szeret.Anyuéknál van víz festéke.Itthon nincs.Lehet kap egy vizfesték csomagot ,ecsetekkel.

KépKép
kola2

Na az tök jó!!

Katus!Mi újság oltás ügyben?

Kép
Kép Kis számítógép buzim!!! :lol: :lol: :lol:
Kép Ilyenem van az ajtón!
Kép Ilyenem meg az ablakon!
Vendég

No látom senki nincs így megyek alukálni!!

Jóccakát!!! :D :D :D
Vendég

Gabó,
most jöttem :oops:

Janka még az előbb nyafogott, Ágnes szopizott, pedig még nem is vacsoráztam :evil:

Szép álmokat mindenkinek!

Én most csináltam ajtódíszt meg adventi koszorút. :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Pedig üres pocival nem jó ám lefeküdni!! :lol: :lol: :lol:
Janka mindíg ilyen későn alszik el?
Koszorút én is fogok csinálni vagyis anyóspajtás!! :) :)

Szép álmokat!!
Vendég

Már aludt, de legalább negyedszer kellett hozzá bemenni...
Mentem!

Kép
Kép
Kép
amica

SziASZTOK CAJOK!!
La látom azért Gabó mégis feltudtad tenni a képeket!!!Most láthatjuk,honnan irsz nekünk!! :wink: :lol: :lol:
Az ablakdiszeid szépek!Biztos megnézi aki arra jár!

A Petrusom meg mostanában velem ohajto aludni.Eddig külön aludt,de mostanában éjfél körül kiabál nekem,vagy sir,és hoppázik az ölembe,hogy vigyem.Leteszem az ágyunkba,meg már alszik is. :wink: Ki érti ezt????!!!!
(Petra lökköd most:digyázzzzz!!)/Vigyázz/
Vendég

Viol,Gabó
melyitek küldta nekem a smile fejes letöltést??Azokat a sárga vigyorgo figurákat????Képzeljétek virust hozott magával,ugyhogy nézzétek mega gépeteket rendben van-e!!!(trojai, meg hokusz-pokusz virus volt!)
Vendég

Jó reggelt!

Köszi az érdeklődést, nagyon jól viselte az oltást, nem sírt :D
Nem is lett lázas, dokinő azt mondta, 8-10 napig ne találkozzunk gyerekekkel :cry: , mert ez az oltás legyengíti az immunrendszerét, és nehogy megint elkapjon valamit.

Képzeljétek, mondom neki, hogy voltunk Szhelyen, és hogy piros a torka, megnézte, bevilágított, és közölte egyáltalán nem piros :shock: :?:
Nem is adta volna be az oltást, ha piros a torka.

Amica!

Janka ilyenkor mit mond? Sir vagy? Márton is fel szokott többször ébredni?

Én még nem vettem elő az égőket, de kedvet kaptam tőletek.
Mi haza megyünk a két ünnep közt, és lehet nem lesz fánk, mert mire hazajövünk, lehullik :?
Tavaly előtt volt fánk mikor nem voltunk itt, ki is kellett dobni.
Na de lehet, hogy egy kicsikét azért készítünk :D

Hajnus!

Hogy vagytok?

katus78

rik!Nem én voltam!
Igen sikerült!Konzultáltam apával és útba igazított,hogy kell!
Hát ezt nem látja szinte senki,mert a városra néz a kilátásom.
Petra lehet érzi ezeket a jövő menő frontokat és azért megy bújni éjjel!!

Katus!Örülök,hogy Máté ilyen bátor kislegény volt!! :lol: :lol: :lol:
Ennek a lappangási ideje 8-10 nap ha addig nem jön ki rajt semmi akkor megúszta!
Na azért legyen itt is fátok!!!Valami picike!!
Hogy-hogy nem mentek haza ünnepekre?
Vendég

Ja, kicsit hülyén írtam :oops: , otthon leszünk ünnepekkor is meg közötte is :lol: :lol: :lol:

katus78

Sziasztok!

Nitta irta:"joslok vannak de ennyi.lehet 1 nap de akár 2hét is.elkezdtem ma homeos bogyokat szedni hátha gyorsitja.iszonyu rossz,utálok itt lenni,de már nem akarnak hazaengedni.néha ugy érzem a héten meglesz .néha meg hogy még nem.fogytam 1.5kg-ot.a szilveszter egy paraszt,meggyülik vele a bajom."

szegény !már tullehetne rajta!azt mondta ha van valami egyböl ir majd!

Katus:Máté biztosan átvészeli azt a 8-10 napot.nem lesz semmi :lol: Mindig hazamentek az ünnepekre?

Gabo:tök szépek a diszeid!Levi hogy van?

Viol.elküldtem priviben a számot!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!
Szegény Nitta!Gondolom,hogy utálhatja a helyzetet.Virinél nálam is azt mondták,hogy ezek josló fájások eltarthat még 2hétig is.Aztán 3óra múlva megvolt a Viri.
Katus!Biztos nem lesz semmi baj :P
Beus!Jól vagytok?

KépKép
kola2

Tegnap kaptunk egy levelet a Veszprémi kórházból jött.Viriről érdeklődtek,hogy ,hogy van.Aki a kezelő dokija volt ott jön Sopronba pár napra.Kérdezte,hogy megnézheti-e Virit.Kis fiatal doktornő volt.Viri mikor eljöttünk puszit is adott neki.Talán ő volt az egyetlen normális abba a kórházba.

KépKép
kola2

Zsani:köszi jol vagyunk!remélem tiis!!??????sikerült Virinek ajándékot választani???

Hu de rendes az a dokinö!Viri is biztos szerette!és megátogatja??

KépKép
KépKép
beus22

Jaj szegény Nitta!!!El is hiszem,hogy tele a t..e!!
Üzend meg neki,hogy sokat gondolunk rá és kitartás!!
Levi jól van még taknyos,de már nem köhög!!
És te hogy vagy?

Kola!Tényleg nagyon rendi a doki ilyet nem igen csinálnak a dokik!!
Vendég

Sziasztok.

Katus,köszi az érdeklődést,jól vagyunk,Bencézek egész nap :D Örülök,hogy már Máté is jól/jobban van.Nem értem,hogy hogy az egyik orvos lát pirosságot a másik meg nem?Ez marha érdekes.
Most néztem meg a mixeres videót,szuper jó :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha Mátéval minden rendben lesz még találkozhatnánk az ünnepek előtt,jó?Séta vagy esetleg felugorhatnánk...Na ez most jó nagy bunkóság volt :oops: :lol:

Reni,szerintem a rágás nem fog,hanem kor-függő.Bencének még csak 4 foga van,de már csak darabosat eszik.Az almát is kicsi kockákra vágom neki.Csak türelem... :D

Lassan én is elkezdem a dekorációt,kedvet kaptam tőletek.Voltam a Mátyás király utcai virágboltban és olyan jó dolgokat láttam!

Majd még jövök a délutáni alváskor,most főzök gyorsan,Bencét elaltattam,mert tiszta dilis volt.

Kép

Kép
hajnus

Ja azt azért nem értem,hogy szegény Nittának minek benn feküdni akár hetekig,Zsaninak meg nem volt hely???

Kép

Kép
hajnus

halihó

gabó,
még le sem ér a lába annak a kis legénynek, de már vadul üti-veri a klaviatúrát!! :lol: :lol: és hogy nézni a monitort is!! :lol: :lol:

rik,
csodálkoztam is, hogy olyan olcsó lenne mindenkinek az a nyaralás, ebben nekik nincs semmi üzlet! :shock:

gáborák jövőre üdülési csekket kapnak majd minden hónapban. ezeket 100%-ban be lehet váltani? szal ahol elfogadják, ott ugyanannyit és, mint amennyi maniban? szóval amennyi rá van írva, ugye? vagyis ha van 50.000 Ft értékben, akkor azt nekem annyiért számítják bele a végösszegbe, ugye?

van valakinek üdülési csekkje?

andi,
huhh, még ilyen későn koszorút csinálsz!! :shock: mondjuk nappal gondolom nem sok időd van, sőt, talán semmi... és mikor szoktál aludni?? :shock:

zsani,
tök rendes a dokinőtől, hogy érdeklődik virág után!! :P ritka az ilyen...

ajándékon már mi is gondolkodtunk, talán gyereknek a legkönnyebb venni. mondjuk dorka sztem még mindennek örül! :P
télapóra megkapja az első babáját!! :P

katus,
na, akkor zárd ám el mátét minden baciköpködő embertől!! :P az a 8-10 nap meg hamar letelik, és akár útnak is indulhattok erikáékkal hegykő felé meglátogatni minket. meg akivel még akartok, jöjjön. :P

nem tudja vki, szilveszter fogadott dokija anitának? vagy ő volt az ügyeletes, amikor felvették? vagy? mert eléggé szapulja. mondjuk nekem sem szimpi, az az igazság...

na, ma lehet, hogy nem jövök sokat, takarítás lesz...

ééés!! dorka egész éjjel aludt, egy hang nélkül! :D fél 9-től, 6-ig. igaz, hason. most aludt éjjel először hason, eddig nem akartuk... :roll: nemtom emiatt-e vagy másmiatt, de végigaludta az íccakát!! :lol:

KépKép
viol81

beus, köszi a számot! :P

KépKép
viol81

Gabo:Levinek jobbulást!megüzentem neki.puszil mindenkit.
köszi jol vagyunk!

basszus micsoda idö van ma?ez nagyon durva.november végén ijen jo idööö :roll: :shock: :shock: remélem azert fehér karácsonyunk lesz.

Hajnus:ezt mondjuk énb sem értem hogy van akit hetekig bent tartanak van akinek meg nincs hely.érdekes dolgok ezek.

Viol:nem szilveszter a fogadott dokija asszem karazma az arab.gondolom ö volt bent ügyeletes.de egy barom az a faszi sztem is...mindig tök bunko!

Hétvégén kezdödik az adventi vásár a fö téren.biztos szuper lesz megint.
most a mikulás 5.én vagy 6.án lesz ott?mert van aki azt mondja 5.én este.de nem 6.án van a napja???? :?: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Hu, annyi minden tudnék írni, de sajna egy csomó dolgom van,csak egyet most Hajus persze jöhettek, hiszem már hívtalak :D

Majd később megpróbálok jönni

Nitta számát légyszi küldjétek el

katus78

Hajus :oops: bocsi

katus78

Viol!Hát igen tiszta megszállott ez a gyerek mint az apja! :lol: :lol:
Anyuék egyszer voltak itt ilyen üdülési csekkel és azt 100% le kellett üdülni v. enni!Persze ha kisebb címletekben kapja az a legjobb!!
Nagyon ügyi ez a lány biztos össze beszéltek Levivel,mert a kiskukis 3/4 10-től húzta fél 5-ig akkor jött át és ott durmolt tovább!! :lol: :lol:

Levi is tiszta bolond most is itt hisztizik mellettem!!De mint az őrült!! :evil: :evil: Mindjárt robbanok!Enni sem hajlandó!! :twisted: :twisted:
Vendég

Gabó,
én Dorkám is "átjött" a mi szobánkba enni, aztán kettecskén szunyáltunk fél 8-ig! :)

Beus,
nemtom mikor jön a Fő térre a Télapó.. :(

KépKép
viol81

Gáborék eddig 4500 Ft-onként kapták a Wellness Egészségpénztár utalványát, valszeg az érték marad, csak üd. csekkben. Ez is jó, kutakodtam kicsit itt a neten, iszonyat sok helyen elfogadják.

KépKép
viol81

KépKép
viol81

eszerint 1-5-ig lesz a Mikulás fogadóórája. Biztos azért, mert 6-án már ott lesz az aji, amit a gyerekek az előző 5 napban kértek tőle! :lol:

KépKép
viol81

Na Levi is elaludt a vállamon az előbb remélem megint olyan jól fogja húzni mint tegnap!! :shock:
Vendég

Na én lépek kajólni közben süldögél a fini kis almáslepényem!!
Nyami!!!Ma asszem elhízok!!! :lol: :lol: :lol:
Kép
Vendég

Gabóóóóóóóóó!!!!!!!!! Áááááááááááááááááááá!!!!!!!!!!! :shock: :lol: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Nincs nálam a telefonom, mert a konyhában van, azt meg felmostam és szárad, de a lényeg az, hogy Nitta írt. Holnap hazajöhet! :)

Hazaengedik, mert feszült, ideges és ez a babának sem jó. Szülésznő szerint nem tart ki hetekig. NST szerint a méhfal már Zoé rúgásaira is érzékeny. Ilyesmiket írt, de ha kihozom a telcsit, leírom! :)

KépKép
viol81

"....szülésznő szerint napok kérdése, de holnap hazamehetek. Feszült vagyok és ez a babának sem jó így, ezért elengednek. Az NST szerint már a rúgásokra is érzékeny a méhfal, ezért nincs sok hátra, hetekig már biztos nem húzom. Holnap írok a babanetre. Puszi mindenkinek! Nitta"

No, én nem pont így írtam... :lol:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: