Katus,
jó, hogy minden rendben Máté fiú tüdejével!!

A kis harapós!

És amit kapott az mi? Mármint milyen formában van a szer? Olyan izé? Na, nemtom mi a neve, ne röhögjetek!

Talán pipa.. Vagy az még nem kell neki?
Vero,
megnéztem azt az oldalt, a másodikat el is mentettem a Kedvencekbe!

Köszi!

És ha én bemegyek abba a patikába és mondom, hogy nekem ez vagy az kell, akkor simán adnak? És ezek is olyan kis golyók?
A kúp, amit írtál, az is homeos? Vagy sima? És csak nyugtató?
Andi,
és használt Mártonnál és Jankánál a Chamomilla?
Húú, mennyit kérdeztem, bocsi!
Mi megjöttünk dokitól, Dorka 66 cm és 6400 gramm. 5 hét alatt 34 dkg. nem vmi sok, de a védőnő és a dokinő is megdícsérte, hogy nyugodt és jól néz ki, formás. De mindenki aki körülöttünk volt, olyan kis hurkás, de naaagyon és mindenhol! Dorkámnak csak a kis combija olyan picit, illetva ha ül, akkor van úszógumija!!

De nekem tetszik - hogyne tetszene - jól érzi magát, nem egy óriás, sosem volt az, nem is lesz, nem is baj. Mi sem vagyunk azok.
Gabó,
én is hülyét kapnék, ha Gábris messze menne melózni!! A két műszaknak annyi előnye azért van, hogy fél napot azért itton van velünk. Viszont heti 2 edzése van, akkor du 6-kor megy, 9 körül jön. Illetve a délutános hét, amit nem szeretek, mert a délelőttünk hamar elmegy, és az esti Dorka-mizériánál nincs itt. Viszont most vége a bajnokság őszi fordulójának, nem lesznek edzések!!!!

Egészen januárig...

Vmikor márciusban kezdődik a tavaszi forduló, de már januárban edzenek... B@szki, akkor még hó van!! na mindegy, szóval nekem is rossz lenne, ha többet lenne távol. Te meg még ráadásul egyedül is vagy ott, nekem legalább ősök itt vannak alattam!

(Persze ez anyámat ismerve néha hátrány...

)