Írok, de Marci ölemben és Beni már megint az öklét eszi
Györesz!
Drukkolok nagyon, hogy Norbikával csak kisebb csatákat kelljen vívnod szemüveghordás érdekében. Nem irigyellek, mert Marci is tiszta gyagya, rossz és hisztis. Nem tudom, mi lenne, ha még szemüveggel is küzdeni kéne Vele.
Bölcsi azóta rendben megy?
Beninél én ezt már nem szopisztrájknak hívom. Jobban mondva, már nem is tudom, minek nevezni. Van, hogy egész jól eszik, de van, hogy kész iszapbírkózásnak tűnik, amit csinálunk (kezével hadonászik, néha saját magát veri szemen, néha engem vág kupán, rúgdos stb.). Nem tudom, miért csinálja ezt. Már egy barátnőm is mondta, hogy lazábban vegyem (de olyan könnyű ezt mondani), ritkábban etessem, hátha. Na néha ez bejön, de néha nem. Valamikor szépen eszik egy darabig, aztán hirtelen hátrarántja a fejét, a cici kiesik a szájából és elkezd idegeskedni, csapkodni, majd üvölteni, ilyenkor képtelenség folytatni Vele a szopit. Ilyenkor sajna nem hagyhatok ki nagyobb időt (mivel nem evett érezhetően eleget), előbb megpróbálkozom a szopival és vagy sikerül, vagy nem. Iszonyat nehéz, néha már úgy vagyok vele, hogy nehezebb, mint Marcival volt.
(Háttérzajok alapján, Beni végre spontán kakilt, cirka 5 nap után!!!
Saxi!
Nagyon sajnálom, ami Apukáddal történt
Lányoknak sok-sok puszi! Remélem, Bogi is maradéktalanul meggyógyult.
Mica!
Nektek további gyógyulást, a Nagyfiúknak pedig drukk, hogy ne kapják el a nyavaját.
Nálunk érdekes az elemes orrszívó sem jött be, és még nem is éreztük olyan hatékonynak sem, mint a porszívósat. Mi is bírkózunk szegénnyel orrszívás gyanánt
Egyébként ezt a levelet már egy délelőtt írom, még reggel 9 körül kezdtem, aztán jött Anyukám, Beni nem aludt el, így elmentünk sétálni. Remélem, most így fél 2 körül sikerül végre befejeznem.
Mi egészségileg jól vagyunk (kop-kop!), holnap viszem is Benit a 3 hónapos oltására. Valszeg a 4 hónaposat átrakom januárra, mert nincs kedvem karácsony előtt az esetleges mellékhatásokkal szenvedni Vele.
Szopizása - ahogy Györesznek is írtam - kész káosz, az alvásáról ne is beszéljünk. Vasárnap Anyuméknál voltunk, a fél 8-as kelésétől egész fél 2-ig rajtam aludt egy kicsit, de ahogy letettem az ágyra, azonnal felkelt. Végül 3 órányit sétáltunk, mert ott legalább szunyált, már sötétben jöttünk haza, de megérte. Viszont a kelése után estig megint semmit nem aludt. Tegnap délelőtt 1 óra az ágyban, rajtam 20-20 perc, majd a hintázó székében ismét negyedóra, kora este félórácska az ágyában. Ez a cirka 2,5 óra volt az egész napi termése. Komolyan mondom, Marci többet alszik 2 évesen, mint Ő 3 hónaposan. Elég fárasztó, az tuti, pláne, hogy ha Beni nem alszik, akkor eljön egy olyan időszak, hogy egy pillantra sem tehetem le Marci alvásidejében, mert ordít, ezáltal pedig Marci ébredhet fel. Gondolhatjátok...
Na ennyi rólunk.
Remélem, akik nem írtak, minden rendben velük
Gigi!
Hogy áll a gépetek? Olikám okosodik rendületlenül?
Évi!
Pocak már jó nagy lehet! Kérnénk szépen fotót róla és persze Rolcsiról is. Én is rakok fel ígérem, de csak este...
Hogy vagytok?
Kata!
HOgy sikerült a szülinapozás? Suli???
Gratula az okos Raulhoz!
Catrine!
Hogy ne emlékeznénk!
Házzal hogy álltok? Mi is építkezünk, és már mi is nagyon szépen haladunk
Puszi Mindenkinek: Melinda