Sziasztok!
Hát, akkor sorrendben , megpróbálok reagálni!
Mea!
Először is, én baromi csámpás voltam!! Szerintem mindenképp meg kéne várni, míg rendesen elindul Lívi, aztán lehet vinni ide-oda.
Engem is vitt anyukám, de mondták neki, hogy ki fogom nőni.
És íme, kinőttem ...
A körkérdésre most nem válaszolnék, mert azokat úgyis tudod, hogy nálunk mi a helyzet!
Hogy mikor jöttök???? Amikor akartok!!
De megcsinálhatjuk azt is, amit beszéltünk múltkor... Csak akkor beszélnem kell Robival is, hogy neki melyik nap a jobb.
Ancsi!
Szavaztam Melire!!!
Én úgy vettem ki, hogy egy babára csak egyszer lehet egy nap, úgyhogy holnap is fogok!
DE!
Lehet másik babára is, de csak egyszer naponta!
Ezen felbúzdulva regisztráltam Gergőt is, úgyhogy légyszí-légyszí-légyszí-légyszi!!!!
Íme a link:
http://babavaros.hu/szepsegverseny.php?reszletek=1364
(Bár, a kard ott lebeg a te és az én fejem felett is, mert azt írta, hogy így közvetlenül a gyerek linkjét nem lehet megadni semmilyen fórumon, mert kizárnak. Csak úgy lehet, hogy a főoldal linkjét, és megadjuk a gyerek nevét meg sorszámát. )
Juci!
Hát tényleg gyönyörű kispasi ez a Marci! És ez a reggeli sorozat meg külön tetszik!
Az utolsó kiságyas kép a legaranyosabb!!!
Megann!
Fürdés...
Róki!
Én is figyelemmel olvasám ám a bölcsis tapasztalataidat (és Zsuzsa fejlődését ez ügyben), kíváncsi vagyok, mit fogunk küszködni jövőre!
Benianyu!
Új autó...
Ha még olvasod, akkor érezzétek nagyon jól magatokat!!!
Ancsi! (újra

)
Meli villás képei tündériek! És nagyon ügyes, meg minden baba, aki már önállóan eszik villával, kanállal.
Mi most ott tartunk, hogy Gergő imitálja az evést. Én etetem, az ő kezében is ott a kanál, és úgy csinál, mintha belenyúlna a tányérba a kanállal, majd a szájához emeli.
Persze, nincs rajta semmi, és nem is úgy fogja, ahogy kell, de a mozdulat megvan...

:)
Annamami!
Féjr bizti tök jól érzi majd magát!!! De jó neki!!!
Bodza!
Hű, már tényleg nagyon izgi a dolog!!! Sokat gondoltam rád a hétvégén, míg anyuméknál voltam, hogy vajon vasárnap este olvasom-e már az örömhírt???
Megann!
Léna nem takaródzott ki éjjel???? HOgy csak a lábija kandikál ki belőle???
Sajnos Gergő egyfolytában, és hiába vettem nagyobb ágyneműt..
Úgyhogy jött a hálózsák, pedig nagyon ellene voltam, de mostmár nem is értem, hogy miért. Nekünk nagyon bejött, és nem kell éjjel 25-ször megnézni, hogy be van-e takarva.
Te nem gondolkodsz rajta?