[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Hera: írígykedem!!! mi csak itthon voltunk kettesben. hétvgére elvitték a mamáék Bálintot.

Eri: a szombat jól indúlt délután néztünk egy filmet (ember gyermeke) a moziba meg ne nézzétek borzalmas. mire hazaértünk a úgy rzott a hideg, semmi másra nem vágytam csak egy hatalmas fürdőre. így 2 napja nyomom az ágyat. ennyit a romantikus hétvégéből?

cini: nálunk van kis játcótér a kertbe ide bármikor jöhettek főzök egy kávét nasizunk mellette és kibeszéljük az összes pletyit!!! na mitszóltok?

megyek mert eddig volt erőm remélem pár nap és kijövök ebből a nyavajából!

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Eri: Igen, azt jelenti!

Mi még semmit nem vettünk, de a családban megállapodtunk, hogy esetleg mi veszünk egymásnak ajándékot+persze Zsani, és a nagy családban pedig csak a gyerekek kapnak. És jövő évtől kezdve is csak a szülinapokat üljük meg, a névnapokat csak a gyereknek. Sajnos anyagilag már egyre kevésbé tudjuk megengedni, hogy mindig mindenki kapjon valami értékes, használható dolgot, aminek biztosan örül is.

Több is a gyerek már a családban, ugyanakkor a kereset meg kevesebb az anyukák esetében.

Most mi inkább azt fogjuk kihasználni, hogy végre együtt lehetünk, mert a férjem nagyon sokszor van vidéken, és szinte minden hétvégén is dolgozik.

Hát egy nagyobb találkozót tényleg jó lenne összehozni. Esetleg hétvégén is lehetne, ha sokmindenkinek nem jó a délelőtt. Nekünk sajnos csak délután kb. 2-3 órától lenne jó, vagy a hétvége.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Mi most költöztünk ide, remélem megengeditek, hogy csatlakozzak hozzátok.


Danimama
csete erika
 
 

 
 

Szia Danimama!

Persze, hogy csatlakozhatsz. Merre laktok? Mesélj magatokról!

Andi
hera
 
 


Szia Danimama!

Üdv Tárnokon!

Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Andi!

Ez nagyon jó hír! :D

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


szia Danimama!

üdv kis csapatunkban! mi elméletileg egy hónapja lakunk Tárnokon! nagyon aranyos és barátságos erre felé :D
Honnan jöttetek? mekkora a mazsolád? mesélj magadról pár szót! kíváncsiak vagyunk ám... vagy csak én nekem furdalja a kíváncsiság az oldalamat, hamar megöregszem? :(

Kép
Kép
bagaba
 
 


sziasztok,

budatétényből jöttünk, már egy teljes hete itt lakunk. . Rémes ez a dobozolás.
A mazsolám kilenc és fél hónapos, igazi ördögfióka.
Tényleg aranyos kis falu ez. Már amennyit láttam belőle.
Tudtok nekem ajánlani jó gyerekorvost? Védőnő milyen?

Era[/img][quote][/quote]
csete erika
 
 


Era! (Druszám!) :)

Nekünk Dr. Janóczki Katalin a doktornénink, nagyon szeretjük. Védőnéniktől túl sokat ne várj... Körzetekre van osztva Tárnok, hogy hova tartoztok, meg tudod nézni az Egészségháznál, a tanácsadó ajtaján.

Judith!

Együtt öregszünk... :wink:

Kinek van msn-e vagy skype-ja?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok!

Eri: angliába volt nekünk. mindig kamerán beszélgettem a szüleimmel és tök ingyen volt, a vezetékes telefon percdíja 400 ft volt percenként. most is rágom a párom fülét állítsa be a gépen.

hol lehet szép csomagolópapírokat kapni? tudtok segíteni?

erika: nekem ne is emlegesd a dobozolást mikor áprilisba költöztünk egyedűl dibizoltam be a lakást, mert a párom addigra már angliába volt! az új házba egy hétig laktam, csak a konyhát és a fürdőt pakoltam ki a többi cuccunk fél évig dobozba maradt!!! egy hónapja pakoltunk ki mindent miután haza jöttünk angliai kikűldetésünkből. mindenhol jó de legjobb otthon.
melyik utcában laktok?

megyek mert ördögöm összenyalta a tükrös szekrényt ma már harmadszorra :evil:
nem vagyok ideges nem vagyok ideges.....

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Judith!

Te miért nem tudod beállítani??? Kamera, mikrofon nekem is van, de nem szeretem, inkább gépelek.

Mi csomagolópapírt (is) a Cora-ban szoktunk venni, mindig van 1-2 szebb is.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok

Eri: köszi a dokinéni tippet. Sajnálom, ha nem jó a védőnéni. Eddig nagyon jó nénink volt.
Sajnáltam ott hagyni. De hát nincs mit tenni.

Mi a Dózsa Gy. úton lakunk. Ti merrefelé?
Szeretném megkereszteltetni a pici fiam. _Nem tudjátok véletlenül mit kell tenni hozzá?

köszi

Era
(Danimama)
csete erika
 
 


Era!

Nem azt mondtam, hogy nem jó a védőnéni, hanem hogy sokat ne várj: azaz pl hozzánk egyetlen egyszer jött el az ikrek születése óta, amikor hazajöttünk a kórházból, de akkor is a doktornéni hozta. Én rendszeresen egyedül viszem az ikreket tanácsadásra, és mindig a doktornéni segít vetkőztetni, öltöztetni. Van egy új védőnéni is, na őt egyszer kértem meg, hogy segítsen, legalább vigye be az egyiket, erre odabiccentett egy másik anyukára, hogy segítsen ő. :shock: :shock: :shock: Úgyhogy betoltam őket babakocsistól. 8)

A kereszetelőt már korábban írta itt valaki, de nem emlékszem ki, és mit. A legegyszerűbb, ha bemész a templomba (a plébániára) és megkérdezed ott.

üdv
Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Kurucz Zoltán a plébános neve.
Tel.:06-23-387-131
ÜDV.TÁRNOKON

ödi
 
 


Sziasztok!!!!
Erika üdv. közöttünk. Mi pont a folytatásotokban lakunk a Halászban.
Chrissy volt aki nagy keresztelő szervezésbe kezdett még a nyáron, de hogy lett is-e belőle valami az passz.

Eri, azóta már az a védőnő sincs, ő amúgy is csak átmenetileg volt itt, mert ugye a fiatalka elment szülni.
Most van egy új, gondolom hosszabbtávre, de ez állítólag veri a többit.
Hozzánk is mx. a dokinéni jön ki, persze, csak ha hívom. Hál'istennek az elmúlt kb. 1 évben senki nem volt beteg kop-kop-kop.


Judith, házijátszóterünk nekünk is van. Sőt, szerintem mindnekinek van, de az azért nem az igazi. Más amikor tényleg mész amikor mész és tuti lesz ott mindig egy-két anyuka, nem kell előre nagy szervezkedést csapni meg ilyenek.

Nekünk pl. ti nagyon messze vagytok gyalog, vezetés-bicikli most kilőve. Talán egy pár hónap múlva, de akkor szavadon foglak. Igaz akkor te meg már dolgozni fogsz, ráadásul Bálintod most otthon sincs.
Szval kicsit nehézkesen indulnak ezek a talis dolgok.

Jön valaki holnap baba-mama klubba????

Réka
Vendég
 


Réka!

Nekünk nincs házi játszóterünk. :(

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Szia Era!

Nem itt laktok a Dózsán előttünk véletlenül? Mi is itt lakunk de beljebb az ún. Farkas tanyán. Nem véletlenül a két új ház egyikében. Bocs, hogy ilyen hülyén fogalmazok, de most szöget ütött a fejemben a Dózsa Gy. út, meghogy nemrég laktok itt. A férjem közben itt röhög mögöttem, hogy milyen körmönfontan fogalmazok.

Szóval mi a Dózsa Gy. út 7-ben lakunk, itt van a bejárónkkal szemben egy "helyes" kis kocsma.

Bocsi!

Na mindegy, szóval üdv. Tárnokon!

Andi

Andi
hera
 
 


Ja, és nekünk is a Janóczki a dokinénink, nincs semmi gondunk vele.

Andi
hera
 
 


Sziasztok

Hera!

akkor szomszédok vagyunk.
csete erika
 
 


Sziasztok!!!
Akkor már én is sejtem, hogy merre laktok.
Ide bezzeg nem költözik senki :cry: :cry:
Vendég
 


Réka!

Mármint az új részre? Ti ott laktok?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Erika üdv Tárnokon, ami nem falu, hanem nagyközség! :D :D

Én intézkedtem keresztelő ügyben a nyáron! Csak mi a Zrínyiben lakunk és nekünk a templom utcai templom van közelebb.
Nagyon ari a papbácsi meg a segédje is. Egyszer bementem, akkor a segéd volt ott felvette az adatokat és legközelebb már csak a keresztelőkor kellett menni. Ráadásul nekünk nagyon kacifántos volt, mert én katolikus vagyok, párom református, és nem vagyunk házasok sem, de nem volt gond. Az volt a lényeg hogy a keresztszülők katolikusak legyenek.Nem került semmibe de nálunk a keresztszülők adtak a papbácsinak borítékot .Úgyhogy nyugodtan vágj bele, egyszerűen, gyorsan ,szuperül megy minden.
Vagyis majdnem. A keresztelőkor nem volt keresztlevelük és azt mondták majd postázzák, de még nem ért ide. Majd rájuk csörgök.

Sajnos hogy mikor találod ott a segédet azt ne tudom már, de ki van írva a templomnál. Mise előtt vagy után keresd Őket.
Ja és vidd magaddal a gyerkőc születési any. kivonatát is.
Még annyi rémlik hogy itt nálunk minden hónap utolsó, felétek minden hónap első szombatján van keresztelő. De választhatod akármelyik templomot.

Asszem röviden ennyi, remélem segítettem.

Chrissy is érdeklődött de szerintem még nem intézkedett, most úgy látom nagyon leköti a meló! Vagy a babaprojekt? :lol: :lol:
Haho Chrissy hol vagy? Írtam a másikra is neked!!! Remélem nem vagytok betegek!!

Hera ti is most voltatok 15 hós oltáson? Minden rendben van? Vikinek egy hét múlva volt 2 napig 37,8 a láza. Nem tudom ment volna-e feljebb is egyből adtam neki a panadol babyt. Nagyon ronyóztam mert írtátok itt azt a sok rosszat az oltásokról.

Eri nekem van msn-em, miért kérded? Bár nem tudok sokat fent lenni, sőt semennyit. Lányom nem enged géphez. Most is beraktam a kiságyba hogy tudjak írni. Egyből turakszik az ölembe és nyomogatja a gombokat, meg az egeret mint egy megszállott. Már most! Mi lesz még később?
Ha alszik és épp mindent elvégeztem akkor szoktam felnézni egy kicsit. Pedig nem lesz rászoktatva az tuti. Nem szeretnék gépfüggő gyereket. Már van a családban, és látom milyen következménye van! :cry:

Na megyek kiveszem had játsszon, én meg állok neki takarítani.

Üdv mindenkinek: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Eri, mi a Halász utcában lakunk a Temetővel szemben.
Vendég
 


Réka!

Oké, közben eszembe jutott... hiszen már többször is írtad, legutóbb épp tegnap. :oops:

Anna!

Pont arra gondoltam, hogy milyen régen írtál!

Az msn-t csak a dumcsi miatt kérdeztem.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!



Era üdv Tárnokon!
Doki néni nekünk is a Janóczky Katalin, meg vagyunk nagyon elégedve vele.
Védőnőről én semmi jót nem tudnék írni, sajnos. Akihez tartozunk egyik gyereknél sem nézett felénk, aki pedig újként jött az a tanácsadáson úgy beszélt mint egy őrmester. Ráadásul mindig akkor beszélt hozzám amikor a doktor nő is, így nem értettem semmit. Megkérdeztem tőle, hogy szerinte tudok-e egyszerre kétfelé figyelni, erre lekezdte csapkodni a nagykönyvet amibe felvésnek mindent:).
Volt egy kis gyakorló védőnő, ő 4-szer is volt nálunk, bár semmit nem tudott mondani, de azért jól esett a figyelme. Azt hiszem ő most már nincs.

És akkor néhány mondat rólunk: egyfolytában betegek vagyunk!!!!! a hócipőm tele az egésszel, egyikből ki a másikba be. Most már egészen oké, "csak" szegény Janka szutykos, már üvölt, ha csak meghallja a porszívó hangját. Nagyon sajnálom hogy 2 hónaposan ezt kell megélnie, lehetne valami jobb is neki. Ezt a szemét náthát a barátnőméktől hoztuk, aki azt mondta, hogy már csak egy picit betegek, lehet menni hozzájuk, és erre várt minket két hörgő, taknyos gyerek, akik még antibiotikumot szedtek. Tőlük meg mi elkaptuk. Többet mondhat bárki bármit picit betegeket sem látogatunk meg!
Karácsonyi ajándékok megvásárolva, ez a legjobb hír novemberben.
Különben meg kezdődik a vizsgaidőszakom, és lassan a szakdoli írásának is az ideje. Érdekes lesz így minden egyszerre.
Hű közben Ábel szétkapta az összes CD-ét, most rohanok.
Pusz mindenkinek!

Hetti

ui: 15 hónapos oltástól Ábel lett beteg, 3 nap után 40 fok láz. De az már a múlté:)
hettus
 
 


[quote="cinicini"]E írta:ciniciniri, mi a Halász utcában lakunk a Temetővel szemben.


...erre tudnék valami nagyon morbid poént írni, de inkább mégse... :oops:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!!

Hetti, mi ugyanígy jártunk amikor Mircsi született. Az első 4-5 hónapjában többet volt beteg, mint nem. Kb. havonta egy antibiotikum kúra jött mindehhez. Máté is 3 beteg ehy hét majdnem jól van turnusokot csinált. Iszonyat volt. Aztán Mircsiről kiderült, hogy kórosan immunhiányos és még más nyalankságok. anno meséltem. Nálunk is állandóan elől volt a porszívó. utáltam az egészet, hátmég a 2 gyerek.
Viszont ami jó, hogy az elmúlt egy évben sár hogy semmi bajunk nem volt. Néha előfordul egy kis orrfolyás, de ezenkívül semmi. Mástól is hallottam már, hogy egy ilyen beteges időszakot kell túlélni és utána, ha végre kikeveredett belőle az ember akkor azt jól megerősődve teszi, úgyhogy kitartást!!!!!

Temetőről avn tippem, hogy mi juthatott eszedbe, bár szerintem ennél nyugisabb, csendesebb szomszédott kívánni sem lehetne. Nálunk a házból még csak nem is látszik, úgyhogy igazából fel sem tűnik.

Réka
Vendég
 


sziasztok!

Mi a Testvériség utcában lakunk. a nagy sárga "üzletközpont" utcájában.

mit szóltok ehhez a vacak időhöz. olyan sötét ilyenkor a lakás. még ez ihlet is elkerűl :cry:

megyek kicsit kakarítgatni. legyetek jók!

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Anna, igen pár hete voltunk az oltáson, de szerencsére semmi uóhatás nem volt.

A temetős környék abból a szempontból nekem is tetszik, hogy nyugis a "bentlakók" miatt, csak hát pont arra nagy a forgalom az M7-es miatt.

Erika, szomszéd, tehát melyik házban laktok, az útmellettiben, vagy a hátsóban?

Andi
hera
 
 


Hera,

az első házban lakunk. A hátsóban is vannak mazsolák, de már nagyobbacskák. öt év körüliek, ikrek.
Ti ugye nem közvetlenül az út mellett laktok. ?Az a bekötőút hozzátok vezet?

Erika[quote][/quote]
csete erika
 
 


Era!

Nem az út mellett vagyunk. Azon a bekötőúton kell bejönni hozzánk, ami mellett van egy barna fém gázdoboz. Itt három ház is van, mi az elsőben vagyunk, ami félig téglavörösre van beszínezve. Előttünk van pont egy nagyon "dizájnos" gyümölcsös-kukoricás föld egy gyönyörű téglarakással.

A msáik bekötőút egy másik házhoz vezet, ami hátrébb van.

És mit szoktatok csinálni napközben?

Egyébként én Budatéténybe jártam gimibe réges-régen, mikor még a Campona agyszülemény se volt. Most bezzeg átjárnak oda a nebulók lógni!

Andi
hera
 
 


hello hera,

napközben próbálom írni a szakdolgozatomat. Már csak egy hetem van, úgyhogy tiszta para vagyok.
Mekkora a babócád?

Nem tudtok egy jó zöldségest ? A Rákóczi úton, a Coop mellett van egy , de azzal nem szimpatizálok.

Erika
csete erika
 
 


Szia Era!

Zsani lányom 19 hónapos.

Az a zöldséges pedig szerintem jó. Ha nem a Corában vásárolok, szerintem ott mindig szép árut kapok. Van egy másik kicsit feljebb a Rákóczin, bal oldalon, ahol van ugyancsak egy ABC, meg hentes, aztán még feljebb az iskola után jobb oldalon. Azt mondják, az is jó. És még után 2 utcával, a Hazatérők útján a vasútállomás felé a jobb ldalon is van egy, bár én nagyon régen jártam ott, talán már nem is működik.

Sok sikert a szakdolihoz!

Andi
hera
 
 


sziasztok

meg tudja nekem valaki mondani, hogy holnap mikor lesz mise?
Abban a templomban, ami a Coop mellett van.

köszi

Erika és Dani
csete erika
 
 


Szia Erika!

A faluban a templomban 10-kor van mise, a ligeti templomban azt hiszem 11-kor.
Most nem tudom, melyik érdekel. A református imaházban pedig 2-től van hittan, és 3-tól van istentisztelet, ha jól informált anyukám.

Szia:

Andi
hera
 
 


Sziasztok csajok!

Erika!

Szívesen írtam ám az infót keresztelő ügyben. :lol:

Tudod itt az a szokás ha segítünk egymásnak akkor ha meg nem is köszönjük, (ami amúgy sosem marad el!), legalább jelezzük hogy elolvastuk, és vettük az adást. :shock:

Félre ne érts nem bántani akarlak, csak picit rosszul esik hogy jóindulattal leírtam a tapasztalatom, és még szóra sem méltatsz. :cry:

Hera is írt neked zöldséges ügyben, vagy azt sem olvastad?

Hera szerencsések vagytok hogy ilyen jól viselitek az oltásokat!
Ja, és nagy-nagy gratula hogy újra együtt a család! :lol:


Eri, hát mostanában kicsit be voltunk havazva az építkezéssel, azért nem írtam. Nem mintha most nem lennénk, de az ácsok már levonultak, így van egy kis időm. Eddig ha Viki aludt kint voltam velük. Sose lesz kész!!! Ez a rohadt otp meg csak csöpögteti a lóvét, bezzeg az ő hasznát simán leveszi. Na nem húzom fel magam.

Hogy vannak az ikrek? Lassan 1 évesek! Hogy szalad az idő, mi?
Bencének volt szülinapi bulija?

Hogy álltok a karácsonyi bevásárlással? Én ügyi voltam, a fele családnak már megvan. Csakhogy páromnak dec.3-án van a névnapja, Vikinek 23-án, és még Miki is van. Ezekre még nem vettem semmit. :oops:

Ti mit vesztek a párotoknak?

Tudtok valamit Chrissyről? Hiányolom!
Hahóóóóóóóóóóó Chrissy!!!!!!
:oops:

Na legyetek jók! Üdv mindenkinek: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


sziasztok,

szia Andi,

bocsi, hogy nem köszöntem meg, és a többieknek sem, akik segítettek ebben-abban.

:oops:
Hát most megteszem: Köszönöm.

Egy kicsit el vagyok havazva, azt sem tudom, hol áll a fejem.
De most már nemsokára vége, aztán talán több időm lesz .
Így ebből kifolyólag, még sehogyan sem állok a karácsonyi dolgokkal. Mondjuk én mindig utolsó pillanatban intézem el. Aztán megfogadom, hogy jövőre nem hagyom ennyire a végére, aztán mégsem jön össze.


üdv

ERika
csete erika
 
 


sziasztok Lányok!

mi is itt vagyunk nem vesztünk el sőt! ma voltam nőgyógyászdokinéninél és.... hát 5 hetesek vagyunk. picik vagyunk de vagyunk :D

karácsonyi ajándékok fele meg van. csomaglópapír kiválasztva! minden évben különleges módon csomagolom be az ajándékokat így arra is kell egy csomó idő :(

a páromnak én olyan óratartódobozt vettem amibe 6 db óra fér. össze vissza tárolja őket, így egy helyen lesz az egész. belerakhatja a mandzsetta (ezt nem tudom hogy kell írni)gombjait is. ja meg kap egy Swarovszky csomagot amiben egy mandzsetta gombvan dobókocka forma kövekkel kirakva meg egy csillag dísz a fára. csináltatok egy 20 perces kisfilmet is ezt DVD-n kapja majd meg. ezen a családunk 7 évének a fontossab pillanatai lesz belesőrítve zenei aláfestéssel. sokat van távol és így egy kicsit mindig veleleszünk. ezt rá tudja tőlteni a telefonjára és azon megtudja nézni bárhol van. tavaly semmi jó nem jutott eszembe ezért magamat adtam... elmentem egy profi fotóshoz, tudjátok profi smink, frizura és csináltattam egy sorozatot. a legjobb képet kinagyítattam 1mX60 cm-re és az van a hálószobába az ágyunk fölött.


legyetek jók

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!!!
Azta Judit!!!! Akkor te nem mész vissza dolgozni jól sejtem??????
Gratula!!! Ez a bébi most megelepetés, vagy készültetek rá, mert mintha azt írtad volna, hogy napolva a dolog, vagy ez csak elterelő hadmüvelet volt???

Megyek mert munka van.

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Erika, részemről semmi gond nem vot, tudtam, hogy írod a szakdolid, meg én sem tudok mindig rendszeresen írni.

Andi
hera
 
 


Sziasztok!


Judith nagy-nagy gratula! :lol: :lol: Úgy írígyellek, de nekem még terv szerint van 1 évem. :cry:
Ja és a karácsonyi ajándékokat tekintve nagyon kreatív vagy. Mondjuk elképzelem magam egy ilyen képen, hát nevetnem kell! :shock: :D Kicsit beles vagyok.

Erika én is minden évben megfogadom hogy nem hagyom az utolsó pillanatra, de valahogy eddig nem sikerült, de talán most!
A segítséget nagyon szívesen máskor is, és remélem nincs harag!!!!!!!!!! :wink:

Sok sikert a szakdolidhoz! Biztos sikerülni fog!

Láttátok tegnap a híradóba a nagy tárnoki húsüzemet? Gusztusos volt a láda kolbi mellett a nagy adag kutyasz.r. Amúgy tudjátok hol volt? Nem itt mellettünk, pedig itt is ez megy,de nem ilyen gusztustalan módón. És akkor azt mondják nem kell ide tesco, mert a szegény helyi vállalkozók tönkremennek! Hát szerintem tök mindeggy hol vesszük meg a sz.rt. A tescoba legalább nincs kutya! :evil:

Ja és az egyik szomszédom tegnap felakasztotta magát. :cry: Nem tudok semmit csak ezt hallottam. Állítólag bepiált és úgy. Nem tudom mi viheti rá az embereket ilyesmire.Nem látszodótt hogy gondjaik lennének, pici unokájuk van, tavaly építettek a házukra tetőteret hogy elférjen a család. Sajnálom szegényeket.

Na mindemkinek szép napot, csemetékre vigyázzatok!!

Üdv: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


sziasztok Lányok!

köszi a gratulációkat, nagyon aranyosak vagytok :D

cini: megyek vissza dolgozni hétfőtől. szerdán beszéltem a főnökömmel, csütörtökön tudtam meg a babát. pénteken felhívtam, hogy mi újság. képzeld nagyon örűlt a főnököm és így is kellek a cégnél mihamarabb. hát erre nem tudtam nemet mondani. a doki nénim is azt mondta mennyek vissza jót fog tenni, egy kicsit feltőltődök a két gyerek mellé kell az energi :D

vikianyuja: ne képzeld, hogy belőlem is sok látszik a képen, az anyahájat eltakartuk. :D csak derékig vagyok a képen egy fehér férfiingben a kép fekete-fehér, a férjem egyik kedvenc nyakkendője van a nyakamban és csak az narancssárga. na ezt most jól megmagyaráztam. lefotózom és felteszem, hogy meg tudd nézzni. szerintem nem lett rossz.

láttam én is a tegnapi híreket. borzalmas. de benfentes emberkétől tudom, hogy itt Tárnokon tuti nem lesz Tescó!!! megnyugodhatnak a szegény vállalkozók :evil:

legyetek jók vigyázzatok magatokra

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Judith nem muszály feltenni a képet, elég vizuális alkat vagyok :lol: , és szerintem dögös lehet! De szívesen megnézném. Ne érts félre, nincs semmi ferde hajlamom, csak kivi vagyok. :D

Miért mész vissza dolizni? Hiányzik a társaság? Nem félsz hogy Bálint úgy érzi majd, hogy Ő le van passzolva mert jön a tesó? Mi is pont így tervezzük a tesót, hogy mire Viki kb.3 éves lesz. Amúgy mit melózól, ha szabad tudni?

Tesco ügyben nem tudom mi igaz. Tudom hogy a párod benfentes, nyáron beszéltünk róla, akkor még azt mondtad lesz.Tudod az Én párom is Tescoban dolizik csak külső kivitelezős. Én érdeklődtem hol épűl még idén. Most a 11-be doliznak, meg még idén Várpalota. Ez elég türhető távolság, de utálom ha messze mennek, és nem is jönnek haza. :cry: A Szolnoki azt mondja decemberben tárgyalnak csak róla, még semmi sincs eldöntve! :roll: Valaki azt mondta már meg is állapodtak a föld tulajdonosával. Megy a kavarás rendesen. Hát idővel minden kiderül.

Erika sikerült valamit indézni keresztelő ügyben?

Eri hova tüntél?

Nem tudtok jó helyet ahol lehet kapni műanyag nyílászárót elfogadható áron? És Hörmann garázskaput? Hátha van ismitek aki ilyesmivel foglalkozik!

Mocskos idő van, pedig mennünk kéne Vikivel apának ajándékot venni, de nincs kedvem elindulni. Sőt semmihez nincs kedvem!!!

Na jók legyetek, sziasztok!!!

Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziaszotk!

Nem tűntem el! :D

Anna!

Jól értem, a házatokat bővítitek? Emeletet húztatok rá, vagy hozzáépítetteket?

Nyílászáró ügyben nincs tippem, szerintem keress rá neten, hátha találsz valamit.

Karácsonyi ajándék ügyben mi is olyan félstádiumban vagyunk. Nincs semmi ötletem... :(

Böngészek egy kicsit...

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Műanyag nyílászárót biztosan találtok legközelebb Tárnok-Érd határában az Ajtó-Ablak házban. A 7-es út mellett vannak, ha mész Érd felé a 7-es uton, és bekanyarodsz az elős lehetőségnél, majd megint balra, közvetlenül az út mellett vannak. Honlapjuk is van: www.ajtoablakhaz.hu.

Mi megint kirándultunk, szombaton Pécsett voltunk. A férjemnek voltak ott munkái, azt is lezavartuk, aztán sétálgattunk, ittunk az ottani kedvenc kávézónkban egy jó kis meleg italt. Az egyik munka egy gombatermesztő üzemben volt, én meg vettem a bátorságot és megkérdeztem a bácsit, aki ott volt az irodában, hogy én vehetek-e egy kis gombát. És igen. Úgyhogy megvolt a vasárnapi ebédnekvaló is.

Vasárnap meg átrendeztük a lakásunkat. Eddig a hálóban volt a franciaágy, de mióta Zsani már egyedül elalszik, nem alszunk bent, hanem a nappaliban az ülőgarnitúrán. Na most szántunk rá időt és energiát, hogy gyorsan átrendezzük a bútorokat. Úgyhogy végre kényelmesen alszunk. Bár most a nappaliba a mi hálónk is. De majd egyszer ez is megoldódik.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!!!
Én már nagyon a végét járom, egyfolytában aludnék. Ez az idő bizonyos szempontból nagyon kellemes, de én szép fehér karácsonyt szeretnék bacik és vírusok nélkül. Szóval csak egy kis mínusz kellene a lelkemnek.
Ahogy elnézem a topik forgalmát nem csak én vagyok bekomázva, egésznap ki sem dugnám az orromat.
Ma karácsonyi vásár van az oviban 4-től, hát most ez sem hiányzik, de muszáj menni, mert különben megsértődnek az ovis néni, tök jogosan. Kiváncsi vagyok milyen lesz.

Mindjárt indulok is Mátéért, remélem Mircsi már alszik is, aztán én is lefekszem a fiacskámmal, majd, újra irány az ovi. Még jó, hogy nincs messze, mert azért már van egy tempom, főleg 2 gyerekkel.

sziasztok
Réka
Vendég
 


Sziasztok!!

Eri nem bővítünk, ujjat építünk. A kocsma mellett. Itt lakunk hátul egy kis faházba, elől meg építkezünk. Tényleg te hol laksz? Gondolom az utca másik vége felé, mert erre nem igazán látok kismamákat.

Hera köszi az infót ablak ügyben, voltunk ott is, nagyon jó hely,elfogadható árak vannak, de mégsem itt vesszük hanem Érden. Érden nagyobb a hőszigetelése az üvegnek, és mivel nagy lesz a nappali, sok ablakkal, nagy teraszajtóval, ez volt a fő szempont. Ne szökjön a meleg!

Pécs szép hely, mi is voltunk, és fent ebédeltünk a kilátóba.

Réka én is nagyon szeretnék fehér karit, de nem úgy néz ki hogy az lesz. Most is hétvégére 15 fokot mondanak. Persze most magam ellen beszélek, mert az építkezés szempontjából szuper hogy jó idő van, mert lehet haladni, de a karácsony fehéren szép.

Na csajok mindenkinek jó mikulást, semmi virgácsot, gyerkőknek sok-sok csokit.

Üdv: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Sziasztok!!

Eri nem bővítünk, ujjat építünk. A kocsma mellett. Itt lakunk hátul egy kis faházba, elől meg építkezünk. Tényleg te hol laksz? Gondolom az utca másik vége felé, mert erre nem igazán látok kismamákat.

Hera köszi az infót ablak ügyben, voltunk ott is, nagyon jó hely,elfogadható árak vannak, de mégsem itt vesszük hanem Érden. Érden nagyobb a hőszigetelése az üvegnek, és mivel nagy lesz a nappali, sok ablakkal, nagy teraszajtóval, ez volt a fő szempont. Ne szökjön a meleg!

Pécs szép hely, mi is voltunk, és fent ebédeltünk a kilátóba.

Réka én is nagyon szeretnék fehér karit, de nem úgy néz ki hogy az lesz. Most is hétvégére 15 fokot mondanak. Persze most magam ellen beszélek, mert az építkezés szempontjából szuper hogy jó idő van, mert lehet haladni, de a karácsony fehéren szép.

Na csajok mindenkinek jó mikulást, semmi virgácsot, gyerkőknek sok-sok csokit.

Üdv: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 


Anna! :)

Pedig nem lakunk messze egymástól, ha jól sejtem... Mi egészen közel vagyunk a patakhoz, és igenis, szoktunk arra sétálni!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Hát Eri én még nem is sejtem ti hol lakhattok. Évekig arra jártam a vonathoz de nem emlékszem rád, meg a nyáron is tök sokat sétáltunk arra apával, meg Vikivel, de én sose láttam kismamát ikrekkel.

Mondjuk a mellettünk lévő 4 szomszédot ismerem, meg a Kingáékat, aztán mást nem. Vagyis látásból még egy párat. Ti régen laktok itt?

Többiek merre vagytok? Mindenki lázasan készül a karira? Mondjuk nekem sincs sok kedvem semmihez, úgyhogy be is fejezem.

Üdv mindenkinek: Anna

Anna

Kép

Kép
vikianyuja
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: