Sziasztok!
Ági, remélem, minden rendben veled, Modrooka, fel a fejjel és no para!
Hát lányok, lementek hídba (persze csak, aki nem kismama, hihihi), ha ezt meghalljátok! Ma elmentem a körzeti orvosomhoz beutalókért a kis listámmal, amit Dévai doki lediktált, tudjátok, vércsoport, ellenanyag, rubeola stb. stb... illetve, csak mentem volna a körzetimhez, mert szegényt múlt héten baleset érte... Helyettesítés volt, egy randa vén banyát találtam ott a kedvenc dokim helyett.

Odaadtam az aszisztensnek a listámat, bevitte a doktornőnek, fél perc múlva kijött, hogy ők ezekre nem tudnak nekem beutalót adni. Az EKG-t sem tudja megcsinálni, mert tele a rendelő, menjek vissza vagy rendelés után, vagy holnap reggel. De akkor sem biztos, hogy megcsinálja, mert
700 FORINT AZ EKG-SZALAG

Kb. ugyanígy állhattam ott a kis ablaknál, mint ez a kis emoticon, nem kaptam szikrát, próbáltam még ott érvelni, hogy na de az orvosom biztos nem hülye, hogy a háziorvoshoz küldött beutalókért, meg kifizetem nekik azt a nyomorult EKG szalagot, kettőt is, de semmi... Holnap reggel visszamegyek legalább azért a nyomorult EKG-ért, viszem a páromat is, kiverni a balhét...

Én olyan kis hülye vagyok, hogy inkább marcangolom magam, ahelyett, hogy beolvastam volna a nőnek...
Na, mit szóltok ehhez? Mi mindent kell még lenyelnünk?