Sziasztok lányok!
Jaj, de szeretek úgy jönni, hogy van mit olvasnom! Jó sokat termeltetek még tegnap! És ez olyan jóóóóóóóóóó!!!
Sőt, úgy látom, jól látom, hogy tegnap mindenki jelentkezett? Látjátok, így kell ezt csinálni, máris sokkal jobb kedvem van nekem is. Mert ezek a reggelek... hát, nem nekem találták ki a délelőttöket!
Ágiiiii, olyan jó, hogy ilyen jól vagy. Tényleg csak pihenj sokat, mást ne is csinálj, legalább az első időkben ne!
Mikor is mész dokihoz legközelebb? 1 hét ugye? Akkor már tuti lesz szívhangja is!!! Jaj, Istenem, gondolom azért görcsölsz is kicsit, hisz emlékszem az előző babádra... de ez most tényleg annyira más, nem? Így neten keresztül is érzem a pozitív energiát!!!
Eszter, úgy örülök, hogy ilyen optimista lettél!!! Igen, újabb hónap újabb reményekkel, újabb eséllyel tele. Tényleg tereld el valamivel a figyelmed, hogy gyorsabban teljenek a napok/hetek. Aztán észre sem veszed, és mindjárt itt a ciklusod vége, amikor megint tesztelhetsz - és ezzel ismét gazdagítjuk a tesztgyártókat - !
Éva, köszi a tanácsot, akkor nem is stresszelek a mammográfia miatt!
A dokim kb 1 éve nézte meg a melleimet, a másik doki meg most amikor a tejem nem akart elapadni. Csak észrevették volna, ha gond van. De majd megkérem legközelebb ha megyek hozzá, hogy nézzen meg. Elvileg akkor találkozunk, ha pozitívat teszteltem, akkor csinál rákszűrést is. Jaj, de várom már!
Virág, de jó, hogy Te is jelentkeztél! Nagyon bízom benne, hogy még nincs veszve ez a hónapod. De azért ha mégis megjönne - mert ha mégsem lesz baba, akkor nagyon remélem, hogy meg fog jönni rendesen!!! - akkor utána kérlek szépen tényleg kövesd rendesen a hőd, és akciózzatok is legalább félidőben! Úgy szeretném már, ha összejönne Neked is karácsonyig!
Verzsike, akkor ismerős a cigi téma. Nálunk is a párom családjában mindenki füstöl.

Amikor baba volt a pocimban, azért odafigyeltek, pl kocsiban nem gyújtottak rá, pedig még ott is cigiztek. Nyáron együtt utaztunk Németországba, és mindig megálltunk cigiszünetre. Szóval, azért figyeltek. Idebent sokkal nehezebb, mert többségben vannak a dohányosok.
Sajnos tegnap nem sikerült véghezvinni a dohányos kérésem, egyszerűen be vagyok sza.va tőle, félek a reakciójától. Lehet, hogy egyszerűen a cigisekkel kellene megbeszélni, hogy hol dohányozzanak?! De ahhoz mégiscsak kellene a főnökasszony előzetes véleménye. Miért fosok - elnézést - így tőle ennyire?!
Nálam semmi különös... ja, Éva, a görbéd feltenni... mensd el a görbét - görbére kattintasz jobb gombbal, kép mentése, mentsd el a gépre. Aztán nyisd meg valamilyen képszerkesztő programmal, mentsd át, én jpg-re szoktam. És tedd ide fel... melléklet feltöltése. Az elején a görbe képét még kicsinyíteni sem kell, nekem kb a 28. napig - jól ki van ez találva - a 600x600 pixeles felbontást nem haladja meg! De ha gondolod, bármiben szívesen segítek. Elküldöd a lementett file-t mailben, és felteszem neked.
Na, megyek dolgozni, megint helyettesítek!