2002.10.27 06:27
2002.10.27 07:34
A helyzet az, hogy választanom kell. Vagy úszni iratom be õket, vagy bébisintér. Inkább ússzanak. És a környékemen nincs olyan anyuka, akire akár 5 perc erejéig otthagynám a cicákat (a gyerekeimet). Nem baj, kibírom.
Várom a mélt.
2002.10.27 21:26
) itt találkoznánk, taliznánk egymással? Na mit szóltok hozzá?
2002.10.27 21:37
2002.10.27 23:17
2002.10.28 10:20
2002.10.29 12:47
)
. 2002.10.29 17:41
Gratula még1x és jók legyetek Debrecenben. Küldök majd üzit ha van valami.
Lepény jó állapotban van. Holnap CTG és méhszáj vizsgálat lesz, kiváncsi vagyok van-e valami változás. Bár még van 2 hetem. 
De úgy izgulok.
2002.10.29 23:02
és husi is
2002.10.30 05:17
Jó fejek a gyerekeid.
És igen, írhatnál már! Irgumburgum.
2002.10.30 09:05
Gergõ mondta , hogy a hugica elkérte az õ hüvelykujját!És õ olyan drága , hogy kölcsönadta!!!

2002.10.30 12:10
Tegnap Zsombi 5-kor kelt, és nem volt hajlandó visszaaludni. Ma az éjszaka közepén ordított egy órát. Nem volt erõm elvánszorogni egy idõjelzõ szerkezetig. Egyébként úri passzióból üvöltött. Akkor lett volna csend, ha egy-két órát az ágya mellett ülve simogatjuk a hátát vagy játszunk vele. Az ágyunk sem lett volna jó megoldás, mert ott nem aludt volna, inkább rajtunk ugrálással töltötte volna az éjszakát. Egy foga sem jön.
2002.10.30 19:31
2002.10.30 22:10
2002.10.30 23:22
Megyek is aludni, ki tudja, milyen lesz az éjszaka. 2002.10.31 01:08
Luca meg szinte óránként kel, õ is nagyon nyûgös.
A dokinéni szerint iszonyatos a torkom. Pedig nagyon úúúútálok beteg lenni. És sokat kellene pihennem, feküdnöm, persze ilyenkor oviszünet van..
Na jó, nem panaszkodom tovább.
Remélem, jól ki tudod magad pihenni a nagy esemény elõtt.
Nálunk a fülfájás még szerencsére kimaradt.
2002.10.31 11:01
2002.10.31 11:50
2002.10.31 20:31
2002.10.31 20:59
2002.10.31 23:55
2002.11.01 01:55
Szegénykém sírt is egyet, amikor mondtam neki, hogy most nincs velem.
Ennek minden olyan kell, amit nem lenne szabad.
2002.11.01 08:19
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen jó lesz, ha már férjhezmennek. Az Aludj jól, gyermekemmel nem értek egyet, inkább nem alszom annyit, úgy. És Ráhel elalszik, ha álmos (cicin), ha meg nem álmos, akkor akkor sem fog elaludni, ha otthagyom az ágyában sírni. Mi már készülõdünk a karácsonyra. Puszi: 2002.11.01 08:40

)
Lehet, hogy már ideje lenne elkezdeni a készülõdést, az ajándékokon már elkezdtem gondolkozni. Utána jöhet az anyagiak elõteremtése...
) 
2002.11.01 23:50
Nagyon sokat gondolok Rátok!!
Ehhez képest mi az, hogy Hanna ma filccel összefirkálta a lavórban lévõ frissen mosott ruhákat.
Szerencsére csak pelusok voltak, úgy döntöttem, jók lesznek így is. 
) 2002.11.02 22:40
2002.11.03 10:30
2002.11.03 11:08
Ma meg milyen szép idõ is lett szemben a tegnapi borongóssal...
, de a fõ tényleg az hogy nem lett bajotok, az meg külön szerencse hogy a kocsinak sem lett olyan nagy baja.
2002.11.03 14:20
És hogy miért tudok a gép elõtt ücsörögni? Mert a párom valahol Nyíregyháza környékén kocsikázik
, a lányom meg beverte a délutáni nagy szunyát
. Így egyedül meg még ebédelni sincs kedvem, hiába van vasárnap.
. Timi soha, semmiben nem hagyja, hogy segítsek (járni is csak egyedül hajlandó kézfogás nélkül), viszont ha valami nem sikerül, gyorsan elveszti a türelmét és már csapkod is. Ilyenkor hangosan bömbölve szanaszét hajigálja a szófogadatlan játékokat a szobában
. És én még abban reménykedtem, hogy ez pár hónap múlva elmúlik, de ha még Csongi is ezt ûzi?! Jaj de sok hajfestékre fogok én még költeni!
Én is már csak kapkodom a fejem, hogy az egy hónappal ezelõtt még járni tanuló lányom ma már végigsüvít a szobán, és csak remélni merem, hogy nem az üveges szekrényben áll meg.
. Pedig babahordozó kendõ ügyben lassan részletesen tájékozódnom kéne, mert jövõre a két gyerekkel csak így tudok kimozdulni. Szerintetek melyik fajta lenne a legjobb nekem, aki idõnként kapkodó és kétbalkezes anyukának érzi magát? Szóval a sima kötözgetõs fajtát lehet, hogy nem tudnám rendesen magamra aggatni? 2002.11.03 16:48
Simán és szépen lezajlott minden.
köhög , tegnap még hányt is és lázas ami nála nagyon ritka.
2002.11.03 18:24

A kertben sok szaladgálással nem tudod lefárasztani? 
Ez a várakozás tényleg idegörlõ. de hogy visszasírom majd, hogy mindenki kényeztet. 2002.11.03 23:04
Haanus meg a villanyoltásnál váltig állította, hogy Áron ott van fönt az emeletes ágy tetején
Bárhol észrevesz vagy kiszúrja a hangomat, és rögtön elkezd kiabálni meg nyögni, hogy azonnal menjek oda hozzá, és vegyem föl. Tündéri csirkefogó
De jó, hogy nem lett semmi bajotok!
Én is nagyon örültem, hogy találkoztunk a börzén! 2002.11.04 09:30

) 2002.11.04 09:47
De szerencsére Blankámat nem zavarja!Hiszen a coici nem változott!?
Nagyon sírt és olyan lazának tünt. De viszonyleg hamar megnyugodott a cicin és elaludt.Gondoltam kivárom a reggelt.Hát aludni nem tudtam csak szipogtam az ágyamat és lestem , hogy ha csak nyikkan akkor rohanok vele!
2002.11.04 09:59
Szerintem tök szép. Nagyon mászkálni úgysem tudnánk, mert mindketten náthásak vagyunk Baluval. Felpróbáltuk Balura az overállját, még mindig kicsit nagy neki, úgyhogy megnyugodtam
2002.11.04 13:40
2002.11.04 14:24

Megszenved nagyon a fogacskával
2002.11.04 19:38
(ide Pest kb 60 km)és még aktívan dolgozó emberek. Ráadásul apámnak elviselhetetlen természete van, engem és anyámat is állandóan piszkálja valamiért, fõleg amikor már van benne pár liter bor(és ez minden délutánra így van
) szóval nincs nagy kedvem feléjük nézni.(Ha csak anyukámmal kéne találkozni, állandóan ott lennék
) Ja és azt még nem is említettem, hogy zsinórbagósok, így náluk a füsttõl már 10 perc alatt megfájdul a fejem. A nagy függõségtõl eszükbe sem jut, hogy tekintettel legyenek rám vagy a gyerekre. Hát kell ez az én lánykámnak?
). Szóval pillanatnyilag esélyem sincs akár egy gyerekmentes órácskára is, legfeljebb ha a párom szabit vesz ki, az pedig ugye véges, fõleg hogy õ azt a ház körüli munkákra és az exnejénél Nyíregyházán lakó fia látogatására tartogatja
.
. Szegény gyerekkel igyekszem nagyon türelmesen viselkedni, de persze néha kiborul a bili valami kis semmiségen és már kiabálok is. Utána meg iszonyú lelkiismeretfurdalásom van
.
.
. 2002.11.04 19:41
Valszeg a tudatalattim tartott távol a babanettõl, hogy ne terelje el a függõség a figyelmem a tanulásról. Tegnap volt egy csomó idõm, délután is, este is, de nem tanultam... bepótoltam a röpke másfél hónap lemaradásom itt a topikban
21 hónapos és már alszik egész éjjel. Nem csináltam én vele semmit, szerencsére magától alakult így. Amit Évi írt az nálam is bevált, éjszakai ébredésekkor MINDIG gondoltam a sorstársakra
A mutogatós mondókás könyv az én fantáziám is megmozgatta. Ezzel kapcsolatban történt valami? Valaki beszkenneli, felteszi a levlistára? Ha nem lesz ilyen megoldás, legalább légyszi, légyszi, légyszi 1-2 kedvencet tegyél közzé!
Én egy ilyet sem tudok, és nálunk nagy sláger most a mondókázás.
Hisztizõ gyerekhez legjobb hozzá se szólni, úgysem ér semmit, majd ha megnyugodott. Ja, most látom Pele is ezt írta
Örülök, hogy tetszik a fõsuli, meg Csongi elhelyezést is könnyen meg tudod oldani.
Pedig mi két napig züllõttünk
Úgy izgulok, márcsak miattad is muszáj most sûrûn jönnöm
Remélem nem hagysz ki az értesítésbõl!
Torkodnak jobbulást. Anno a kollégáim a forralt bort ajánlották mint legtutibb gyógyírt, be is jött

Ezt persze csak a kivülállók mondják ránk, én inkább azt mondanám, hogy rend szeretõk vagyunk. Mondjuk az már tényleg furcsa lehet egyeseknek (pl. Madárka, ennél a történetnél említette Pelét
), én nagyon cukinak találom, hogy a parkolóban (mosogatógép helye) nem mindegy melyik oldalon van a bébitaxi és melyiken a motor, és az sem, hogy melyiknek merre van az eleje

Hát nem édi
Pele, nagy a baj??? A másik kedvencem meg amikor takarít. Pelusozáskor néha megkaparint egy törlõkendõt, szépen módszeresen lepakolja a polcról a játékokat, letörli a polcot és visszapakolja a játékokat. Mindent oda ahonnan elvette. A nagypapáját helyre is szokta igazítani, ha valamit nem jó helyre tesz. Kötelesség tudat is van benne. Alex a fejébe vette, hogy karácsonyi meglepetés mûsort készítenek Kittivel közösen. Kiválasztott neki egy verset, és elkezdte okítani (megjegyzem már szinte az összes többi verset tudja Kitti, csak azt az egyet nem
). Namost, mikor Alex nincs itthon, Kitti akkor is nagy komolyan hóna alá csapja a könyvet és masírozik át a másik szobába, hogy :tanulni kell, tanulni kell. Mint a reklámban: "sokat kell tanulnom Mami"
Na jó, mégis eszembe jutott egykét rosszaság: nemrég belemászott ruhástúl a fürdõvízbe, aztán pánikolva kiabált, hogy: anya vizes a jujám (ruhám), elõszerettel kapcsolgatja a villanyokat, szerencsére
a villanykapcsolókat alacsonyra kértük... én tudata az neki is van, de nagyon, mindent õ szeretne csinálni, de pl. ha levest eszik és mellécsorog a száján az is zavarja, rögtön le is törli szalvétával
2002.11.05 07:05
)
, ilyentén akadály nincs. Na? Jöttök? 
Én most akarok aludni. (Most is.
) Mindenkinek jó napot! 2002.11.05 10:36
És hogy vannak a nagytesók? 2002.11.05 11:49
Dobozon nem voltak vérfarkasok?
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint