A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Balim,
még nem próbáltam pisit venni, hétvégén nem tudom elvinni laborba, úgyhogy majd hétfőn ébredés után megpróbáljuk, azt mondták, nem fontos, hogy reggeli legyen, és fél 12-ig el lehet vinni itt Lajosmizsén a laborba.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
most van még láza? étvágy? a pisis pelusa nem büdösebb a szokásosnál? remélem közben már rendeződött...

Thymi,
veletek mizújs? hogy vagytok? ritkán jössz...
balim

Balim,
most alvás után már nem ébredt Lili lázasan, mint tegnap. Lehet, hogy mégis jó volt, hogy elkezdtük az antibiotikumot. Pisijével kapcsolatban semmi különöset nem érzek, nem büdös, és eszik is szépen, amióta csak négyszer kap egy nap enni.
Vizeletet amúgy már a vérvételkor is akartak nézni, mert még nem volt, csak nem jött össze, úgyhogy mondta a doki, hogy ír egy beutalót, és amikor összejön nézessük meg.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Balim, a Mami vigyázott Hannára a mozi alatt :) . Jó bulizást mára! Ki nyerte az úszóversenyt?

Lina, minden okés Lilivel?

Kép
seriff

Seriff,
úgy ahogy. Már nem lázas, szedi a gyógyszert, de azért az orrából jön valamennyi trutyi. Ja, és képzeld, délben megevett egy 220 g-os tökfőzeléket marhahússal, utána meg egy 190 g-os őszibarackot. Szerintem még életében nem volt ilyen, hogy sírt, hogy elfogyott a kaja :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok :)

Látom ma nem volt nagy aktivitás :)

Seriff
nagggyon ügyes Hanci, hogy ilyen sokat beszél. Bár tegnap kicsit megnyugodtam mert az uncsitesóm kisfia 2,5 éves és anniyt beszél mint áki Olyan érdekes egyébként hogyha valahol vagyunk sokkal többet beszél .Csütörtökönként Niki Táncra jár és elég sokáig tart sokszor ott állunk az ablakban és lessük de csak óvatossan, mert ha meglátna minket egyből kijönne és nem akarná tovább csinálni,persze Áki ilyenkor kiabál "iki deee" ( Niki gyere :D ) Meg Adrit hívja folyton :)

lina
szuperul evett lili ez igen :) reméljük megtartja jó szokását :) Mi most elértük a közös sulyt :D mindenki 14 kg :D :D Niki Adri és Áki is :D

nana
hogy vannak a fiúk ? Te bírod még ? Ti nem estek bele ilyenkor a fárjeddel ??

balim
hogy sikerült a buli ? FÁradt vagy gondolom ?! :) Eszti ilyenkor, hogy barja kiképzést ilyenkor is csak anya jó ? Ki úszik nálatok versenyszerűen ?? ??

kob

hoyg állsz a tanulással ?
lányok jól vannak ?Mikor lesz már vége a vizsgáidnak ??? Hiányzol ám :D :wink:

syg
hogy teszett a mozi? Leo birta nélkületek ? Mamával volt?

Lili
pakolgatsz ?? Ritkán jössz Te is. :) Tényleg ott lesz netetek ??

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
Ez a 14 kiló nagyon tetszik :lol: , Áki nem semmi kis súlyú. Buli jó volt, Eszter szerencsére nagyon jól bírta, teljesen megváltozott mióta meggyógyult: rengeteget eszik, elvan egész nap és már nem csak anya jó neki. Egyik este az apja altatta el :lol: . Marci úszott a versenyen. Nálatok hogy sikerült az összejövetel? Gyerekek bírták?

Ser,
hát nem lett dobogós, de azért utolsó sem :wink: .

Lina,
örülök, hogy rendbe jön Lili. A jó étvágy is erre utal, biztos nem lesz gond a pisivel.
balim

Balim,
nálunk ez az altatás dolog pont fordítva van: ma kivételesen én altattam el Lilit :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
örülök hogy Lili jobban van,ez mutatja a farkas étvágya is.
Nálunk Anna tegnap naon belázasodott,alig van hangja,berekedt.Beteg,pedig nem is taliztatok mi?Kis drágák.Olyan rossz látni,sajnálom őt! :cry:
Anna most naon apás lett,pár napja.Előtte csak én voltam a minden.Kicsit rosszul is esik.Szóval mehetünk dokihoz,amit utál Anna borzasztóan.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Cuki
hogy sikerült a vasárnapi ebéd?
Jó lett a felső anyósodra?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ritkán jövök, mert sokminden van.......apa munkahelyén, meg én már költöznék......csak a srác még nem töröltette az FHB-s hitelt a házról....addig meg hiába minden. A mi hitelünk már elintéződött. Na, nem panaszkodni jöttem. :)

Roz, 14kiló! :D :D :lol: :lol: :lol:

Most is csak ennyi, mennem kell. Olvasni olvaslak benneteket. :)
birolili

Hajny,
Lili még kicsit taknyos, meg néhányat köhög, de ennyi szerencsére. Láz is csak csüt-péntek volt.

Balim,
nekem nagyon nem akar összejönni ez a pisi dolog. Reggel feltettem egy zacsit, két perc múlva volt is benne pisi, na meg persze bele is kakilt..., most próbálom újra, de ez meg szivárog. Mennyi kell amúgy, hogy összejöjjön, hogy normálisan meg tudják nézni?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina,
nem kell sok. Ha csak egy kicsi van, tedd félre, aztán próbálj egy új zacsit esetleg. Tényleg nem könnyű. Nekem volt, hogy ötödikre sikerült.

Hajni,
jobbulást Annának!

Lili,
azért gyere, ha csak panaszkodni, az sem baj...
balim

Hát igen ez a 14 kg nekünk most nagyon beállt csak kár hogy ez a súly a Doki szerint egyiknél sem jó Ákinak sok a két csajnak meg kevés... Mondjuk niki csoportájban Ő a legvékonyabb az Ő sulya utáni súly a 17 kg -25 kg ig vannak a csoportjukban ... :roll:

lili
még hacsak panszkodni is de gyere ám :wink:

balim
nálunk a gyerekek jól birják az ilyen összejöveteleket niki kifejezzetten szereti, mivel nagggggyon keveset járunk el itthonról főleg hét közben, megváltás nekik a hétvége mikor aztán vendégségből -vendégségbe esünk ... vagy most a 7végén is végre meghozták a multhééten a szekrényeket és vasárnap egész nap azt raktuk össze meg rendeztük be a nagyszobát mostmár én jövök a ruhák meg cuccok bepakolásával . Ők tegnap egész végig itt tapsoltak meg ugráltak örvendeztek annyira tetszett nekik a felfordulás :D

lina
örülök hogy lili jól van :) ez gyorsan levonult akkor nála :) ne aggódj én még 3 gyerek után sem tudok pisi zacsit feltenni szerintem képtelenség .... :wink:

ma megyek du karácsonyi bevásárlást csinálni anyós megígérte hogy vigyáz a gyerekekre kíváncsi leszek hogy bírják majd kölcsönössen a kiképzést :) :wink:

Kép

Kép

Kép
roz23

Segítsetek nekem!!!
Gyop már lassan 1 hete csak a franciaágyban hajlandó aludni éjjel is és nappal is. Elalszik a kezemben és ha leteszem a kiságyba elkezd visítani. Éjjel így is lealább 4x felsír. Már hulla vagyok....A sírni hagyás módszere nem jön be nála. Mit csináljak?

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi,

tudom, hogy most nem foglak megnyugtatni, de Eszter azóta, hogy hazajöttünk a kórházból - immáron két hónapja- nem aludt az ágyában. Amint bele akarnám tenni máris üvölt. Úgyhogy már nem is próbálom. A szobájába letettünk két ágybetétet egymás mellé és ott alszik. Párszor már lefordult róla, de így csak 10 centit "esett" :). Egyébként hogy van most Gyopi? Kap még gyógyszert?
balim

Roz,
A kisebbik lányodnak sem jó a 14 kg? Nálunk Ádám épp, hogy 12, de még sohasem mondták, hogy kevés. Mennyinek kellene lennie?

Thymi,
Nem vigasztalásképpen, de Petrus is ezt játsza, azzal a különbséggel, hogy ha ovatos vagyok és kellő mennyiségű időt vártam akkor be tudom tenni az ágyba )kb 1-2 órára, mert utánna ébred) :( Tanácsom nincs, de ha valakinek van azt én is szívesen veszem.

birolili,
Jöttök délután?

Kép

Kép
nyhk

Hát Ő is a kórház óta csinálja ezt...Gondoltam rá h a foga miatt, de nem létezik olyan fogfájás ami kézben elmúlik és csak a rácsoságyban fáj.
Most beszéltem Bán dokival. Az ő által levett pisi teljesen negatív és steril. Úgy látszik csak itt van gond Kecskeméten. Bele sem merek gondolni h a kijelölt 3 kórházból az egyik az itteni lesz.... :?

Kép
Kép
Kép
thymi

thymi,
ez nagyon jó hír, akkor ne foglalkozz vele, hogy mit mondanak itt Kméten. Remélem, hogy a nagy reformozás eredményeképpen nem tart tovább ez a görcsös "minden áron befektetni és minél tovább bent tartani" szemlélet...
balim

Balim, én sosem voltam dobogós úszó, viszont ált. utolsó előtti :lol: ...

Roz, 14kg ez tök jó,mondjuk én sem értem, h ez Adrinak miért kevés?(Hozzáteszem még, h a férjem 16kg-san ment isibe, igaz 6évesen-aug.ban szül.) Hanna a beszédével vezet,ha már súlyban nem... :lol:

Lina, örülök, h jól van Lili, lehet,h csak vmi hülye vírus volt....Az meg,h ennyit evett :wink: :lol: !

Lili, hogy megy a főzőcske? Zsófi szalad?

Thymi, hát én azt mondom nem baj, pici még, ha ott hát ott, mindegy csak aludjatok mindketten/hárman békében. Bár, nálunk nem volt ilyen, csak amikor tesóméknál voltunk,nem akart az utazóágyban aludni, csak velem a nagyágyon. Bár én nem vagyok az együttalvás híve, de bevallom jólesett, h ott szuszog mellettem. :oops: :lol: Tényleg, még régen írtam, nekem az jött be, ha azt gondoltam elaludt a cicin, akkor vártam még 7(ne kérdezd miért pont 7) mély lélegzést,amikor mozdulatlan volt, aztán tettem az ágyba. Ha meg ringatva aludt el, akkor mozdulatlanásg után 100-ig számoltan kp.lassan, és még 100-ig gyorsan, és ált. ez az idő elég volt, és le bírtam tenni. Nyilván ha lenne óra a szobájában azt nézném, így meg...

Nyhk, szerencsés vagy a gyerekorvosotokkal, a miénk bizti kevesellné Ádám 12 kg-ját :wink: , pedig sztem tök mindegy,ha egyszer egészséges, okos, fejlődik!(Jó én bizti mindig védeni fogom a kicsi súlyúakat :oops: )

Kép
seriff

Balim, Te tudtad, h P-nél is kell sorszámot húzni?

Kép
seriff

Ser,
igen, mikor a fiúk betegek voltak (októberben), akkor már kellett. Nem tudom mikor vezették be?
balim

Én sem, de hogy mennyire sz...helyre tették, én nem is láttam, h kéne, csak mikor még vagy 5-en jöttek utánunk és húztak, na én akkor már nem adtam a 3.helyemet....

Kép
seriff

Ser,
igen, mikor a fiúk betegek voltak (októberben), akkor már kellett. Nem tudom mikor vezették be?
balim

na meg volt a bevásárló krút :D csak azért ért véget mert elfogyotta pénzem :D :wink: :?

vagyis a nagyszülök dédik... pénze mert Ők adtak hogy vegyek a gyerköcöknek kari ajándékokat :)
Most ruhás karácsonyunk lesz mindneki azt kap :) ja és önző modon magamnak is vettek egy nagyon szép vastag karigánt jóó hosszú kötött, öv van a derekánál :) :roll:

Nem tudom ákinak adrinak miért sok -kevés a 14 kg szerintem ők teljessen jó sulyban vannak nikiét megértem de adri és áki között csak 5 cm !!! külömség van magaságilag ugyhoyg szerintem tök jó a sullyuk nem is érdekel mit mond a doki . Niki meg eszik annnnyit hoyg már a látványától is beteg vagyok :lol: :roll: csak nem hizik anniyra no de van a történelemben egy pár ilyen ember nem ?! szóval nekem igy jó a sullyuk ahogy van :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Úgy látom amennyire visszaolvastam, hogy itt már mindenki túl van a babaváráson, de örömmel láttam, hogy végre kecskemétiek körében is van mozgás. Remélem nem bánjátok ha csatlakozom és néha jövök egy-két kérdéssel.

Nálunk nem régen derüt ki, hogy kisbabánk lesz ami annál is nagyobb öröm, mivel azt mondták, illetve egy összeférhetetlenségi vizsgálat is azt igazolta, hogy csak mesterségesen van esélyünk. Már két lombikon is túl voltunk. Másfél éve szüneteltettük, mert suliba is jártam és dolgoztam is és sok volt egyszerre. Most készültünk volna vissza, de jött a meglepetés. :D Kimaradt az a már jól megszokott havonta jelentkező dolog az életemből, aztán rosszullétek jelentkeztek. Az orvosom éppen nincs idehaza, így elmentünk máshoz aki tudatta a nagy hírt az UH-on. Szóval nagy az örömünk. Viszont némi aggodalommal tölt el, hogy többször hallottam, hogy Bíró Főorvos már nem vállal szülést (igaz még nem beszéltünk Vele, csak hó végén jön haza), és ha ez igaz, én nem is tudnám hirtelen hogy kihez menjek. Járt valaki közületek a Bíró drhoz, vagy hallottatok róla, hogy szokott-e még szülést levezetni és hogy milyen?! Vagy tudtok jó orvost ajánlani? És mesélnétek a korházi élményeitekről? Valóban nem valami fényes nálunk a helyzet?! Vagy nem kell ezeknek az ijesztő meséknek hinni? Mert sok rosszat hallottam, igaz korábbi történeteket.

Ha nem akartok ide válaszolni, emailt is örömmel várok és nagyon megköszönöm: potykamano@freemail.hu

Jó éjt mindenkinek! Manó
potykamanó

Szia Potykamanó!
Gratulálok a kis törpéhez!!! Én is úgy tudom, hogy Bíró már nem vállal szüléseket.

Thymi,
nálunk változó az ágyban alvás, de az átlag az, hogy hajnal négy-öt körül átköltözik a nagyágyba Lili, mert fogni kellene a kezét a kiságyban. Este mondjuk símán beletesszük. Ma idegen kiságyban is nagyon jót aludt délután.

Balim,
pisi nem jött össze, holnap reggel időre kell mennünk angolra, de szerdán újra próbálkozom. A legnagyobb baj, hogy fél 12-ig oda kell érni a laborba vele, tehát csak a délelőtt van. Reggel ébredés után pisil Lili, de rögtön kakil is, és belemegy a zacsiba. Utána meg ahogy mozog, a következő kifolyik. Holnap veszek vagy 10 zacskót.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nagyon, de nagyon jól érzetük magunkat a baba-mama klubban. :) Zsófi anniyra önfleedten tud játszani, nagyon jó, hogy ilyen jókat játszik ott, örülök neki. :) Igaz, van egy pont akkora, kicsit idősebb kislány, mint Zsófi, és vele mindig kicist hadakoznak a játékokkkal..... na meg a kisebbektől is szeretné megkaparintani a játékokat. :) De aztán csak sikerül vmivel elterelni a figyelmét. MOst már igazi akaratereje van. :D Nem smafu. :D

Kattic, teszel majd fel pár képet? Kíváncsi lennék rájuk. NAgyon jó kis géped van! :)

Nyhk, örülök, hogy találkoztunk személyesen is!

Lina, nem semmi ez a pisi kérdés......én biztos nem tudnám megoldani.

Thymi, szegény.......biztos a kórházi élményektől van.......a sok idegen dolog, amit vele csinálta.....meg idegen ember.....

Roz, felfrissültél egy kicsit, ugye? Érezni! :D Szabadulj néha ki otthonról! Jót tesz. Igaz, én sem voltam még nagyon egyedül.....

Kob, gyere!!!!!!!!!!!!!!!!!!Hiányzol!

Nana, hogy vagytok? Fiúk?

Tényleg, nem is meséltem, hogy voltunk bőrgyógyásznál végül. Azt mondta, hogy ekcéma szerű. Kenni kell neki a pofiját most reggel, este, 10napig. Aztán még egy hétig csak este. És ha visszajön, akkor ugyanez megint.

Potykamanó, ha van kedved, keress vissza, rengeteget írtunk a kórházról, orvosokról. Szerintem nincs semmi gond az itteni kórházzal. Borsika, szülésznőnk :D, szerintem tud Neked bővebb információt adni. A lényeg, kérni, és KÖSZÖNÖM! És mosoly, kedvesség. Ezek szerintem a legfontosabbak. :) Én is gratulálok Nektek! Jaj, olyan babás vagyok. El is döntöttem, hogy jövő év május-június lesz a mi hónapunk. :D

Na, jó éjt mindenkinek! :)
birolili

El is felejtettem a baba-mama klubot, pedig most úszni sem voltunk.

Lili,
mi is jövő nyárra tervezzük a tesót...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Egy-két kép a tegnapi játszóházból, nem boldogulok az albummal, de még nem adtam fel!
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
kattic

Katic
nagyon aranyossak a képek :) Áki egyből mikro néztük a képeket kiabált pa-pa (paci ) ilyen kis lovacskánk van nekünk is mint nándi kezében ( mindig veszekednek rajta mert csak 1 van igy általában a szekrény tetején landol :lol: :roll: )

lili
igen nagyon jó volt elmenni. Még mennem kell egy kört az ovodai ajándékokat megvenni . ahhoz semmi kedvem nem szeretek "idegennek" ajándékot venni.Bútorokat milyeneket akartok vennni ? Mert most voltunk kint a reptérrel szemben van egy bútorbolt és ezek a mdf . lapból összeállított bútorok nagyon akciósak (még nekem is tetszettek pedig tudod én fenyő butor függgggő vagyok :lol: )
egész garniturák vannak franciágy, szekrény, komod tükrös.... együttesen

potykamanó :)
hát ez nagyon szupi amit irtál gratulálok :) El is mesélem az oviban az egyik ovonénik már teljessen feladta:( nekik is volt már több beültetésük és már teljessen feladta. Biro doki szülést már nem vállal de szerintem van a kórházban egy jóóó pár doki aki ügyes :)
Többen dicsérték itt Kazocsit is. Gyere bármikor :) szivessen látunk

csajok a klapka utcán is nyilik egy játszó ház naggyon kíváncsi leszek rá :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok,

a vizsgáknak még nincs vége, sőt még csak most kezdődnek igazán, de tegnap este beadtam egy feladatsort, így van egy szusszanásnyi időm :)

Roz,
megnéztem Neked, Kamilla 2 évesen 11,72 kg volt. Méghogy kevés a 14 kiló Adrinak! :) Egyébként Kamilla most elképesztően nő, majnem 17,5 kiló, és nyúlik... Emese meg elkezdett beszélni, bár ez azért még nem mindenkinek érthető, és sok mindenre ugyanazt használja, de ez már valami :)

Bocs, hogy most többre nem futja, üdv mindenkinek!

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönöm, hogy írt. Nagyon aranyosak vagytok! A gratulációkat is köszi. :D

Igen, majd próbálok visszakeresni is csak eddig még a rosszullétek és a hasfájás miatt nem nagyon tudtam huzamosabb időt tölteni a gépnél. Igazából tegnap kezdtem végre kicsit jobban érezni magam. Hála az égnek hányás nincs de a folyamtos érzése annak, hogy mindjárt lesz az sem túl jó érzés. Mindig jelez a picur ha unja már hogy anya "ugrál" és akkor rögtön elkezd fájni, szurkálni a hasam, olyankor megijedek egy kicsit és ledőlök.
De majd visszolvasok mindenképp. :lol:

Az emailekre ott válaszoltam. Köszönöm.

Szép napot Mindenkinek! Mégha borús is az idő, nekem olyan gyönyörű most minden nap! :lol:
potykamanó

Potykamanó
Szívből gratulálok!
Bíró tényleg nem vállal már szülést, de ajánlani fogja a Hortit. Nagyon jó doki és óvatos is. Nála kezdtem a terhességem, lényegében neki köszönhetem a lányunkat, hisz voltak gondjaink. Valószínű ha máshoz kerülök akkor még nem lenne, ugyanis ő nem várta meg a protokoll szerinti 1 év természetes próbálkozást, mert látta h ebből így nem lesz úgy sem gyerek (nem volt peteérésem). Aztán végül csak azért váltottam orvost, mert ő pont akkor ment sielni amikorra ki voltam írva, meg nem is akartam itt szülni…..

Nagyon jók ezek a képek!!! Kedvet kaptam, csak odajutni….

Fejlemények vannak alvásügyileg. Apának igaza van h azért sír, mert tudja h így ki fogom venni és ameddig nem éri el a célját addig ordít. Tegnap kipróbáltam h nem adtam fel és kivártam hátha bejön. 72 perc kemény hiszti után végre beletörődött a kiságyban való alvásba. Végig mellette voltam, de nem nyúltam hozzá (pedig fogni akartam a kezét), mert akkor még jobban rázendített. Próbáltam nyugodt maradni és végig az altatódalát dúdoltam neki. Hát még nem láttam gyereket fekve toporzékolni….
Eredmény: 1x ébredt meg egész éjjel és utána is vissza tudtam tenni (akkor már nem volt hiszti) reggel negyed 7-kor ébredt. Azóta már 1x aludt a kiságyban szintén és előtte sem volt nagy hiszti, csak egy fél perces sírásféleség h hátha…
Nem akarom elkiabálni, de remélem h megérte és este nem lesz gond.

Kép
Kép
Kép
thymi

Szia Thymi - köszönöm. Küldtem egy mailt.

Roz - nyugodtan mondd az ovónéninek, hogy soha nem szabad feladni, bár, ha jól belegondolok, amikor nagyon akartuk és jártunk az inszemekre és a lombikra, mindig akkörül forogtak a gondolataim, fura kavargó érzések a félelemtől a vágyig. Próbáltam akkor is pozitívan gondolkodni mégis ott volt mindig hogy mi van ha nem sikerül. Aztán jött a sulim és agyon voltam terhelve, mert a munkát is kellett csinálni, a családdal is kellett törődni, és a háztartás.... Szóval jött az, hogy pihentetem magam és majd később visszatérünk a harmadik lombikra, ha már elvégeztem a sulit. Aztán jött más ok ami miatt nem mentünk, a férjem munkahelyén átszervezés volt és mjd megőrült a sok munkától. Vártam, hogy ott is legyen nyugisabb a helyzet, közben küzdöttem valami gyulladásos léguti betegséggel, ami fulladást is okozott és OFG-től tüdőgyógyászig mindenhol jártam de nem tudták kikezelni a mai napig. Szerettem volna egészségesen menni a lombikra. Aztán jöttek az utóbbi hetek urológusnál jártam mert csípett a vizelet, de negatív lett az eredményem, mire Ő tanácsolta hogy nőgyógyászhoz is el kellene menni, nem-e onnan okoz valami ilyen panaszt. Közben már négy napja késett, de azt gondoltam biztosan a gyulladás miatt. Aztán eszembe jutott hogy van itthon tesztem még a lombikos időkből és csináltam egyet a hétvégén. Vékony csík. Ilyen már volt egyszer lombik után is, aztán jött a bömbikélés. :cry: Három nap mulva még egy teszt, ami már egyértelmű pozitív, mensi még sehol, hasam fájt, szurkált, mellem majd leszakadt. Kezdett gyanús lenni, de nem mertem beleélni magam. Mivel az orvosom egy hónapig éppen oda van, kezdtem kutatni, hogy hova kellene helyette elmenni. Egyet találtam de nem volt valami jó választás, csak hirtelen azt a rendelést találtuk, borzalmas durván vizsgált meg, azt hittem elájulok és végül kibökte, hogy nem jó az UH, mindezt jó pénzért, még nem is hallottam ennyit, igaz olyan vizsgálatokat is megcsinált amiket nem kértem. Két nap múlva megnézett a korházban és kiderült a boldogságunk. Vagyis akkor amikor nem is gondoltam volna.

Az ovó nénid is jár lombikra? Vagy hol tartanak? Talán kellene a lelkének egy kis nyugalom. És mondogassa csak magának hogy igenis megérdemli a kisbabát, és igenis lehet kisbabája. Az utóbbi időben azért ennyit megtettem egy könyvnek a hatására, ami szerintem minden téren nagyon jó ebben a negatív világban: Louise L. Hay - Éld az életed!

Lili - igen, Borsika nagyon aranyos, már írt is nekem emailt. :)

Olyan jó nézni itt ezt a sok kis babaarcot :lol:

Bocsi, ha kicsit hosszúra sikerültem.

Manó
potykamanó

Sziasztok!

Potykamanó gratula a babácskához :) !Jó ilyeneket olvasni.Remélhetőleg akkor a nehézségeken túlvagytok és jöhet a boldog babavárás no meg pihenj sokat.

Thymi bíztató amit az altatásról írsz,én is küzdök,de ha tényleg bejön,akkor nem adom fel :) .

Kob kitartást a vizsgáidhoz!Hú most annyira nem tudnék egy vizsgaidőszakot megcsinálni,ügyes vagy,hogy bírod!

Kattic nagyon jók a képek!!Én is feltettem végre az albumba a múltkoriakat.

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Jók a képek nagyon, minden baba aranyos!

Lili, hát ez eléggé jellemző ebben a korban rájuk, Hanna és Leona is szoktak balhézni...Főzés ok? Van még ötleted? Zsófinak ízlik a főztöd?

Ilyen pacink nekünk is lesz, karácsonyra kapja majd Hanna, amúgy a játékcity.hu-n lehet is rendelni.

Szia Kob, szorítok a vizsgákhoz! Mondj egy-két Emese szót!!! :wink:

NAna, hogy vagytok??

Kép
seriff

Szia Potykamanó,

Szívből gratula! Olyan jó téged olvasni! Minden szavad sugárzik a boldogságtól! Nekem is jobb kedvem lett ebben a szottyos időben!

:D

Kép

Kép
nyhk

manó
Ők már túl vannak összes tb. által támogatott inszemen :( Nála volt több gond is petevezetéke nem volt átjarható azt is "műtötték " neki....
Sajnos Ő már nagyon feladta :( Néha beszélgetek vele már nagyon régóta ismerem. Olyan szépen élnek imádják egymást a férjével és mégsem jön a babuci annyira sajnálom szegényt :(

seriff
akartam már töbször irni adri teljessen szobatiszta már egy ideje csak akkor pisil be ha du nem alszik de akkor sem mindig.Ez is ritkán van mert mindig alszik szinte du.

kob
én abszolut nem parázom túl ezt a súly kérdést :) naggggyon ügyi mesike :) jó tanulást neked :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
a legszebben mondott szó: apa :) Imádják egymást :) Aztán: hinta (ez a lábamra ülve is szajkózza, ott is hintáztatnom kell), meg tita (cica), titi (cici), mama (ez én vagyok, a nagyik meg is sértődnek, hogy nem rájuk érti) szal a fő dolgok a kis életében :) Meg folyamatosan beszél, édes hangsúllyal, mindent meg lehet érteni, csak tisztán érteni nem, dehát ez majd alakul. Fel is szoktam venni a telefonomra, olyan aranyosan mesél. Hát ennyi...

Dettus,
köszi! Nagyon élvezem egyébként, persze pár átvirrasztott éjszaka után mondogatom magamnak, hogy van miért ;)

Roz,
nem jöttök el a héten? Még nincs olyan nagy hajtás, csak a jövő héten lesz megint húzós időszakunk.

Lili,
főzés? Jól megy?

Kép

Kép
kobudo

Roz, ez tök szupi! Látod, kár lett volna beruháznia lepedőre :wink: ! Örülök, h megoldódott!

Kép
seriff

kob
nem tudunk menni :( sajnos a mult héten kint voltam lidelbe és beltörtem a kulcsot az egyetlen nyitható kocsi ajtóba :( 45 percig dekkoltunk a parkolóban mikor ugyanis kijött a tibor bemászot a csomagtartón keresztül ... de azóta se kulcsom se zárható autonk :( de ha esetleg neket van kedvetek ?! :wink: ( csütörtök kivételével itthon vagyunk :)

seriff
látod milyen hülye vagyok :( Ákit is kérdezted :( igen probáltuk már de nem érdekelte csak összevesztek ádrival a bilin ...:( de rá is ér Ő még :) (szerintem :) )

Kép

Kép

Kép
roz23

Seriff,
a legszebben mondott szó: apa :) Imádják egymást :) Aztán: hinta (ez a lábamra ülve is szajkózza, ott is hintáztatnom kell), meg tita (cica), titi (cici), mama (ez én vagyok, a nagyik meg is sértődnek, hogy nem rájuk érti) szal a fő dolgok a kis életében :) Meg folyamatosan beszél, édes hangsúllyal, mindent meg lehet érteni, csak tisztán érteni nem, dehát ez majd alakul. Fel is szoktam venni a telefonomra, olyan aranyosan mesél. Hát ennyi...

Dettus,
köszi! Nagyon élvezem egyébként, persze pár átvirrasztott éjszaka után mondogatom magamnak, hogy van miért ;)

Roz,
nem jöttök el a héten? Még nincs olyan nagy hajtás, csak a jövő héten lesz megint húzós időszakunk.

Lili,
főzés? Jól megy?

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

MKa csavarogtunk egy kicsit, nagyiknál, nagypapiknál votunk Solton, lecseréltettem a gumikat.

Szval, főzés..... :shock: Van mikor főzök, van, mikor nem...nagyon szeretek főzni. És jó is. Megpróbálom, h. leygen mindig mit ennünk. :D Apa nem jár nagyon haza, így nincs is nagyon kedvem főzni. Zsófi pedig nagggggggggyon finnyás! :( Nem eszik meg mindent, elég nehéz neki kitalálnom, h. mit szeretne enni. De a gombóc, alma leves, almás palacsinta, almaomlett, almáskuglóf, szval minden ami almából van, az jöhet. :) De a rizs, tészta.....na meg a húsok. És persze a töröttkrumpli, egy kis vajjal.....ezek a kedvencek, de semmi más nagyon......hát, enniy. Ezeket próbálom változatosan főzni. :D Ami nem egyszerű.

Kob, örülünk, h. itt vagy kicsit. :) MOndj Emese "beszédeket" légyszi. :)

Kattic, nagyon aranyosak lettek a képek! :) Köszi, h. tettél fel párat. :)

Most ennyi, megyek, Zsófi a kocsiban alszik, beájult hazafelé. Persze a mamáéknál sosem tudom elaltatni, hisz ott olyan sok érdekes dolog van. :D :D :D

Thymi, szerintem megéri kicsit sírni hagyni őket.......
birolili

Thymi,
érdekes dolog ez a sírni hagyás. Én még nem próbáltam, de nem is nagyon sír Lili éjszaka. Ő csak nyüszög, forgolódik, és felébreszti magát, ha nem adom vissza a cumiját időben. Én meg nem merem kipróbálni, mi történne, ha hagynám nyüszögni. Kicsinek órákat fent volt éjszaka, nem merek kockáztatni. Így csak egy perc, úgy meg lehet, hogy 3 óra. Na meg nálunk apa 5 perc sírást sem bír ki.

A lányom azt hiszem, nagyon kitol ma velünk. Negyed hatkor elaludt, és még mindig alszik. Nem is tudom, hogy felkel-e még este. Alig evett valamit napközben, sőt, az antibiotikumot is be kellene adni neki.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

nyhk - köszönöm szépen. Valóban boldog vagyok, még ebben a szottyos :lol: időben is, és csak még jobban örülök, hogy ettől másnak is jobb a kedve!

Roz - :( sajnálom, nagyon együtt tudok érezni az ovó néniddel. Kár, hogy nem lehet átadni a lombik "jogát", mert ami nekem maradt 3 szülés után akár szivesen fel is ajánlanám akár Neki, akár másnak akinek szüksége lenne rá...

Jó éjt mindenkinek!

Manó
potykamanó

Sziasztok!

Ha már Seriff nem dicsekedett Hanna szókincsével, akkor én megteszem: almaszósz, katicabogár, antilop, mazsola, Ludas Matyi, Döbrögi, Dzsepetto...Jó szavak, nem?

Roz,
Robi nem volt moziban, vele volt Leona, volt kicsi sírás.

Nyhk,
anyósom és sógorom is penic. érzékeny, nincs vele semmi gond, csak minden orvosnál mondani kell.

Thymi,
Leona 8 hónapos kora óta nem alszik az ágyában, 3-4 hónapja rendes ágya van, de vele alszok. Tegnap éjjel 6-szor ébredt fel, pedig nem 9, hanem lassan 18 hónapos. Én képtelen vagyok sírni hagyni, reméljük, nálatok hatékony lesz!

Potykamanó,
gratulálok a bébihez! A barátnőm 2 éve még nála szült, azért kérdezz majd rá, ha hazajön, hogy elvállal-e!

Lina,
van még értelme pisit nézetni AB mellett? Főleg már ennyi napi szedés után? Örülök, h jobban van Lili!

Jó éjt!

Kép
sygnum

seriff

Ez igen :D nagggyon ügyi Hanna :) micsoda szavak a dszepettó a legjobb :D

Syg
bocsi akkor bizti valamit félre olvastam :)

Kép

Kép

Kép
roz23

jaj nem is mondtam :( szőrnyű éjszakánk volt ákinak nagggyon fájt a füle :( annyira sajnáltam nagggggyon sirt aztán bevettetük a hajszárítót tettem a fejére egy textil pelust csak szem meg az orra volt ki, mert egyébként zavara, hogy a hajszárító fujja rá a meleg levegőt de mikor csak fülét fujattam egyből abbahagyta sírást és így aludt el hogy fujtam rá neki a meleg levegőt cseppentettem neki grafruit cseppet is láza nem volt de nagyon piri volt a füle, folyamatossan húzgálta és dörzsölte :( azóta semmi baj ma még cseppentek neki meg szerintem párszor meg fujjuk meleg levegővel . Már semmi baja játszik nagyon jól el van és nem is piszkálja fülét nem tudom elvigyem e dokihoz ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Roz
olvastam hogy Áki piszkálja a fülét.Szerintem nézesd meg orvossal,legrosszabb esetben kap bele egy gyulladáscsökkentő csíkot.Nehogy fel kelljen szúrni a fülét mint Annának.Naon rossz érzés.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: