Sziasztok!Este nem jött be a lap.Na akkor le írom,hogy történt.Vasárnap éjjel 3fele arra ébredtem,hogy folyik a magzatvíz,tiszta zöld volt.utánna éreztem mintha tolófájások jönnének,aztán ömlött belőlem a vér.Apa hívta a mentőt,meg a dokit.Nagy Bálint azonnal mondta,hogy jön.Mentősök jöttek és mutatta a mentő orvos a vér közt a 12hetes embriokat,na aztán Nagy doki is megjött és mondta azonnal műtét,nehogy baj legyen.A soproni kórház nem fogadott,helyhiány miatt.

Győrbe vittek,ahova Nagy doki is eljött és ő csinálta meg a műtétet.Nagyon rendes volt.Nem éreztem semmit,mert altatak.Nagy dokinak apa akart adni pénzt,de nem fogatta el.Azt mondta :Gyűjtsünk a következő babára.
Viri hálaisten nem ébredt fel.Anyut hívta apa,hogy jöjjön mert baj van.
Szörnyű volt az egész,és olyan gyorsan lezajlott.
Mentősök totál feltakarítottak,tök rendessek voltak.
A fizikai fájdalom kutya füle volt,ahozz képest amit lelkileg éreztem és érzek még mindig.
Apán láttam,hogy nagyon megijedt.Hát még én.De le a kalappal ellőtte nem lett rosszul.Mondta ilyet még sose látott.
Ez a pár nap a kórházba szörnyű volt,mindenki sajnálkozott.
Apa és Viri mindennap jöttek,nagyon jó volt.Persze,amikor mentek az rossz volt.Sírt mindegyikünk.Virágom azt mondta:Anyuci gyere haza nagyon szeretlek!és jó kislány leszek.
Szerettem volna velük itthon lenni.Olyan rossz volt annyi idegen közt.
Na talán ennyi.
Nagyon aranyosak vagytok!Köszönöm az eggyüttérzést!
Erre az évre elég volt a szomorúságból.