Sziasztok!
szpandi: a fagyibabával pont az a baj, hogy nem biztos, hogy felolvad, és akkor eltelt megint egy hónap, hogy nem kaptál vissza senkit. Amúgy a sikerességi aránya kisebb, mint friss emrióké, számokra nem emlékszem. Egyszer valaki azt írta, hogy tök mindegy, hogy mi a statisztika, mert ha neked sikerül, akkor az neked 100%. Ha nem sikerül akkor 0.
modrooka: hát nagyon szurkolok. amikor nekem jött meg úgy, hogy a 21. napon, azt hittem a világ dől össze. és totál meg voltam győződve, hogy sikerült. Ezzel csak azt szeretném mondani, hogy ha most mégsem sikerült neked, akkor lebegjen az a szemed előtt, hogy ennek oka van. És hidd el, előbb-utóbb sikerülni fog. Azért még drukkolok, vannak még csodák...

Jelentkezz, ha tudsz.
madaran: annyira optimista vagy, hogy feltöltöd a lányokat. Engem tuti.
beber: nekem is van kiskönyvem, megkaptam a beutalót tarkóredő mérésre, már csak meg kell várnom, hogy betöltsem a 11 hetet, utána lehet jelentkezni rá.
Hányinger nálam is van, de ahogy eszem, elmúlik. Illetve amíg eszem, addig nincs. Jól be is lakmározom. Aztán ugyanúgy visszajön. De egy cseppet sem bánom
gizmixx: azt, hogy milyen módszerrel termékenyítik meg a petesejteket, nem mi választjuk, hanem az eredményektől függ. Sőt, az aznapi, vagyik a pungi napján lévő petesejtek száma és spermium mennyisége a meghatározó. Ha jól emlékszem, akkor egy petesejtre 350ezer kiskatonának kell jutni egy sima IVF-hez. Ha ennél rosszabb az arány, mondjuk két petesejt van ugyanennyi katonára, akkor automatikusan ICSI lesz.
cyprus: hogy vagy? remélem nem jött meg
Ági: dolgozol? Sikerült megtudni, hogy hanyadik vagy a listán?