A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na mentem Feleségeket nézni!! :lol: :lol:
Vendég

Jó estét!

Hú,de rég írtam már!De a Bence mellett ez szóba se jöhet mostanában.Mire este meg végre összepakolászok már nincs kedvem.
Csak gyorsan átfutottam mit írtatok.

Én is algopyrint szoktam bevenni.Nekem azt mondta az orvos,hogy csak felet vegyek be,aztán ha muszáj még egy felet.

A GYED összege nem állandó?Gabó,hogy lehet,hogy neked több,mint a fizud volt?

Képzeljétek vettem Istinek karácsonyra egy telefont.Mivel egyre többet járkál egyedül mindíg viszi az apjáét.Úgyhogy muszáj volt.Kinézett egyet hétvégén a szuperinfóban,hétfőn bementem e vodafone-ba,erre 3000-rel több,mint az újságban.Mondta a csaj,hogy pont mától változnak az árak.Így vezetik félre a jónépet.
:twisted:
Most vettük észre,hogy a suli honlapján vannak osztályképek.ez az Istiéké: Kép

Most megyek pakolászni,jó éjszakát mindenkinek.

Kép

Kép
hajnus

Katus,hogy vagytok???

Kép

Kép
hajnus

Hajnus!
Passz,hogy hogyan lett,de mikor melóztam kerestem 62-63.000-et
a GYED-em pedig 67-65.000 között mozog!!
A táppénzem meg 61.000 ft volt!!

Milyen kevesen vannak!!! :shock: :shock:

Na én megyek kinyomo a gépet mára!!!

Jóccakát!!!!
Vendég

Gabó,
Nem lehet h beleszámolod a csp-t is? 67 gyed-ről én még nem hallottam. :shock: Az nem egyforma összeg mindenkinél? :?: :?: :?:
Vendég

Jó reggelt!

Vero,a GYES egyforma.Én pl.73 ezer körül kapok GYED-et.

Kép

Kép
hajnus

Jaj, tényleg! :oops: :oops: Gyes-gyed-gyás úgy utálom, sohasem tudom melyik-melyik. :oops: :oops:
Vendég

Rik! Nem kell elkenődni!!! Majd összejön az a babó!!!! :lol: Ezek a lányok.......minden gyerek állatot szeretne gyerek helyett.?? :lol: :lol:

A gyed összege attól függ hány napos a hónap? Mert egy két ezerrel hol több hol kevesebb az enyém. Meg az elmúlt hónapokban amúgy is kevesebb. :roll: Erre is vonatkoznak a megszorítások??

Hajnus, milyen nagyok!!! Megszoktak már teljesen az új suliban?

Erika

Kép
Kép
nercsi

Szia mindenkinek!

Jól le vagyok maradva!!

Először is én úgy tudom, hogy a Gyes a mindenkori öregségi nyugdíj 70%-a, a Gyed a te fizetésed 70%-a , vagyis a napi átlagkeresetedé, tehát számít, hogy hány napos a hónap. Azért több az első 6 hónap(szerintem ez amit írsz Nercsi) mert ugyan úgy mint a Gyed napi átlagkereset 70%-a, de kedvezményes adózás vonatkozik rá, vagyis mint a TGyes-re(terhességi gyermekágyi segély), így a kevesebb adólevonás miatt pár ezressel több.
Ezen kívül csak a családipótlék van, és az egyszeri anyasági támogatás szülés után amit most 58000ft-ra emeltek. Az államkincstár ad 40000 ft-os bébikötvényt, amit 18 éves kora után vehet fel, és ha mindkét szülő soproni születésű, a Soproni Polgármesteri hivatal ad rá újabb 40000-et. És még van valami olyasmi, hogy a család összes bevétele osztva a családtagok számával ha nem haladja meg a(nem tudom pontosan asszem kb 50000ft-ot, de utána fogok nézni) összeget, akkor jár télen egyhavi fűtéstámogatás. Na asszem most leírtam mindent. Ha valami még eszembe jut szólok. Szóljatok, ha rosszul tudok valamit.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

ja ha valaki utána akar nézni, a bébikötvényt azt hiszem : Fiatalok Életkezdési támogatása Iránti Kérelem címen érdemes keresni, ez a nyomtatvány neve.

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

http://pmkh.jogtar.hu/jr/gen/startfrjmp ... &toolbar=y

Sopron Város Önkormányzati Rendelet- Életkezdési támogatás

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL

Ez pedig az Országos Egészségbiztosítási Pénztár : Gyermekvállalás támogatása (Gyed)

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hali...

Hát, el vagyok kenődve... Nézi vki a Szökés-t? Az a mocsok zsebes megölte az Ambruzzit. Francba...

GYES egyforma, GYED fizufügggő. Nekem eddig a TGYÁS volt, az olyan 67 körül jött. GYED-et még nem kaptam.

Babakötvényhez mi nem nyitottunk számlát, nem tetszik, hogy nem nyúlhatok hozzá. A mi pénzünk, és nekem az a 18 év sok.

Nyitottunk egy Junior számlát, oda megy minden hónapban mani tőlünk.

Gabó,
kitartás!!!

Rik,
én ma mondtam anyámnak, hogy hagyja abba a bagózást, és akkor megérheti, hogy Dorkának gyereke lesz, és akkor majd vele babázhat, mert nekünk még egy nem lesz... Tegnap kiakasztott ez a kis Fehérnép, ma meg megint zizike.

Hajnus,
és oda is adtátok már Istinek, vagy csak szigorúan karácsonyra? :)

KépKép
viol81

[quote]H írta:át, el vagyok kenődve... Nézi vki a Szökés-t? Az a mocsok zsebes megölte az Ambruzzit. Francba...

Jaja. :cry: Meg elindulhatnának végre, kezd uncsi lenni az ásás. :lol: :roll: :oops:

Tegnap volt feleségek új rész, vagy csak az a hülye összefoglaló "extra" rész? :?
Vendég

Sziasztok!

Olvasom a GYES, GYED dolgokat. Sajnos én is úgy tudom, hogy nem lehet a GYED mellett dolgozni, csak GYES-nél. Én egy évig terveztem itthon maradni Kincsővel, de már kezdek megingani. Gondolkodom félálláson, de a GYES amilyen kicsi, lehet hogy nem érné meg áttérni. Bevallom, nekem hiányzik a munka, egyedül érzem magam. Imádtam dolgozni, és mivel esélyem se volt babára, bele is vetettem magam, igazi munkamániás voltam, egyes rosszindulatú megjegyzések szerint karrierista. Most fura itthon lenni, még beteg se voltam a 6 év alatt, amióta dolgoztam. Mikor szeptemberben elkezdődött a suli, úgy éreztem magam,mint aki lóg itthon. Ahogy Kincső megszületett, ez az érzés fokozatosan eltűnt. Már úgy érzem, ahogy nől, egyre nagyobb feladat és öröm lesz az ő nevelése, de a munka hiányzik...Csak hogy lehet ezt egyeztetni???!!! Mindkettő teljes embert kíván.

Tegnap túléltük a 2 hós oltást, pontosabban én, mert Kincsőnek meg se kottyant. Pici szájgörbülés, de se láz, se sűrűbb szopi, még a szuri helye se látszik.

Szoktatom az utazóágyhoz, hogy ne szombaton találkozzon vele anyunál. Olyan jókat alszik benne napközben... Olyan édes. Most kezd nyugtalankodni, mert sétaidő van és még nem készülök. Úgyhogy megyek is csavarogni vele, majd jövök később.

Anikó

Szép napot továbbra is nektek!

Kép[/url]
quito

Anikó, ilyen pici korban nem nehéz utazni a babákkal. Türelmetlenebb később lesz, mert hosszú az út Szegedig :wink:
A mienkek is elég sokat utaztak a nagymamához.

Engem csak 32-vel halmoz el az állam, és ez még a gyás :cry:

Én se feleségek, se szökés...
"Olyankor épp feleség vagyok és szököm a kölykök elől" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]B írta:evallom, nekem hiányzik a munka, egyedül érzem magam

Ne aggódj, én is így vagyok. Szégyellem is. :oops: :oops:
Vendég

Nekem az hiányzik, hogy 5éve már csak nappal közlekedem a városban, hogy itt nincsenek barátaim, nem beszélgetek senkivel csak a gyerekekkel.
Utoljára moziban 2001 tavaszán voltam...
Szeretek a gyerekekkel lenni, itthon is végzem a dolgom, csak az aggaszt, hogy találok-e majd munkát 3gyerekkel. És nincs egy szoba vagy valami ahol széjjel hagyhatnám a varrógépet, a holmiimat, hogy csináljak is végre szép dolgokat.

Mi Csillával majdnem 3évig együtt sétáltunk, délutánonként kibeszéltük magunkat, a gyerekek is együtt szaladgáltak. Most meg csak baktatunk haza az oviból... még a múltkori találkozóról is elkellett jönnünk, mert unatkozott, persze érthetően, a Márton :(

Kép
Kép
Kép
amica

Hú,de megkönnyebbültem,hogy nem csak én érzek így!!!

Vero,csak a hülye összefoglaló volt :lol: :lol: :?

Erika,hát még szokják az új sulit.Több a gyerek,több a konfliktus.
Nekm is mindíg más a GYED,a múlt hónap óta pedig még kevesebb,ahogy a fizetés is.

Viol,szigorúan csak karácsonyra!!! :D :D De mi azért már jól megnézegettük :D titokban,délelőtt. :D

Amica,én tavaly voltam moziban,Istinek van bérlete,a Bambit néztük. :D De "felnőtt" filmen mikor,na arra már nem is emlékszem :? Én remélem,hogy visszamehetek dolgozni,de az egyik munkatársam azt mesélte,hogy azokkal a kismamákkal akik most mennek vissza aláíratnak egy papírt,hogy nem megy a gyerekkel táppénzre.Ehhez mit szóltok????

Hallottátok,hogy ingyen tankönyv se lesz a nagycsaládosoknak?Csak akiknél nem haladja meg a 29 ezer forintot az egy főre jutó kereset.

Kép

Kép
hajnus

Zsanett,jól vagytok?A Pöttömök is? :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok cajok!!!
Olyan-de olyan náthás vagyok,még a könnyem is folyik...Nem élem tul a mai napot!! :cry:
De a jo hir hogy a Petra meggyogyult!Dokinő el volt képedve,milyen gyorsan meggyogyult!!! :wink: :shock:

Nercsi
most abban a stádiumban vagyok,hogy nem baj ha nem jöna gyerek.Elmegyek dolgozni,lehet jobb is igy!!Az égiek tudják a dolgukat!!
:?

andi
én elhiszem a szomoruságod.Biztos nehéz ez.Teljesen kiszolgálod a gyerekeket,magadra meg semmi idő.Milyen jo is lenne varrni... :cry:
De hogy imádnak a agyerekeid!!! :lol: :lol: :!: :!:
A Csillával Ti már régota ismeritek egymást?Ők itt laktak???

Viol
én is azt mondom haggyja abba a bagozást!!!Csunya szokás!!!Pláne egy nőtől!Elsősorban pedig az egészsége miatt!!!!

Aniko
azért az jo hogy hiányzika munkád!!!!Semmi lelkiismeret furdlásod ne legyen emiatt!Én a Rékával másfél évesen visszamentem,most meg de jo lenne,ha nem kéne!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Nincs sajna időm írni, Máté lefoglal :lol: :lol: :lol:
Teljesen átérzem amit írtatok, én is így érzek, na jó a melóhelyre nem vágyom, mert szörnyű volt :lol: :lol: :lol:

Szép napot!

katus78

Sziasztok!

Azért jó, hogy nem vagyok ezzel az érzéssel egyedül. Talán azért is van ilyen gondolatom, mert amióta Kincső megszületett, máshogyan látom a mindennapokat, és nem anyákra van tervezve többnyire. Nem tudsz egy csomó helyre babakocsival bemenni, nehézkes a bevásárlás, minden esetet (fodrász pl.) szervezés előz meg. Minden tiszteletem azoké, akiknak több gyerkőcük van. Én csak egyre koncentrálok és ez kitölti a napomat, lefoglalja minden energiámat. Szerintem a többgyermekes anyákért kellene kapkodniuk a munkaadóknak, amennyi éles élethelyzetet kell megoldani nap mint nap, és csak minimális hibát követhetsz el, vagy még azt sem, mert hosszútávú negatív hatása lehet! Minden nagy cégnek ilyen profi problémamegoldókra volna szükségük.

Rik-citromos tea és limonádé? A nátha olyan utálatos, mintha egy üveggömbben ülne az ember, minden tompa körülötte...

Hajnus-ingyentankönyv, sajnos nekem rossz tapasztalatom volt róla, többnyire azok a gyerekek becsülték a legkevesebbre a tankönyveiket, akik ingyen kapták (Persze, mindig volt kivétel, csak nekem a szívem szakadt meg az összefirkált színes atlaszok, könyvek láttán.) Attól függetlenül kell ez a rendszer, mert horror ára van a könyveknek, de még sokszor így is azok kaptak, akik csak papíron szorultak rá, aki meg ténylegesen rászorult, kimaradt...

Hú, de negatív vagyok ma, bocs mindenkitől, eldugulok.

Még azt szeretném megkérdezni, hogy mikortól lehet kengurut használni? Jó dolog, melyik praktikus? Nagyon filózok rajta, csak féltem Kincső hátát.

Anikó

Kép[/url]
quito

Vero!Ebben benne van a családi pótlék,de látom már kibeszéltétek!!

Anikó!Én annó vettem levinek kengurut,de a simát olyan 8-hós volt!
De most ha majd lesz második megveszem a drágábbat ami 9000-körül van és az szépen tartaja a hátát!!Persze csak ha kicsit már megerősödött!!De van ez a kendő is azon nem gondolkodtál?
Sokan dícsérik!!!

Én feleség párti vagyok,de a tegnapi jó szar volt!! :x :x :x

Mi ma megint csajoztunk vagyis Levi,de ma már két csajszival volt dolga!!Élvezte is akis sza
Vendég

Na folytatom csak a Levi megint itt kotorászik és elküldte!!
Szal élvezte is a helyzetet nagyon tologattatta magát a Kirával!!Kiterült a kocsiba szt tólta a kiscsajszi!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote]M írta:inden tiszteletem azoké, akiknak több gyerkőcük van. Én csak egyre koncentrálok és ez kitölti a napomat, lefoglalja minden energiámat.

Másodiknál már van ám rutin, ezért minden egyszerűbb is. :wink:

kisbáránykám :lol: :

Kép
Vendég

Hasraestek Iván előtt a nyulacskák :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Anikó, én a fodrászhoz is viszem őket :oops: :wink:
Tavaly még fogorvoshoz is mentem, Janka meg a kocsiban "betojva ült" és nézett, hogy most mi lesz...
Az is szép szokott lenni ha Mártont viszem ellenőrző uh-ra és bevonulunk a vizsgálóba falkástul :lol:

Nekem nem a gyerekek száma jelent sok elfoglaltságot, hanem a megnövekedett mosás, vasalás, főzés, mosogatás mennyiség. Nem a 3gyerek, hanem az 5fő :roll: :lol:

Hajnus, hol dolgoztál?

Kép
Kép
Kép
amica

Ó,de édike ez a kis bárányka!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Rik, nem vagyok ám szomorú :D
Csilláék 3évig laktak itt, februárban mentek Pestre.

Anikó, melyik védőben van a babamasszázs?

Kép
Kép
Kép
amica

halika

vero,
jajaja, magát a kaparászást már én is unom, de amúgy meg qrva izgalmas. sztem legalábbis. de basszus, amikor az a szemét elvágta a torkát, én komolyan mondom csaptam egyet az ágyon, halkan felkiáltottam, hogy Ááááá, és szomorú is voltam.... :(
szimpi volt, még ha rosszfiú is... :twisted: :D
iváááán!! jajajj, a kis barika!! a nuszikák meg tényleg hasra estek előtte, vagy lehet, hogy behódoltak!! :D aranyooos!!!!! :P

anikó,
én is sokat gondolkodtam, hogy mikor menjek vissza melózni, mert visszamennék nagyon. persze nem most, majd később, de néha én is kivagyok. mehetnékem van, nem tudnék évekig itthon maradni. nekem jó volt kint a fürdőn a nyüzsi, az a sok ember, szerettem. nehéz lesz majd itthagyni ezt a kislányt, mert arra már egyre jobban és jobban szeretem :P , de menni kell. és szeretnék is...
ügyes volt kincső, hogy jól viselte az oltást! erős kiscsaj! :) sírás se volt? :shock: :D
nekünk van kengurunk, de nem hazsnáltam, mert nem entem vele sehova, ahol szükségem lett volna rá.

mi is voltunk sétálni, nagyon szép idő volt!! :P

"Én se feleségek, se szökés...
Olyankor épp feleség vagyok és szököm a kölykök elől"

andi,
ez jó volt, röhögtem!! :lol: de persze megértem a komolyságát is... megint az van, hogy irigyellek is meg nem is. három gyönyörű gyerek, gyönyörű feladat, ám nehéz is, és 100%-kal beleadsz mindent. le a kalappal!

"Viol,szigorúan csak karácsonyra!!! De mi azért már jól megnézegettük titokban,délelőtt."

nahááát, mint a gyerekek, hajnus!! :P :P izgi volt, mi?? :D titokban... :D

rik,
hopp, jobbulást neked!! jó hír viszont, hogy petrád jól van!! megleszel te is! :)
óóó, anyu régi bagó, sosem fog leszokni, bár folyton mondja. hahaha. a szilveszteri fogadalmak között minden évben ott van.
aztán terhességem előtt nagyon rákattant, hogy ha majd terhes leszek!!!! és mutatom a papírt! :D mutattam, nem szokott le. ja, nem várj, előbb az volt, hogy amikor berkes felírta a peteérést elősegítő bogyókat, akkor azt mondta, hogy abbahagyja, hogy hassanak a bogyók!! :shock: :D aztán jött, hogy ha majd terhes leszek. aztán, ha majd megszületik a baba... itt tartunk. persze előttem, míg pocakos voltam, sosem szívta, most sem, dorka előtt sem. egyszerűen nem tudja letenni és kész. apu sem, bátyám sem. ez van. na jó, vmikor én is benne voltam, de csak egy évig. jujj, és szégyellem, de teherbeesés előtt is volt egy gázos időszakom, akkor elfüstöltem pár szálat, de nem sokat, tényleg. de többet soha. próbálom ősöket is leszoktatni, de nekik már nem megy. ja, de persze a kórházban nem szívta!! akkor itthon miért nem megy?![/quote]

KépKép
viol81

Vero,IMÁDNIVALÓ!!!!! :D :D :D
Én néha úgy érzem,mintha a Bence az első gyerekem lenne.Annyira más,mint Isti volt,hogy mindent máshogy is csinálunk vele.Szóval nem mindíg érzem olyan rutinosnak magam.

Amica,gyárban dolgoztam,az Ipar krt-on.Remélem visszamehetek,mert a 6-14-ig nekem nagyon megfelelő munkaidő és a fizetés se rossz.

Anikó,persze,biztos sokan vannak ilyenek is.De én csak azt látom,hogy Isti osztályában sok a 3 gyerekes,sőt 4!,ahol a gyerek nagyon rendes és sajnálom őket,mert biztos nagyon nehéz lesz kifizetniük a könyveket.Főleg,ha mind a 3 suliba jár!50 ezer forint.És az még csak a könyv.

Ma közös költség befizetés volt és kérdeztem a közös képviselőt,hogy intézkedett-e,hogy fejezzék be végre a lábazatot,már csak ez hiányzik.Azt mondja,hogy ő már szólt egyszer,többször nem fog telefonálni!!! :shock: :evil: Akkor mi a francért fizetünk neki???Nem azért,hogy ilyeneket elintézzen???Nagyon kiakadtam.Kénytelen leszek felhívni az kivitelezőt.Ha nem csinálják meg,magunknak kell valamit kezdeni.

Na jó,megyek nézem a kész átverést.Jó éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok Lányok!

Mi még mindig Pesten, szóval rövid leszek, mert nagyon álmos vagyok, csak annyit szerettem volna írni, hogy
Anikó, Veró, Hajnus, Andi - nagyon átérzem, amit írtatok,
nekem néha nagyon hiányzik, hogy egy kicsit rendesen, jobban elmélyülve tudjak dolgozni és ne csak kutyafuttábban, 1-1 esti - éjszakai órában legyen lehetőségem legalább pár oldalt kijegyzetelni, vagy egy mondtaot leírni.
Ez az iskolába járás nagyon jó, de persze nagyon sok feladatom is lenne, amiket csak éppenhogy annyira tudok megoldani, hogy túléljek. :(
Mégis anno azt gondoltam, hogy esetleg 1 év után visszamegyek dolgozni, de ma már nagyon sajnálnám, ha nem láthatnám, hogy Vince hogyan fejlődik, változim rohamosan napról-napra!! Ez tényleg fantasztikus.

Szóval csak azt szerettem volna írni, hogy szerintem nagyon kettős ez az érzés és azt hiszem az lenne az ideális, ha hetente 2 nap lehetne a munka, de az is úgy, hogy Te oszthatnád be, hogy pontosan mettől meddug. :? :)

Rik, jobbulást!!

Jó éjt!
és szép napot holnapra!

KépKép
KépKép
esztermami

köszi cajok,jobban vagyok! :wink: :lol: Reggel nagyon durva volt.A zsbekendőt nem birtam elvenni az orrom elől!!! :cry: :twisted:
Hallottátok a híradóban,hogy itt is vannak calicid virusosok????Jaj-jaj!!!csak attol mentsen meg az Uristen minket!!!! :idea: :!:

Vero,Hajni
hát ez a rutinos dologban van valami,de azért van amit teljesen máshogy csinálok!Tudjátok miben van rutinom??Mitől kiméljem,védjem meg a Petrust :lol: A Réka bolondságaitol!!!! :lol: :lol:
NA komolyra forditva a a szot:én öregebb lettem,nem rutinosabb.Nagyon féltem ezt a szarházit,és nagy hibákat már nem követek el vele,mint anno.(én pl.cumit nem adtam a Petrámnak,mert a Rékát 3 évesen átveréssel tudtuk csak leszoktatni.(melohelyen dobtam el a cumit,mert otthon kiszedte a szemétből,hajaj,kereste is...na de nem volt...anyának meg "nem volt pénze ujat venni")
Rékát hagytam játszani egyedül,addig is tudtam tenni a dolgom.Ez nagy hiba volt.Most inkább leülök vele,és együtt játszunk.NA ennek meg most aza a hátulütője,hogy engem akar egész nap.(azért probál egyedül is,de azt hamar megunja!!)
Andi,Csilla-----Ti rutinosak vagytok??

Zsanett merre vagy??????????????Mi ujság a babókkal????Jelentkezz!!!!!

Anikó
én használtam a kengurut.Kb.3 honapos korátol,1 évesig.Busszal praktikusabb innen elmenni,mint babakocsival!!!Petra szerette!!
Ja és még az utazó ágy témához szeretném azt irni,hogy nekem csak olyan ágyam volt.Réka kapta,nem is vettünk mást.Az volt neki végig.Mosta Petra örökölte,de sajna széttörött.Nekem praktikusabb volt,mert anno anyosék Pesten,most meg Györben,ill.Zsámbékon laknak.
Vendég

ja és Feleség párti vagyok GABÓ,de a tegnapit szörnyü volt végignézni.Kinek jo ez?MÁr másodszor ismétlik vissza.Remélem jövő héten uj rész lesz.Réka még a szobájuk falára is kiragasztotta a képüket,mert"anya szereti"

Jo éjt,elteszem magam holnapra!!!
Vendég

Jó reggelt!!!
én zártam tegnap a beszélgetést,ma meg ugy látom én kezdem!!!Alszatok cajok????? :roll: :lol:

A www.kisalfold.hu oldalon ma irják,hogy NINCS a Soproni korház rajta a talpon marado korházak listáján!!!!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Gyerekek mi lesz itt??????? :evil: :evil: :evil: :shock: :shock:
Vendég

Viol!Hát anyám is olyan bagó terén mint a tiéd!!Az istennek nem tud leszokni róla és már ő sem fog!!Kipróbálta már ezt a Nikotin tapaszt ami elég jó,de marha drága!Érdekes,hogy terhesség alatt leszokott aztán újra vissza!!Ki érti ezt!
Nekem sikerült egyik napról a másikra leszoknom pedig én is füstöltem elég korától jó sokáig!!!!Bár néha marhára hiányzik meg más is!! :lol: :lol: :lol:

rik!Örülök,hogy jobban vagy!! :lol: :lol: :lol:
Milye aranyos ez a Réka,hogy miattad ragasztgatja őket!!!! :D :D :D
Kiváncsi leszek én is mi lesz otthon a kórház téren!!!!! :( :( :(

Hajnus!Most az útról beszélsz ugye?Hát pedig azt még addig kéne megcsinálni amíg le nem esik a hó és nem jönnek be a fagyok!!
Ezek az emberek a csak a pénzt szeretik beszedni a munka meg már büdös nekik!! :evil: :twisted: :twisted:

Melóval én is úgy vagyok ahogy ti!!Nagyon hiányzik a nyüzsgés a társaság(nagyon jó volt)!!!Na meg a pletyik!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerettem a Spárba dolgozni sok embert megismertem és ez az ami nagyon hiányzik!Szeretek ismerkedni!! :) :) :)
De persze gyerek mellett már a Keribe nemigen fogok tudni vissza menni meg nem is akarok!!

Ma jön haza apa!!Juhéjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!Lesz dínom-dánom este!!! :D :D :D
Vendég

Sziasztok!!

Szívemből szóltatok!! Nekem is hiányzik a munka, jó lenne közbe elmenni, és mással foglalkozni egy kicsit. Legalább egy-egy órára. Már az is jó hogy havi egyszer körbejárok beszedni a pénzt a házba, és lehet pletyózni a szomszédasszonyokkal. De múltkor apa akkor is rámtelefonált, mert Alíz elesett és vérzett. Nélkülözhetetlen vagyok!! :lol:
Persze szeretek itthon Alízzal, meg ha lesz még egy babó még kötöttebb lesz az ember, de hát ez az asszonysors. :lol:

Hajnus, ti mennyit fizettek a közös képviselőnek??

Rik, gyógyulj meg hamar!!! Mikor mész vissza dolgozni??

Gabó, mész suliba? írtad múltkor ezt a szoc. munkás szakot.

Veró! Kicsi barika!! Nagyon édi!! És milyen komoly!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Vettem mandarint, és az illata annyira már a karácsonyt idézi. Meg a tavaly ilyenkort, mikor terhesen napi egy kiló narancsot-mandarint ettem. Ilyenkor már mekkora voltam!!! Milyen jó volt.....

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!
csak gyors vagyok. megint mandulagyulladásom van. most jöttem dokitól :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Épp egy hónapja volt 40fokos lázam.
még fogorvosi időpontom is van mára...
Szerintem is sok többgyerekes család megtanulja megbecsülni a holmiját, mi pl. itthon a törött játékot javítjuk ha lehet és nincs azonnal másik :oops:

Kép
Kép
Kép
amica

[quote]A írta:z a mocsok zsebes megölte az Ambruzzit

Viol (és aki még nem akarja tudni), most ne figyelj ha nem akarod tudni, de...

nem hal meg, megnéztem az angol oldalakat, ahol már jóval előrébb járnak!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjárt jövök még!
Vendég

Sziasztok!

Szóval a társaság az nekem is hiányzik, de sajnos nekem nagyon rossz munkahelyem volt, van itt Sopronban, kollegák jó fejek, csak hát a .........na nem részletezem, mert nyilvános az oldal.

Amica!

Sajnálom, gyógyulj meg minél hamarabb! Mikor mész a fogászatra, hozhatod Ágnest nyugodtan.:)
Hétfőn délelőtt elmehetnénk egy kicsit sétálni, pletyózni, ha már jobban vagy.
Sokat nem tudunk, mert Máté nem szeret sétálni.:(

Rik!

Neked is jobbulást!

Vero!

Nagyon cuki a kis "Birkád"! :lol:

Gabó!

Szép estét! :wink:

Mi ma utazunk Pécsre, jövő héten is megyünk csütörtök felé, sajnos meghalt a nagynéném, akkor lesz a temetés. :cry:

Szép napot!

Sziasztok!

katus78

sziasztok cajok!
megint mennyi olvasnivaló!tegnap anyukáztam,nem kapcsoltunk gépet.

igen andi,ti is hiányoztok!bár itt van egy anyuka(4 gyerekkel,az egyik szecső oszt társa),velük szoktunk mostanában hazadöcögni.vele is elbeszélgetünk,de mégsem olyan.nekem a munka terén inkább azon jár az eszem,hogy hova megyek(mehetek) majd dolgozni.nekem nem a munka hiányzik(van abból itthon épp elég!-ma is főztem,mostam,teregettem már egyet,de ágyneműt cseréltem,az most szédül a gépben,még majd ki kell dobálni száradni,holnap meg a vasalás,ja és ma még porszívóztam is,no meg reggel robogtunk iskolába,óvodába;hogy csináltam ezt ma mind...??? :roll: :idea: :shock: :lol: :wink: ),hanem inkább társaság,kicsi nyüzsi,kicsi kikapcsolódás,kicsi buli,kicsi kettesben apával,stb.de három gyerek mellett ezek már csak óhajok-sóhajok,maradnak a szép emlékek :P :roll: .nekem ezért jó itt írni-olvasni,ti vagytok a társaság :D :P
az ingyentankönyv megszűnése engem is fejbevágott tegnap.mert jó,még mírának van 2 ovis éve,de utána...?épp elég a cuccokat megvenni(szecsőnek is nadrágokat is kellett,mert mégsem ovi,nem járhat macinaciban-bár ma épp abban ment :wink: :roll: ).de majd csak lesz valahogy

andi
jobbulást!gyógyszert is kaptál?

eszter
akkor én el sem kezdem a béres cseppet-nekem van bőven plussz kilóm,nem kell még több!

andi
te viszont szedhetnéd!én meg maradok így,és imákat mormolok a torokgyulladást megelőzendő :lol: :lol:

szép napot mindenkinek.megyünk ebédelni.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Andi,
Lehet hogy tényleg kéne valamit szedned, kicsit az immunr.-edet felturbózni, meg pihenni is kéne (tudom nem egyszerű :cry: ).
Kép
Addig is javulást!!!!!
Vendég

[quote]a írta:zt hiszem az lenne az ideális, ha hetente 2 nap lehetne a munka, de az is úgy, hogy Te oszthatnád be, hogy pontosan mettől meddug.

Én meg arra gondoltam, szüléskor megkettőzhetnének minket (anyákat) és akkor jutna mindenre idő. Szívesen váltanám magamat-egyik nap én mennék dolgozni, másik nap a másik én :mrgreen: ) és még a férjemre is több idő jutna ha ketten volnék! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Nercsi!Még nem tudom mikor indul ha indul egyáltalán!!! :lol: :lol: :shock: :shock:
Milye vérzett ALíznak?Nagyot esett?

amica!Jobbulást neked megint!!! :D :D :D Hogy sikerült megint?Le van gyengülve az immunrendszered?

Katus!Őszinte részvétem!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Vero!Ez jó!!Néha a Husikának szoktam mondani mikor már nem bírok a két férfival,hogy klónozhatnának,mert száz fele sajnos nem tudok szakadni!! :( :( :(

szemizo!Na és akkor így szülj több gyereket mikor még ezt is elveszik az embertől!! :twisted: :twisted: :twisted:
Mocskos országban élünk!!! :twisted: :twisted:

Képzeljétek ugye ma jön haza apucika és azon kapom magam,hogy úgy készülődök mint valami tini aki az első randijára megy!!!
Tiszta hülye vagyok már megint!!HI_HI :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!Viri apukája vagyok.Zsani megkért,hogy írjak.Zsani Győrbe kórházba van.Holnap jöhet haza.De sajnos vasárnap éjjel elvesztettük a kisbabákat. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Sajnos telefon nincs nála mert a nagy kapkodásba elfelejtettük.Nemsokára indulunk hozzá Virivel.Üzentek neki valamit?

KépKép
kola2

Ez az aláírások már nem aktuálisak :( Este megírom részletessen mi történt.Már akartam mert Zsani megkért rá de sajnos erőm és ídőm sem volt.
kola2

Viriapu!
Ezt nem hiszem el! Ilyen nincs!! Nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi Zsaninak, mond meg Neki, hogy Vele vagyunk, gondolunk rá!
Vigyázzatok magatokra! Jaj....de sajnálom. :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Szia!Megmondom Neki.Biztos örülni fog.Tudom,hogy jól esik neki mert amikor Virivel voltunk kórházba akkor is mondta ,hogy ezek a lányok ismeretlenül is nagyon rendessek.Most is teljessen maga allatt van.
kola2

Jajj nekem... :cry: :cry: Zsanett, nagyon sajnálom, ami történt, szörnyű... :cry: :cry: Istenem, a hideg is kirázott... Sok puszit és erőt küldök én is, vigyázz magadra, erősödj meg.

Bocsi mindenki, de most nem írok mást.

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: