sziasztok,
Kamillának jobbulást!!! Ha magas a láz, én is kúpot adok, és hűtöm gyorsan, ettől gyorsabban megy le a láz, mint a kúptól. De együtt nyomom...
Ma voltam vérvételen fehérvári úton.
Élmények:
odamentem 3/4 8-ra, embertelen tömeg. De már a sok info alapján előre furakodtam, és szépen beadtam a lapom, minden elnézést kérek nélkül

,de vhogy annyira nem volt kedvem magyarázkodni hajnalban, éhgyomorral, gyerekkel a hasban, h csak na...
A felvételis csaj rendes volt, mondta, h hova menjek.
Odamentem. Várok várok...jön még egy kismama, rajta látszott is, meg volt már ott egy másik, akin nem látszott, viszont ott szorongatta a cukros vizét...
Majd elkezdődnek a behivások, és gyak. a 3 kismamán kivül mindenkit behivtak. Ez a cukros kismama éber volt, és odaszaladt, h ez most hogy van, itt vagyunk kismamák, éhgyomorra, és nem akarnak behivni. Nőci mosolygott egyet, és mondta, h VÁRJUNK, majd jön a papirunk...egy öreg néni hurcibálta át a papirokat, én nem értem, minden komjuterizáltak, csak ezt nem tudták megoldani???? másol ez már igy megy, gépbe bekerül, mindenhol megjelenik, ahol kell...
Aztán kiderült, h szegény cukros csaj reggel 7.03 óta várt, várt, várt, és nem akarták behivni...és ugye neki még utána 2 órát étlen szomjan kell lennie...
Aztán egy jó negyed óra múlva végül is behivtak, de azt a csaj nagyon sajnáltam...meg hát mégsem azonnal hivtak, és ez kicsit fájt...
aztán, mivel annyira fosok a tűtől jól el is rántottam a kezem, igy most két szúrás van rajta, és csaj meg mondta,h úgy viselkedek, mint egy gyerek...
Aztán elmentünk MOM-ba és ott összefutottunk Lindiékkel, és nem kellett semmit se várni, hála istennek, de közös képet nem sikerült a pasikról csinálni, mert Igi ellenállt...
Róla olyan kép lesz kint, amin mérgesen néz, és szorongatja a pénztárcámat. B-re meg azt mondták, h úgy illegette magát, mint egy modell...