Macspacs!
Hogy éreztem, hogy babás vagyok?
Nemtom, nekem olyan egyértelmű volt.

Van aki, észre sem vette (pl. Áfonyaa).
Nekem volt rosszullét is, émelyegtem már az első héten (ez később elmúlt), kivert a víz napközben, este fáztam, mensisen görcsölt a hasam, a hüvelyi hőm kb. 37,3-6 között mozgott. Na meg már az elején realizáltam, mintha egy számmal nagyobb gatya kéne derékban. Nekem elég vékony derekam volt, és így szembetűnő volt igen gyorsan a változás. Iszonyatosan fáradt voltam..talán ez a legjellemzőbb a korai terhességre. Egyszerűen nem lehetett nem észrevenni. Na meg az érzés, mintha minden percben meg akarna jönni. Akkor Ceni tanácsolta, hogy feküdjek hasra és elernyedve ha érzem a méhem - akkor ott már baba van. Na akkor először éreztem a méhem fekve.
Ja és fogamzást követő első pár nap mint a mérgezett egér rohangáltam pisilni - totál hólyaghurutszerű érzés volt.
A mellemen is észrevettem változást már az első héten a bimbó környéke sötétebb barna lett.
Pont itthon voltam tanulmányi szabin akkoriban, így minden változást alaposan meg tudtam figyelni.
Nyomattam magamba az Elevitet, a folsavat, a c vitamint meg a magneb6-ot mikor megtudtam a jó hírt. És baromira kívántam a húst (előtte szinte vega voltam

). Röviden ennyi