Köszönöm a válaszokat és a köszöntéseket
Ezért szeretem a forumot mert most egy kicsit megnyugodtam, hogy nem vagyok egyedül a problémával, csak tudjátok azt még mindig nem értem, hogy volt már olyan hogy végig aludta az éjszakát, pl. este 8-tól reggel 6-ig akkor miért nem ébredt fel
Szóval ez az alvás dolog egy örök rejtély, míg nem tudnak beszélni és elmondani , hogy mi a bajuk. De az vigasztal, hogy egyszer majd csak túl leszünk ezen is és akkor jönnek majd nyugodt éjszakák
Tünde
sajnálom Bettinát, sok sok gyógypuszi neki
Meli
Jók a képek
Szelivi
Szegény apuci, nagyon sajnálom, jobbulást neki.
Én se szeretném rá szoktatni de csak sajna erre nyugszik meg iszik pár kortyot és már alszik is tovább, hál istennek nem kell órákig rázni, hogy vissza aludjon, mert van mikor kiveszem magamhoz szorítom puszika jobról balról és már tehetem is vissza mert alszik. A bajom az hogy ezt egy este kb. 4x 5x csinálja és nagyon rossz a legmélyebb álomból felkellni és azt érzed hogy mire oda érsz a kiságyhoz össze esel. Azért kezdtem a teáztatást vagy a tápot adni, mert az ember kisérletezik, hogy mi lehet a baj, éhes? vagy szomjas? Ha tápot iszik éjjel akkor egész jól alszik, de minek a táp egy napközben jól evő babának, .Na mindegy nem fárasztalak tovább ezzel majd meg nőnek a gyerekek és aludni is fognak ....talán
Csajok
Mit lehet csinálni egy olyan anyukával aki nem adja oda a gyerekét az apukának láthatásra. Ugyan is a párom szeretné a lányával tölteni a bíróság álltal kiszabott időt, de az anyuka azt mondta, hogy mehet oda az atya úr isten is akkor sem adja oda, a kislányt.
Szép napot mindenkinek

Négy a kislány
A két csibész