Sziasztok Lányok
Ne szomizzatok, kérlek...

Tudom, hogy nehéz meglátni a jó dolgokat, de higgyétek el leszünk mi még nagyon-nagyon boldogok
Karmen

Andy

Mindenki aki érdeklõdött
Én kaptam már fél éves hormonkezeléseket a II.Nõi klinikán amely kezelés decemberben fejezõdött be de sajnos sikertelennek bizonyult ezért nem fél év után leállitották. A méhem alsó szakaszán van egy nagyon csunya endo amely komoly problémákat okoz menzi idején PL. folyamatos fájdalom, görcsök és olyan székelési inger mely miatt folyton szaladgálok a mosdóba, mert nem tudom mikor hiteles az érzés.... Azt reméltem a mütét folyamán valamelyest korlátok közé tudják majd szoritani a dolgot, de kiderült, hogy annyira rossz állapotban van a méhem és a végbelem falába beleágyazódva, hogy hozzá sem mertek nyúlni, mert félõ volt, hogy átszakadhat a végbelem az pedig elég borzasztó dolgokat vonna maga után. A méhem belsõbb, felsõbb részében találtak több endometriosis szigetet melyeknek leégették a felszinét. Ezen kivül átmosták a petevezetõimet és kilukasztgatták a petefészkeimet mert kérges volt a felszine. Sajnos a katétert én sem úsztam meg, de szerencsémre a mütét során helyezték azt fel, igy a fájdalmat elkerültem. Mondjuk igy is elég kellemetlen volt. A Closty-val majd túlstimulálják a petefészkeimet, és meglátjuk milyen lesz az eredménye a kezelésnek. Bár amiket itt olvastam, az nem túl biztató.... Majd meglátjuk... Holnap megyek varratszedésre és rákérdezek a végbelem állapotára is, mert kicsit félek ettõl a dologtól. Az elsõdleges megoldás a problémámra a teherbe esés lenne, mert akkor meg lehetne állitani 9 hónapra az endok növekedését és terjeszkedését
Virág

Köszi, hogy beszámoltál az állapotomról a Lányoknak
Nelli és a szomizok

Tudom, hogy nagyon nehéz, de próbáljátok meg átértékelni a hétköznapjaitokat hogy megtaláljátok bennük a szép és értelmes dolgokat olyanokat, melyekért érdemes küzdeni és élni

Én is igy próbálok a felszinen maradni
Andi28

Sajnálom, ami veletek történik, remélem azért megoldódnak a munkahelyi gondjaitok

Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön az inszem
Gitta

Sajnálom, hogy nem sikerült... Nem tudom, hogy segit-e, de azért leirom, hogy nekem folyton darabos a menzim és idõnként egész komoly méretü nyálkahártya darabkák csusszannak ki belõlem... A hõm két ciklussal ezelött 37,1-et mutatott a menzim megjövetelének napján... Nálam ezt fõként az endo okozhatja, Nálad nem tudom mi lehet a gond de érdemes lenne egy lapart csinálni... Nem ijesztgetés képp irom, csak ez tényleg megbizható eredményeket ad.
CatEye

Sajnálom, hogy ilyen problémáid vannak... Nálam is kiderült, hogy a petefészkem annyira el olt kérgesedve, hogy abból bizony nem is tudott kiszabadulni egyetlen tüszõcske... Ennek ellenére jók voltak a hõgörbéim és tökéletes hormonszinteket produkáltam.... Reménykedjünk, hogy ha jó lesz a hormonjaid szintje, akkor mielöbb babás leszel
Karmen

Bocsi, de én úgy tudom, hogy az endonak csak a kifejlettebb példányai láthatóak UH-on...sajnos. Legalábbis nálam csak a nagyot lehetett felfedezni, a kicsik most derültek ki a lapar során.
Laura

Ne sokkold magad a mi nyavajáinkal... Az nem tesz jót

Ha komplett kivizsgáláson jártál már és mindent rendben találtak akkor próbálj megnyugodni. Nálam az endo kezdetben nem okozott különösebb tüneteket. Egy ideje már összetéveszthetetlenek a tünetek, de évekig tünetmentes voltam...
Beszti

Köszönöm a drukkot

Nektek is minden jót
Bocsika, akinek nem reagáltam, nem direkt volt... Ha tudok majd jelentkezem

Vigyázzatok Magatokra
Puszi: Doris