sziasztok cajok!
már megint annyit írtatok
eszter
jól vagyok,violnak igaza van,a takarítás nevű(sőt,ablakpucolás nevű) betegségre gondoltam.pedig igazán jöhetnétek!hozd attilát is!
andi
küldök még lépet majd.de miért nem használtátok a terpesztőt már pici korától?!mindenkinek ajánlják,nem?!bár mostmár mindegy,fölösleges ezen rágódni.akkor is add rá,inkább minthogy később valami gond legyen.jó a rucin is kívűl,de belül atért jobb,mert a ruha is nyomja feljebb,egészen föl a lábai közé(szóval a body alatt mégiscsak jobb helyen van).nekem egyik sem pattogott ki alatta.
viol
nagyon cuki dorka!látszik,hogy már eszesedik,okosodik,olyan édesen mosolyog.és olyan jó,hogy ilyen barátkozós.nekem míra már pici korában is tartózkodó volt,nem ment idegenekhez(még családtagokhoz sem,akiket ritkán látott).szecső meg bárkihez,bármikor,bárhol.zóra meg a kettő között.
ábizsani
köszi a tippet,megkérdezem a gyógyszertárban.szoptatás alatt is lehet?bár mivel homeos,ezért gondolom igen.bár az is igaz,hogy egyre kevesebbet kell a cici,mostmár inkább csak éjjel,este,meg csak nézegeti.
rik
csilla=andi
szóval rendeben vagyok,köszi.a betegség csak az ablaktisztításnak szólt.de szerencsére nem esett azóta,így még tiszták az ablakok,lehet bennük gyönyörködni
jó estét,éjjelt mindenkinek