Lencsi nincs jobban, éjjel keveset aludtunk, mert legalább 10x mentem be a szobájába megnyugtatni, mert sírt a köhögéstől, szörcsögéstől. Sajnos már porszívóznunk is kell majd. egyébként olyan, mintha Lencsi nem akarna köhögni, csak mikor már nagyon felgyűlik a trutyi.
Földhivatali ügyintézés maga volt a álom! habár a biztonságiőr figura aszonta, hogy menjek előre, és bocs, de nem tud velem odajönni, én pofátlan voltam és tényleg előre mentem. aztán azonnal hívtak is.
Gabi!
igen, a belső nyílászárók nagyon szépek!! (annak ellenére, hogy szerinted nem jó minőségűek) el tudod képzelni, hogy a miénk milyen béna lesz? na, az szerintem tényleg nem jó minőség. majd fotózom! a falszínek már véglegesek? mert az egyik elég szürkének néz ki innen
Zuzi!
persze! csak nagyon kevés támad gyomron keresztül, mert tudják, hogy nem sok esélyük van, csak páruknak, akik direkt erre szakosodtak

. legtöbb nyálkahártyán keresztül támad!
Votiv!

hurrá, lesz egy kiscsaj is!
Johi!
ha még kicsit beteg, add csak neki a legdurvább kajákat

, ha már azt kéri.
Neet!
lehet, hogy azért, mert a pelus és a cumi vígasztalta, most meg a kishaverokban kell a vígaszt megtalálni, ami játszásba torkollik.
Szrekuc!
de hát van valami csőgörényes módszer is, amikor nem veszik ki a klotyót!
Zuz!
Paji is veled volt az NST-n?
Zanza!
klasszakat mesélt a férjed?
Indi!
én meg izgultam, hogy megint elromlott vmid, hogy nem jelentkezel... ha tudtam volna, hogy Krisztáékkal talizol, küldtem volna nekik puszit

.
a villamosos sztorid nagyon gáz, nagyon szomorú helyzet lehetett!!!!!!!!!! én múltkor tökre hasonlóan jártam, de képzeld, hogy a buszvezető bemondta a hangosba, hogy "legyenek szívesek azonnal átadni a helyet a babakocsinak"... és nehezen elkezdtek felkászálódni, erre még hozzá tette: "igen! mikor jön egy babakocsi, fel kell állni. nem olyan nehéz ez!"

). égtem, mert ők meg dohogtak, hogy ők már állnak is fel, minek mondja kétszer a fickó.
de nekem eddigi kb. 2-3x-i bekiabálásom "legyenek szívesek beljebb menni, mert nem férünk fel a babakocsival" mindig segített.
ilyenkor ha nagyon fel akarsz szállni, tedd fel az első kerekét a kocsinak, és a sofőr kénytelen lesz bemondani, mert nem tud elindulni majd miatta! komolyan!!!!
Macs!
köszi a Stodal tippet. meg is vettem, és az első fél kanállal erőszakkal kellett megitatnom Lencsivel, de a maradékot magától lenyelte. nagyon megdícsértem, remélem így lesz a jövőben is. te! mit értsek kávéskanál alatt? azt a mini kis mokkáskanalat, vagy mondjuk a gyerek etetőkanalát? és 3-5 alkalom van írva, szerinted jó, ha reggel-délben-este adok neki? (főleg én is este akarom!)
Curse!
hajrá!