Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!!!
Hát, jó is lenne ha 18. vagy 20. lett volna... akkor sok mindent másképp csinálnék a mai fejemmel. De talán nem is, mert akkor most nem lennék itt, egy gyönyörű kislánykával, és egy olyan férfival, akiről azt hittem eddig hogy nem is létezik... Na sikerült elérzékenyülnöm...
Tina!
De jópofa ez a játszószőnyeg!!! Praktikus hogy van széle. Csak sajnos a 46 nm-es panellakásban nincs hová tenni...

Ez igazán azoknak való akik családi házban laknak, és kert is van. Pedig én is vennék szivesen. Az ára sem húzós.
Ákata!
Köszi a tippet uszoda ügyben, sajnos nekünk Budafok baromi messze van, (Zuglóban lakunk). Csömör nincs messze, elindulunk kifelé a Kerepesin és pár perc alatt ott vagyunk. A 15.ker-t nem ismerem...
Szélcső: ez tényleg humbug, milyen gyógyszertár ez?... Mi is (és szerintem mindenki) ott vettük, 858 Ft volt, egy pici vöröses színű műanyag cső, egyik vége vékonyabb. Próbálkozz másik patikában, kell hogy legyen!
Angel!
Igen én is úgy tudom, csak akkor néznek vércsoportot ha gond van, de nem értem miért, hiszen a vércsoport infóra bármikor szükség lehet (ne legyen!) de hát ez alapvető hogy mindenki tisztában legyen a saját vércsoportjával, nem?...

Én A+ vagyok, férjem B+ ezért nálunk mindenféle variáció előfordulhat. Meg is fogom kérdezni a dokit, ő mit mond erre?
Sz_Kata!
Nagyon jónak tűnik ez a szék! Mit jelent, hogy rezgős?

Végül sikerült megvenned?
Kupán nyomás: nálunk is működik, de Geszti nem csak önmagát szokta kupán-orron vágni, hanem engem is

. Sőt, a legújabb, hogy amikor tartom a karomban és nézelődik, bár már szépen tartja a fejét, de néha elbólint, egyenesen az államra, fogaimra, vagy orromra. Olyankor csillagokat látok... de őt nem nagyon zavarja, úgy tűnik.
Beuka!
Botond nagyon cuki, és megnéztem a képeket, döbbenet hogy mennyire hasonlít az uh-s képeire!
Gesztenye!
Köszi szépen a krém tippet! Ki fogom próbálni! A flectort meg odaadjuk a nagyszülőknek...
Bettus!
Érthető, ha kivagy a rózsaszíntől. Én mondjuk szeretem, engem nem zavar. Nekünk is szinte minden holmi rózsaszín, meg lilás, na azért van egy-két kék, zöld, sárga és egyéb szín is.
Terpeszpelus:

De ha nem zavarja, az jó.
Dorka!
Sajnos Ergam cseppet nem ismerem... A szoptatás valóban jó méhösszehúzó. Vizsgálat után mit mondott a doki? Ezek szerint még nem húzódott össze teljesen a méhed, ha felírta ezt az izét?
Amit írtál, hogy a baba ha elvan magában, érzelmileg el van hanyagolva, ezzel abszolúte nem értek egyet. Ha ezt írja a könyv, akkor nem is veszem meg. Szerintem ez egy marhaság, már bocsánat. Hiszen ahogy nőnek, nyílik az értelmük, igenis SZÜKSÉG VAN RÁ hogy el legyen magában egy kis ideig legalább, nézelődjön, felfedezze az őt körülvevő világot, a tárgyakat, szineket, stb. Ha folyton babusgatva van, karban van, akkor a világ számára csak a szülők arcából áll. Bocs ha nem lenne igazam, de én így gondolom.
Edit!
Na, végülis vettetek overállt?
Lányok!
Többen írtátok, hogy tegnap szörnyű napotok volt, semmi alvás, sírás és nyűgösség és cicirágcsa ezerrel. Nálunk ugyanez volt...

Ezek szerint biztos a front? Meg talán telihold is volt? Úgy tűnt, de lehet hogy rosszul láttam. Szörnyű volt tegnap, szülinapomra való tekintettel igyekeztünk Gesztit elaltatni délután, hogy kicsit kettecskén lehessünk a férjemmel...

meg koccintsunk stb. de az Istennek sem akart aludni, ha felvettük Apa karjában édesdeden, mélyen aludt, ha letette, abban a pillanatban kipattantak a szemei, és kiabálni kezdett. A hangulata sem volt valami jó, pukizgatott sűrűn, lehet hogy ez is felzavarta. De az biztos, hogy egész nap összesen kb. 2-3 órát aludt (összesen!!) és még este fél 12-kor is rimánkodtunk hogy aludjon már. Felváltva csitítgattuk, mert nagyon aktív volt, aztán egy maratoni cici után végre beájult. Aludt is reggel 8-ig...

Akkor bekajált, utána kb. fél óra "beszélgetés", nevetgélés, most már sokkal jobb volt a hangulata. Fél 10 óta alszik, itt a nagyszobában, pedig jövök-megyek, és nem ébred meg...
Na most már megyek főzni valamit, délután meg megyünk Apa elé autóval, azt naggggyon csípjük, csak a hülye piros lámpáknál van egy kis morgolódás, de ahogy elindulunk, már csönd van... Olyan jókat szoktunk nevetni a férjemmel, amikor ő vezet, és piros lámpához érünk, már előtte kb. 10 méterrel lassít, hogy ne kelljen megállni, de ha meg kell, akkor "bakkecskézteti" az autót, hogy ringjon Geszti feneke. Egyszer-kétszer már előfordult, hogy a mögöttünk jövő autóban a sofőr olyan baromi értelmesen nézett, hogy mit csinálunk, hogy könnyesre röhögtük magunkat. Biztos azt hitte, valami vasárnapi pancser vezet...
Ja és azt nem is mondtam, hogy tegnapelőtt ismét sikerült a kedvenc pizzériánkba ellátogatni, miután Gesztit megciciztettem az autóban, aranyosan nézelődött a hordozójában, az étteremben pedig elaludt. Olyan jólesett benyomni egy pizzát, alkoholmentes sörikével kísérve, és jót beszélgettünk, a pincércsajok meg sorra dícsérték Gesztit. Ismernek már minket, több éve járunk oda. Szóval szuper jók ezek a kimozdulások itthonról, persze csak amikor a férjem szabadnapos.
Na most már tényleg zizzenek, puszi mindenkinek!
Ja még annyit: én is nagyon hiányolom Bujkát, Krisszit, mi van veletek!!???