A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szabolcs megyei anyukákkal ismerkednék

Sziasztok!

Én is csak gyorsan:

Judyt: Mi is ismerjük egymást :wink: Üdv itt!

Ági: Kitartás a tanuláshoz!!! Átérzem... Boti is tiszta nyűglődés volt ma... Tuti van vmi a levegőben.

Dóra: Petike nagyon csibész! Nem semmi, ahogy mászik. Kb. Boti is így fog szerintem, mert már kezdi magát felhúzni a kanapéra :shock: Mindenesetre nagyon zabálni való a fiad!

Jolka: Naggyon cukor lehetett Manó! Megnéztem volna... Holnap lehet kicsit bent leszünk... de nem 100-as.

Annamari: Jobbulást Ádámnak!

Tünde: Munkálatok elviseléséhez drukk! Kíváncsi vagyok, mint a Suttogó terén tapasztaltnak, mi a véleményed a 3. kötetről!

Petra: Bencének is jobbulást! Én is úgy tervezem, hogy majd 3 éves korig babatej.

Lányok, akartam már kérdezni, Ti külön főztök a bébiknek, vagy a tiétekből vesztek ki? Kenyeret reggelre (falatokat), paradicsomot, tejterméket...stb. kb. mikortól adtatok... ma teljesen megkavart már a védőnő....

Most mennem kell!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Tuzal!
Az ikeresek közé irogatok már 2 éve.

Anita!
Sziaaaa!!!!! :)
De jó, hogy itt is összefutunk.

Judyt
KépKép
judyt

Mi az asztalra tettük a karácsonyfát. Elé húztam a fotelt, (befordítva) és így nem érte el a gyermek. Nekünk sosem volt nagy fánk, én utálom leszedni, meg kivinni a lakásból. Kisebb fával azért könnyebb boldogulni. De a kis fa is elbűvölte a kölyköt.

De olyat is hallottam valahol, hogy a járókába tették a fát. Elég furán nézhetett ki :-)) de a gyerektől, és a felborulástól védve volt.

KépKép
simsi

Sziasztok

Ági2!
Dóra babának sok boldog féléves szülinapot kívánunk!!!
Kép

Ági, ok akkor hétfőn délelőtt akár találkozhatunk is. :)

Anita!
Botinak külön iwiw? :D
Én nem nagyon főztem külön Manónak. Mindig a miénkből kapott. Mivel én is nagyon leveses vagyok, mindig van itthon. Eleinte összetörve kapta a zöldséget belőle, de most már csak darabolva. Kenyér nálunk sajnos nem sláger. Egyedül a puha vékony szendvics kenyeret eszi, azt se mindig. Ne meg a kiflit, de annak is a belét. A vajat pedig csak lenyalja róla. Próbálkoztam már katonákkal is, de a kenyeret mindig kiveszi, már csaltam is, hogy összepréselem a kenyeret és 2 falat közé rejtettem. :) De legalább egy félóra mire végzünk. Tejtermék én 1 éves kora előtt adtam. danon, krémtúró, imádta, de mostanában ez sem kell neki. Általában a savanyított terméket szokták ajánlani, kezdésnek. Joghurt, kefir.
Mit javasolt a védőnő?
Szerintem nagyon jó ötlet volt tőled, hogy sütőfóliába csinálod Boti zöldségeit, húsiait.

Tényleg lehet valami a levegőbe, de nálunk már egy hete. Tehát még a szurira sem lehet fogni. Napközben, de éjszaka úgy érzem állandóan rajtam lóg és cicizik. Ha felkel vízzel kezd, de utána cici....
:? Rossz bevallani, de már nyűg volt este, nem tudtam aludni. Amikor mondom az apjának, hogy néha ő is elaltathatná, mindig egy kifogás van, nem tudja megszopiztatni. Na persze, más apuka, hogy csinálja. Nem akarom ringatni, mert akkor ezt szokja meg, üvölteni sem hagynám. CSak átvészeljük ezt az időszakot is.
Persze mindenért én vagyok a hibás...:(mondanák külön állók.

Ildi!
Nagyon jó ötlet a járókás karácsonyfa. :)

Szép napot mindenkinek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

kivül állók:), nem külön:D

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!!

Anita: Nekem Domi már javában falja a kiflit, nagyon szereti, de paradicsomot én még nem mertem neki adni! Van amikor már nekem is beleeszik a kajámba, de én még mindig inkább külön főzők neki, és nem feltétlenűl pépesítem össze, mert élvezi, hogy a fogacskáival, maga rágcsizza!!Hogy van Boti?? Nekem Domcsi még mindig nagyon beteg! Tegnap voltunk dokinál, és még mindig elég csúnya a torka, már lassan egy hete. Remélem nem lesz nagy baja!!!

Gratulálok Zsuzsinak a kicsihez!!!!
Szia Judy! Mi még nem ismerjük egymást! Szépek a kicsik, gratula hozzájuk!
Most mennem kell, mert beiratkoztam suliba, nehogy buta maradjak!!!
Puszi nektek!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Na, már itthon is van netünk, vettünk egy t-mobilos webkártyát, csak annyi baj van vele, hogy k. lassú, de jobb, mint a semmi.
A szülinapról nem tudok képet felrakni, uis a pendrive-ot, amin át akartam rakni a képeket, a kisfiam kitépte a gépből, és sikeresen tönkre is ment. Nem tudom, hogy érdemes-e megcsináltatni, lehet jobban járok, ha veszek egy újat??

Dóra! Elképesztő, amit a fiad csinál! Én biztos szívbajt kapnék, ha Ádám ilyen "falmászó" mutatványokat hajtana végre. Hála az égnek ő nagyon óvatos, nem sok balesetünk volt eddig (kop-kop-kop).

Anita! Nekem azt mondta a doktornő, hogy ne adjak semmilyen tejterméket a gyereknek 1,5 éves koráig, és akkor is kecsketejjel kezdjem. Igencsak szemétnek is érzem magam, amikor titokban falom a túró rudit... Kenyeret, zsemlét mostanában kezdtem neki adni (abból is inkább teljes kiőrlésűt), pár napja pedig parizert v. csirkemellsonkát kap reggelire, mert a milupa rizspépet már nem hajlandó megenni. Én úgy vagyok vele, hogy egész életében annyi hülyeséget fog enni-inni (chips, üdítők stb.), hogy amíg tudok, odafigyelek, hogy egészségesen egyen. Persze ha kinézi a számból a kajámat, akkor meg szoktam vele kóstoltatni.

Karácsonyfa a járókában? Vicces. :D
Nekünk a nappaliban a sarokban lesz, valószínüleg kikötve, hogy Ádámbiztos legyen. :)

Ági2! Dórának boldog feledik szülcsit!! :)

Jobbulást minden kisbeteg bébinek!

Üdv, Annamari

Ádimama

Sziasztok!

Köszönöm a köszöntést! Dóra fél éves, úgy elrepült az idő. Olyan hihetetlen. Teszek fel pár képet! Remélem nem gond! Egy ráadás az almaevésről. Csak levét adtam neki.

Mivel még nem tud ülni Dóra, így fekszik az asztalon. :lol:
Szerintetek vegyek etetőszéket? Még nincs. Nem tudom jó az olcsóbb, hisz lassan már fog ülni, vagy vegyem a drágábbat, amibe már most beletehetem?!

Hétvégén nem leszünk, így jó hétvégét mindenkinek!
Üdv: Ági2
Kép Kép Kép Kép Kép
Kép
ágimanó1

Sziasztok!

Dóra: Ki a kicsi körzeti orvosa? Majd elmondom miért!
Szép estét nektek!!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!
Először is, köszönjük a gratulációkat :D szóval eért tűntem el ennyire :D
Jövök egy rövid élménybeszámolóval, no meg nagy vonalakban visszaolvastam, néztem, hogy a terhesgondozás is téma volt a múlt héten.
Nálunk így alakult: Az első vizsgálaton Melindánál voltam, de mivel ő akkor ment vissza dolgozni, még saját kismamája nem lehetett (nem tudom, azóta alakult-e a helyzet). A barátnőm ajánlott egy dokit, Melinda bemutatott neki, aztán még SZTK alapon jártam hozzá, kb félidő után kérdeztem az asszisztensnőjét, hohy mikor kell szólni, ha nála szertetnék szülni, azt mondta, általában magánrendelésre szoktak járni azok, akik megkérdezik. Úgyhogy oda mentünk mi is.3x voltam ott, minden alkalommal fél óra van egy páciensre, szóval nagyon alapos doki. nem is hívogatja az embert kéthetente, nem tűnik egyáltalán pénzcentrikusnak. 36. héttől az asszsztense csinálta a kórházban az NST-ket, a doki a kötelező UH-ot, vizsgálatokat, pénzt nem fogadott el. Úgyhogy nekünk teljesen pozitív benyomásunk volt!!
Folyt...
zsuzsimano

Szülés:
Nov. 3-án, pénteken reggel már olyan furán éreztem magam, szóltam a páromnak, hogy gyorsan aludjon még egy kicsit, lehet, hogy később mennünk kell.. (fél 6-kor volt ez, 8 perces fájásokkal) 7-kor hívtam a szülésznőt, hogy 5 percesek és lehet, hogy szülni fogunk, de nem biztos. 8-ra bementünk, jött a doki, megvizsgált, mondta, hogy ez pedig az, 3 perces fájások voltam. Fel a szülőszobára, burokrepesztés, jól tágultam, úgyhogy infúziót sem kaptam. Aztán mégis bekötötték, mert nem haladtunk úgy ahogy jó lett volna. Felgyorsultak az események, 14 óra 17 perckor 4. tolásra egyből kibújt Tomi.
Érdekesség:
Melinda pont ügyeletes volt, úgyhogy vele is találkoztunk, sőt amikor bent volt a kórházban, bejött mindig (a szobatársaim közül 2 is nála szült ügyeletben)

Anita!
Végül Tamás Botond lett volna a pici, de mikor elvitték megfürdetni, Misi ment vele, első meglepődédében, mikor megkérdezték, mi lesz a pici neve, rávágta, hogy Kristóf. Aztán eszébe jutott, hogy már olyan nevű gyerek van otthon :lol: aztán meg a Botond nem jutott eszébe :)

Találkoztam a kórházban az Ápolónő Tündével. NAgyon aranyos, rengeteg tanáccsal látott el minket, segített is :) Ezer köszönet érte!!

Egyelőre enniy, igyekszem mostmár sűrűbben erre tévedni :)

Zsuzsi
zsuzsimano

Szia Zsuzsi! Örülök, hogy ilyen szép élmény volt a szülésed, legyen nagyon sok örömötök a kis Tomiban is!!! Majd ha lesz időd rakhatnál fel róla fotót.

Mi ez a gyér forgalom?

Üdv, A.

Ádimama

Ági2! Nagyon cukor Dóra a képeken! Amúgy ízlett neki az alma? Nekünk félévesen még nem volt etetőszékünk, de én akkor is azt mondom, hogy jobb minőségű széket vegyetek, ami jó lesz a kistesó(k)nak is, már ha terveztek. :) Üdv, A.

Ádimama

Sziasztok!

Most már mi is itthon vagyunk.

Ági2!
Dóra nagyon aranyos a képeken!!!
Etetőszék, nekünk egy egyszerű fa etetőszékünk van. Amit át lehet alakítani széké és kisasztallá, nem is kell, hogy többet tudjon. Ellenite, nem is lehet bene etetni, mert keze lába egyszere jár.:) Most már csak ott hajlandó enni, és egyedül.
Holnap tali a városban féluton?

Zsuzsi!
Nagyon jó olvasni rólatok!!!
Majd privebe küld már el a doki nevét és címét. Köszi előre is.

Manó a tápkábelt használta a hétvégén mikrofonak, azzal szórakoztata papáékat. Minden sor után kérte a tapsot, mi meg , majd megszakadtunk a nevetéstől .:D

További kellemes hétvégét nektek!
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok, mi is hazajöttünk anyukáméktól!!
Nagy hír!!!!! Pénteken Petike elindult!!!!!
Azóta egyre ügyesebb, mgy mint a motor!!!!!!!!!!
timi! Írtam neked privit!A doki nevét! bár nem titok, nem is tudom miért priviben írtam... :oops:

Kép
dora1980

Szia Dóra!

Gratulálok Nektek! Nagyon ügyes Petike!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok,

Siettünk haza, mert gondoltam a munkások ebédidejében leteszem Zalánt. Alszik is, viszont a dübelezést úgy látszik egész nap, megállás nélkül csinálják. Amugy minket még nem is csinálnak, a ház másik fele van csak felállványozva és ha ott elkészültek, csak akkor jönnek ide. Zajok azért már igy is vannak. Este megyek át megkérdezni a kisgyerekes szomszédokat, h. hogy vészelték át. Szerintem azon az oldalon képtelenség megmaradni. Már el is terveztem, h. Zalán a garderobe-nál fog az utazóágyban aludni, ha mi is sorra kerülünk. Mivel a férjem szerdától Horváto-ban, ezért ezt a hetet mi Debiben töltjük. Szerencsére jó idő lesz egész héten.

Zsuzsi,
Gratulálok. A névadásnál ugy tűnik apuka nem volt a toppon. :) Ezen csak azért csodálkozom, mert nem első gyerek és kérdeztem is Zolitól, h. ő csinálna-e ilyet meg érezte-e a szülés után, h. kicsit nincs a helyén az agya. A válasza nem volt, de ő nem is egy érzelgős tipus. Azért, ha időd engedi képeket tehetnél fel a fiaidról és mesélhetnél milyen az új családtaggal az élet. Bár gondolom most még csak eszik-alszik. Visszagondolva az első szülésre ez könnyebb volt? Vagy nem lehet összehasonlítani a kettőt?

Dora,
Gratulálok nektek is. :)
Én azért nem irom, h. Zalán elindult, megy v. ilyesmi, mert már hetek óta lépeget, de azért az utcán még nem sétálna sokáig mellettem elengedett kézzel. Én majd akkor mondom, h. jár a gyerekem, ha már sétálunk az utcán. Már kérdeztem több barátnőt is, h. ők mire értették, h. a gyerek megy? Volt, aki arra, h. látta lépni kettőt, de volt aki, hozzám hasonlóan, csak ha már stabilan járt. Szóval Zalán még instabil meglátásom szerint, de nagyon cuki, ja és pár napja már megy az irányváltás menet közben is.

JOlka,Ági,
Taliztatok?
Ági, amugy az etetszőkkel én úgy vagyok, mint a többi viszonylag nagyobb beruházással (babakocsi, kiságy, biztonsági ülés stb ), igyekszünk jó minőséget venni, mert nem egy gyereket tervezünk. Az etetőszékünk Peg perego PrimaPappa-ja. Másodszor is ilyet vennék, nagyon kényelmes, szeretjük. Az öt pontos övre figyelj, h. legyen, mert Anyukáméknal hárompontos és Zalán ha már a kajának vége, azonnal mászna is ki. Itthon viszont, ha már ő meg is ette, de mi még nem, simán elvan, eszébe sem jut kiszállni.

Szép napot mindenkinek.
Tünde

KépKép
tuzal

Sziasztok!

Tünde!
Hátha nem lessz olyan elviselhetetlen a zaj majd Nálatok. Nálunk lassan végeznek, már csak a hibákat tüntetik el, de érezhetően melegebb van a lépcsőházban.
Nem találkoztunk Ágival, hívtam volna, de a száma itthon maradt. :(
Viszont Zalánnal találkoztunk a téren. :)

Ma Zolkó vigyáz Manóra, kimenőt kaptam. Barátnőimmel megyek uszni. :D Már a bérletem is el van intézve, remélem sikerül rendszeresen járni.

Mentem, még a vacsit befejezem indulás előtt.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Dóra: Visszaírtam a priviben, de én sem értem miért írtam oda! Nagyon ügyes Petike! Mostmár akkor meg sem fog állni! :P

Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Timi! Mi lehettünk, voltunk receptért!
Képzeljétek barátainknak éjjel megszülettek az ikreik!!! :D
15 évet vártak rájuk!!!!!!! :(
Mindhárman jól vannak!!!!!/na meg apuka is!/ :P :P

Kép
dora1980

Sziasztok!

Nem is kell mondanom, miért vagyok ritkán....

Zsuzsi: Mégegyszer szívből gratulálok, sok boldogságot immáron négyesben! (Azért én is kíváncsi lennék ennek a szimpatikus dokinak a nevére :wink:)
Majd, ha lesz még egy kis időd, írhatnál!
Apa és a névadás :D ... aranyos! :D

Ági: Dóra nagyon aranyos a képeken! Utólag is sok boldogságot az ünnepeltnek! Hogy ízlik az alma???
Etetőszék ügyben Tündével értek egyet , nekünk szintén PP Prima Pappa van, és nagyon szeretjük!

Dóra: Gratulálok Petikének, nagyon ügyes! Gratula a barátaitoknak!

Jolka: mi ez az uszizás??? :D Jó mulatást!

Timi: JObban vagytok?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok!

Anita: Már alakulunk! Dominak, már csak az orra folyik, én pedig azt hiszem megmaradok!!! :)
Veletek mizu? Elmúlt már a nyügi, habár amilyen változékony az idő mostanában, nem is csodálom, hogy a kicsik ilyen nyűgösek! Képzeld lassan eljutunk a normális alvás szintjére! Éjszaka csak egy cici van, és nappal is alszik 3x egy órát!
Remélem, így marad! Suli? Sok van még?
Én is tanulok , mert beiratkoztam lakberendezőnek! Nehogy lemaradjak!!!

Dóra: Nagy boldogság lehet a barátaidnál mostanság!15 év... az nem semmi! Gratula nekik! Kitartóak voltak!

Szép estét!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Nagyon lelassultunk. Az olvasóink még unatkozni fognak. :D :wink:

Ki jön ma zbölcsibe?

Tünde! Ma még itthon vagytok?

Petra!
Tegnap volt klub, csak most kivételesen nem a bölcsi helyén. :( Én is már indultam haza, mikor szóltak, hogy nagyterembe lesz. :shock:
Nem voltunk sokan, ráadásul Manó két kiscsajt fejbe vágott. :evil: Egy pillanat alatt történt az egész, nagyon oda kell mostanában figyelni, mert állandóan csapkod, féltékeny. Védje meg magát, de ne legyen majd verekedős gyerek.

Mivel foglaljátok le a gyerekeket délutánonként? Tegnap felkelés után nagyon hisztis volt Manó, szinte egész nap. Ha sétálunk nincs gond, de nem lehetünk állandóan az utcán. Általában szépen eljátszik, de a tegnapi nap....mindig az ölembe jött volna.

Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

sziasztok! Húúúúú de nagy itt a pangás!Ki merre van????nekem egyre kevesebb idő jut a gépre, ui a ház mindig szalad, most pedig egy valag vasalnivaló vár rám :evil: . Peti elaludt, úgyhogy kezdhetem...
sajan peti megint beteg kicsit.takonykór köhögéssel :roll: .a doki szerint benne van a levegőben, nem tudunk sokat tenni ellene!Na meg a foga is jön, z is legyengítheti. szerencsére a kedve jó, és még az alvása sem annyira gázos...

Kép
dora1980

Dóra!
Gratulálunk mi is Petinek az első lépésekhez :)

Tünde!
Ez a második szülés sokkal erősebb volt. Viszont a kitolás gyorsabban ment. A szoptatás alatti méhösszehúzódásoknál is majd'kikaptam magam alól a matracot, úgy görcsöltem. Viszont kevesebb öltés volt bennem és a gát is gyorsabban gyógyult.
Élet két gyerekkel :lol: tény, hogy Kristóf egyáltalán nem féltékeny, minden reggel úgy megy oviba, hogy bejön Tomit megsimogatni. (szerintem olyan hamar összenőnek majd, mint Anitáék Dominik és Kornél fiai)A hétköznapok jó hamar eltelnek, a hétvégén viszont mélyponton voltunk, Kristóf nem akart megmaradni egy fél percre sem egyedül. Nyávogott sokat, úgyhogy egy kicsit erőteljesebb hangon helyre kellett tenni, hogy nem változott semmi, ugyanúgy szeretjük, mint eddig, csak olyan legyen már, mint régen volt. Nah, azóta megint normális, remélem így is marad.
Képeket is hozok majd, csak még a fotómasinában vannak...

Anita, Jolka!
Privik Mennek :D

Szép napot mindenkinek:
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Jolka!
Nem volt kocsim, pedig szerettem volna menni. Néha Bence is verekedős, a szomszéd gyerektől tanulta. Én sem szeretném, ha anyámasszonykatonája lenne, de azért verekedős se legyen.
Mi általában kint vagyunk délután, azt nagyon élvezi Bence.
Most mennem kell, megyünk a dédihez, ma megyünk bölcsibe, remélem, minél többen leszünk a babanetről.
Sziasztok!
Petra

Kép
ppetra

Helló lányok!

Na remélem, most már egyre többet fogok tudni jelentkezni.
Bár most egy kicsit hazamegyek Budapestre, de kb.3 hét múlva újra itt leszek.

Már 4 hónaposak!! leszünk 22-én, úgy megy az idő, és Balázs egyre nagyobb lesz.
EGy kis tündibündi. Imádjuk.
Most egy kicsit nyűgös... talán az időre. Vagy már jönne a fogija? Szó mi szó állandóan az öklöcskéjével surmikálja az ínyét, és mintha egy kicsit meg is lenne duzzadva.
Jankával túl vagyunk az "egy kicsit féltékeny vagyok" korszakon, és már nem teszi fel a kérdést, hogy te már engem nem is szeretsz.
Nagyon szereti a tesóját, sokszor akkora nagy cuppanósakat ad neki, hogy szegény kölyök sír.
De azért nagyon jó, mert sokat segít nekem.
Kicsit visszaolvastalak benneteket, és látom, hogy mindenkivel minden rendben. Igyekszem majd fotókat is feltenni.

Minden jót minden babának, mamának : Emese
jurem

Sziasztok!

Zsuzsi!
Köszönöm szépen a címet!!!
Pihenj sokat!
Tényleg ha nem titok, fájdalomcsillapítás volt?
Mi az hogy erősebb volt a második szülés? Gyorsabb, fájdalmassabb? Szerintem hamar meglett Tomika.

Petra!
Nem voltattok tegnap.:(
Ugyan jobban jártattok, mert rengetegen voltak. Piszok meleg volt és a gyerekek nyűgösek voltak. Az utolsó 10 perc már csak lézengés volt. Szegény hölgy próbálkozott tovább, énekelt, de már nem sokan figyeltek oda.:)

Emese!
tényleg nagyon gyorsan telik az idő. Jaj de jó, hogy nálatok sincs már féltékenység.
Biztos írtad már csak elkerülte a figyelmemet. Milyen volt Nyíregyen szülni, jobb mint Pesten?

Tünde!
Mégegyszer köszi a pontokat!
Mi a 10-el megyünk át, persze ha addigra elkészülünk.

Mentem is.
Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

SZiasztok!
Még nem írt ma senki sem? :( Pedig mi már Debit is megjártuk. Manó már be is ájult.
Hazajövetel kalandosra sikerült. Kimaradt 2 villamos és lekéstük a intercityt, így személyvonattal jöttünk. Ezt sokkal jobban élvezte. :)

Vizsgázók egy nagy kalappal nektek!!!!

Timi!
Jobban vagytok már? Hol tanulod a lakberendezést? Fősuli v. okj-s?

Szép napot mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hűűűűűűűűűű nagyon uncsik lettünk itt néhány napja!!!TESSÉK PÖRÖGNI CSAJOK!!!!!!!!
Jolka! vásároltatok debibe , vagy csak látogatás??
Timi! lakerendezés???!azt én is imádnám. :D
egész de. kinn voltunk, ebben a szép időben.Peti nagyon élvezte...
hogy álltok a karácsonyi ajándékokkal?nekem kb. a harmada már itt figyel!!! :P
peti negyed2 óta alszi! :wink:

Kép
dora1980

ja, és így h. kinn csavarogtunk nincs kaja!! :oops: de sebaj, ilyenkor jön a jolly joker: a virsli.Most h. peti bealudt főzettem volna, de 2 napja minden szabad percben vasalok :twisted: de végre KÉSZ!!!!!!!! Kép
Kép Kép imádom az őszt!!
Kép Jó sok itt a madárszar :roll:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Jolka!
Akkor nem bánom annyira, hogy nem mentünk, ha nagy tömeg volt. Amúgy bent voltunk anyáéknál, anya 5-re ér haza és 6-ra megy tornázni, ezért ott maradtunk, hogy találkozhasson Bencével anyukám is. Szerintem inkább baba-mama klubba fogunk járni, így, hogy sötét van már olyan késői ez a bölcsi. Most is itt vagyunk, bent voltunk Bencével a munkahelyemen, meg okmányirodába mentem volna, de csak délig voltak. Annyira tetszett Bencének a Kossuth tér, indiánok zenéltek, meg a galambok. Sajnos nem láttam senkit a fórumról.

Dóra!
Nagyon jók a képek Petiről, nagyon kis édes. Én még sehogy sem állok a karácsonyi bevásárlással, de megfogadtam, hogy idén nem hagyom az utolsó napokra, akkor már olyan tömeg van a boltokban. Azt mondjuk még nem tudom, kinek mit vegyek :(
Még én sem főztem semmit, négy körül indulunk haza és akkor majd összeütök valamit csirkemellből.

Sziasztok: Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Petra!
Így, hogy már sötét van 5 kor tényleg későinek tünik. Ráadasul nektek még utána haza kell vezetni z.bölcsi után.
Na majd a baba-mama klubba találkozunk.:)

Dóra!
Karácsony?Még semmit sem vettem. Együtt szoktunk vásárolni, nagy meglepi most csak Manónak lesz. Egymásnak csak valami jelképes lesz. Te miket vettél Petikének?
Szuperek a képek.
Megnéztem a képtárba is. Azok is nagyon tetszettek.
Honnan vetted azt szuper jó lábzsák, bundazsák féleséget a kocsiba?

Debibe nem vásorolni mentünk, hanem az egyetemre ugrottunk be az indexért, kell a vizsgára, előtte már nem tudok érte menni.

Szép estét nektek!

sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka! Petikének még semmit nem vettem :roll: még addig szülinapja is lesz... atesómék és a sógornőmék gyerekeinek van meg az ajándék.A keresztfiam 3 éves: kombájnos ágyneműt+ gyereklaptopot kap. a tesója/2éves lesz/ C&A-s ruhát+ pizsit(cuki), a férjem tesójának gyereke/6 hónapos/ ey olyasmi bundazsákot mint a mienk. egyébként a miénk az brendonos márka, de a létiben vette tavaly a tesóm felesége, mire petya született.sajnamár nem gyártják, de hasonló most is van a létiben 8000ért. ugyanulyen meg itt a neten a bababirodalom oldalán22.000-ért :oops:
én imádom, tényleg szupi, de22.000-ért elég sok.bár ha terveztek még vagy két bébit :D megéri! nekem tavaly peti egész télen ebben aludt kinn.amiben bent volt, arra adtam egy polár bundazsákot+ ezt és 3-4 órákat aludt kinn még mínusz 4-5 fokban is. volt h. 5 centis hó állt a babakocsin, mert csak sétáltunk meg sétáltunk..... ő meg aludt és aludt és... jaj, most veszem észre, hogy nosztalgiázok!!! :lol:

Kép
dora1980

ja, és amire büszke vagyok az a sógornőm ajándékötlete: rendeltem nekik 2 jegyet a pesti VanGogh kiállításra, itt a neten!!! ráadásul ők dönthetik el h. mikor mennek, nem meghatározott időre szól, csak előtte szintén a neten keresztül érvényesíteniük kell. már itt a jegy kinyomtatva!10 percbe került, meg némi forintba :D , és egy lépést sem tettem érte, egy üzletet sem jártam végig érte.ráadásul szerintem ötletes is. nem??? :lol:

Kép
dora1980

Sziasztok!

Dóra!
Tényleg nagyon ötletes az ajándék. 2 éve mikor már pocakos voltam Zolkó így lepett meg a névnapomra egy-egy Operaház fantomja c. előadásra. Akkor voltunk utoljára színházban.:) Melyik Létibe láttad?
Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

ami a méterárú bolttal szemben van. vettem is, a férjem tesójáéknak!
peti megint fél6-kor kelt :evil: valami tipp kellene, h. továb aludjon, pedig negyed10-kor alszik el

Kép
dora1980

Sziasztok!

Ismét itt. Megpróbálok megint eljutni délig az okmányirodába, persze Bence megint elaludt. Remélem, 11-ig felkel.

Jolka!
Remélem jövő kedden eljutunk a klubba, már jó régen találkoztunk. Más nem jár innen? Vagy nem akar járni?
Jó nagy pangás van itt.

Dóra!
Tényleg jó ötlet a Van Gogh jegy. Én is azért akarom már hamarosan elkezdeni, mert az utolsó pillanatban az ember megvesz bármit, így lesz idő kitalálni, bár még semmi ötletem nincs.

Többiek, hol vagytok?
Petra

Kép
ppetra

Sziasztok!

Dóra!
Petike külön alszik, vagy egy szobában veletek? Lehet, hogy a reggeli készülődés zavarja meg. 1/4 10 és alszik? de jó lenne, ha már Manó is aludna olyankor. 10-11 körül alszik el, hajnalban van még 1 cici és alszik kb 7-8 óráig. Próbáltad, hogy ilyenkor adsz neki egy kis tejcsit v. kakaót, hátha utána még aludna egy kicsit. Napközbe legalább bepótolja az alvást. :wink:

Petra!
Klub? MÁr Judytnak is ajánlottam, de még Ők sem voltak. MÁr Tündével is beszéltük, hogy akár a Bodában lévő játszóházban is összejöhetnék néha. Pl. 1 baba-mama tali erejéig.
Klubba járnak olyan babák is akik a z.bölcsibe is jönnek. Flóra nem, mert Ő már bölcsis.

Judyt!
Gekko játszóháznak utána tudsz nézni a www.gekkonet.hu oldalon, Nyíregyen a Bocskai utcában van, ha minden igaz, még sosem láttam. :)

Anita és Ági igazoltan van távol, mert Ők ügyesek, és tanulnak nem úgy mint én. :D
Ági2 valószínű, hogy most az új munkájával van elfoglalva. De remélem, ha lesz egy kis ideje, ír nekünk egy jó hosszú élménybeszámolót.
Csilla a hétvégére igérte, hogy jön. :)
Többiek?

Manó igazi rosszcsont volt ma, a kisszobában leszakította a függönyt karnissal együtt. :evil: :evil: :evil: Apa biztos örülni fog neki. A nagyszobába csak elkezdeni tudta a függöny cibálást, mert azt időben észrevettem. :twisted: Kisebb korábban sosem bántotta, most mi lehet vele? Ma nem mentünk ki, lehet, hogy ez is a baj. Próbálok programokat csinálni neki, de általában velem együtt szöszmötöl pl. ma a virágokat zuhanyoztattuk :), ágyneműthúztunk, kábeleket rendeztünk, és még mindig szalad a lakás. :D

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Annyira jó idő van, hogy nem bírok bezárva lenni, és egész nap csavargunk Domcsival, ha pedig van időm, akkor vasalok, főzök, vasalok, takaritok... és így tovább. Mostanában én is elhanyagoltam kicsit a háztartást, és most be kell hoznom, mert fejen koppint a férjem!! :P
Dóra, Jolka:
A lakberendezést egy okj-s képzésen kezdem, mert az egyetemnek ez a feltétele, hogy az alapok a kezemben legyenek! Nagyon érdekes lesz, de egyenlőre, még elég száraz, fogalommal teli dolog! Ami igazán izgi, az majd később lesz, de ha érdekel benneteket, szívesen beszámolok a gyakorlati részéről!
Köszönjük az érdeklődést, azt hiszem mind a ketten tünetmentesek, és teljesen egészségesek vagyunk (kopp, kopp, kopp)! Remélem ez így marad három hétnél tovább is! :?

Szép estét !

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Sziasztok!

Dóra!
Peti nagyon édes, ahogy a falevelekben hempergőzik :)

Jolka!
A szülésnél gázt szívtam fájdalomcsillapításnak, megtette, az igazság az, hogy félek a tűtől és nem mertem epidurális érzéstelenítést kérni... :oops: amúgy erősebbek, fájdalmasabbak voltak a fájások, de a kitolás sokkel rövidebb volt mint Kristófnál.

Tegnap megtettük Tomival az első igazi sétát. Eddig csak az udvaron volt, de tegnap a Kossuth térre mentünk, a környéken róttuk a köröket. Sasoltam a babakocsikat tologató anyukákat, de nem ismertem fel senkit... ha valaki felismer minket, szólítson le nyugodtan... :lol:

Zsuzsi
zsuzsimano

Megint én...

Valaki részt vesz a Pamperses játékban? Mit kell gyűjteni? Mit lehet kapni? Olvastam a honlapjukon, hogy csak a szept 30-ig született gyerekek vehetnek részt... esetleg van valaki, aki beváltaná a mi pontjainkat úgy, hogy a saját gyerkőce nevén futna a dolog?
(van 4 óriáscsomag Midi pelusunk 4-9 kilós, + 4 csomag sensitiv popsitörlőnk)
Köszi előre is, jöhet privátban is a válasz...
Zsuzsi
zsuzsimano

Sziasztok!

Felrakom a beígért képeket.

a torta
Kép

az ünnepelt
Kép Kép

Kép

és most megkóstolom a tortámat
Kép

hmmm de fincsi!
Kép

Zsuzsi! Nagyon aranyosak a fiúk!

Dóra! Petike is cuki a falevelek között! :)

Petra! Nem raksz fel Bencéről képet? Már olyan régen láttuk.

Timi! Bizti érdekes lehet a lakberendezés, engem is érdekelt valamikor, de valahogy elmúlt. Még nem is írtam, hogy nagyon szép a kisfiad!

Jolka! Lenne egy pár kérdésem informatikával kapcsolatban. Privizzek v. emil? Itt azért nem akarom, hogy ne untassam vele a többieket.

Most csempézik a fürdőszobánkat, ma már kész is lesz! Már alig várom! Nagyon szép (szerintem legalábbis)! Már csak a vendégszoba hiányzik, de az is kész lesz jövő héten, és akkor végre rendben lesz teljesen a ház! :)

Tünde! Ti hogy álltok? Nagy a hangzavar?

Üdv mindenkinek, Annamari

Ádimama

Megint én. Lányok, lehetne egy kérésem? Ha mentek a Vasutasba, megkérdeznétek, hogy nem tartanak-e jógát? A Jósavárosiban néztem, de ott nincs. Előre is köszi!

Ádimama

Sziasztok!

Jolka! Most kedden nagyon szeretnénk menni klubba, csak nem tudom, Bence nem fog-e elaludni, mert 10-11 körül szokott. Neked Márk nem alszik már délelőtt? Nem semmi, hogy este 11-ig fent van, az azért fárasztó lehet. Még jó, hogy nem esett a fejére a karnis a kis rosszcsontnak! A játszóház nem rossz ötlet.

Annamari! Nagyon szép volt az Ádám tortája, és Ádi is! Utólag is boldog szülinapot kívánok neki! Akartam felrakni képet Bencéről, el is hoztam a fényképezőgépet, mert azon vannak, de a kábelét otthon hagytam. Szerencsére van ezen a gépen is pár újabb fotó, teszek fel.

Zsuzsi! Jók a képek Tomiról és Kristófról. Milyen nagy fiú Kristóf! A pampers honlapján ott van, hogy mit kell gyűjteni, így fejből nem tudom. Popsitörlő szerintem nem játszik. Sajnos nem tudom neked beváltani. Mi is voltunk csütörtökön és pénteken a Kossuth téren, de nem láttalak titeket.

Segítek ültetni anyának!
Kép

Szeretek puccoskodni.... Kép

és létrázni :D
Kép

Kép
ppetra

Sziasztok!

Minden Tücsök nagyon helyes, aranyos... :d Egyszóval nekem minden kép nagyon tetszik!!!:)

Annamari!
Ok. Remélem tudok majd válaszolni a kérdésre. :wink:
Biztos minden nagyon szép lesz nálatok. Képet rakol majd fel?

Petra!
Ez a létrás kép. :) Manó is így szokott rajta állni. Szerintem, ezért is szedi le a függönyt, hogy előkerüljön a létra. :D Szerencsére egyszerű mű.a karnisunk van, és nem esett le, az 5 tipliből 1 tartja még. :) Majd papa jön és felteszi...remélem.
Manó már nem alszik délelőtt, legfeljebb, akkor alszik el hamarabb, ha korán kel fel. Hátha kibírja Bence kedden.

Zsuzsi!
Mi nem gyűjtjük a pampers-ös kódokat, mert mi már nem esünk bele a korosztályba. A Fiúk külön-külön szobában alszanak?

További kellemes hétvégét Nektek!!!

A tére délelőtönként felszoktunk járni, lassan kirakodás lesz, lehet majd nézelődni is. Remélem egyszer csak találkozunk. Tündével össze szoktunk futni.:)
SZiasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Petra! Jók a képek! Nagyon cukor Bence! :)

Jolka! Elment a mél. Rakhatok fel képet, majd jövő héten valamikor.

Ádimama

sziasztok!

Milyen tündérek a babákok!!??!!! :P
Petra: Úgy látom Bence is jó húsban van?! :lol: Gondolom nem szeret enni:-)!

Jolka: Én is nagyon szeretem a karácsonyi forgatagot, már alig várom, hogy Donoval felmenjünk nézelődni!Biztos élvezni fogja!

Jó pihenést mindenkinek!

Timi
KépKép
Kép
battatimi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: