Sziasztok,
Siettünk haza, mert gondoltam a munkások ebédidejében leteszem Zalánt. Alszik is, viszont a dübelezést úgy látszik egész nap, megállás nélkül csinálják. Amugy minket még nem is csinálnak, a ház másik fele van csak felállványozva és ha ott elkészültek, csak akkor jönnek ide. Zajok azért már igy is vannak. Este megyek át megkérdezni a kisgyerekes szomszédokat, h. hogy vészelték át. Szerintem azon az oldalon képtelenség megmaradni. Már el is terveztem, h. Zalán a garderobe-nál fog az utazóágyban aludni, ha mi is sorra kerülünk. Mivel a férjem szerdától Horváto-ban, ezért ezt a hetet mi Debiben töltjük. Szerencsére jó idő lesz egész héten.
Zsuzsi,
Gratulálok. A névadásnál ugy tűnik apuka nem volt a toppon.

Ezen csak azért csodálkozom, mert nem első gyerek és kérdeztem is Zolitól, h. ő csinálna-e ilyet meg érezte-e a szülés után, h. kicsit nincs a helyén az agya. A válasza nem volt, de ő nem is egy érzelgős tipus. Azért, ha időd engedi képeket tehetnél fel a fiaidról és mesélhetnél milyen az új családtaggal az élet. Bár gondolom most még csak eszik-alszik. Visszagondolva az első szülésre ez könnyebb volt? Vagy nem lehet összehasonlítani a kettőt?
Dora,
Gratulálok nektek is.
Én azért nem irom, h. Zalán elindult, megy v. ilyesmi, mert már hetek óta lépeget, de azért az utcán még nem sétálna sokáig mellettem elengedett kézzel. Én majd akkor mondom, h. jár a gyerekem, ha már sétálunk az utcán. Már kérdeztem több barátnőt is, h. ők mire értették, h. a gyerek megy? Volt, aki arra, h. látta lépni kettőt, de volt aki, hozzám hasonlóan, csak ha már stabilan járt. Szóval Zalán még instabil meglátásom szerint, de nagyon cuki, ja és pár napja már megy az irányváltás menet közben is.
JOlka,Ági,
Taliztatok?
Ági, amugy az etetszőkkel én úgy vagyok, mint a többi viszonylag nagyobb beruházással (babakocsi, kiságy, biztonsági ülés stb ), igyekszünk jó minőséget venni, mert nem egy gyereket tervezünk. Az etetőszékünk Peg perego PrimaPappa-ja. Másodszor is ilyet vennék, nagyon kényelmes, szeretjük. Az öt pontos övre figyelj, h. legyen, mert Anyukáméknal hárompontos és Zalán ha már a kajának vége, azonnal mászna is ki. Itthon viszont, ha már ő meg is ette, de mi még nem, simán elvan, eszébe sem jut kiszállni.
Szép napot mindenkinek.
Tünde