A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Heni, nagyon jó, hogy "egyedül" szültél. Engem megijesztett, amikor azt mondta Keszegh Évike, hogy előfordul, amikor a szülőszoba folyosója is tele van vajúdóval... Remélem, nem fogok ki valami nagyüzemet. :wink: Bár ezt nem választhatom meg. Ahogy a férjem mondja: "majd az lesz, amit dob a gép". :D
vbea

atSziazstok!g
Szerintem nincsmajrérács, én nem emlékszem rá. (nem szültem, csak feküdtem a szülőágyon :)

Szerintem mivel még a törvénytervezetben sincs szó a körzetekről, máshol sem találtok semmit. Max találgtaásokat :)

Szeirtnem a kórházi dolgozók elég felelősségteljesek, és nem mondanak úgyse semmit.

mtunde

Vbea! Köszi a tájékoztatást előre is! Hú, a szülés már itt van a kanyarban? Izgulsz?

Elizabeth! Olvastam a privit, még nem válaszoltam, de fogok :wink: , most sajnos mennem kell, mert Marci szétszedi a házat :lol:

Én a Holdfényben vajúdtam :lol: , én nem volt majrérács! Szerintem egyikben sincs!

Ildi
Vendég

Egyetértek Tünde. Teljesen érthető, és el sem várhatjuk a dokiktól, hogy bármit is mondjanak. Hisz hivatalosan ők sem tudnak semmit.

Ildi! A Holdfényt nézte ki férj is magának. Mintha ő választana... :D
vbea

Sziasztok!!
Majrérácsról nem tudok, csak olyan villamoskapaszkodó féle lóg fentről. Én az ablak melletti sárgában, talán napfényben, szültem, ott csak ilyen volt.

Tegnap voltam Mészinél, hát farfekvésben nyomjuk. Mit mondjak nem lettem nagyon boldog. Már azt sem tudom, hogy mitől tartsak. Farosszülés, császár, befordítás, vagy hogy ebben a méretben magától beforduljon.
Nov. 24-én megyek elöszőr ctg-re, hajnal fél 8-ra. Hát izgulok, mint az elsőnél. Ezt egyszerűen nem lehet megszokni. Komolyan, az emlékeim az eddigiekről a semmibe vesztek. Lehet, hogy nekem is meg kéne nézni a szülőszobákat nehogy rosszfelé vegyem az irányt.

Ja, a Kútvölgyi az egyetemi kórház, míg a János a fővárosi önkorm.-hoz tarozik, szóval nemigen lehet összevonni, de sajna láttunk már karón varjút..........

Réka
Vendég

Sziasztok!
Cinicini, a többedik terhességnél nem úgy van, hogy a végén is simán befordulnak? Vagy Mészi mit mondott?
Azért mrá te is a finishben vagy, de ctg után majd kukkants be a szülőszobákra!

Hazafele sétálva egy csomó minden eszembe jutott a kórház-doki-szülésznő dolgokról, de aztán úgy döntöttem, nem írom le, mert csak felprögünk, de minek... :)

mtunde

Sziasztok!

Ma Szolnokon voltunk, végre elhoztuk a diplomám, hát nagyon fárasztó volt az út, aztán meg még spanyolra is elmentem, amit már nagyon nehezen bírtunk. Hercegnőnek nem tetszett a sok ülés. De gondoltam gyorsan beugrom és elolvasom, hogy mik a napi hírek, és látok pár szép Babát is, nem akarok lemaradni! :lol:

Vbea,

Igen, ez jó kérdés volt ez a Gabi, ezt már én is akartam kérdezni, hogy ezzel mostok vagy nem. És Ildi már válaszolt is, köszi, nekem is segítettél :)
Miért mennyibe kerül a Gabi? Azt még nem is néztem.

Jó lehetett a szülőszoba látogatás, fel is keltetett az érdeklődésemet! :lol:

Sajnálom, hogy így bántak veled a DM-ben :twisted: , remélem meglesz a naptár!!!!

Aranyos lehet a férjed, hogy nézegeti a vonalzód :lol: , én betettem az Outlook aljára is, hogy én is mindig tudjam hol is tartunk!

Orsi!
A Tekeredő kígyó a Cora játék újság harmadik oldalán van! Így nagyon aranyos, bár ma voltunk a Corában, de nem láttam, igaz csak holnaptól lesz akcióban.
De Lányok, az a kacagó plüss figura ami a katalógus 2 oldalán van, annyira édes élőben, majd nézzétek meg, ha arra jártok!!

Tök jó hogy jön a karácsony, úgy szeretem!! :lol:

Na megyek olvasom tovább az írásokat!

Jube,
Gratulálok a kislányodhoz, és ahhoz is hogy ilyen kis csinos vagy!
Igen, ebben egyetértek, úgy biztos egyszerűbb lenne vásárolni is a bőrzén, igazad van.

Olyan aranyos vagy, örülök, hogy így örültök Nekem, szeretek ide feljönni!!! :oops: :D

Elizabeth,

Ezt komolyan kérdezed hogy mi a véleményük a Vidáról? Oldalakat képesek róla áradozni a lányok!
Igaz? :wink: Én csak egy vizsgálaton voltam nála, de ott jó fej volt. :lol:

Ne keseredj el, mindenre lesz megoldás tuti!!! Ne izgulj előre! Még van idő!Kár előre hergelni magad!!! Itt úgyis mindig minden állandóan változik!!! Ne idegeskedj!!!

Cancan,

Igen, nekem is ez volt a kérdésem Elizabethez.
Hogy ezt most miért is kérdezi? :wink:

Vica,

Már tényleg nagyon pirulok, és köszönöm :oops:
Látod most is jöttem, mert a Védőnő is megmondta hogy ide mindig jöjjek, mert aggódtok értem :oops: és én Jó kismama lévén szót fogadok a Védőnőnek! :lol:

Steffi,
Nem tudok, de majd próbálkozok képet kicsinyíteni! Ok?

Gabboka,
Neked is puszi! :oops: :lol:
Ok, én benne vagyok az összeköltözésben!

Kriszta,
Miért nem másolod ki wordbe az oldalt, és oda írod meg a választ, és akkor nem kell fent lenni folyamatosan, de többször is fel tudsz jönni? Akkor többet olvashatnánk rólad! :lol: Mikor raksz fel képet? :wink:

Látod Elizabeth, ha a Vida szóba kerül, csak jót mondanak róla!

Durca,

Jaj lányok tényleg nagyon, nagyon jól esik, hogy hiányoltatok, és igérem, ha legközelebb nem is tudok írni, akkor beköszönök és mondom az okot, hogy miért. Mert novemberben is lesz egy hét hogy nem leszek, mert a Férjem elvállalta hogy a sok mester után Ő lerakja a parkettát, és akkor lent leszünk egy ideig nála.

Azt gondoltam, hogy 20 körül vagy, és úgy látszik jól tippeltem És nem is tévedtem! :wink:

Tünde,
Miért nem írod le?
:wink:
Jól el témázgatunk!

Na a végére is értem az írásoknak!

El is küldöm!
és megyek is zuhizni, mert Hercegnőnek nem tetszik, hogy már megint ülünk! :wink: De nekem olyan jó Őt érezni, a kis Mocorgónk!

Jó éjt mindenkinek!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!!!

Na még mindig itt vagyok!

Sikerült lekicsinyíteni a képet!!!Remélem azért még így látható lesz!

993 g, az Ő korához képest ez nagyon jó, mert az átlag 900 g, :lol: Az okos könyvek szerint, ugye január 29-re vagyunk kiírva, és a két heti vizsgálat a fejletsége, nagysága alapján január 24-re tette.
:lol:
Nagyon édes volt, szót fogadott a doki néninek. :lol: mondta hogy tegye le a lábacskáját egy kis időre mert eltakarta az arcocskáját, és aztán arrébb tette. Fél óráig nézte :lol: és folyamatosan mondta hogy mit látunk. Szuper volt.. És ott ült mellettem a Férjecském és együtt láthattuk, :lol: annyira fantasztikus érzés!

Ja és itt nem mondtuk meg hogy kislány, hanem mondtuk, hogy nézze meg Ő is, és mondta hogy egyértelműen az!

na most már tényleg megyek!

puszi

Ancsa

Kép Kép

ancsaboszi

Ancsaboszi, aranyos vagy, megpróbálok nem idegeskedni, majd lesz valahogy! :)

Kép
elizabeth25

Cinicini!
Most látom, hogy ti aztán belehúztatok :D nem tartasz egy picit? Bár nagyon irigyellek, de elég húzos lesz most az elején. :D (bárcsak már én is itt tarthatnék! :D )

szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Ancsa!
Adtál egy jó ötletet. Bár visszafelé már ezt csinálom, mert újabban nyomtatni sem tudok a netről, úgyhogy kimásolom wordbe és úgy nyomtatok.
Majd hétvégén teszünk fel képet, mert innen bentről az sem megy. Meg én béna vagyok az átméretezésben.

Durca!
Nem hat perc, hanem ötször hat, csak közben mindig újra be kell lépni, és amit addig írtam, az elvész. És miközben írok, gondolkodnom is kell, úgyhogy nem megy olyan gyorsan. (Tudom: micsinálni??? És mivel??)

Kórház: Nekem is van rokonom a XII. kerületben. De miért kényszerítenek arra, hogy „csaljak, lopjak, hazudjak”.? Egy régi vicc jut eszembe az egészről, amivel most nem untatlak Benneteket, de az a lényege, hogy azt hiszik, hogy ha ők valamit rákényszerítenek az emberekre, akkor az úgy lesz, amikor semmi értelme.

Vica!
Ne izgulj azon, hogy Réka mekkora. Panka most lesz 23 hónapos, és már látom, hogy két éves korára sem lesz meg a 10 kiló. Hát, ez van. Egy évesen volt 7,7 kg. De nem beteges (most gyorsan lekopogom), csak amennyi takony a bölcsiből jön, és nagyon arányos, és szellemileg igazán jól fejlődik, össze-vissza dumál, most az a legújabb, hogy „kérem szépen”. Eddig csak a kérem volt, most találta hozzá a másik felét. Abba, hogy nem eszik, már beletörődtem. (Dehogy törődtem!)

És tegnap, először április óta, a saját lábán jött a bölcsibe. Máskor mindig cipelteti magát. Na, mondanm sem kell, mindjárt belelépett abba, amibe kell, úgyhogy a bölcsit mindjárt cipőpucolással kezdtem, meg kézmosással, mert meg is fogdosta a cipőt, hogy teljes legyen az öröm. Ebből kifolyólag ma egyáltalán nem akart a lábán jönni, és a bölcsiben is tök aggodalmasan nézegette az össsze cipők talpát, meg még a harisnyája talpát is. Pedig közlekedhetne már a saját lábacskáin, mert a derekam leszakadófélben van, és ha akarunk még egy bébit, nem jósolok nagy jövőt neki. Babakocsival meg nem merek elindulni a távolsági busz irányába sem.

Na, ezért veszélyes a word, mert így meg szájmenésem lesz.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Ancsa, nagyon szépek vagytok, és gratula külön a Hercegnőnek, mert nagyon ügyi volt.

Benedek fiunk tegnap kétségbeejtően viselkedett az ultrahangon. Szerintem a szonográfus nő pályája kudarcának érezhette azt, ami történt... :mrgreen: Konkrétan Beni egyáltalán nem akart szerepelni. Keresztben feküdt, teljesen befelé fordulva. A nő már annyit "kínozta", hogy nekem fájt. Fiam mit csinált? Rúgott kettőt, és folytatta tovább, amit addig. Mutogatta a hátát, magára húzta a köldökzsinórt és mindkét kezét. Már most látom, hogy neki nem nagyon fogják mások diktálni az iramot. Őszintén mondom, hogy örültem neki. :wink: Na, de amit láttunk, az nagyon rendben van. És egy-kettő kép sikerült is...

Beszúrtam a vonalzó mellé, és itt egy nagyobb; Kép [/img]
vbea

Méretek alapján egy kicsit előbbre hozta az uh a terminus időpontját, de csak egy héttel, az tulajdonképpen "belefér". 1220 gramm, úgyhogy Ancsa, most fog hízni Hercegnőd... :wink:
vbea

Sziasztok!!

Először is át kell adnom Kiscsillag üzenetét, miszerint nagyon hiányzik neki mindenki innen a babáról, másrészt pedig sok puszit küls nektek. Még egy darabig tuti nem fog jönni. Ő azt mondja, így van ez jól. De a lehetőségekhez képest jól van!

Jube!!

Hát gratulálok Pannihoz!
Azt hiszem, esélyünk nincs utól érni! :D

Nálunk minden renben egy kis nyűglődést leszámítva!

Megyek házidolgozatot gyártani!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Örülök, hogy megtaláltalak Titeket, 2000-ben szültem a Kútvölgyiben, és most 11+3 vagyok a következő bébivel. A jövő héten megyünk a 12 hetes ultrahangra, a fiamat még nem néztük 3D-s készülékkel, már nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz!

Szép napot mindenkinek!
v30

Sziasztok!

Hát Tünde én úgy tudom, hogy a beékelődés az ami a többedik szülésnél késöbb következik be. Az a baj, hogy elég kellemetlen, hogy egy igen méretes buci van a gyomromban, ugyanakkor a lábaival is kapirgál ott lent, ami szintén nem esik jól.
Persze, még van esélye, hogy megfordul, csak ekkora babánál az nem kis művelet.
Most kivárok, nem mintha tudnék bármit is tenni.

Veronikusz, hát én ettől a felvonástól tartok legkevésbé. Máté ovis, Mircsi most mégcsak heti kétszer, de jár bölcsibe, ha meg lesz a tesó, akkor már mindennap fog menni. Szóval, ha nem jött volna a kicsi, akkor nagyon unatkoznék ;)

Az együttesen-otthon elhagyos buliktól tartok egyedül. Azzal már most is gondjaink vannak. Ketten együtt apával kevesek vagyunk még 2 gyerekhez is néha, bár most ugye én már egy ideje nem igen tudok gyerek után rohanni, így lehet, ha felszabadulok a terhem alól sokkal könnyebb lesz. Majd meglátjuk.

Réka
Vendég

V30 - Üdv. a csapatban! Ki lesz a dokid?

Eni! Ezek a Benedekek már csak ilyenek! Mi is jól medolgoztattuk a szonográfus nőt amikor 4d-n voltunk! :lol:

Már szült lányok, segítsetek! A 6 hetes kontroll óta kisebb megszakításokkal barnázom. Utálom, már nagyon elegem van! Valszeg valami hormon dolog van a háttérben. Szegény Vidadokinkat fárasztom folyamatosan - már ég a fejem :oops: , tegnap aranyos volt a atelefonban, mert úgy kezdtem, hogy nem akarok az idegeire menni.... - erre bőszen tiltakozott, hogy ugyan már én..... Na, szóval nagyon kedves volt, mondta hogy nagyon nem tud mit tenni azon kívűl, hogy felír fogamzásgátlót. De én nem akarok több hormont szedni. Most úgy döntöttem várok még kb. november végéig, ha nem rendeződik a dolog, ide a bogyóval. Azért aggaszt a dolog, mert amíg Beni előtt fogamzásgátlót szedtem addig minden okés volt ciklus ügyileg ( de libidó csökkent meg egyéb marhaságok ) mihelyt abbahagytam megbolondult és bogyók tettek rendbe, hogy összejöjjön a kis pöcsös. És most félek, hogy kezdődik minen előlről. Nem túl komfortos érzés folyamatosan maszatolni.....

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Elizabeth,
:lol: Akkor jó, ha megpróbálsz nem idegeskedni, nem is szabad! Hisz tudod az csak árt a Babának és a szépségednek is!

vBea,
Aranyos vagy köszönöm, de a gratulációt, majd januárban. Ok? :oops:
De tényleg nagyon kis ügyi volt a kislányunk. Még a vízből is ívott, így láttunk száj nyítást csukást, és még az ujjacskáját is szopizta. Igazi kis filmsztár volt! :lol:

Benedek így is nagyon édes volt, és hát tök igaza van, mit kukucskál ide be mindenki. De azért látom az UH-os rendes volt, mert nem adta fel. Nagyon helyes. Hol is voltatok?
És most mikorra írta ki a gép a szülést?

Igen, tudom, hogy most fog hízni, pont ezért volt furcsa hogy a uh nénis is azt monta már hogy milyen szép kis husis, hogy Ő már most hízott, pedig ilyenkor nem szoktak! De hizzon csak nyugodtan!!!

Dóri,

Miből írsz házidolgozatot?

V30,

Üdv a csapatban!
Tegyél fel majd egy vonalzót!
Az olyan jó!!!
Így mindig mindenki látja, ki hol tart!

Réka,
Biztos hogy nem lesz baj, majd akkor sem ha jönnek a bulik 8)
De addig még van idő! És olyan jó a nagy család!!! Gratulálok hozzá!!! :)

Cancan,
Remélem hamar megoldódik a gondod! Szorítok neked!
Rendesek nagyon a kútvölgyis dokik, vagyis a dokijaink, nekem is mindig mondja a Sándor, hogy inkább hívjam mint hogy feleslegesen idegeskedjek valamin, mert Ő azonnal mondja hogy mi az és akkor már meg is nyugszom :)
Tényleg ma is hívnom kell!

Kriszta

Ok, de akkor hétfőn várjuk a képeket. Örülök, ha segíthettem. Én most is először wordben írok, mert már elég rég használom a gépet és tudom, hogy bár iszonyat jó találmány ne bízzak benne feltétlenül!!! :wink: Mert a levél mindig akkor száll el, ha a legfontosabb! És nem baj ha sokat írsz, olyan jó olvasni!

Panka annyira édes lehet, hogy megviselte szegénykét, hogy abba a bizonyosba belelépet. A kis drága!

Puszi

Ancsa

ancsaboszi

Teleki doktornál szültem, és most is hozzá járok vizsgálatokra.

Cancan, hogy készítetted fel a lányodat a kistesóra? Nálunk a fiam (6 éves lesz a napokban) nagyon örül, őszinték vagyunk vele minden kérdésben, de hát úgy is csalódás lesz ha meglátja a kicsit majdan... Egyelőre mindenből kell küldenem a kistesónak is, folyamatosan nézzük a neki való könyvekben, hogy most éppen mekkora a kicsi stb., tehát tényleg nagyon jól fogadta a hírt, de hát a valóság biztos más lesz. :D
v30

Sziasztok!

Elizabeth! Megírtam a privit ... Azt elfelejtettem beleírni, hogy mi Békásmegyeren lakunk :wink:

VBea! Én nem válaszottam a Holdfényt, az volt az egyetlen szabad szoba. Amikor szülőszobalátogatáson voltunk, akkor is csak azt láttam, mert a másik kettőben vajúdtak. Maga a szoba tetszett, de nagyon frusztrált, hogy pontosan szemben van a műtővel. Biztos női megérzés volt, hogy mindkettőhöz közöm lesz ... :? Vagy csak valami hülye fóbia ...

Cinicini! Szerintem ne aggódj, a barátnőmnek a szülés napján fordult meg a babája és természetes módon jött világra. Az tény, hogy ilyenkor már nem sok hely van nekik odabent, de úgy látszik olyan kis ügyik, hogy így is képesek megfordulni. A barátnőm azt mondta aznap nagy ramazuri volt odabent, de megcsinálta a kis lurkó :lol:

Tünde! Szerintem ne tartsd magadban a gondolataidat, elvégre ez a fórum azért van, hogy megbeszéljünk dolgokat, meghallgassuk egymás véleményét. Nekem is sok minden eszembe jut a témával kapcsolatban, de attól tartok nehéz erről indulatok nélkül beszélni :evil:
Bene eszik még tápszert? Receptre már nem írnak 1 éves kor után, de Nekem a védőnő + doktornő azt ajánlotta, kapja még a tápszert, mert a tehéntejben nincsen elég vitamin, meg egyebek, ami a fejlődéséhez kell. Nektek mit mondtak?

Ancsa! Irigylésre méltó a 4D-s felvétel! Mi annak idején Marcinak csak a fütyijét láttuk, mert bebújt a méhlepény mögé, így a doki inkább deréktól lefelé koncentrált Rá :)

Cancan! Szerintem nem mész Vida doki idegeire, de ha igen, biztos meg fogja mondani ... :P Na jó, ez persze csak vicc ... Nem tudom, ki hogy van vele, de én irtózom a fogamzásgátlóktól, soha nem szedtem, de a nővérem évekig, és neki elég sok problémája volt miatta. Tudom azt mondják, hogy ezek már alacsony hormontartalmúak, de a hormon akkor is hormon, amivel egy idő után telítődik a szervezet! A döntés a Tiéd, de szerintem adj időt magadnak, szülés után jó néhány hónapra van szükség ahhoz, hogy helyreálljon minden. Emellett tudom, hogy kellemetlen a barnázás ...

Hú, jó sok írtam, pedig nem szokásom! Bocsi!

Sziasztok!

Ildi

P. s. Satuk! Merre jársz? Szoktál még írni? Tudom én vagyok a hunyó, én jövök ritkán!
Vendég

Ildi mi meg Óbudán, a Bogdáni útnál! :)

Akkor jó közel egymáshoz! :))))

Kép
elizabeth25

Sziasztok,
V30 - részemről is üdv! Bátorítalak én is a vonalzóra, segítünk is, ha kell. :wink: Jó, hogy jöttél, mert lassan mindannyian megszülünk, kell a frissítés...
Heni, annyira bízom benne, hogy nálad ezek a természet által lejátszott folyamatok, szerintem sincs semmi baj. Ágitól nem kérdezted, hátha lehetne valami homeós bigyót szedni rá, vagy hasonló. :roll:
Ancsa, tökéletesen egyetértek veled, már ami az aggodalmakat illeti. De bízom és hiszek a legjobbakban, ahogy Te is, igaz? :D A szülés időpontja egyébként mindig január 23-25 volt uh, menstruáció stb alapján. Most a 4D "előrehozta" január 17-re. Amúgy is megérzés nálam, hogy picit hamarabb érkezik Beni. Viszont ezekre a dátum-mizériákra Vida mindig azt mondja, hogy 12 nap plusz-mínusz simán belefér. Magyarul majd jön, amikor akar.
Ildi, szülőszobával kapcsolatban: úgy lesz, ahogy akkor annak lennie kell. Mindenre megpróbálok felkészülni. A lényeg, hogy Márton tökéletes kispasi. :D
vbea

v30,

üdv nálunk!

kikérdezhetlek Teleki doktorral kapcsolatban? (mielőtt még válaszonál, el is árasztalak a kérdésekkel... :))

milyen emberileg?
mondja a dolgokat magától, vagy faggatni kell?
"vicces fiú", mint Vida doki, vagy morcos, mint Kovács?
terelget, mint Molvarec, vagy rád bizza a döntést, mint Sipos?
megadja a mobilszámát?
van magánrendelője?
s ha igen, hova kell menni és mennyibe kerül egy rendelés?
van "fix tarifája" szüléskor?
hogy áll a homeopátiához?
melyik szülésznővel szeret együtt dolgozni?
fiatal, idős?

egyszóval minden érdekel :lol:

a testvérem gondolkodik nagyon, kit válasszon dokinak, és Teleki doktorról semmi infónk nincsen.

válaszodat előre is köszönöm, küldd priviben, ha gondolod, vagy a jube@externet.hu-ra.

Jube

Kép

Kép
jube

Sziaszok Lányok!

Üdv közöttünk V30! Leírod a keresztneved vagy titok? Én is Telekinél szültem, jó választás szerintem!

Elolvastam a suttógót. Érdekes. Van amit már ki is próbáltam belőle. Próbálom Kolost visszaszoktatni napközben a kiságyába aludni...nem egyszerű. Most éppen kint alszik az erkélyen a babakocsiban persze egyből elaludt :roll:
Képzeljétek éjjel 7 órát aludt egyhuzamban! Persze Nekem kelni kellett korábban, mert a mellemmel már a takarót itattam :lol:

Pocakosok olyan jó olvasni Titeket és visszagondolni, hogy milyen jó is volt. Mostanában esténként van egy kis bélmozgásom és teljesen olyan érzés, mint amikor elkezdett mocorogni babuli odabent....komolyan mondom hiányzik ez az érzés nagyon.

Cancan, Ildi Ti mikor kapjátok a szurit? Mi jövőhéten, remélem nem lesz semmi mellékhatása. Ma volt a védőnő és felkészített, hogy mik lehetnek.... Kép már így tartom magam
marcsim

Sziasztok
Már jó sokan vagyunk, tök jó!

Ancsa, Vbea!
Nagyon édik a bébik! Tök jó, amikor az ember látja így a kicsikéit a modern technikának köszönhetően :D

Cancan!
Nekem vasárnap lesz 6 hete, hogy szültem, és kb. 2 hete már csak barnás cumó volt, de ma megint véreztem és a derekam is fáj, olyan mintha menstruálnék ez normális?

Marcsim!
Nagyon édes Kolos! És még mindig tiszta Te :lol:

Rakok fel én is képet.

Mindenkinél nyügik a babák, vagy csak Martin? Napközben alig aludt, most meg fél 4 óta húzza... Nem értem.
Tegnap viszont 3órát aludt az erkélyen.

Szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Egy pár kép.
Kérdés: más babáknak is kihullott a hajacskájuk? Martin már úgy néz ki, mint egy idős bácsi :lol:

Kép Kép Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Eni! Ez már valszeg valami hormon gubanc, mert nem vér csak barnázás.... Vidagabink is ezt mondta, meg hogy ne aggódjak, még belefér várunk ha 2-3 hét múlva sem javul akkor felír bogyót. ( ha akarom 9 Majd meglátom. pár napra elmúlik aztán megint van. ÚÚÚÚtálatos.

Steffi! Teljesen normális. Nekem Szandival 10 nap alatt elmúlt minden, most Benivel kitartott 6 hétig és most meg látod mi van. Már nagyon kiokosodom ez ügyben. Nagyon helyesek bvagytok. A hajhullás is teljesen normális. Anno Szandinak majdnem az egész kihullott, pedig hajasbaba volt.

Marcsim! Valszeg jövő héten kapnánk, de megkérem a dokit egy hetet halasszuk el, mert jövő héten több prograunk lenne ( most először) és nem szívesen hagyon esetleg lázasan-nyűgösen a nagyira. Édes Kolos!
Mi is dumálunk és megzabálom amikor hangosan nevet! És 3 napja szép a szeme - kopp-kopp. Remélem így is marad!

Jube! Jót röhögtem a kérdésáradatodon. Micsoda összefoglaló! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok, szeretnék csatlakozni a jó hangulatú társasághoz. Tegnapi napon lett hivatalosan is megerősítve, hogy bővülni fog a családunk egy új jövevénnyel. Még nagyon az elején vagyunk, mivel július 9 a dátumunk. A dokim Tóth doki és nagyon örültem, hogy visszaolvasva jókat találtam róla, bár már 3 éve nála vagyok, de azért a többiek véleménye megnyugtató. Biztos, hogy sok kérdésem lesz majd, de most egyenlőre egy lenne. Elküldtek a Rendelőintézetbe vér, vizelet és ekg vizsgálatra, de annyira izgatott voltam, hogy nem kérdeztem meg hánytól mehetek, csak azt tudom, hogy szerdán menjek. Nem tudjátok, hogy mikortól lehet menni? Elég ájuldozós vagyok a vérvétel csak plusz extra, így jó lenne minél hamarabb túlleni rajta. Köszi a segítséget.
snowwhite

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:25-kor.
Vendég

Sziasztok!

Nos, amit írni akartam, légyszi ne vegyétek komolyan, mert csak újabb aggódós kérdéseket szülne, válaszok nélkül. DE ha a doki nem jöhet be majd a pihenőidejébe (vag ycsak külön pénzért) akkor a szülésznővel mi van? Végülis ez neki is járna... Másik: a szülés egy költség, és a terhesgondozás? Az sem piskóta. Ezer kérdés ez, és még csak persze törvénytervezet, ezért légyszi ne is vegyétek komolyan.

V30 Snowwhite, üdv nálunk. Nem fogjátok megbánni, hoyg csatlakoztatok!

Steffi! Benének is kihullott a haja, de nem sokkal utána kinőtt megint.
Ja és Dorka, neked is írom, a katalógus már postán van.

Snowwhite: asszem 7-től nyit a labor, de lehet, hogy fél 8-tól. Talán a mostani pocakosok jobban tudják.

Tünde

mtunde

Szép jó estét Mindenkinek!!!

Ildi,
Nagyon édes Marci! Gratulálok hozzá! Hát igen ez a modern tehcnika csodálatos, a mi lányunk szerintem már majd vehet magának otthonra egy készüléket és Ő maga bekukucskálhat a pocakba :lol:
Ahogy ez a technika fejlődik Bár legszívesebben én is azt tenném. 8)
De azért félnék, hogy ártok :oops:

Elizabeth,
Mi meg a Fő tér mögött lakunk, a III. kerületi önkormányzatra néznek az ablakaink. Mi sem vagyunk messze!

Vbea,
Igen, igen! Persze néha aggódom, de tudom, hogy most minden rendben lesz!!! Hiszek benne! Alapállapotban is pozitív vagyok, néha elfog a félelem, de azt gyorsan elhessegetem!Vagy a Férjem teszi ezt! Nagyon várjuk már a Hercegnőt! És tudjuk, hogy januárban már itt lesz velünk!! És ez olyan jó!!!

Értem, jön amikor Ő akar.

Nálunk már biztos hogy császár lesz, vagyis eddig úgy néz ki. Hogy programozott császár lesz, ha csak nem indul meg véletlenül előbb és ki nem bújik. :oops:
Ma derült ki végre a terheléses cukor eredményem, 6, valamennyi volt, azt mondják az jó. 8-ig jó! És a vizeletvizsgálat is negatív! Szóval minden OK! Kislányunk sokat mocorog, így tudjuk, érezzük, hogy jól van!!!

Marcsi,

Annyira édes Kolosról ez a kép!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon tetszik!!!
És már milyen kis ügyes!!! :lol:

Steffi,
Nagyon édes a kisfiatok! Egyáltalán nem olyan mint egy vén ember.
Ne is mondj rá ilyet!
Nagyon szép fiatalemberke!!!
Szeret fürödni?

Snowwhite,
Üdvözlünk köreinkben!!!
És várjuk a Te vonalzódat is!

Hát mi most voltunk 2 hete a laborban, és pont nézegettük hogy hánytól hányig van, de sajnos nem nagyon emlékszem, hogy hánytól lehet menni. De a Férjem szerint 7,30-tól. És az igaz lehet, mert mi fél 8-ra mentünk a kórházba, és utána mentünk át a vérvételre, és már voltak ott, és nem sokan!

Sorszámot ne felejts el húzni! És ha megjelenik a sorszámod a kijelzőn (mint az OTP-ben 8) )) akkor az 1-2 ablakhoz kell menni, oda adod le a beutalót, aztán ha megint megjelenik a sorszámod, és mellette egy 3 vagy 4 vagy 5 akkor meg be kell menni vérvételre. De addig meg be tudod rakni a vizeletedet egy pohárba. De ezt majd úgyis elmondják!
Csak gondoltam segítek egy picit!

Puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!
Csak rohanósan....

Tünde!
Ha jól emlékszem Te izgulsz,hogy megfordul-e a baba.Szerintem légy nyugodt,a harmadik baba már később fordul be mint az első.Nekem a 36.héten még farfekvéses volt,kérdeztem Mészit hogy akkor most mi lesz,erre Ő:Ráér még befordulni a baba, még nem akarunk szülni,addig meg úgyis befordul! És így is lett.
Azért úgy irigyellek! Én nagyon élveztem a terhességem!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét,holnap tuti nem tudok jönni,mert vendég-áradat lesz nálunk!
Na rohanok tovább!

Üdv :Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Helló Mindenki!

2 hetem sincs már hátra, picit kezdek aggódni, hogy minden rendben lesz-e és mint az őrült, próbálom beszerezni az utolsó szükséges holmikat!

Várom a véleményeket koszos pelenka ügyben! Szerintetek beruházzak egy külön erre a célra kifejlesztett szerkezetre?

Ja, és tegnap szerintem leszállt a hasam, ez mit jelent? Még mennyi van hátra? :shock:

Steffi, láttalak a kórházban, amikor gondolom nem sokkal szülés után ott volt az egész családod látogatóban, nagyon aranyosak voltatok (kb 15 percet vártam a dokira, így volt időm nézelődni :D ) Igazán szép babód van és nem is annyira kopasz, én babakoromban Kojak voltam teljesen!!

4D
Én a Brendonban voltam anno és mindenkinek csak ajánlani tudom, Danika persze Hálivúdban érezhette magát, mert a nő folyamatosan szörnyülködött, hogy ez mennyire jó kép, meg az mennyire édes profil :lol:

Szüléselőkészítő előadások
Mindenkinek szívből ajánlom, én 3-on vettem részt, mindegyik érdekes volt és közben lehetőség nyílik csecsemősökkel és szülésznőkkel ismerkedni, ami ugyancsak nem utolsó szempont!

Amúgy végül Zachár Erika lett a kiválasztottam, nagyon édi volt, örülök, hogy ő lesz ott mellettem!

Ja, és találkoztam kedden egy kismamával, aki ugyanarra a napra volt kiírva, mint én, ugyanazzal a dokival és szülésznővel!! Szóval most a teltházas írásaitok kicsit ledöbbentettek, nem szeretnék folyosón szülni!! Jön egy front és már kész is a baj! :wink:
Volt bárki, akinek amikor eljött az idő, várnia kellett a Kútvölgyiben szabad szülőszobára?

Na mindenki vigyázzon magára!
Barimami

ui: ha majd hazaérek a szülésről és először a társalgó közelébe keveredek, ígérem, a MAJRÉRÁCSRÓL elsőként fogok beszámolni :lol:

uui: nemrég csináltam csak a vonalzóm, erre tessék... :(

KépKép
barimami

sziasztok!
Eszti!
Nem nekem kell, hogy beforduljon :) Még nem várok babát!

Ja, és érdekes ez a feje a bordám alatt rézés, Bene folyamatosan haránt feküdt. Most jövök rá, talán ezért kaptam levegőt még a végén is :)

Steffi, gyönyörűek vagytok!!!

mtunde

Sziasztok!
Csak igen gyorsan jelentkezem be.. mert ma Réka névanap van, és Cinicinek, és Vica, a kislányodnak sok boldogságot kívánunk! Ha valakit kifelejtettem, azért ezer bocs.. nem direkt volt.
Csak igen gyors helyzetjelentés rólunk: köszik, élünk.. Olivérem mostanában azt hiszi, hogy éjszaka unatkozunk, és akkor meg miért ne foglalkozzunk Vele:.. mióta beteg volt, azóta szerencsésen felfedezte ezt a napszakot.. sejthetitek.. hmm. Az én jó alvó kisfiam eddig elkényeztetett.. kicsit nehezebb most így. Node sebaj, mindjárt tanítok, tehát össszeszedem magam.. végülis nem olyan borzasztó.
S_Ildi! Hujjjjjj! De jó, hogy írtál.. bocsi, csak felületesen olvastam el amit írtál, azt is csak ezen az oldalon, mert ezer felé vagyok.. Olivérezek, a naptárunkat már befejeztem (csajok, keddtől küldheti a képeket, akinek kell, nyugodtan.. !!), fejegetek a Zsu kislányának szorgalmasan, szerencsére szereti az én tejemet, és most elkezdtem Olivér blogját is.. szerintem unatkozom.
Vica! Kérdezted, hogy mi a titkom, hogy ráérek ezekre, hogy Olivér nagyon jól elvan egyedül.. tudatosan hagytuk mindig, hogy játszon egyedül, most is nagyon szereti észlelni a világot maga körül, és a párom meg itthon dolgozik.. Ez viszont egy óriási segítség.. ugye ezzel mindenki egyet ért.
Ja, a blog még hiányos, mert kb fél év fontos eseményeit még én sem tudom 1 héten belül megírni, de ha érdekel valakit: www.oliver.freeblog.hu ide reményeim szerint mindeg írni tudok.. mert ezt szeretném kb. 1 éves koráig csinálni minimum, és majd kinyomtatni, és odaadni neki..
Bocsi, hogy ennyi írtammagunkról, megpróbálok majd visszatérni közétek.. Annyira jó nézni a szebbnél szebb babákat.. Martin és Kolos az, akit ezen az oldalon láttam.. szóval csudaszépek!!! imádom ezeket a képeket
Puszi nektek. Jó hétvégét!
Csajok, bocsi, ha hibásan írtam, most nem érek rá átnézni!! rohantam ..

satuk

Sziasztok!

Az újaknak üdv a csapatban! Gratulálok a gyermekáldáshoz!
Én azt hiszem, a vérvétel 7- től van!

Snowwithe!Én is majrés vagyok a vérvételtől, de tényleg nagyon rendesek ott! Én mindig előre szóltam, hogy félek ám! És akkor eltwerelték teljesen a figyelmemet!

Steffi!
MAjdnem minden babának kihullik az első haja! Jön helyette másik! ( Lucának még mindig az első halya van 10 centis hosszúságban! :D)

Barimami!
Jól szalad az idő! De az utolsó két hét a leghosszabb! És az utolsó napok..... Sosem telnek el!
Pihenj még sokat! Kapcsolódj ki! Én az utolsó két hétbe csak jöttem- mentem! Mindenhova!
Élvezd ki! Mi van a koszos pelenkával??

Ancsa!
Egy üzleti tervet kell készítenem. A konkrét feladatom egy kreatív hobby bolt.
Elég sokat kell utána nézni interneten! De érdekes. Csak Luca nem nagyon csípi ha leülök a gép elé! :D

Nagyon édesek a babák!!

Ui.: Kiscsillagnak nem üzentek vissza semmit???

Kép
nagydora

Bocsi!
Steffi nevét is vastaggal akartam írni! :oops:

Kép
nagydora

Dóra! Én nagyon puszilom Kiscsillagot, de ezt tudja, mert levelezek Vele az iwiwen.. ! :) De modjad Neki, hogy nagy cuppppp és nyálcsorgatás Olivértől, Tőlem meg kitartás, és puszi!!

satuk

Sziasztok,

Én is gyors leszek, mert sajnos apa kórházban van, történt egy kis baleset és ma műtik a térdét ..... :cry: :cry: :cry:

Satuk,
Köszi, átadom Rékának!!!!
Nagyon ügyi vagy, hogy tényleg ennyi mindent tudsz csinálni Olivér mellett. Sajnos most Rékának nélkülözni-e kell egy kicsit, mert amíg megfőzök meg a kórházba bemegyek, hát ......
Sőt az elmúlt 2 napban anyukám fürdette és tette le aludni, mert én még nem értem haza, de majd ma úgy időzítek, hogy időben hazaérjek. Megnézem Olivér blogját!!

Dóri,
Kiscsillagnak minden jót kívánok, és örülnék ha már Ő is itt lenne közöttünk!! Ezerszer puszillom és várjuk vissza!!!!!!!!!!!
Luca hogy van?? Előző félévben nekem is kellett írnom üzleti tervet, én egy utazási irodának a tervét csináltam! Jó móka! :lol: :lol:

Újaknak, üdv. Bocsi hogy nem sorolom fel a neveket, mert most hirtelen annyian lettünk! :lol: :lol: :lol:

A babák tényleg nagyon gyönyörűek.

Rékának is még az újszülött kori haja van, neki se hullott ki. Most ott tartunk, hogy hajcsattot teszünk bele, mert olyan hosszú :D :D

Cinicini,
Neked is boldog névnapot kívánok!!!

Durca,
Merre vagy?

Be is fejezem, mert mennem kell.

Puszi

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Én is szeretnék hozzátok csatlakozni! Már nagyon rég (február) óta olvaslak titeket, akkor egyszer írtam is, csak azóta hol ezért, hol azért elmaradt. De annyira jó itt a hangulat, hogy elkezdtem irigykedni! :D
Rólam: augusztus 29-én szültem a Kútvölgyiben, Tóth dokinál és Zachár Erikánál, akikkel nagyon-nagyon meg voltam elégedve!!!
Léna tündéri baba, éjszaka egyre inkább hagy minket aludni, a nappalok még nem mindig zökkenőmentesek, de majd belejövünk :)

Barimami: mi egy sima kis kukát vettünk, billenő fedéllel, a célnak szerintem teljesen megfelel, úgyis olyan gyakran kell üríteni :)

Tünde: mi ismerjük ám egymást! :o

Hát most ennyi, ha van kérdésetek, írjatok, és megpróbálok most már gyakrabban jönni!
zsofizsofi

Sziasztok!

Köszönöm a kedves fogadtatást! Sikerült a vonalzó, most már látható mind a két gyermekem. :D

Gratu a már megszületett szépségekhez, olyan jó őket látni a képeken! :D

Snowwhite, Ancsaboszi tökéletesen leírta a labor működését, sajnos nem figyeltem, hogy mikortól lehet menni. Nekem nem is látszott utána a szúrás, igaz jók a vénáim. Ne aggódj, profik dolgoznak ott! :)
Az EKG-ra nekem nem sokat kellett várnom, a vérvétel után mentem közvetlenül. A laborral és az EKG-val kb. 45 perc alatt végeztem.
Nekem aznap volt az első ultrahangom is, de ott sokat kellett várni sajnos. Az fent van a szülészeten, és csodálatos élményben volt részem: aznap töltöttem a 30. szülinapomat, és amikor megláttam egy éppen akkor született babát, nem győztem nyelni a könnyeimet. Nagyon megható volt arra gondolni, hogy én is akkora voltam 30 éve, és mi lesz vele 30 év múlva, amikor én már 60 éves leszek stb. Vajh milyen ember lesz, hogy alakul a sorsa... Fantasztikus volt!

Jube, Teleki doktorról írok priviben, az előző szülésnél és azóta sem volt vele semmi problémám. Nem bántam meg, hogy hozzá mentem, most is mindenben segít.

Barimami, lehet, hogy most már erre is felkészítenek, de nekem 6 évvel ezelőtt a legjobb tanács amit kaptam a szülés előtt az volt, hogy vigyek amolyan pihepuha méregdrága WC papírt magammal. Nem gondoltam, hogy mekkora segítséget fog nyújtani a szülés után, teljesen más azt használni addig, amíg a gátseb be nem gyógyul.

Szép napot! Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Bocs, csak azért írok megint, hogy megnézzem, sikerült-e a vonalzóm :shock:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:25-kor.
Vendég

Tünde!
Bocsi,szét vagyok esve! :oops:
Még egyszer ne haragudj,de azt sem tudom,hogy hol áll a fejem,majd jövő héten elmesélem hogy miért.

Kiscsillagnak üzenem: Nagyon hiányzik!
Vigyázzon magára,és fel a fejjel!!!!!Mi nagyon -nagyon drukkolunk Neki! Puszi!
Köszi Dóri,ha továbbítod az üzit Neki!

Rohantam!
Puszi mindenkinek!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

LÉn is csak azért írok, mert elfelejtettem a Rékáknak nagyon osk boldok névnapot kívánni!

Barimami!
Eszembe jutott még valami! Mindenkinek ajánlottam, nekem rengeteget segített: vittem hygikendőt a szülőszobára! Jól jön vajúdásközben, ha kicsit fel tudod frissíteni magad!
Ja, és én (nem tudom mi a hivatalos neve) nedves wc- papírt vittem a kórházba! Hát mit ne mondjak... Sokkal jobb volt, mintha.... :D
Mi is vettünk egy sima billenő fedeles, cicát mintázó kukát! Bejött!

Satuk!
Jó volt hallani felőled!

Vica!
Luca elvan! Egyre jobban kezd beállni a napirendünk. Jó kislány egy- két nyűgit leszámítva!

Orsival mi van??

Kép
nagydora

Ancsaboszi!
A vénemberséget nem úgy értettem, csak olyan vicces mikor a feje tetejét nézzük és csak hátul van haja és már ott is csak sávokban :lol:
Így is szép számomra!

Barimami?
Tényleg láttál? Melyik nap volt? Én vasárnap szültem és akkor bizti nem lehetett, mert nem bírtam lábra állni. De hétfőtől folyamatos volt a látogató áradat :lol:
Ja egy jó tanács ez ügyben, jól gondoljátok meg, hogy hány látogatót hívtok, mert hosszú távon elég fárasztó... Persze mindenki maga dönti el.

Tünde!
Köszi!
Már úgy várom a katalógust, remélem ma megjön! Már nagyon rég láttam Avon katalógust, ha tudtam volna, hogy foglalkozol vele :?

Haj-témában köszi az infokat, csak furcsa, hogy megkopaszodott, mert azért volt hajacskája. Szülés közben a Bíró Zsuzsa (szülésznő) mondta is, hogy ő már látja a fejét és hogy fekete haja van, de milyen is lenne neki? :lol: :lol: Mert ugye nekünk is sok hajunk van :D

És a dicséreteket is köszönjük, ha még lesz kép rakok fel.

Nedes törlőkendőt én is vittem magammal és nagyon jó volt!

A vérvétel elég pörgős és nagyon szépen csinálják a vérvételt, a lényeg szerintem, hogy ne nézz oda!

Puszka mindenkinek és a Rékáknak nagyon boldog névnapot!

És Dóri bár Kiscsillaggal nem találkoztam itt, de én már akkor is nagyon drukkltam neki, mikor még csak olvastalak titeket és kitartás, tudni fogja a baba, hogy mikor kell jönnie és soha ne adják fel!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

A labor 07.30-tól van, de érdemes már odamenni 7-re és sorszámot húzni!

Millió pusszantás Kiscsillagnak!!!!!

Képzeljétek, ha minden jól megy még decemberben tesóméknál is meglesz a beültetés, annyira várjuk. Reméljük boldog és sikeres karácsonyunk lesz etéren is. Ha sikerül, akkor pont 1 év korkülömbség lenne Kolos és az uncsitesó között.

Teljesen bunkómódon lemaradtam a boldog szülinapi és névnapi kívánalmakról. Így utólag minden érintett fórumtársamnak és gyönyörű gyermekeinek Sok Boldogságot!!!!!

Jube! Ha akarod Én is tudok Telekiről információkkal szolgálni priviben.

Ancsa! Nagyon édes a Hercegnőd!!!! Szépen növekszik.

Snowwhite nagy gratula és üdvözünk a csapatban!

Steffi! Annyira jók a képek Martinról! Azok a szemek, ha mesélni tudnának..... :lol: A haja miatt meg cseppet se aggódj, nő új!!!! Nekünk még megvan a régi, de egy kicsit mintha ritkulna...hátul még hosszú, a férjem szerint olyan, mint egy vén rocker :roll: Nagyon szépen tartja magát Ő is hason.

Képzeljétek Kolos ma átfordult hasról hátra (annyira utál hason lenni:), azthittem eldobom magam, aztán visszafordítottam és mégegyszer megcsinálta. Lehet, hogy csak véletlen volt, mindenesetre annyira büszkék vagyunk rá :lol:

Puszi mindenkinek!
marcsim

Steffi, Martin tényleg nagyon aranyos. Hugomnak 1,5 éves koráig egyáltalán nem volt haja, aztán hatalmas göndör fürtöket növesztett. Azóta is megvan. :)
Heni, örülök, hogy Beninek rendben van a szeme! Akkor egyáltalán nem kellett beavatkozni? Szupi. :wink:
Snowwhite és Zsófi, üdv köztünk, most már maradjatok!
Satuk, Olivért természetesen megnézem!
vbea

Barimami, mi is egy sima, pedálos kukát néztünk ki a koszos pelenkáknak. Ennél több nem kell. Te mikor érezted az, hogy már minden benne van abban a bőröndben? Most ezen majrézok. :wink:
Dóri, Kiscsillagnak szerintem egy emberként drukkolunk. Annyit biztatott minket. Mi is ezt tesszük. Várjuk vissza.
Cinicini, véletlenül belefutottam a megfordulás témába az egyik babás könyvemben. Tudom, kissé röhejes, de csak szeretném megosztani veled, amit ott leírtak. Egyrészt a sok séta megteheti a hatását, illetve ha felveszel egy olyan testhelyzetet, amikor a fejed lentebb van, mint a tested többi része (ez utóbbi nyilván nem séta közben, hanem amolyan négykézlábas pihenő-pozíció). Majd még én is próbálgatom. Bár érzésem szerint Beni nagyon ráér még, egyelőre jól érzi magát totál keresztben. :shock:

A Rékáknak Boldog Névnapot!
És DURCA-HAVER, hol vagy??? :mrgreen:
vbea

Sziasztok!

Vica, a testvérfellépő egy olyan kis lépcső,amit a babakocsihoz tudsz kapcsolni, kerekei vannak. Van amelyiken csak éllni tud a nagyobb tesó, a miénk olyan, amire állni is tud és ráülni is. Olyan, mint egy lépcső. Jó találmány az biztos, csak nem egyszerű vele a közlekedés.

Eszti, emléksezm én is, hogy annak idején jókat leveleztünk, Adrival is és veled is. Nagyon sajnálom, hogy Adrikám nem ír.

Adri, ha olvasod írj nekem légyszi.Kíváncsi lennék rátok.

Mindenkinek szép napot!
Nálunk ma lesz a Márton napi lampionos felvonulás az óviban. Ha nem esik, megyünk.

Ja ezek az ultrahangképek nagyon tetszenek és persze ez a rengeteg már megszületett babakép is.

Andi
andry

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: