[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
VANNAK ITT TÁRNOKI ANYUKÁK?? - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi!

Ezt még olvasni is szörnyű.... :( Jobbulást Mircsinek!

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Zsuzsi, Úristen, ez nagyon durva!!!! Jobbulást Mircsinek! Hogy tudják beadni a picinek az infúziót?

(Én is megjegyzem, hogy a 18 hós oltást követően érdekes módon mi is a kórházban kötöttünk ki. Hirtelenjében jött egy "vírusfertőzés" és befulladt Noncsi. És nem egy helyen hallottam már, hogy mi minden fordul elő ezután az ominózus oltás után...)

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Jó hír: ma hazaengedtek minket. Mircsi trombocitaszáma felment 5000-ről 362000-re (a normál érték 150000-400000), és a kis pöttyök is nagyjából eltűntek a bőréről. Pénteken át kell majd még vészelnünk egy kontroll vérvételt, de ez már "csekélység".

Chrissy, az infuzió meg maga a kórházi konfort nem egy méznyalás. Az infúzió a jobb kézfejébe ment, 3 alkalommal simán, viszont a 4. napon kezdett szétcsúszni a rögzítés, és az új kötés olyan rosszul sikerült, hogy beduzzadt Mircsi keze, majd' szétcsattant a ragtapaszok szorításában. Úgyhogy amikor már csak 20ml cucc (kb 1h) volt hátra, akkor újra kellett szúrni, a másik kezét, és ez csak 3. nekifutásra jött össze, mivel az első kettőnél eldurrant a kis babavéna. Utána ez a kanül is szétjött, hiába vigyáztunk rá nagyon másfél napig zoknival a kezén), ma újra bökni kellett a kontroll vérvétel miatt. Szerencsére ezt profi csinálta, elsőre összejött neki.

Ma a vizeletminta produkálásával voltak kalandjaink, pedig nem is vagyunk kalapácsvetők. Ez valami hihetetlenül szigorú előírás lehet, mert nem akartak addig sétálni sem kiengedni, amíg félig nem töltünk (legalább egy kis kémcsövet). Már tegnap este megkaptuk a figyelmeztetést, hogy márpedig 7:00-ra kell a minta, így fél hétkor jön ébreszteni a nővér, és ha nem jön össze a bilizés, akkor berakják azt a lehetetlen kis gyűjtőzacskót, amivel már korábban is fél napot szívtunk eredménytelenül. Szóval jött a fél 7, a Brünhilda alkatú nővérke fölém magasodott, amitől megijedtem. Mircsi mélyen aludt, ha hagytuk volna, talán 8-ig is, dehát nem volt szabad lustálkodni, pisilni kellett. Sűrű elnézések közepette ráültettem a bilire, nyöszörgött és dülöngélt, azt sem tudta, melyik bolygón van. Úgyhogy elhatároztam, hogy leszarom Brünhildát, majd lesz pisi ha lesz.

Mikor Mircsi felébredt, újra bili, no pisi, fél h múlva ismét, hasonló eredmény. Mircsi már a bili közelébe sem akart menni. Én meg ugye tudtam, hogy nem szabad a gyereket kényszeríteni a bilire, és égett a pofám, hogy ezek kedvéért mégis megteszem. Aztán jött az ötlet, hogy előszedtem a nagyvájlingot, amit kiskádként alkalmaztunk, abba beleültettem csupasz alsótesttel, és ott játszottunk fél órát egyéb gyerekek bevonásával, amíg nem lett alattunk egy kis tócsa. Hatalmas módszertani diadalt éreztem.

Most próbálok pozitívan gondolkodni, és reménykedem, hogy nem lesz több ilyen trombocita-esésünk, de az orvostudomány nem tudja, hogy mi okozza, így azt sem, hogy hogyan lehet megelőzni. Szóval csak remélünk. Most nagyon örülünk a friss tárnoki levegőnek.

Üdv Nektek: Zsuzsi + Mircsi az ölemben
zsuzsinnyó
 
 

 
 

Sziasztok!!!
Hát Zsuzsi, igazából megsem lepett ami történt (mi Mátéval szívtuk meg anno a 15 hónapos oltást, akkor ugye még egyben volt a kettő)
Ügyi vagy, hogy kapcsoltál, nálunk is mindig az anyaiösztön diadalmaskodik ilyen helyzetekben.
Druszánknak gyógyulást!!!! Asszem ilynekor a feldolgozás a szülőknek megy nehezebben.

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltüntük, de egyenlőre még szoknom kell a 2 gyermekes életmódot. Vajon hogy lehet két felé szakadni, úgy hogy még magadra is maradjon időd? :D

Köszönjük a gratulációkat! :)

Hetti

Kicsit megkésve ugyan de én is gratulálok a kicsi Jankához, tündéri a fotókon.
Az 1 napos kórházi tartozkodással, akkor te nagyon ügyin csináltad, legközelebb én is ilyet szeretnék. Én most megjártam egy kicsit, mert már 23-án kórházba kerültem magas vérnyomival így a végén 10 napot voltam bent.

Zsuzsi

Csak csatlakozni tudok a többiekhez, szörnyű amit írtál.
Jobbulást Mircsinek!!!
A 15 hós oltás után a Boginak is voltak kiütései + hányt. Én már akkor is féltem tőle, mert sok rosszat hallottam, de ezek után valószinűleg mégjobban félni fogok.

Rólunk: velünk minden ok, Dorci baba már 4kg felett van ( egy igazi zabagép :D ). A Bogi is nagyon szereti őt, csak valahogy különleges érzéke van hozzá, hogy akkor zörögjön vagy kiabáljon, amikor éppen sikerülne elaltatni. Az éjszakáink is igen változatosan telnek. Múlt éjszaka fennvoltam vele 2-től 5-ig, most éjjel meg fél 4-kor keltet. Ja és még annyit, hogy azt hittem, nem lehet 4-en elférni az ágyunkban, mára már kiderült hogy tévedtem. :D Nem is értem minek van nálunk gyerekszoba.

puszi
Móni
szamóca
 
 


sziasztok Lányok!

Ezt az üzit kaptam ma reggel egy kolléganőmtől segítsetek ha tudtok :cry:

SOS keresünk gazdit, 8 csodálatos fajtiszta Labrador kölyöknek!
Tegnap születtek, és ha nem találunk gazdit péntekig, el fogják őket
altatni.
Vakvezető kutyának a kölykei, a gazda nem tudja őket megtartani, ezért
ingyen oda adja csak megmeneküljenek az elaltatástól!
Kérlek benneteket, hogy csak segítő szándékkal írjatok, mert a kutyusok
nem az enyémek, felelősséggel nem tartozok, csupán segíteni szeretnék
rajtuk. Véletlenül jutott a tudomásomra, hogy 8 fajtiszta kutyusra
milyen
vég vár
Ugye van köztetek több olyan jótét lélek, aki pont ilyen tüneményes
kutyusra vágyik, csak nincs rá pénze, hogy megvegye?

Molnár Erzsébet
kontrolling titkárság
Tel: 27/511-600/1517 m.
Kép kis labik

Zsuzsi hát felnézek rád!!! én biztos nem bírtam volna ép ésszel!!!

Hétfőn kezdtük a bőlcsit, szerintem jó lesz majd. kedden sajna vírusos hasfájásos hasmenéses bajunk lett így csak jövőhéten folytathatjuk a szoktatást.

Szamóca: sok ember kishelyen is... nem is hinné az ember milyen kis helyen el tud férni a család :D

Eri: köszi a segítséget hétfőn, ne haragudj, hogy olyan korán hívtalak. szerencsére senki nem volt a dokinéninél. majd nem haza is jöttünk, gondolván nincs is rendelés. mindig olyan sokan vannak a rendelőben most meg egy lelket sem láttunk.

Képzeljétek felhívott a volt főnököm, hogy egy kolléganőm elmegy szűlni és szeretnének valakit a helyére és rám gondoltak. igazán jól esett. meg is mondtam neki, de finoman közöltem vele, hogy igen csak próbálkozunk( :oops: ) a második babával, erre Ő nem baj majd 9 hónap múlva ráérünk ezen aggódni. Lányok én lehidaltam. azt hittem meghallja, hogy megint terheslennék szóba sem áll velem. végre egy rendes ember, igat mindig is családcentrikusan gondolkodott 5 gyermekkel.

vigyázzatok magatokra. a pici mazsolák nőjenek nagyra anya örömére és egy picit hagyják anyákat alukálni is.

üdv judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Judith!

Ez tök jó, én is megyek oda dolgozni!!! :lol:

Remélem találnak gazdit a kutyusok, "mi" sajnos nem szeretnénk :(
:cry: :cry:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!
Na itt az ősz, itt van újra. Végülis nem kapkodta el így nem is haragszom a borús időre.
A kiskutyik rögtön elkeltek, szerintem nem volt ember aki ne kapott volna a felhívásból.
Érdekes nálunk egyik gyerek sem szeret a mi ágyunkban aludni, Mira különsképpen utálja, Máté ha muszáj akkor elalszik. Ritkán, de előfordul, hogy Mira balhézik éjszaka és akkor Máté jön a mi ágyunkba. Akkor viszont apjuk menekül, Máté uyganis horkol, ráadásul bejárja az egész ágyat, lerángatja mindenkiről a takarót és bárkire rátelepszik. én sem szeretek vele aludni, mert állandóan lökdösni kell, hogy ne feküdjön rám és ne szuszákoljon a fülembe.

Judit, akkor lehet, hogy fontolóra veszed??? Én is irigykedem az ilyen fönökre. Nekem velük nem volt sose jó tapasztalatom, bár néha visszasírom még a munka nehéz terheit is. Azért ez a ygerekesdi nem sétagalopp. Itt asszam nem kell maygaráznom!!!

Betegeskedőknek jobbulást!!

Réka
Vendég
 


Sziasztok!

Én késve láttam a labradoros levelet. Nem akarok nagyon válogatósnak tűnni, de ha valahol potya boxer kölykök vannak, arról mindenképp értesítsetek!

Mi jobban vagyunk, a pénteki kontroll vérvételünk egészen megnyugtató volt, aminek örömére elmentünk egy kis tihanyi szezonzáró kirándulásra, ami nagyon klassz volt. 3 után ebédeltünk az Echo étteremben pólóban, gyönyörű panoráma fölött csücsülve.

Az orvosoktól megtudtam, hogy az új típusú oltóanyag (infanrix) nem okozhat ilyen fajta és mértékű zavarokat, úgyhogy marad a rejtélyes vírustámadás elmélete. Ez számomra azért roppant furcsa, mert eddig Mircsi csak egyszer volt életében náthás, lázas is csak az első fogak kibújásakor. Szóval nem értem, és senki nem szolgál magyarázattal.

Most kisütött a nap, úgyhogy kinyomulunk a kertbe.

Üdv Nektek: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, örülök, hogy rendben vagytok! És bocsi, én is a 15. hónapos oltást akartam írni, mint Réka (a"mi időnkben" akkor még tényleg az volt az ominózus oltás), nem tudom,miért a 18-at írtam...

Judith, én is megkaptam a mailt. Örülök, hogy rendeződött a kutyusok sorsa. Én baromira nem bírom ezt a szöveget, hogyha holnap adjurmaistenderögtön nem lesznek gazdik, akkor elaltatják őket. Nálunk sosem merült fel az altatás kérdése, amikor Zsani kutyánk spontán megajándékozott három vahúrral. Kettőnek találtunk nagyon jó gazdit, a harmadikat pedig megtartjuk. :)
Főnököd: szuper!!! Pedig pont róla írtad, hogy nem vszínű, hogy visszavesznek, ugye? Vagy esetleg keverek vmit? Autó vonalon vagy, ugye?
Én egyébként most éppen a munka-gyerek kérdéskörrel bajlódok, szeretnék újra terhes lenni, dehát ugye nem azt ígértem, hogy két hónap múlva terhes leszek. Jó, tudom, hogy nem megy az mindig olyan egyszerűen, de azért akkor is. Na mindegy, majd lesz vhogy...

Szamóca, én már nem is tudom, gratuláltam-e a 4 fős családhoz. De most megteszem: Gratula nektek és sok boldogságot! + egészséget :) Meg ugyanezt kívánom Hettiéknek is. :)

Réka, ovi hogy tetszik Máténak? Simon-ról még mindig semmi hír?

sziasztok!

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Judith, jól emlékszem, te kerestél takarítónőt? Én tudok egyet. Ha érdekel még, üzenj.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Andi, nem szeretném lecsapni a takarítónőt Judith kezéről, de lehet, hogy engem is érdekelne. Tudsz róla írni egy picit bővebben?

Egyébként hogy vagy/tok? Zsani mi mindent tud már? :)

szia

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Sziasztok!

Chrissy, szerintem tudna menni hetente több helyre is, meg kell vele beszélni. Egyébként velem egyidős, ált.iskolai osztálytársam volt. Nemrég tudtam meg, hogy takarítani szokott, és otthagyta az előző helyét Érden. Tárnoki, azt nem tudom, mik a konkrét pénzügyek, ezt nektek kell megbeszélni. Ha adsz egy mélcímet, megadom a számát.

Szia:

Andi
hera
 
 


Jaj, a kérdésedre meg nem is válaszoltam Zsanival kapcsolatban. Köszönöm, jól vagyunk. Alakul az életünk, lassan, de alakul.

Zsani nagyon sokat beszélget már, sokmindent megtanul, megjegyez. A legújabb, hogy van egy mesefilm a Minimaxon, vonatok vannak benne, és megtanulta, hogy a kezével körkörös mozdulatokat tesz, mutatva, hogy így forognak a mozdony kerekei, meg mondja hozzá, hogy "Csihú".
Nagyon tud szeretgetni, simogatni, puszikat adni. Bújós, mint egy kiscica. Nagyon vidám, barátságos, de azért tud harcolni a játékokért is, ezt a Zsuzsi és a Mircsi tudja tanúsítani.
Azért hisztizni is tud ám, világbajnok ebben néha. Csapkod, dobál, dobálja magát!

Jövő héten szerdán mi is megyünk oltásra, 18 hónaposra. Az általatok leírt tapasztalatok után kicsit izgulok most emiatt.

Na és itt van a tél is, múlt héten még volt 22 fok is, ma meg kaparni kellett a kocsin a szélvédőt, hogy kilássak. És 5-kor már sötét van, és lesz ez még így se. Kicsit lehangoló, de legalább most süt a nap.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


szia mindenki!

chrissy: igen az autóban utazom, és ez a főnököm nem tudott volna visszavenni, csak akkor még nem volt terhes a kolléganőm.

Hettus: nem biztos, de mintha titeket láttalak volna sétálni ma meg tegnap. te toltad a babakocsit a nagyobbik mazsola meg egy kis akumlátoros autóban feszített:) ti voltatok? azért kérdezem, mert mi is nézegettük ezeket a kis járgányokat és szerettem volna róla informálódni!

Hera: köszi a gyors segítséget. alig, hogy megírtam a mail két válaszúl neked, nem telt el 5 perc és már hívott is a takarítónénike. nagyon köszi még egyszer.

mikor talizunk már lányok lassan hóembert lehet építeni a kertben. végüli hócsatát is rendezhetünk :D

legyetek jók.
judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Judith, szóval akkor te már beszéltél a takarítónővel? Megírnál pár infót róla (óradíj stb.). Esetleg azóta találkoztál már vele? Azt hiszem, nekem is szükségem lenne rá, hetente egyszeri alkalomra gondoltam.

Andi, elküldöd akkor az elérhetőségét nekem is? Köszönöm szépen!
Zsani: nem semmi, mi minden csinál már! Édes lehet! :) Egyébként Noncsi kedvenc meséje ez a vonatos, szóval tudom, melyikről van szó. :)
A 18 hós oltással kapcsolatban drukk nektek, remélem, nem lesz semmi utózöngése! :roll:
Örülök, hogy alakulgat az életetek! :wink:

Ma reggel képzeljétek, -2 fok volt az autópályán. Nagyon durva!!!!

Tali: hát, nekem ugyebár nagyon nem jók a hétköznapok... Judith, mikortól is állsz vissza a munkába?

sziasztok!

Chrissy

Kép
chrissy
 
 


Szia Chrissy!

Sajnos a takarítónő nekem tegnap azt mondta, hogy már nem vállal többet.

Szia:
Andi
hera
 
 


sziasztok!

CHrissy: ne haragudj, hogy elhappoltam előled a takarítónénit :oops: nem volt szándékos.

ha minden jól megy jan 1-től kezdenék, csak apa nem igazán repdes az örömtől!!! jobban szeretné ha itthon pihiznék, meg ha jön majd a következő mazsola akkor ne vezessek nagy hassal!!! én nem tudnék egész nap egy lakásban űlni ezt neki is mondtam, erre Ő hogy a csapattársinak a feleségei is milyen jól elvannak. járnak kávézni meg versenyekre. mondtam neki, hogy én igen csak egyedűl vagyok még nagyon nem ismerek senkit, meg annyira jó társaság van a cégnél, hogy már alig várom a januárt.


sietek legyetek jók

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Hellóka!

Gyors beszámoló:):

Judith: nem minket láttál, az egy másik anyuka akit én is szoktam látni. Minket kék graco testvérkocsiban láthatsz, ahol elől Ábel vagy kiabál hogy ki akar szállni, vagy Janka hátul üvőlt mert kiesett a cumija:)

No azért ennyire nem vészes ám, de nem is egyszerű két ilyen picivel.
Sajnos október közepén elkaptuk a vírusos hányás hasmenést, amibe csak Janka nem kavarodott bele. Én konkrétan több mint egy hétig szenvedtem. Aztán Ábel megkapta a 15 hónapos oltását, amitől 3 napig majdnem negyven fokos láza volt. A szívbaj kerülgetett, amikor láttam, hogy pár perc alatt 39,6-on van a lázmérő és meg sem akar állni. No de ezen túlestünk, és mikor végre egyensbe rázódtunk volna én betgedtem meg. Magas láz, torok fájás, szédülés, most már antibiotikumot kell szednem, és a lázcsillapító is csak kettesével használ. Tuti le van gyengülve az egész szervezetm azért kapok el minden szart. Ha ennek a betegségnek vége valami komolyabb regeneráló kúrába kell kezdenem úgy látszik hiába szedem a vitaminokat, az kevés.
Janka egyébként sokkal nehezebb eset mint Ábel volt, kis nyifinyafi csajszi. Fáj a pocókája is esténként, de a legkissebb dologra (tegnap felvettem mikor ő nem akarta) keservesen sír. Éjjel egyszer szopizik különben jó kislány, így legalább alszunk. Nálunk külön ágyban van a szunya, Ábel csak akkor alszik velünk ha beteg, Janka meg annyit mocorgott, hogy én nem tudtam aludni, így megszüntettük ezt is.
Amúgy bazi gyorsan telnek a napok, de egyhangúak. Úgyhogy jöjjön mindenki látogatóba, jövő héten már csak csak meggyógyulok....
Zsuzsiék,Andiék már voltak de várunk mindenkit!

Eri köszi a szopi tanácsot, hason próbálkozunk, ha bejön aranyba foglalom a neved!!!

Majd jelentkezünk, addig is pusz mindenkinek!

H.
hettus
 
 


Sziasztok!

Van Százhalombattán egy jó kis üzlet, kínai, de szerintem jó cuccok vannak egész jó áron. Babáknak és felnőtteknek is. Már Zsuzsinak is ajánlottam, vele voltunk is, és bevásároltunk. Hettiék is érdeklődtek, ezért gondoltam szélesebb körben is hirdetem.

Megközelítés: Bementek Battára a 6-osról az első bejárón. Első körforgalomnál egyből jobbra, majd az első kereszteződésnél balra. Végig a T-útkereszteződésig, majd jobbra. Megint egy körforgalom, az utolsó kijáraton ki, fel a dombon, és jobbra a 4. leágazás (egy buszmegálló után, kint van egy hirdetőtábla "ÉLETMŰHELY" felirattal). Majd a 2. lehetőségnél balra, végül megint balra. Nos, szemben vagytok egy 10 emeletes házzal, és annak az aljában van az üzlet.
Én pl. vettem Zsaninak egy bársonynacit (1500,-), kötött kapucnis kardigánt (1900,-), mamuszt (1000,-), kesztyűt (280,-) és egy pizsis rugit (1200,-). Ha jól emlékszem Zsuzsi kezeslábast 4000-ért, meg kabit, meg mamuszt, de ezek árára nem emlékszem.
Szóval érdemes megnézni, ha van kedvetek. Délelőtt, koradélután szinte üres, csak 4 után vannak sokan. És mivel tele van zsúfolva az egyébként nem kis üzlet, kicsit nehéz közlekedni nagykabátban, táskával (gyerekkel :D ).
Nyitva: Hétköznap asszem 8.00-18.00-ig, szombatok 12.30-ig, de hétköznap 12.00-12.30-ig ebédidő is van.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Van Százhalombattán egy jó kis üzlet, kínai, de szerintem jó cuccok vannak egész jó áron. Babáknak és felnőtteknek is. Már Zsuzsinak is ajánlottam, vele voltunk is, és bevásároltunk. Hettiék is érdeklődtek, ezért gondoltam szélesebb körben is hirdetem.

Megközelítés: Bementek Battára a 6-osról az első bejárón. Első körforgalomnál egyből jobbra, majd az első kereszteződésnél balra. Végig a T-útkereszteződésig, majd jobbra. Megint egy körforgalom, az utolsó kijáraton ki, fel a dombon, és jobbra a 4. leágazás (egy buszmegálló után, kint van egy hirdetőtábla "ÉLETMŰHELY" felirattal). Majd a 2. lehetőségnél balra, végül megint balra. Nos, szemben vagytok egy 10 emeletes házzal, és annak az aljában van az üzlet.
Én pl. vettem Zsaninak egy bársonynacit (1500,-), kötött kapucnis kardigánt (1900,-), mamuszt (1000,-), kesztyűt (280,-) és egy pizsis rugit (1200,-). Ha jól emlékszem Zsuzsi kezeslábast 4000-ért, meg kabit, meg mamuszt, de ezek árára nem emlékszem.
Szóval érdemes megnézni, ha van kedvetek. Délelőtt, koradélután szinte üres, csak 4 után vannak sokan. És mivel tele van zsúfolva az egyébként nem kis üzlet, kicsit nehéz közlekedni nagykabátban, táskával (gyerekkel :D ).
Nyitva: Hétköznap asszem 8.00-18.00-ig, szombatok 12.30-ig, de hétköznap 12.00-12.30-ig ebédidő is van.

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Bocs, kétszer küldtem, kétszer küldtem.
Andi
Andi
:lol:
hera
 
 


Semmi baj, úgyis kétszer akartam elolvasni... :wink:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Ez jó, köszi!
Andi
hera
 
 


Na, most miért 20:36-ot ír ki, hogy ekkor küldtem el a szöveget, mikor még csak 19:36 van? Az én dátumom a gépen jó. Akkor meg mi van, a Babanet-nél rossz a dátum?

Andi
hera
 
 


Sziasztok!

Chrissy
Köszi a gratulációt! :)

Hetti
Jobbulást neked!
Nálunk most a Bogi van lebetegedve. Pénteken volt angol órán először és máris sikerült összeszednie valamit ( nátha, láz). Most csak reménykedem, hogy a pici nem kapja el.
Nálunk az éjszakák változóak, van amikor tök jól alszik, de most pldul itt van mellettem a hordozóban , kihoztam mert az istennek sem akart aludni.
Na, mennem kell nyüszögés van
puszi
Móni
szamóca
 
 


sziasztok Lányok!

segítsetek! fogorvoshoz kellene mennem, de egyiket semismerem. segítsetek mlyik a jobb doki, a Dr. Barcza Béla vagy a Dr. Veres Tamás? Melyiknél vannak kevesebben? SOS lenne!!!

köszi Judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Szia Judith!

A Barcza régi motoros itt Tárnokok, kicsi koromban meg általánosban ő volt az egyetlen orvos, úgyhogy ő nagyon tapasztalt, viszont nekem sok kellemetlen élményem van vele kapcsolatban, ami talán oda vezethető, hogy sokáig a felesége volt az asszisztense, akivel sokat veszekedtek, és a gyerekekkel nem voltak igazán kedvesek. Azóta már elvált, de nekem nincs hozzá bizalmam, de sokan járnak még hozzá. A Tamás nekem sokkal szimpatikusabb és kedvesebb volt, amikor jártam hozzá. Bár én már pár éve magánorvoshoz járok, úgyhogy friss tapasztalatom nincs.

Szia:

Andi
hera
 
 


Én egyszer voltam Barczánál, velem nagyon kedves volt, fogtömésre mentem, de nagyítóval is alig látta a lyukat rajta, én meg erősködtem, hogy tömje csak be. Nagyon szépen megcsinálta, nincs semmi gondom vele. A szomszédom hozzá jár, háááát, ő nem foglalja éppenséggel aranyba a nevét... (Mondjuk ő nem csak egy kis lyukacska miatt ment oda....) Azt hiszem, ha valami komolyabb problémám lenne, nem Tárnokra járnék fogdokihoz.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok Lányok!

köszi a gyors infókat!!! majd erőt veszek magamon és elmegyek a dokibácsihoz :(

meséljetek mit csináltok mostanában? mióta Bálint a bölcsibe van délelőttönként végre van egy csomó időm!!!

Tudjátok ki költözött picsiny falunkba a ZALATNAI CINI!!!

na jó nem pletyizek többet csak gyors bekuksi. mentem is

legyetek jók! néha összeröff egy kávéra!!!

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


MI VAN???? A Cini? Hova? Melyik házba? Ez az a vidéki villa, amit emlegettek a tv-ben?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Géza u. 4?

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!

Én, úgy tudom, hogy Martonvásárra költözött vagy ez csak elterelő szöveg volt????

Baba-mama klubba jár még valaki???

Ja, és légzésfigyelővel kapcsolatban valakai, valami okosat????

Ritkán jövök, de akkor is csak hülye kérdésekkel. Na, jó, ma ügyes voltam egyszerre akartam bicajjal kanyarodni, fékezni, közben a a távirányított nyomkodtam a zsembembe, Máté hátul és akkor nyaltunk, hogy szép volt nézni. A lábam lila, a férjem szerint mintha gumilövedéket kaptam volna.
Gyereknek persze semmi baja, főleg mert tényleg szinte álló helyzetben estünk. Nekem ez a biciklizés valahogy sose ment.


Szamóca, mikor jöttök oviba????

Megyek nyalogatom a sebeimet.

Réka
Vendég
 


Szia Réka!

Tényleg itt kapott házat a Cini, de hogy az villa?!!!!Egy normális ház, csak nekem azért nem tetszik, mert a vasút mellett van. De szerintem nem fog ő ideköltözni.

Klubba mi nem járunk, és nem is tudom, jár-e valaki.

Mi a kérdésed légzésfigyelővel kapcsolatban? Bár nekünk sosem volt, csak bébiőrző, de mi azt sem használtuk sokat.

Van egy zsáknyi plusjátékunk. Szerintetek ha beviszem valamelyik oviba, örülnének neki?

Sziasztok:

Andi
hera
 
 


Szerintem sem fog ideköltözni.

Légzésfigyelő: nekünk volt, mind a 3-nak! Kölcsön kaptuk egy orvos ismerősünktől.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok!

mit szóltok milyen népszerű hely Tárnok!

légzésfigyelő mentette meg a Bálintot!!! a második éjszaka hajnali 2kor jelzetbe!!! elméletileg ilyenkor ha jelez az is elég ha megsímítod a babakezét! ...símítani úgy kikaptam a gyereket az ágyból hogy arra biztos vett egyszere többször is levegőt. utána nekem kellett volna a fogyelő mert levegőt se mertem venni, hogy halljam hogy lélegzik :oops:

hogy álltoka karcsonnyal vagy még mindig korai róla beszélni? :oops:

na jó inkább megyek mert fölébredt a főnök :D

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Ezt nem annyira akartam leírni, de így, hogy nem én kezdtem...: Esztinél rendszeresek voltak a riasztások, kb 2 hónapos koráig. Kicseréltük az ikrek alatt a gépeket, sőt, volt, hogy egymás ágyába tettük őket, hogy megtudjuk, a gép rossz-e, vagy Eszti tényleg elfelejt levegőt venni. Hát tényleg elfelejtett. :( Nem kellett kivenni, sokszor fel sem ébredt, csak összerezzent a sípoló hangra, és szuszogott tovább.

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Valami közelítő infót is adhatnátok, a fajtáját illetően, mert anyifélét lehet kapni és egy borzasztó sztori kapcsán úgy érzem, hogy be kell szereznünk egyet, de milyet??? Légyszi!!!!!

Karácsonyt én már letudtam, már ami a ygerekeket illeti, a férjemmel egymásnak nemigen szoktunk venni semmit, a család többi részét pedig most letojom, nekem most fontosabb dolgom lesz annál.

Réka
Vendég
 


Én már nem tudom, milyen márkájú volt, de biztos nem a legpuccosabb! :lol:

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Réka!

www.nlc.hu fórumán írd be a fórum keresőbe, hogy légzésfigyelő. Ott találsz sok hasznos infót, melyik milyen, mennyi, használtat is árulnak.
www.minimano.hu - itt találsz infót, ha bérelni akarsz (jobban megéri)

És boldog névnapot! :D

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!

Én nem bírom a Zalatnayt, de 1 dolog miatt költözhetne az utcánkba: talán akkor csatornáznának meg újra aszfaltoznák az utat :D

Réka
Boldog névnapot így utólag is! :)
Nem vagy semmi, hogy még biciklizel, jó hogy nem lett semmi bajotok.
Oviba, úgy néz ki még nem megyünk tavaszig, a gyerekdoki is ezt javasolta. Addig angolra ill tornára járatjuk a Bogit heti 1-1 alkalommal, de még ez sem biztos, mert így is az első angolon már le is betegedet így a héten nem is tudott menni. 2-3 hetente meg nincs sok értelme.

Bagaba
Mi a karácsonnyal még sehol nem tartunk, csak a fejemben vannak ötletek. Mindenesetre már nagyon várom. Tényleg tudtok esetleg valami jó kis receptet mézeskalács sütihez? Még sosem csináltam, de jó lenne a Bogival együtt valamit sütögetni. Most már biztosan élvezné, imád a konyhában sürgölődni.

puszi
Móni
szamóca
 
 


Sziasztok!!

Szamóca, valamelyik nap mit szólnál, ha beugranék hozzátok, persze csak, ha nem zavarok. Délelelött, mert akkor max. egy gyerekem van, vagy még annyi sem.
Nekem elvileg megvan az ikeás mézeskalács recept, tavaly valahonnan leszedtem, de még nem csináltam meg, így csak halloásból tudom, hogy ez a tuti.
Tényleg, hol van ilyen angol kicsiknek a környéken?? Csak nem Helen doron vagy mi???

Eri, én már annyi mindent hallottam ezekről a légzésfigyelőkröl, meg olvastam is megannyi véleményt pont ezért vesztem el. Már nem tudom kinek mi jött be. Ezért gondoltam, hogy személyes tapasztalatok alapján döntök.


Réka
Vendég
 


Sziasztok!

A légzésfigyelő témához: nekünk van, a márkája Angelcare. Szerintem megbízható, jó konstrukció. A gyengébbeknél hallottam, hogy ha az érzékelőről lemászik a baba, akkor rögtön riaszt. Ennél be tudott állítani az érzékenységét a figyelőnek. Van amikor csak hallgatózáshoz használom, pl mikor Janka kint szundizik a babakocsiban, mi pedig a házban játszunk Ábellel. Amúgy a doki néni múlt héten többek között épp azért is nézte meg Jankát külön, mert néha nem vesz levegőt. Ez 10 másodpercig is eltart nála, után totál kapkodva elkezd lélegezni mint aki fulladozik. Baromi ijesztő, de a doki néni azt mondta ez teljesen normális. Hát....ettől még nyugodt nem leszek. Szóval mi használjuk a figyelőt.

Zalatnay Cinike azt a házát az az építető árulta aki a mi házunkat is építette. Nekem Zsuzsi mesélte a pletykát:). Előtte kb másfél éve nem tudta eladni a házat, amit a vasút miatt nem is csodálok, érdekes egy kapcsolatai lehetnek a faszinak. Ja és már jó ideje a fia használta a pecót a feleségével. Érdekes egy banda, ha még egyszer vásárolnánk, lehet meggondolnám szeretnék-e vele üzletelni.

Mára ennyi.

Ui: épp jól vagyunk, mindenkivel oké minden:)

H.
hettus
 
 


Sziasztok!

Szamóca, mi ezt sütjük évek óta:

SVÉD GYÖMBÉRES KARÁCSONYI SÜTI (kb 500 db-hoz)
3 dl méz
4 dl cukor
1,5 evőkanál gyömbér
1,5 ek. fahéj
35 dkg margarin
1 ek őrölt szegfűszeg
3 dl tejszín (felverve)
1,5 kg liszt (lehet barna is)
1 ek sütőpor
Először a liszt felével összekeverni a többit, majd másnap hozzáadni a többi lisztet. ( ... de lehet összerakni az egészet és nyújtani kapásból is)
2-3 mm vastagra nyújtjuk, (lehet díszíteni magokkal, mákkal, mandulával, dióval, tojásfehérjével kenve csillogó, ill. sütés után tehetsz rá cukormázat vagy csokiba is márthatod) 175-200 fokon sütjük. Gyorsan sül.
Közvetlenül sütés után puha, aztán ahogy kihül megkeményedik, majd pár nap alatt megszívja magát, főleg ha teszel egy félbevágott (vagy egész) almát mellé a pléhdobozba.

Mi is jól vagyunk. Ma voltunk Mircsivel kontrollon, és bár a vérvételt és a vizsgálatot nehezen tűrte, jó volt a megnyugtatás hogy rendben van. Közben (szintén ma) műtötték Bali kutyánkat, úgyhogy most ő a beteg a családban.

Cini állítólag csak 2 évre kapta meg a házat. Okos marketing.

Mindenkinek kellemes készülődést, mi eddig annyit tettünk, hogy feltöltöttük az ádventi naptárt és beszereztük az ádventi koszorút.

Üdv: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


Sziasztok!

Mi a helyzet? Mindenki visszahúzódott a konyhába mézeskalácsot sütni?

Képzeljétek, pár perccel azután, hogy az előzőt megírtam, elkezdtem kissé rosszul lenni, estére már sugárban jött ki minden alul-felül. Alighanem hétfőn Pesten összeszedtük a Calicit, pedig csak a Heim P.-ban meg az Üllői úti McDonald's-ban voltunk. Szerencsére Mírának nem lett semmi baja, de Ágoston és jómagam kikészültünk, pedig Ágoston nem is jött be a kórházba. Míra viszont nem evett mekdöncit. Úgyhogy az utóbbi gyanúsabb. Asszem egy jó időre kihagyjuk őket. Hétfő óta amúgy csütörtökön sikerült újra kaját magunkhoz venni, ez alatt a 4 nap alatt 3 kilót fogytam. Hát, akartam fogyni de nem így képzeltem...

Szóval, kivel mi van?

Üdv: Zsuzsi
zsuzsinnyó
 
 


Helló!

Mi jól vagyunk, most nem beteg senki, élvezzük ezt a gyönyörű időt!

Bencének elkészül az új szobája... új ágy (nagyfiú már :)), új szekrény - olyan szép lett!!! Nem hiába, apa tervezte! :wink:
(Aki kíváncsi rá, szeretettel látjuk!) :D

Ma elmegyünk shoppingolni, ha minden igaz. Már karácsony feeling van mindenhol, idén talán nem az utolsó pillanatban rohangálunk ajándékokért. Bár ezt én tavaly kihagytam :( Néha eszembe jut, hogy épp egy éve, hogy beköltöztem a kórházba. Brrrrrrr.....

És ami a legfrissebb hírem:

ESZTI FELÁLLT!!!! (Végre!) :D

Puszi mindenkinek!


Eri

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


sziasztok!

eri: HUUUUUUUUUUURRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Gratula Eszti kis tündérnek. :D

gyönyörű idő van ma is . verő fényes jó időre ébredtünk. nálunk semmi különös. kedden szeretne velem a főnököm beszélni, már tűkön űl mikor megyek már!!! Bálint nagyon ügyes a bölcsibe, rengeteg mondókát tanulnak, ha ... ha éppen nincs ott a legfiatalabb bölcsis szegényke még csak 8 hónapos, és hát mint tudjuk egy ekkora mazsola azért még egy embert kíván és főleg egy egész ANYÁT kíván így csak sír csak sír egész nap!!! :cry:

zsuzsinyó jobbulást!!!! a fogyiról jut eszembe már 2 hete nem eszem úgy az ájulásig, tornázom minden nam egy órát de nem ám fogynék a francokat csak hízom csak hízom. ha így haladok lassan gurúlni fogooooooook :evil:

még csak 5 hét karácsonyig de tényleg mindenütt karácsony van már! nem korai egy kicsit? mondom én aki egy hónappal ezelőtt már közvélemény kutatást tartottam ki hogy áll az ajándékokkal :D
na megyek egyet shoping.
üdv mindenkinek

judith

Kép
Kép
bagaba
 
 


Sziasztok!

Na, ügyes ez az Eszti! És Peti nem utánozza?

Mi kiruccantunk kettesben a férjemmel két napra a Balatonhoz. Nagyon jókat kirándultunk, ettünk-ittunk. Időnként kicsit többet is ettünk, mint amit kívántunk. Pl. hekket feltétlenül ennünk kellett, de az is nagyon sok lett.
Az jó volt, hogy szinte üres volt a part, nem nagyon kellett a sétányokon sem kerülgetni a népet. Viszont az éttermek, már ami üzemelt, hamar bezárt, épp azért, mert nem volt kinek nyitva lenni. A szállásunkon is csak mi voltunk, és ez is jó volt, senki nem zajongott a szomszédban, a folyosón, nem volt ajtócsapkodás. És az idő meg fergeteges volt. Sümegen egy vékony pulcsiban másztuk meg a várat, és így is majd megsültem.

Kellemes vásárolgatást mindenkinek!

Sziasztok:
Andi
hera
 
 


Andi!

Ez nagyon jó!!! Akkor ez azt jelenti, hogy.....? (Tudod mire gondolok :wink: )

Peti már szeptember 29. óta áll (ez volt a szülinapi ajándékom Tőle), most már a járással próbálkozik.

Judith!

Hogy vagy(tok)? :wink: :lol: Milyen volt a szabad hétvége?

Zsuzsi!

Jobbulást nektek! Hát, nem a legideálisabb fogyókúra...de hatékony!

Hetti!

Mikor mehetünk babalátogatóba? Lassan már Janka nyit ajtót! :D

Kép
Kép

Kép
márkus_eri
 
 


Sziasztok!!!

Megvettük az angelcare-t, mert úgy összeségében ezt tünt a legjobbnak, viszont Hetti, add már meg légyszi a beállítás koordinátáit, hagy ne kelljen sakkozni vele. Köszi!!!

Na, ki mit vett a ygerekeknek karácsonyra??? Hátha merítek valami jó kis ötletet. Bár én nagyjából készen vagyok, de lehet itt tudom meg a tutit.

Kiváncsi vagyok mikorra fogjuk összehozni a talit, mert elég döcögös. Talán csak Szamóca és Krisszta lakik ezen az oldalon, de mi sem igen tudunk összehozni semmit. Kéne egy jó kis játszótér!!!! Mennyivel könnyebb lenne a ygerekesek élete.

Réka
Vendég
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: