CURSE!
SZÜJJÉMÁ! vagy már megvolt?
Recca,
macskáról csak annyit, hogy amíg reggel kikísértem apját, lányát a kocsihoz és visszaértem (hagytam szellőzni a házat, nyitva ajtó), a tarka macska már a szgép előtt ült.

Tuti valami megfigyelő boszorkány, mert a tegnapi szobaszellőztetés közben meg a kanapéra ugrott fel aludni egyet

Marci meg nyugodtan hagyja, hogy lepofozzák a fejét. Papucs...
Macs,
ne ijedezz, Votivval semmi extra, csupán nem sok segítséget kap Istihez, és ketteskével is valszín neki lesz inkább dolga... jól írom, Votiviám? Egyébként nálunk apa az átlaghoz képest sokat segít (bevásárlás, néha főzés, rendrakás, stb), de még így is rám jut annyi, hogy néha belegebedek hogy minden flottul menjen. Szerencsére megy (pl amíg E bölcsiben van, behozom a dolgokat, meg néha tanulok is...) de azért nem vállalnék be ketteskét, egyszerűen nem megy ennél több. A suli is kivesz belőlem annyit, hogy ne is álmodjak pocakoskodásról, és pocakkal babakocsizni békávén... na ne, nem akarok ennyire kiszúrni senkivel.
Eszternél bejött sajnos a mondás: aki eleinte nem sír a bölcsiben, annak később lesznek gondjai...

Szívesen megy és elvan bent, de sokszor csak lefekszik a cumijával és engem hívogat és nem akar játszani, főleg, ha elfáradt- pedig este fél 7kor teszem le, és reggel fél7ig egy pisszenés nélkül alszik. Olyan jófej, tegnap is fogja a pelusát, és indul fel a lépcsőn. Kérdezem:
Hová mész? Ő:
Aludni!
Persze összecsókoltam és aludás prolongálva lett...
Amikor meg beteszem az ágyába, kis tiltakozás után befelé fordul és onnantól reggelig no problem. És magától ébred reggel, nem én keltem, úgyhogy végképp nem értem ezt a fáradságot, pláne, hogy bent is (ebéd után) 2-2.5 órát alszik.
neet