Mamy - de szép Gesztike! Olyan jó, hogy (azon túl, hogy mindent rendben találtak) ilyen pozitív élményekkel végződött az Uh vizsgálat. Mi még október elején voltunk a házi dokinéni utalta be Zsoltikát. Csak gyorsan megvizsgálták - unott arccal
Örülök, hogy nálatok is múlik a hasfájás, szinte ugyanakkor mint nálunk!
Zsoltika már megmarad kézben is - simul, bújik és sokat nevet.
Orrszívás: szörnyű. Persze muszáj, de akkor is az, sokszor sírok a babával én is. A tengerivizes befúvás meg a másik - múltkor a férjem kellett lefogja Zsolti fejét amíg gyors befújtam, mert különben úgy hátrahajtja a fejét - hogy azt hiszem lemegy hídba. Sajnálom, hogy Gesztike is ennyire utálja ezeket az orrtisztításos dolgokat! Főleg, mert még néhány évig el kell viselniük. Nem is merek belegondolni, később talán még nehezebb lesz, ha már most is két ember kell hozzá.
Fültisztítóval közelítek az orrához, már kezd lemenni hídba. Ja és a sapkát is ugyanilyen nehéz ráadni, akkor is hajtja hátra a fejecskéjét - milyen vicces, hogy ilyen zsenge korban már van egyéniségük a babáknak!
Ja és képzeld: nálunk is két napja alszik nagyobbat (8 órát) Zsolti!
Nem hiszem, hogy így marad, de mindegy, jól esett egy nagyot aludni, gondolom ti is így vagytok vele!
Gesztenye - a google-ben kerestem rá - "medela mini electric eladó" - és kidobott egy pár oldalt babaapro . hu , teszvesz . hu
Írtam néhány lánynak - kapásból kétezer forinttal kevesebbet mondtam mindenkinek.
Kitartást - figyeld meg napról napra egyre jobb lesz - Barnus is be fog állni "anyabarátabb" ritmusra.
Aranyos az anyukád és az anyósod is, hogy visznek nektek ebédet! Na milyen volt a vizsgálat? Nem sírt Barnus, igaz? (Zsoltika mindig egy kicsit megilletődik, ha megvizsgálják
Tina -
Osoa - Gratulálok! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!

[/url]

Zsófi

Sapiban
Kukucs
Játszószőnyegen