Sziasztok
Gabek: Gergőnek boldog fél évet kívánok!
Beteg babóknak jobbulást!
Eszter: mi HIPP édeskömény és gyerekteát iszunk. Nagyon szereti, de érdekes, a gyümölcsösöket nem issza meg.
Én nem igazán vagyok otthon ebben az „indigó” témában. Annyit tudok, hogy nagyon különlegesek az indigó emberek, de mégis ezt honnan lehet tudni, hogy ki milyen? Ez az aura?
Találkoztam egyszer egy kislánnyal, aki látta az aurát, és akkor azt mondta, hogy én zöld vagyok! Azt viszont nem mondta, hogy ez mit jelent.
Márti: decemberben mentek pihenni?
Edit: merre jársz?
Köszönöm a megnyugtatást súly ügyben. Igazából a Ferkó ijedezett, és csak miatta kérdeztem.
Nekünk nagyon jó éjszakánk volt. Szégyellem is magamat, mert reggel 10-kor nem ébredtem fel a Szandi nyöszörgésére.

A Ferkó fent volt, benézett hozzám és azt mondta mosolyogva fordultam a másik oldalamra.
Ezek szerint én is rossz anya vagyok, mert meg sem hallom a gyereket.
Együtt alvás nálunk sincs, a Szandi nem igényli. Legalábbis eddig. De ki tudja mi lesz később.
Tegnap a nővérem sétálta a Pólusban, és odaszaladt egy 2 év körüli kislány hozzájuk és belemart a Ninett arcába. Ömlött belőle a vér. Erre mit mond az anyukája, Ő kiabált, hogy vigyázzon a nővérem, mert mindig ezt csinálja a gyerek!
Csak azért nem ment neki a tesóm, mert kisebbségi volt a csaj, és tartott tőle, hogy nem egyedül vannak.
Azért ez hihetetlen, az ilyen gyereket, már bocsánat, de pórázon kellene vinni.
Zsuzsi