A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Ja, Abibaba!
Asszem te irtad regebben, hogy ismered az Ori Szabit. Honnan? Mert nekem nagyon jo haverom o. Egyebkent te hova jartal suliba? Mert ugyebar egyidosek vagyunk. En Berzsenyis voltam.

Kriszti!
A Bence nekem 18 honapig szopizott, es o dontott ugy, hogy eleg volt, es en is megsirattam. A Balint meg 16.5 honap utan hagyta abba, ill. lehet, hogy tudtuk volna folytatni, de a nyaron mikor korhazban voltam, utana mar nem kezdtuk ujra. Szepen elvolt nelkule, es oszinten szolva igy masodszorra a tobb mint 16 honap eleg volt nekem.

Kép
Kép
agi

Csak gyorsan beugrottam!

Hallott valamelyikötök már erről?

http://www.csaladinapkozi.szolgaltatas.eu/

katus78

Sziasztok Cajok! :lol:

Katus:örülök hogy Máté jobban van!biztosan jot tett neki a Pécsi levegö :lol:

Rik:nem ment át a meghivo?majd Peti kap a napokban egyet ha addigra még nem lesz szolj aztan küldöm.tök jo hogy Gyulád is ennyire akarja a 3.babocát.biztosan hamar megoldodik a lakás dolog.és találtok egy olyat amiben 5-en söt akár 6-an :shock: is boldogan éltek!
nagyon rosszul hangzik ez a szüléses fizetös dolog amit irtál..még nem hallottam rola de jövö héten megyek a Sanyihoz és megkérdezem!nagyon kiváncsi vagyok rá!teljesen elmegy az eszük nekik vagy mi?

Ági:huh hát nem semmi napod volt mikor irtad hogy mennyi rossz történt veled.huh durva!de remélem már minden oké!azert én is irigyellek ám hogy ott kanadában vagy,de azert biztos nem lehet jo messze mindenkitöl.és a párod beszél magyarul?és nem szokott veltek jönni?

Aniko:üdv köztünk!én Hegykön lakom van egy 25honapos kislányom Vivien és 27hetes a kis pocaklakom :P nagyion gyönyörü a kislányod!és szép neve van!
ha tudsz tegyél fel majd magadrol képet! :lol:

hu csajok nálunk elég szarul indult a hét!
Apa hétfön este lázasan és tök betegen jött haza este melobol.benyalt valami virust.olyan rossz látni betegen.gyogyszerezem mindent csinálunk hogy jobb legyen.ö egy évben egyszer beteg de akkor....
jah ráadásul közölték vele hogy ha 40fokos láza van is be kell mennie dolgozni!fasza mi?Vivi egész nap rajtam log.nem tudom most mi lett vele.nem hagy semmit csinálni.a derekam estére ugy fáj hogy ,majd leszakad....mit lehet rá szedni?nospa csak?vagy?
na szoval ez van!

még valamit tutira akartam irni.majd eszembe jut.

KépKép
KépKép
beus22

tudtátok azt hogy terhesség alatt nem szabad kádban fürdeni hanem csak tusolni és csak langyos vizzel mert a melegviztöl beindulhat a szülés????????? :shock: :shock: :shock:
igaz ez?vagy mi igaz belöle?

KépKép
KépKép
beus22

Beus
kérdezz rá,de ne mond ha lehet hogy tőlem hallottad.Csak ugy mond,hogy azt beszélik!!!! :shock:
Igaz ez a kádas dolog.Annyira,hogy amikor megindultak itthona fájásaim azzal gyorsitottam.Mondhatni nagyon eredményesen,tehát most NE tedd!!!!
A hátadra ne szedj semmit,de a Vivivel probáld megbeszélni,hogy most nem emelgetheted,mert a pocid nagy és fáj.VAlami ilyesmit!Itt a szomszéd csaj is ezt mondta,és agyerek a 3.ra is felmegy gyalog pedig 2 éves!!
A meghivo átment,de ez a jonő roosz emilt adott meg saját magának,ugyhogy nemtud visszalépni.Regisztrálni már regisztrált,tehát arra az emilre már ne lehet még egyet küldeni,majd csináltatok vele.Bocs hogy ennyi galibát okozunk.Azt megköszönöm,ha odaadja,de persze nem baj,ha kell valamelyik barátjának,mert akkor megvárjuk a mienket!!
Vendég

Zsani:ez durva-az ujságiro.normális ez hogy csak ugy beállit?és egyáltalán mi köze hozzá?és honnét tudja a cimet?és hu ezt az egészet nem értem!micsoda barmok!nem elég hogy megttörtént"tul vagytok rajta "Viri egészséges és akkor jön egy ilyen barom! :twisted: :twisted: :twisted:

KépKép
KépKép
beus22

ági

megnéztem a helyet!!!nagyon tuti!!!Én még ilyet nem láttam,de talán majd egyszer!!
Azt szeretném még kérdezni,hogy a fiaid szépen beszélnek angolul(bocs ha hülye kérdés).Apa ugy beszél velük,vagy hogy van ez?Ők már inkább amerikaiak,vagy.....Na ez hülye kérdés volt,de engem ez tényleg érdekel!
Könnyü volt kimenned lakni?Szivesen mentél?
Vendég

zsani
ez már a pofátlanság teteje.Van valaki "jóakarotok"a városba ugy érzem.Az imént a rendelős sztori,most meg ez!!!VAlaki élezi a fogait rátok!!!Kisalföldtöl voltak??
Vendég

Rik:basszus nem gondoltam hogy igaz ez a kádas dolog.és fürdeni sem lehet abszolut a 9honap alatt????langyi vizben sem?vagy picit melegben sem? :( :(
Nem a cipelésröl van szo Vivinél hanem hogy mindig a nyakamon log mindig ott van ahol én nem játszik meg semmi.na csak furcsa hogy ilyen hirtelen történt ez a változás nála!lehet hogy érez valamit a pocilakobol?nem tudom!
sanyinak nem mondom hogy töled tudom!csak rákérdezek hogy mi ez igaz????????? :shock: :shock:
peti szivesen odaadja a meghivot.nem kell neki!ha megjön üzizek aztan küldöm.
hogy vagytok???csajok?alszanak már?Gyulád dolizik?

KépKép
KépKép
beus22

igen,lefektettem őket!!!!Enyém az este mert Gyula dolizik!!!!!!!

Nagyon szégyellem magam,Beus!
Nem kivántam VIVINEK BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!
Vendég

köszönöm akkor előre is a meghivot.Azért csináltatok vele uj emil cimet,arra menjen majd jo???Mert ezt elbaltázta!!!!
A meleg viz az igazi melegvizre értendő.Langyi lehet,de az meg nem olyan tuti :wink: Én végig tusoltam.Na de avajudás alatt belefeküdtem.Mindjárt 5 perces erős fájásaim voltak.Barátnőm könyörgött szálljak ki mert nincs velem itthon senki(ő a telefonvégen volt,apa meg éjszakás volt) :lol:
Vendég

Hü akkor használd ki az estét!borozgass egy picit :D juj de innék már jo kis borocskát nyami...nem vok alkesz! :lol:
basszus az durva lehetett mikor vajudtál :shock: :shock:
Kösziiiii Vivi nevében :lol:
nem rossz egyedül mikor apa dolizik?mit szoktál csinizni?

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Mindenki alszik, apa este jött meg fővárosunkből. Tegnap reggel ment el, és azt mondta, hogy Kincső 1 nap alatt mennyit tud nőni, változni.

Rik-mi az a másodlagos meddőség? Én olvastam az újságban erről a fizetős választott orvos dologról, volt a tv-ben is. Szerintem ez nem fogja a hálapénzt megszüntetni, bár ez a cél. Valamelyik kórházban már működik. Ott azért vezették be, mert az orvosok, akik plusz időben jöttek be a "kismamájukhoz" szülni, túlórapénzt követeltek az intézményüktől, mert nem munkaidőben dolgoztak.

Katus-Nekem endometriózisom volt (van, lesz?), az Édesanyák útjára játram Dr. Drozgyik Istvánhoz. Sopronban Berkes az orvosom, ő fedezte fel ezt az izét.

Kola-ikrek, hűha! Nálunk családi vonás, az első ulrahangra iszonyú kíváncsi voltam. Hogy bírod?

Vero, Viol, Zsanett-köszi, én is jól érzem magam itt, örülök, hogy idetaláltam.

Beus, én nem mertem fürdeni 9 hónapig, csak tusoltam. Vérbőséget okoz a meleg víz, megindulhat a szülés.

Ági- nagyon szeretjük a dézsát, de egyedül nem tudok vele fürdetni. A férjem tartja Kincsőt, én pedig a vízbe merítve két kezem, mosogatom Őbabaságát. Élvezi, teljesen ellazul benne. Nyakig ér a meleg víz, mozgatja a kezét, lábát . Azért vettünk ilyet, mert az írták róla, hogy az anyaméhre hasonlít és a babák megnyugszanak benne.

Csilla-az biztos, hogy hosszútávon élni Pesten más, mint ahogy én fiatal huszonévesen száguldoztam ott, és néha felruccantam eddig. A barátnőm ott él a családjával, szerinte is Sopronban lenne jó lakni, a levegő és a nyüzsi miatt.

Anikó
quito

Rik!Nemtudom kitől volt a hapsi mert Apa kidobta.Tök mérges lett.Hát nemtudom kinek jó ez :twisted:
kezdem nagyon unni ezeket az embereket :twisted:

KépKép
kola2

beus
itt vagy még???Kicsit elkalandoztam(itt lehet)
Látod ezt szoktam csinálni mikor apa dolgozik!!!Ilyenkor enyéma gép.aztán nyomom!!!!!!! :lol:

Anikó
a másodlagos meddőség az amikor már van egy gyereked,de a második nem jön össze.Nekem 5 évig nem jött.Aztán amikor abbahagytama gyogyszerzabálást(hormonok)akkor megfogant az uj élet!!!!!
Most meg várom a 3.életet,de már talán nem görcsölök érte ugy,sőt biztos.A Petra volt a lényeg!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Vendég

zsani

Te dolgoztál a Virág 3 éves kora után?Nem ugye,én nem emlékszem irtál-e erről valamit!Bocs ha nagyon kiváncsi vagyok,de hát nem is én lennék! :wink: :roll:
Vendég

aniko
hol volta TV-ben ez???És a Kisalföldben is volt????Akkor igaz lenne?
Vendég

Rik:igen valoban jol ellehet kalandozni itt :lol: :lol:

na én megyek .jo éjt mindenkinek!na meg jo kalandozást :lol: :lol:

FÉNYKÉPEZŐT VIGYETEK A HOLNAPI TALIRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Anikó,
Örülök, hogy csatlakozol! Csodaszép a kicsikétek!! Én is kiváncsi vagyok rád! :oops: Szívesen megnézném a fényképed! Megkérdezhetem ki szerette volna, vagy kinek jutott eszébe a Kincső? Különleges nevet adtatok neki, nekem tetszik!!
Én 22 éves vagyok és a férjemmel az első babánkat várjuk. Zoé a kislányunk nemsokára világra jön, így ritkábban leszek veletek, de igyekszem nem lemaradni.

Beus,
én nagy "kádban ázós" vagyok :oops: , így megkérdeztem mindjárt az elején Karazmát evvel kapcsolatban. Szerinte: Az első 3 hónapban nem ajánlott a forró víz, mert a vérbőség valóban vetélést okozhat. Utána tökéletes ellazulási lehetőség és csak a vége felé, (ha már leszállt a pocak) tiltott ismét a szülés időelőtti megindulásának elkerülése érdekében. Ha valaki otthon szeretne kádban vajúdni, csak akkor ajánlott, ha a magzatvíz nem folyt el, mert ha igen nem védi már a babát a fertőzésektől. Én a 4. hónap vége óta szinte mindig meleg vízben ázok, persze nem forróban, de nem is langyosban :oops: . Még egyszer nem görcsöltem fürdés után, és egyszer sem keményedtem be ázás után. Persze most már nekem is abba kéne hagyni. :roll: Én bízom a dokimban, de azért neten is rákerestem és hasonló véleményeket olvastam. Szóval szerintem nyugodtan, ha meg mégis fáj a pocak az első alkalom után akkor inkább ne. Bocs hosszú lettem!

Zsani,
ez az újságírós sztori kész. :shock: :shock: Én biztos kikattantam volna ott helyben!! :evil:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik!Viri2és fél éves volt akkor dolgoztam.A jereváni rossmanba.Azaz tavaly ilyenkor.Novembertől-február közepéig.

KépKép
kola2

Jó reggelt.

Én is fürödtem kádban,ezt én is így tudom,mint Nitta.

Zsanett,nem szégyenlik magukat?Nem találnak más szenzációt?Újságírós sztorim nekem is van,majd d.u. elmesélem,ha találkozunk.

Beus,szerintem se szedj semmi gyógyszert,de a múltkor írtam,hogy nagyon fájt a derekam és a fekete nadálytő krém 2-3 nap alatt elmúlasztotta.Próbáld ki!

Orvos témához:az azért mégis durva,hogy még túlóra pénzt is követeltek,mikor a behívott orvos általában úgyis szép pénzt kap!Az én magán véleményem,hogy ezt réges-régen elcseszték az emberek a sok zsebbe dugdosott borítékkal.Csak magunknak köszönhetjük.

Kép

Kép
hajnus

Hol, mikor lesz a találka??????????????????

Rik, te kis kíváncsi :wink: :lol: :D
a prima vita pizzéria mögött, abban a házban amit devember végén adnak át vettük az újat. A szocpol miatt új, mert használtat is néztünk, de a fele jár abban az esetben és azt is kölcsönből kellett volna pótolni. Bár láttunk szép 100négyzetméterest ennyiért, itt 80 lesz. 3szoba, nem túl nagyok és egy nagyobb nappali-konyha.

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!

zsani,
hogy rohadnának meg, mind ahányan vannak!! :evil: hogyvan pofájuk odamenni??? ez durva...
mi nem megyünk ma, mert dorkával ilyen időben nem nagyon tudok még mit kezdeni egy játszótéren vagy a bözsikertben... majd ha már totyorog...

rik,
én is csak a tv-ből hallottam a kórházas dolgot, és ezt is durvának találom... a kórháznak kell fizetni... és tuti hogy mindenki fog még a dokinak is...

katus,
engem ismerősnek jelölt az iwiw-en az a napközi, de nem igazoltam vissza. gondoltam, minek? de jó lehet. :)

anikó,
nekem is berkes volt a dokim, sztem nagyon jó szakember! :)

beus,
én végigfürödtem a terhességet az elejétől a végéig, nem langyos vízben :oops: :roll: 39. hétben feküdtem be a kórházba, de még az uccsó este is fürödtem itthon, egy olyan igazit!!! :wink: sokáig, finom meleg vízben... aztán dorka ráhúzott egy hetet... sztem ez változó, kinél mit okoz. de azért ha neked gond volt vivinél a vérnyomiddal, ne főzd meg magad!
petinek jobbulást!!
derekadra nemtom mi lenne a jó, nekem is fájt... tűrtem.. :?

KépKép
viol81

Pár érdekes kép! :)

Kis hörcsög :)
Kép
Kép
Kép
Kép

Etetőszékben (itt még ingatag volt, fogtuk a bizit kedvéért... :))
Kép

Ezt meg nemtom hogy csinálta, de egy alkalommal így találtam :)
Kép

És így üldögélek :)
Kép

KépKép
viol81

Amica
ma fél 4-kor a Fő téren talizunk!!!Ha tudtok gyertek Ti is!!!!! :lol:
Hajnus
már kiváncsi vagyoka sztoridra.
Megyek mert nudlikat gyártok!!!!
Majd akkor d.u.!!! :wink:
Vendég

Reni, ti hogy vagytok?

Eszti? Ti? Sok a meló? Szonja jól van?
(Vero, tudsz vmit?)

Erika, ti még Győrben? (Katus, még Győrben vannak Erikáék?)

KépKép
viol81

Hello!

Csak gyorsan.......Erikáék, nemrég mentek el tőlünk, Alíz már nagyon ügyesen áll.:)
Szóval nincsenek Győrben.:)

Szuper szép, aranyos, zabálni való Dorka!!!Ha megyünk hozzátok, kicsit majd meggyömöszölhetem???

Anikó!

Hu, az is egy ronda dolog (endometriozis) Nekem PCOm van, volt, lesz???
Én is az Édesanyák útjára jártam, járok, de a te dokidat nem ismerem. Igaz annyian vannak.
Én nagyon meg vagyok elégedve, ott is szültem, igaz nálam a terhesség sem ment egyszerűen.:(

Beus!

Szia. Ti miért nem jöttök délután, jó lenne titeket is megismerni! Sajnálom, hogy fáj a derekad, szerintem se szedj be semmit.
Fürdeni én sem fürödtem, igaz, én zuhanyozni is alig kellhettem fel.
De vajúdni a zuhanyzóban vajúdtam a klinikán, az szuper volt! Nagyon jó hatással volt rám a meleg víz, majd egy órát álltam bent akkor már 2 perces fájásaim voltak.

katus78

Katus,
köszi az infot! :) Jesszus, akkor már álldogál Alíz?? :P De jóóó, olyan ügyes! :)
Na jó, meggyömöszölheted a lányomat, de vigyázz, mert harap, csíp, karmol! :) Komolyan! :D

No és Mátéval mizújs? Voltatok dokinál? Vagy du.?

KépKép
viol81

Vero!

Máté is mindig össze visszaaludt, evett, én sem tudtam rendszert kialakítani nagyon sokáig.
Máté 11-től szokott aludni, 2 után erünk rá, vagy délelőtt, ha gondolod, csak szólj, egyébként bármikor ráérünk.

Lehet, van valami a levegőben, mert a pár napig Máté is negyed hatkor kelt, elég fárasztó. Szerintem ő még nem tudta megszokni az óra átállítását, mert minden délelőtt is már 10kor teljesen ki van szegényem, este meg már fél nyolckor alszik (na ez nem baj :lol: :lol: )
Na, hogy ezt most itt leírtam nektek, tuti változni fog, mindig így szokott lenni.

Kriszti!

Írtad, hogy te is szeretnél találkozni velünk, de ma nem jó, én szívesen találkozom veletek is, mikor lenne jó, hol?(Biztos a többiek is csatlakoznak :wink: )

Na most eldugulok, vár a wc takarítás……………..

katus78

Nem gond, Máté is csíp, harap, karmol :lol: :lol: :lol:

Ma szeretném vinni a dokihoz, 2-ig van, remélem el, tudunk menni.
(ilyenkor hajlamos átaludni, vagy háromnegyed kettőkor kelni :? )

Alíz mindenhol felkapaszkodik, és kapaszkodva, támaszkodva áll. :)

Ti miért nem jöttök?

katus78

Na most tényleg megyek...............

sziasztok

katus78

Katus,
nem irigyellek... :? A WC miatt...
Dorkával ilyen időben nem nagyon tudok még mit kezdeni egy játszótéren vagy a Bözsikertben vagy Fő téren... majd ha már totyorog...
Dorka ma már másodszor alszik... Remélem ez hosszabb lesz, mint a délelőtti...
Ő is van, amikor már 7-8 körül elpunnyad és alszik, de nem túl gyakran.
És éjjel fent van még? Vagyis írtad, hogy fent, de inkább többször rövidebb ideig, vagy kevesebbszer hosszabban?

KépKép
viol81

Sziasztok!

Ma nagyon nyügis napunk van, Kincső folyamatosan sírdogál, ha leteszem.

Két óra telt el, újra itt.

Nitta, a Kincső nevet én találtam és a férjemnek is megtetszett. A lánynevet rámbízta, ha fiú lett volna Kálmán lett volna az apja után. Kincső azért, mert ő a mi kincsünk lett, két évet vártunk rá, úgy volt hogy nekünk talán csak lombikkal lehet babánk. Olyat szerettem volna, ami kifejező név és becézni sem lehet, arra úgyis mindig más neveket találtunk ki egymásnak, így Kincső is már néhány naposan Nyuszifül lett.

Rik, a híradókban volt, meg a Népszabiban. Ott egy mintát mutattak be, Szombathelyen már ez a rendszer van, sőt a Kismamában is írtak egy ilyen kórházról.

Viol-nagyon édes a kishörcsögöd 6 hónaposan ilyen szépen ülnek a babák?

Van ma valami a levegőben? Kincső iszonyonyú nyűgös...pedig ma megyünk babamasszázsra, szerintem gyorsan távozunk majd, ha ez folyik tovább. Az hittem, ezen a korszakon már túl vagyunk.

Megyek, bömbi van.

Anikó
quito

Rosszul írtam, fizetni nem kell, csak a szülés van annál a dokinál aki ügyeletes.
quito

katus78

Eszti dolgozik, szombaton megyek hozzájuk, majd kifaggatom! :wink:

Édes ez a Dorka hörcsi! :P :P :P Milyen ügyesen ül!!!! 8)

Alíz pedig áll!!! :P 8) 8) :o

Lehet, hogy mi is megyünk főterezni! :wink:

Ivcsi manó:

Kép
Vendég

Sziasztok!

De jó Nektek talisok! Noel ma olyan nyügös! Vagy beteg lesz vagy a foga. Én a fogára tippelek, nagyon duzzadt a 8. foga helye de még nem törte át. Semmi nem jó ma Neki. Lehet az uszit kihagyjuk.

Vakaki kérdezte az uszit. Mi járunk. Családi program. Roland megy Mirával én Noellel. 3-4 hós koruk óta hordjuk, heti egyszer. Bár most 3 hetet kihagytunk, hol taknyosság hol idöhiány miatt. Nekem csak pozitív tapasztalatom van.

Ági! A könyv elejére azt a szöveget én választottam, tavaly kétféle volt, nekem ez tetszett. Nem is néztem, hogy most milyen lehetöség van. Én is rendelek a napokban, egyiket megrendelem Noelnek másikat Mirának így meg lesz az egész kollekció. :wink:

Katus! Jó lenne talizni. Ha a héten már nem is de jövö hétre összehozhatnánk valamit!

Vero! Olyan gyorsan nöl ez az Ivi baba! Kész pasi! :D

Viol! Jók ezek a képek Dorkáról! Világosodik a haja, nem?

Szia Anikó! Mi még nem találkoztunk. Mint látod a vonalzómon két kis kópém van. Engem Krisztinek hívnak és Harkán lakunk. Szép kis babád van és találó a neve. Örülök, hogy sorstárs vagy a mai napban, Noel is tök nyügi.

KépKép
KépKép
mirama

Ja, Ági, 18 és 16 hónap szopi az nagyon szép! Megmondom öszíntén 15-16 hónapnál tovább én sem terveztem a szopit. De azért ilyen korán sem akartam abbahagyni. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Ábibaba Zsanett!
Olyan finom lett a padlizsánkrémed, hogy na!! Meg is ettem már mind. Rolandnak nem ízlett de Ö nincs oda az ilyenekért. :lol:
Szóval köszi, becsszó nagyon finom volt!!!!
Csinálhatsz máskor is. :wink: :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Viol!

Köszi jol vagyunk, gyakran olvaslak bennetek, de mar valaszolni nincs idöm. :( De talan szombattol jobb lesz a helyzet, mert jön anyu es most majd lesz dajka meg jatszopajtas Laranak. :)

Rik!

Biztosan ismered ex-anyosomat a csaladsegitöben. Kanyo Anna!
Ugye?

Aniko!

Üdv itt a topicban. Elöször is gratulalok a picurkahoz, nagyon szep kislanyotok van. Es üdvözlöm Kalmant, ö osztalytarsam volt a Szechenyibe. En 2,5 eve kinnt elek Ne.or-ba es egy 9,5 honapos kislany anyukaja vagyok. Teszek rola fel egy kepet!

Vero!

Hihetetlen mennyit nött Ivan! Mar kesz kis legeny. :) Kép

Kép
Kép
reni76

Ja, csak a kisebbik az enyem. :)

Kép
Kép
reni76

Es az elöbb elfelejtettem irni, hogy a lanyom mar most ert ket nyelven! :)
Tegnap anyosom volt itt es mondja Laranak, hogy " Wie groß ist Lara?" Na erre a lanyom emeli a kezecskeit az egnek, gondoltam ezt most kiprobaljuk magyarul is es emelte a kezeit az egnek. Pedig en nem mutattam neki! :)

Erika!

Lara meg nem tud allni, neha ha felallitom akkor megfesziti a labait. De mar probalkozik ö is !
Na mennem kell, mert felebredt.

Kép
Kép
reni76

anikó,
huhh, sajnálom, hogy nyűgös kincső-baba... :( biztos rosszabb napja van, vagy éreznek valamit az időjárásból, passz. mindren babábál van ilyen, volt is, lesz is! :( :P :?
hát, hogy melyik baba mit mikor csinál, az nagyon babafüggő, de van aki már ül 6 hónaposan, van, aki nem, de van, aki már sokkal többet tud. szomszédunk kislánya 10 hónaposan már ment! :shock:

vero,
jajj, a kis felhúzott szemöldökű barátom!! :P :P olyan mintha mindig csodálkozna amikor fényképezik, vagy valami hasonló! :) olyan jóóó! :)

kriszti,
igen, dorkának nagyon világos a haja a "frisshez" képest! :) mindkettőnknek az a bizonyos "seszínű" haja van, dorkáé is ilyesmi lesz valszeg.
padlizsánkrémet én se komálnám... :D
fú, de jó nektek, minden héten mentek usziba. és akkor most te nem is, csak párod a gyerekekkel? és - most lehet hogy hülyeséget kérdezek - ki mit csinál? úsznak? játszanak? nagyban? kicsiben? mármint medencében... :D :roll:

reni,
na, akkor jöna anyud!!! :) de jóóó! :) és meddig marad? jól látom, hogy lara térdel?? olyan jól néz ki, olyan igazi nagykislány! :)
a kis nyelvész! :P :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!
Megjöttünk a talirol!!!!MAjd holnap irok én is bővebben,de most az esti program jön,csak jelentekezni akartam.Én jol éreztem magam,Petra is hozta acsendes formáját!!Ott volt még:KAtus,HAjni,Esztermami,Csilla,Vero,Zsani,GAbó.Jo volt megismerni benenteket csajok!!!!!!!Még sok ilyenre szeretnék elmenni veletek!!!! :lol: :lol: :wink: :wink:
Jo éjt!
Vendég

Képet kérünk a taliról! :)

Viol! Én is bemegyek a medencébe. Úgy van, hogy az usziban a kismedence ketté van választva. Az egyik felén van a bébiuszi, nagyon piciktöl kb. 2 éves korig. Ezt az oktatást Hajni tartja, az anyukák vagy apukák meg tartják kezükben a kicsiket és csinálják amit hajni mond. Pl : medence széléröl behúzás, nagyobbaknak kimászás, ugrálás, csúszdázás, merülés víz alá...stb. De bemehet a medencébe a babával mindkét szülö is. Na szóval én itt vagyok Noellel.
A medence másik részén vannak a "nagyobbak". Kb. 2 évtöl 5 évig. Itt is kell a gyerekkel egy szülö. Ezt az oktatást Imi tartja. Itt már van siklás, vízbe ugrás, fejesugrás, deszkán siklás... ilyenek. Úszás azért még nincs az majd gondolom nagyobb korban.

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!
Sajnálom, hogy Márton unatkozott, még szívesen maradtam volna :P

Jó éjszakát!

Kép
Kép
Kép
amica

Kriszta!
Hol tudok a Mártonnak úszósapit venni? Menni szeretne ovis úszótanfolyamra
:wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Mi a Frankenburgi úton a Cormoránban vettünk, Speedo márkájut. Miráé mondjuk felnött méretü de van gyerekböl is, Speedo vagy Arena. Mi azért vettünk felnöttet mert Mirának sok a haja és nem fér be a gyereksapi alá. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Jó estét!

De hamar elment ez a délután!Remélem hamarosan újra találkozunk!

Amica,én Istinek a Mátyás kir.utcában vettem úszósapkát(nem tudom a bolt nevét),gyerek méretet.

Jó éjt mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Kivancsi vagyok a tali kepekre!!!

Rik!
A gyerekek ketnyelvuek, en csak magyarul, a ferjem csak angolul beszel hozzajuk. A Bence tokeletesen beszeli mind a kettot, a Balint meg tokeletesen erti, mert o meg nem beszel. Ill. par szot mond, es azokat tudja mindket nyelven.

Amica!
En is a Cormoranban vettem a Bencenek uszosapit a nyaron (mert jart otthon uszotanfolyamra), de a gyerek meret meglehetosen szuk volt neki, szoval lehet, hogy felnott kellett volna. A mienk is Speedo, eleg jo vastag a gumija, nem konnyen szakad, de asszem 1800ft volt. En aztan kesobb lattam a Tescoban is par szazert, persze lehet, hogy az csak szezonalisan kaphato ott? Mindjart balra, ahogy atmesz a fogo ajton, azok mogott a bugyogos kinnti bodek mogotti polcokon volt.

Viol!
Annyira edes Dorka, olyan jol all neki ez a frizura!!

Reni!
Lara milyen nagy! Mar tiszta totyogo kinezete van, nem bebi egyaltalan.

Kép
Kép
agi

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: