A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Masni!

Gratulálok! Nagyon édes kis Baby! És Sándor dokinál szültél? :) Végre valaki! És hogy vagy vele megelégedve? Én nagyon szeretem őt, szerintem nagyon jó orvos, pont jó, pont annyit mond és kérdezz amennyit kell! 8) És emberileg is nagyon jó fej! Te mit gondolsz róla?

Most van egy kis időm, és gondoltam két lapot elolvasok és reagálok az eddigi írásokra.
Olyan jó titeket olvasgatni Annyi, de annyi hasznos dologgal találkozik az ember. Úgy látom a mellszívókról is kialakult egy általános vélemény és az Avent mellszívó nyert fejhosszal.

Orsi,
Nagyon édes ez a kép Panniról, a kis huncut! Már szerel :-) és ha elvetted a játékát, akkor most mivel játszik? :wink:

Györgyi
Remélem kiálltál a döntésed mellett, és már nem dolgozol!!! Egy kis pihenést megérdemelsz!!!
Ez engem is érdekelne, elküldöd nekem is priviben a ország legnagyobb homeopatájának az elérhetőségét, meg amiket még tudni érdemes róla! Köszönöm :)
Sajnálom, hogy egy ideig nélkülözünk kell, de remélem nem sokáig! :oops: És ha van valami fejlemény veletek kapcsolatban akkor feltétlen üzenj!!! És pihenj sokat!!!
Melyik szolgáltatónál lesz netetek? Mi a T-comnál vagyunk és szerződést kötöttünk és rá egy hétre már jöttek is bekötni! Remélem nálatok is ez lesz!

Kórházas dolog
Ez annyira, de annyira szomorú ezzel megint arra kényszerítenek majd, hogy csalj :cry: mert hát akkor bejelentekezl a Kútvölgyi közelébe. Mert ha valakinek van egy orvosa és ragaszkodik egy kórházhoz, akkor nem fog elmenni egy másikba. Én is sok mindent köszönhetek ennek a kórháznak, és a dokimnak és ha kell akkor sajnos fizetek, de hát miből? :cry: Miket találnak ki. Na nem baj, majd nem eszem! :) Mi is a 3. kerületben lakunk.

Jaj, mit talál már ki a Demszky is? :twisted: mi lesz így? Komolyan már mit képzelnek magukról. Van egy kórház, ami szuper, a felszerelése is jó, és a dokik és ápolók és szülészek is nagyon szakképzettek és emberileg is kedvesek, és akkor ezt meg akarják szüntetni :cry: :twisted: :evil: jobb ha az ember már nem is néz híreket. Mert csak elkeseredik, vagy inkább felmegy a vérnyomása!

vBea
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÍGY ÚTOLGA IS!!! SOK PUSZIVAL!
Január 23ra vagy kiírva? De jó, akkor biztos fogunk találkozni! Uh-ra mikor mész? Mi tegnap voltunk a dokinál és jövő héten kell menni majd a kórházba UH-ra. És beszéltünk a szülésről is, vagyis a császárról. hogy mikor is lesz.

Durca,
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK NEKED ÍGY ÚTOLGA IS!!! SOK PUSZIVAL!
Látom sikerült magad kipihenni a hétvégén, és a humorod a régi :lol: megkérdezhetem hogy hány éves vagy? 8)

Kriszta,
Nagyon aranyos vagy, mondta a Védőnő/Anyósod, hogy mennyit aggodtál értem. Köszönöm, jól esett. De most úgy néz ki, hogy a kritikus időn túlléptünk, bár ez a hét még necces, de már azért jobb!

Liluska,
Biztos nagyon szép lett a keretek, ha ennyi gyönyörű, ügyes segítőtők volt!!!

Steffi,
Nagyon édes Manóka!!!

Bea, Györgyi
Most mentek a kórházba valami előadásra? Meséljetek majd milyen volt. Én majd a decemberire szeretnék menni, ha lesz olyan!

Vica10,

Mennyire szép Réka baba! :) olyan édes a kis hajacskája!!!

Jube,
De jó ez a honlap amit küldtél :) tök jó mese képek vannak fent
köszönjük. És milyen volt a Bababörze?

Gabboka,

Ezek tényleg jó hírek! :lol:

Barimami,
:oops: én is meghatódtam a TE mosásodtól, lassan már remélem én is ott tarthattok :oops:

Na jól elfáradtam, kezedek egy picit ismét szédülni, :cry: így megyek pihenek egy picit!

Remélem nem hagytam ki senkit! Gyönyörűek a babák, mindenkinek csak gratulálni tudok!
Szuper anyukák vagytok! Szép napot! És jó sétálást!

Puszi
Ancsa

ancsaboszi

Hali Lányok!

Van 6 percem, hogy írjak, mert a babanetet is lekorlátozták :evil:

Ancsa! Jó, hogy megvagy!

Valaki jó régen kérdezte valakitől, hogy hol vette a babaágy rácsára tekeredő kígyót. Most láttam ilyet a CORA újságban.

Durca szívem! Vigyázz magadra, mert mérgesek leszünk. Meg szomorúak. Légyszi, légyszi! :D

Szerintem aki még nem foglalkozott szüléssel, az nem is tudja, hogy ez tényleg egy teljesen más állapot, és nem igazán érdekel, hogy racionálisan hogy közelítik meg. Elgondolkodhatnának csak a saját nőrokonaik kapcsán ezen. Az ember biztonságban akarja tudni magát és a babát is, és nem mindegy, hol és kivel szüli meg a gyerekét. Még a Kútvölgyiben is van, akihez nem szívesen kerülnék.

Bocs, ha összevissza lett, de muszáj sietni az időkorlát miatt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Bocsánat, véletlenül elment kétszer
:oops: :cry:

ancsaboszi

Sziazstok!
cinicini. egyetértrk veled.* Semei baj a törvénnyel, állapotokkal van gond.

mtunde

Bocs az előzőért, de Bene állandóan gépelni akar :)

mtunde

Szia Kriszta,

:twisted: 6 percre korlátoztak? :cry: Hát ez nagyon szomorú. Miért? költség csökkentés?

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Dorka, eg ynevet is írj :) így nem tudom feladni :)

mtunde

Durca-haver! Be ne látogass az árokba még egyszer! :? Én már nem is nagyon merek vezetni, nagyon ritkán. A terhességem legeleje óta érzem, hogy dekoncentrált vagyok. Meg amúgy is az voltam, kis dilis. Nagyon vigyázz magadra! Sajnálom tényleg, hogy nem tudunk ma találkozni, de remélem, cserébe írsz 1-2 oldalt a szakdolgozathoz. :D Nekünk múlt héten kellett betolni az autót... hm.

Ancsaboszi, végre előkerültél, de jó, hogy semmi bajotok, minden rendben! Mi holnap megyünk 4D-re, alig várom. Így még lelkesebb lettem. Ahan, tényleg lehet, hogy találkozunk, most úgy néz ki, január 23-án vonulunk... Hihi. Bár megérzéseim azt súgják, valamivel korábban kikéredzkedik Benedek.

Lányok! Röhögjetek. Voltam ma dm-ben, kiváltani az elkészült naptáramat (persze üzletben nem tudtak semmit erről, jellemző). Nos, a végén két nagy szatyorral jöttem ki. Nehogy kifussak az időből, vettem mindenfélét a bőröndbe, mert egy hónap múlva azt is össze kell rámolni. Vagy hamarabb?
Még egy hülye kérdés. Mivel mostok? Van, aki kipróbálta közületek a Gabi mosóport/öblítőt? Vagy mossak azzal, amivel magunknak?
vbea

Sziasztok!

Bébikomp: Én is csak azt tudom mondani, mint a többiek. Csak rosszakat mondtak róla eddig a szakik. Viszont az unokaöcsém is "abban" nőtt fel és semmi baja, bár az igaz, hogy kúszni-mászni nem nagyon láttam. Nem tudom, hogy ez mennyiben van rossz hatással a mozgásfejlődésében. Mindenesetre Én nem fogom kipróbálni....olyan édesek, amikor kúsznak a padlón :lol:

Durca! Tényleg vigyázz magatokra! Egyébként pedig, mintha magamat látnám a szakodoga megírásával kapcsolatban....még jó, hogy Nekem most ilyennel nem kell pöcsölnöm, már elnézést :wink:

Cancan! Kolos pont ugyanígy viselkedik! Eddig is imádta a hasát, de most állandóan enne. Pont azon viccelődtünk a férjemmel, hogy olyan mintha a foga jönne, neki is az ökle a szájában és az a nyáltenger, amit maga köré pakol, hát az nem semmi :roll: Alvással pedig állandóan trükközni kell, igazából egyszer alszik napközben egy nagyobbat és kétszer iciripicirit. Azt olvastam valahol, hogy a kisbabák tudják mennyi alvásra van szükségük úgyhogy nem kell parázni, hogy nem elég nekik, csakhát Nekünk nem elég, inkább ez a baj....hú, de önző vagyok :oops:

Steffi! Nagyon szépen fejlődik Martin!!!! Hogy Ti milyen mobilok vagytok, Mi eddig egyszer mozdultunk ki Picúrkával nagyobb útra és most hétvégén megyünk haza hozzánk ( kb. 1 óra az út kocsival), nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog működni a dolog. De Én már nagyon várom! :roll:

Érdekes, az Én dokim azt mondta, hogy a szüléstől számított fél év múlva kell rákszűrést eszközölni....no mindegy.

A fogigátlással kapcsolatos hozzászólásokat köszönöm!!! A hormontartalmú cuccokat elvetettem...nem kockáztatok meg semmit.

Lányok! Létezik olyan járóka, aminek a magassága állítható és összecsukható? Van esetleg valakinek ilyen? Bevált?
marcsim

Mtunde,
bocsi, tök hülye vagyok :oops: :lol: Nyerges Dóra

Köszi,
Dóri

Kép
Kép
dorka77

Ancsa,
Ha olvasol még... Györgyi is, én is megyünk ma szülőszoba látogatásra. 18h-tól lesz. Biztos decemberben is, én azért választottam a novemberi időpontokat, mert most eljutott Férj tudatáig, és megígérte, hogy jön velem... :roll:
vbea

A kórház téma engem is elszomorít. végre olyan dokit találtam,akiben tényleg megbízom. hadd legyen ez kettőnk döntése, hogy hol szülök. az enyém, mert őt kerestem meg, meg az övé, amiért elvállalt.
ilyenkor előtör belőlem a feminista kisördög :twisted: és elküldeném a kedves törvénymódosítókat havonta egyszer az urológiára egy ellenőrzésre, természetesen mindig más dokihoz, hogy átérezzék a beteg-orvos kapcsolatot.

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok lányok,

rég jártam erre... Dóri nagy-nagy gratula Bencéhez, majd visszaolvasok a korábbi hozzászólásokhoz.

Vbea - én vettem Gabi mosóport, nekem semmi extra. Nálam bevált a persil sensitive, mindannyiunk ruháját ezzel mosom, meg szintén sensitive öblítővel. A Gabi azért meglehetősen drága...

Kórháztéma - szerintem is bosszantó, manókával értek egyet a beutalással kapcsolatban! Egyrészt ez bizalmi dolog. Másrészt akkor szülhetnél nyugodtan mindenkinél, ha tudnád, azt kapod, amit vársz. De azért még vannak régi vágású emberek, akik nem tolerálják az alternatívákat, pedig a várandósság-szülés nem betegség. Amikor én szültem, mondta egy anyuka, hogy az ő dokija kézzel tágított (ő örült neki...hmm) - na, köszi ebből nem kérek! Persze lehet szerencséd is, de azért mégiscsak nyugodtabb vagy, ha a már megszokott ember van melletted, nem?

Ildi
ildibaba

Köszi Kriszta!!!!! Én kerestem olyan kígyót, meg fogom nézni. :D

KépKép
osori

Szia Bea,

Igen, olvaslak még! :-)

Olyan későn lesz? este 6-kor csak? ÉN még nem akarok menni :-) Meg lehet hogy nekem nem is kell megnéznem a szülöszobát! De azért majd decemberben ha sikerül elmegyünk.
Remélem a férjed is megy Veletek!
Szép estét!

puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok,

büszkén jelentem, hogy ma voltunk dokinéninél és Panni 7270 gramm és 65 centi, a buksija meg 42! :D A dokinéni meg is jegyezte, hogy lassan annyit nyom mint anyuka... :lol: :lol: :lol:

És azt is mondta, hogy szerinte Panni nagyon sokat fejlődött, és már nem látnirajta a hipotóniát! Olyan boldog voltam, csak úgy repültünk hazafelé.

Györgyi,
én is megnéztelek, nagyon szép vagy!!!

Ancsa,
a bababörze jó volt, csak én külön pavilonba tettem volna az új és a használt dolgokat, mert igy kicist nagy volt a tömegnyomor.

jó újra hallani Felőled!!

Marcsim,
a mi járóknk magassága állítható, de nem összecsukható, viszont egy perc alatt szét lehet szedni, és össze lehet rakni....

Satuk,
csináltam én is gipszből 3 pici Panni-öklöt karácsonyra a Nagyiknak, meg magunknak, olyan aranyos lett, gondoltam Rád.

puszi mindenkinek,
Jube

Kép

Kép
jube

Lányok, amúgy a Vida dokiról mi a véleményetek?

Kép
elizabeth25

Lányok!
Egy barátnőm kérdezte, hogy érdekel-e valakit lefejt 11 liter tej. Még csak 2 hónapos a babája, de nagyon sok a lefejt teje. Egy bibi van vele. Nincsenek meg a hivatalos tejleadáshoz szükséges papírjai. Szóval mindenki maga dönt. Ha valakit így mégis érdekel akkor írjon nekem mail-t! Köszi. Ja! Természetesen frissen lefejt tejet is tud adni. Az Árpád híd Pest-i oldalán laknak.

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Elizabeth, huncutkodsz? :lol: Vagy komoly a kérdés?
Visszaolvasol pár oldalt és csakis szuperlatívuszokban zengett róla ódákat mindenki! Nagyon szeretjük na... de nem kezdem el :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan :)

Amúgy elvagyok keseredve lányok, attól, hogy hiába járok akármelyik választott orvoshoz, úgy néz ki, ha tényleg bevezetik ezt a rendeletet, akkor úgysem szülhetek nála! DE mi van akkor, ha programozott császár pl. a dolog? Nem értem!
Szerintetek van esély arra, hogy ezt a törvényt ne vezessék be, vagy valami történjen jó irányba, hogy ne csesszenek ki a kismamákkal sem az orvosokkal? :(

Kép
elizabeth25

Én nagyon nagyon bízom abban, hogy ezt még át fogják rágni.....
Úgyis meglesznek a kiskapuk...
Azért nem tudom hogy gondolják, hogy évekig egy dokihoz járunk és akkor szülni - ami életünk legszebb és egyben a legveszélyesebb is ( akárki akármit is mond) pillanatában egy vadidegenre bízzuk magunkat és a babát. Nem tudom ki írta fejjebb, ( osztom a véleményét) de aki ezt kitalálta, azt havonta más urológushoz küldeném. :twisted: :twisted:

Heni

Kép

Kép
cancan

cancan,

hogy tetted be a fotókat a gyerekeidről a vonalzó mellé?

ha beállítom az avatarban, hogy 80*60 pixl legyen a kép, még mindig 30 kbyte... hogyan tömöríted 6 alá?

köszi
Jube

Kép

Kép
jube

Hú Jube - nekem ez így magas.
A kiválasztott képet photoshoppal lekicsinyítettem és úgy töltöttem fel a vonalzóhoz.

Heni

Kép

Kép
cancan

Ezt találtam az indexen! "Csak" az ügyeleti idő lenne fizetős, én legalábbis így értelmeztem.

http://index.hu/politika/belfold/euref1107/
marcsim

Ezekszerint szülhetsz az általad választott orvosnál, de ha őt bekell hívni, mert nem ügyel, akkor azt megkell fizetni, nem?

Kép
elizabeth25

Bocsi, de azon a zsák pénzen felül (amit a dokinak kell adni) még kell fizetni??? Ez vicc. Itt hamarosan kihal a magyar nép.
Én is osztom a fentiek véleményet. Havonta mástól kapjanek EZEK az okosok beöntés béltükrözés előtt. :evil:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

REmélem nem fogják megszavazni és elfogadni a parlamentbe ezt a törvényt, mert ha igen, itt nagyon nagy balhé lesz! :(

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Vica, köszi megvagyunk. Már összeszoktak a fiúk, veszekedtek is egyszer a járókában. Alig bírtam szétszedni őket. A tejcinek én is örülök, nem hittem volna, hogy eddig kihúzzuk. Lilladri nem volt fent azóta? Mi lehet vele?
andry

Szia Tünde!

Már Csabika is gyalogol, bár még csak kapaszkodva, de 9 hónapos kora óta. Ülni még csak most tanult meg. Ő is rengeteget eszik, már nem győzöm tápszerrel, ezért amit főzök és nem tejes vagy tojásos adok neki. A mai ebédje egy rendes felnőtt adag zöldbabfőzelék volt csirkecombbal. Éjjel egész jól alszik. Egyszer sír fel általában,de akkor is visszaalszik. Most jön a hatodik foga.

Olvasok tovább.....
andry

Szia Dóra!

Köszi, hogy hiányoltál. Mi megvagyunk, kicsit néha fáradtan. Csabika elég nyugis gyerek, bár változik rendesen Áron alakítja. Veletek mi van? Meddig tudtad húzni a szoptatást? Még talán mostanáig is? Szegény Kiscsillag.Mennyit küzd a babáért!!!! Nagyon szeretném már, ha összejönne. De még fiatal, sok lehetősége van még, csak cérnával és lélekkel nehéz bírni.
andry

Szia Eszti!

Már négy hónapos a bébid? Nem is emlékszem arra, hogy írtam-e akkoriban amikor szültél. Már jó rég voltam nálatok. Hogy is hívják, ne haragudj, elvesztettem a fonalat.
Az előbb írtam egy pár dolgot magunkról, csak olyan sokat írtatok nekem, aminek nagyon örülök, hogy nem tudom megjegyezni a válaszaimat, ezért részletekben mentek el minden hozzászólást.

Egy dolog ami picit nehéz a két kicsivel, hogy nem nagyon tudok velük közlekedni, hiába van a fellépő, nem jutok be vele sehová, csak oda, ahol nincs lépcső.

Szia Durca!

Jót kérdeztél. A közeljövőben nem fogom gyarapítani a Sipos bébik táborát. Most anyagilag eléggé nem vagyunk sehol, kicsit sok volt így egyszerre a sok pelenka, mármint a látvány és még 1-2 évig biztosan pelenkázni fogok. Talán ha Csabika is óvodás lesz, akkor bevállalok még egyet, de egyre kevesebb a valószínűsége. De nagyon szeretnék még egy kislányt. (Az sem baj ha fiú lenne....)
andry

Sziasztok!
Szerintem kórház ügyben sok-sok találgatás van. De nyilván nem lesz ránk nézve kedvező a törvény. Várjuk meg...
mi itthon mondjuk azt bezséltük a férjemmel, hogy kit érdekel, bejelentkezünk a 12 kerületbe. első kiskapu :)
Ha meg nem megy, fieztünk.

Azzal egyetértek, hogy szegény dokim ne jöjjön be ügyeleti időben is. De pl nekem is programozott császárom volt. most ez meg fog szaporodni, és ennek mi haszna? Viszont a válaszott szülésznő most már felbecsülhetetlen lesz!
És az is igaz, hogy ez a szülés dolog nem betegség. Hiába a kórházban csináljuk... Talán az otthonszülők is majd megszaporodnak? :)

Apjuk nagyn nyomul. Kislányt akar, és azonnal... :roll:

mtunde

Lányok!
Picit segítsetek nekem. Nem tudok mindent visszaolvasni. Most mi is van evvel a kórház dologgal? Ha szeretnék szülni, akkor nem szülhetek a jól bevált dokimnál, mert nem a körzeti kórházban dolgozik? Csak a Margitban szülhetnék, mert az van hozzánk a legközelebb? Én nem is szülök akkor többet. Ez nem lenne jogos. Ugye nem így lesz?

Köszönöm a válaszokat és köszi, hogy emlékeztetek ránk. Kicsit sok lett itt hirtelen belőlem, ne haragudjatok.
Mindenkinek további szép estét és bár még odébb van, de már lassan lehet készülődni karácsonyra.
Sziasztok,Andi
andry

Kép
andry

Lányok elolvastam a törvényjavaslatot:
2 külön dolog van: térítési díjért mehetsz választott kórházba ÉS térítési díjért bejöhet a dokid a szülésedre, ha akkor épp nem dolgozik. Mindkettőt bérre kell költenie a kórháznak.
Szóval ha nem oda tartozol és éjjel a dokiddal akarsz szülni...
nem folytatom, majd meglátjuk.

mtunde

Hát én is egyre kiváncsibb leszek, hogy mi lesz!

Kép
elizabeth25

Jó estét!

Hú de beindultatok! :lol:

Ancsaboszi,
Örülök, hogy újra itt vagy és minden rendben veletek!!! Azért továbbra is pihenj sokat. Ha tudsz gyere sűrűbben!!

Vbea,
Mi lett a naptárral?? Elkészült??

Jube,
Panni nem semmi!! Kis vasgyuró!! :lol: :lol: Hát titeket tényleg nem fogunk utólérni, talán ha Réka 1 éves lesz! :lol: Viszont örülök, hogy ez a hipotónia vagy micsoda már elmúlt. Most már Te is megnyugodhatsz.

Elizabeth,
Tényleg csak vissza kell olvasni kb. 2 oldalt és meglátod, hogy Vida doki folyt még a csapból is!!! :lol: :lol:

Andi,
Nagyon örülök, hogy ilyen jól összeszoktak a fiúk. Biztos nem lehet könnyű velük. Hülye kérdés: Milyen az a testvérfellépő?? Elsem tudom képzelni.

Jó éjszakát!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Dorka!
Hát igen Martin szépen gyarapodik, kis vasgyúró, de imádjuk! Egyre nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb, most már csak akkor sír, ha éhes, vagy unatkozik, egyébként nem nagyon. Vagy alszik, vagy nézelődik és kalimpál.
A picurid mennyivel hány kilóval született? Azt hiszem talán 3800 grammal?! Jó, hogy ti is kb. ott vagytok kilóban, mint mi.
Minden oké amúgy? Hogy bírod a két kicsivel?!

Marcsim!
Hétvégenként mindig van valami hely ahova kell menni, és nem nagyon szeretek otthon lenni, mikor apa is otthon van, úgyhogy inkább megyünk mi is vele. Manó nagyon szereti ezeket az utakata, az autóban szépen elringatózik és jókat alszik. Azért igyekszünk nem húzni az időt, de 'bevetés' után az autóban mindig szopizunk egyet és alszik tovább. A bőrzét is végigaludta, 8-tól kb. 11-ig.
Szerintem Kolos is aludni fog az út alatt, ha meg felébred és sír, akkor félreálltok és megszoptatod aztán alszik tovább :lol:

Szép estét mindenkinek!

Ui: valaki kérdezte, hogy nyűgösek-e a babák. Az enyém nem volt nyügi inkább nem nagyon tudott aludni napközben, 2x szokott egy nagyon aludni, de most kb. 2x aludt 20 percet. Nem tudom miért.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja és Ancsa, ha tudsz rakj fel képet!
És köszi a dicséretet! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok Lányok!
A kórház ügyön én is felháborodtam!! :twisted: Nem is ragoznám tovább,már mindent elmondtatok és teljesen egyet értek a véleményekkel.
Én is ma hallottam,hogy össze akarják vonni a Kútvölgyit a János kórházzal! :cry: :cry: :cry:

Jube!
Hát nem semmi Panna!Esélyünk sincs utólérni benneteket!!!
És nagyon örülök,hogy kigyógyult a hipotóniából!!! :lol: ( bocsi,ha rosszul írtam!)

Andi!
Én úgy emlékszem,hogy tavaly ilyenkor sokat segítettetek nekem Lillaadrival!
A leányzómat Rebekának hívják,és egy tünemény! Annyira élvezzük a babázást!!!

Bocsi,elfáradtam,majd ha tudok jövök holnap,bár nagyon zsufi hetem lesz,majd elmesélem!
Mindenkinek szép éjszakát!

Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Amúgy tud valaki valamit Lillaadriról? Nagyon eltűnt, nem?

Kép
elizabeth25

Jó "reggelt" mindenki!

Vbea! Számolj be feltétlenül, milyen volt a szülőszoba látogatás! Vida dokink ott volt? györgyi is elment? mekkora a pocija? Nem került szóba véletlenül ez a rohadt kórházválasztós ügy? :roll: Én jövő hétfőn megyek hozzá motozásra, biztosan rá fogok kérdezni, mi lesz velünk!

Ha nincs más megoldás, én be fogok jelentkezni ideiglenes címen a 12.ker.-be. Szerencsére laknak ott rokonyok. Összeköltözzünk lányok? :wink: :lol: Mindenki egy címre bejelentkezik, és el van intézve!

Egyébként a nagyokos politikus férfiak havi urológia, illetve beöntés kezelését nagyon támogatom! :lol: :lol: :lol: Adjunk be petíciót!!!

Ancsaboszi, jó, hogy itt vagy, már én is aggódtam, hová tűntél. :) :D

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Most csak egy gyors kérdés Vbea-hoz: milyen lett a DM-es naptár? Én is gondolkozom rajta, már megnéztem a honlapjukat is, de azért élőben csak más.

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!

Ancsa!
Ötször 6 percre van korlátozva bizonyos oldalak nézegetése, hát mire elolvaslak Benneteket, meg írok is... És pont mire írok, letelik a 6 perc és nem tudom elküldeni és még el is tünteti és kezdhetem elölről. Jaj.

Urológia ügyben felvehettek a támogató tagságba.

Milyen volt a szülőszobalátogatás? Emlékszem, engem annakidején megnyugtatott.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!!! Végre itt... :D Izgi, hogy ennyire vártatok a hírekkel. :wink:

Kriszta, ahogy mondod, PONTOSAN! :D A szülőszoba látogatás elképesztő módon megnyugtatott. Engem is, és a férjemen is láttam, hogy az izgalom legkisebb jele is eltűnik. Voltak lányok (egyem meg őket!), akik körmüket rágva nézték a dolgokat. Én teljesen élveztem, benéztem mindenhova, kérdeztem okosakat, meg hülyeségeket, utóbbiból többet. Ja, és kinéztük a Holdvilág szobát, az olyan fiús, bár úgy vettük észre, a többiek a sárgás árnyalatokra kattantak inkább (Napsugár, Pirkadat). A lényeg, hogy akár így, akár úgy, de jó helyen leszünk. Amikor jöttünk kifelé tömegesen, egy lány akkor indult szülni, mindannyian elkezdtünk neki szurkolni.

Györgyi édes volt nagyon, és a férje is rendkívül szimpi volt. Sajna késtek, mi is szerencsének köszönhetjük, hogy odaértünk hamarabb. Mert nem 6-tól indult a buli, hanem f6-tól. Györgyi pocija NAGY, igenis, de gyönyörű. Nekem élőben sokkal-sokkal jobban tetszett, mint képernyőn. A legjobban az lepett meg, hogy kétszer akkora, mint én. Mármint magas. Én meg mélynövésű vagyok. :lol: Sok szerencsét kívántunk nekik, és a lelkükre kötöttem, hogy nagyon várjuk vissza ide... :D

Gabboka, előtte találkoztam Vidadokival, odalibegtem hozzá beszélgetni egy-két szót. De ez tényleg csak egy-két szó volt. Majd olyan két hét múlva esedékes újabb kukucska, akkor talán többet beszélgethetünk. Egyébként édi volt, mint mindig... :oops:

Lányok, abban tud valaki segíteni, hogy ki/kik/melyik terület tartozik a Kútvölgyihez? Csak a 12. kerület? Mert én papíron el tudnék csövezni az 1. kerületben is, csak nem tudom, "jó-e". Szégyen, nem szégyen, persze, hogy elkezdtük keresni a kiskapukat. :?

Orsi , nos, a dm írt, hogy kész a naptár, menjek érte a megadott dm-be. Én a westendbe kértem, persze, hogy ott két üzletük is van, és ami a legszebb, hogy egyikből a másikba küldözgettek engem hülyének nézve, az eredmény: kétszer megjártam az egész épületet, de naptár sehol. Megpróbálom egy-két nap múlva. És mindenképpen írok, hogy sikerült. Nagyon izgatott vagyok, mert az elmúlt évek legjobb "páros" fotóiból válogattam. A rosszabbik az, hogy közben kénytelen voltam telefonos segítséget kérni a páromtól, így többé-kevésbé neki is leesett, mi lesz a nagy meglepi. Mindegy, nem 6 évesek vagyunk már. :roll:

Bocsi, hosszú voltam.
vbea

Sziasztok lányok!

KRISZTA! válts munkahelyet :D,ez felháborító, 6 perc,az marha kevés.Állami szektor ugye? Maszek nem csinál ilyet,vagy igen?

ANCSABOSZI!tényleg aggódtunk.Szóval én 35 éves vagyok :oops: :oops: :( :( DE örökké fiatal :D :D

VBEA!
Érezhetően jó hangulatban telt a látogatás és gondolom a férjednek is elérhető közelségbe került a szülésélmény :D
Megnézted,hogy van e majrérács az ágyakon :D (kapaszkodó,amibe jól bele lehet kapaszkodni,mikor nyomni kell),Monacs által választott szobában nem volt,de lehet,hogy csak abban nem?
Én megpróbáltam az interneten utánanézni,hogy mely területek tartoznak a kútvölgyihez,de nem jártam sikerrel,kutakodok még.
ja és írok pár sor privit..
meglepődve láttam,hogy a vonalzód igen előrehaladott állapotban van!Az enyém is:-))

mindenkinek szép napot!

durca

Kép

Kép
durca

Sziasztok!

Látom az egészségügyi törvénytervezet mindenkit kellőképpen felzaklatott, persze engem is, főleg, hogy Tündiékhez hasonlóan mi is tervezgetjük a kistesót, akit a Kútvölgyiben Vida doki segítségével szeretnék a világra hozni, csakúgy mint Marcit. Mi a III. kerületben lakunk, és sajna nincs rokonunk a XII. kerületben ... :cry: A többit nem ragozom, előttem már mindent leírtatok ...

Igazából én arra lennék kíváncsi, hogyan vélekednek erről az egészről az orvosok! Pocakosok, milyen a hangulat a kórházban? Lehet hallani valamit? Leginkább Vida doki véleménye érdekelne, hiszen újra Őt szeretném választani!

Összevonják a Kútvölgyit a János kórházzal? Ez agyrém ... :shock:

Na mindegy! Rég jártam erre, sok itt az új, ami nagyon jó! Mi jól vagyunk, Marci is elmúlt 1 éves és neki is megvan a váleménye a kórház törvényről...

Íme:

Kép
Vendég

Szia Ildi!!! Marci már nagyon nagy, de hihetetlenül édes. Gyorsan a kórházi hangulatról. Semmi. Ezt úgy értem, mivel senki nem tud semmit, és még senkit nem tájékoztattak semmiről, így nem is igen beszélnek róla. (Szerintem nem is lehet, de ez csak enyhe megérzés.) Mindenképpen tájékoztatlak majd titeket, hiszen a januári szülésemmel többekkel együtt nyakig benne vagyunk a megoldás keresésében. :(

Durca-haver, nagyon köszi, hogy utánanéztél, én is a neten böngészem, hogy mi lenne az ideális hely csövezésre. Jaj, a majrérácsot nem is figyeltem, basszus! Pedig tényleg akartam koncentrálni a részletekre. A legrémisztőbb számomra az volt, hogy amikor Keszegh Évike bemutatót tartott abból, hogyan kell összecsukni az ágyat... :D Jaj, már nagyon várom ezt az egészet!

Hát igen, a vonalzóm. Férj mindig ennyire kíváncsi csak a fórumból, szóval nézegeti a vonalzómat és hujjog. :shock:
vbea

Szia Ildi!

Irtam neked privit!

Kép
elizabeth25

Látom Eni - Te képviseled a szülőszobalátogatásos csapatot! :lol:
Örülök, hogy nem riasztott el! :lol: Amikor Beni született csak én szültem, tudtam volna szobát választani, de meg sem fordult a fejemben, Ági automatikusan a leghátsóba vitt. Majrérács :lol: ez tetszik! Az én majrérácsom Vidadokink újjai voltak - azokat szorongattam! :lol: :lol: Jaj, tiszta dezsávü érzésem lett! :lol:
És baromira fogy a vonalzód te csaj!

Heni

Kép

Kép
cancan

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: