Sziasztok!
Most talán sikerül írnom.
Edit , nagyon irigyellek a diploma miatt, biztosan nagyon nehéz évek várnak rám. Attól tartok én nem vagyok valami kitartó és nem fogom elvégezni. Na de ne rohanjunk előre, remélem már vagyok annyira felnőtt, hogy tudjam mérlegelni azt , hogy mit veszítek ha netalán abba akarnám hagyni a tanulást.
Már én is nagyon várom, hogy Eni szobatiszta legyen, de ez sajna még messze van. Eljátszik a bilivel, rá is ül ruhástól és anélkül is , de bele még nem tesz semmit.
Borka, te mikor mész vissza tanítani? Megvárod a három évet vagy esetleg hamarabb? Otthon nincsennek magántanítványaid? Milyen szakos is vagy? Ezt már sajna elfelejtettem .
Én is nagyon hiányolom a legújabb fotókat Annáról, mikor láthatjuk?
Zsú, nagyon megdöbbentett amit az oviról írtál, sajna már nagyon kevés az olyan óvónő aki hivatásának tekinti ezt. Tisztelet a kivételnek. Nálunk pl az a szokás, hogy a gazdag gyerekek seggét kinyaláják, a csórók és a cigányok szó szerint kakás bugyival mennek haza, mert a kis 3 évesek még nem igazán tudják kitörölni a feneküket. Tudom , hogy nem kellemes dolog más gyerek fenekét tötölgetni, de seniki nem köteles óvónéninek menni. Aki szereti amit csinál annak nem gond az ilyesmi, szerintem.
Hol fogsz dolgozni? Egész nap vagy csak négy órába?
Heni, a nyaralós fotókat nézegetve kicsit elszorult a szívem. Nagyon sajnálom, hogy nekünk nem sikerült eljutnunk sehová. Talán majd jövőre. Ennyi nyaralás után nem nehéz belerázódni újra a szürke hétköznapokba?A srácaid jól vannak?
Zsófi, mi ujság ? A kislegény jól viselkedik? Boti jár oviba? Ha lesz kis időd rakj fel fotókat légyszi. Bár gondolom nem sok időd jut mostanában a netezésre. Belerázódtál már? Biztosan nagyon fárasztó. Gondolom a párod amit tud segít.
Röviden ennyi voltam , remélem nem hagytam ki senkit.
Biztosan írtam, hogy Eninek van egy lova, felrakok róla egy képet.
Pussz