sziasztok,
Ildi,
nekünk olyan ágyunk van, mint amit ti akartok. Mi nem vettük, hanem örököltük, és nekünk nagyon bevált. Először B használta, aztán Igi, mikor 3 hónapos (!) volt. FÉltem tőle,h majd leesik, és gondolkoztam, h majd mivel veszem körbe, de végül is nem kellett semmi, mert Igi pillanatok alatt felfogta, h hol kell lemászni az ágyról, és SOHA nem borult le az ágyról úgy,h felállt, és kihajolt. Pedig ettől nagyon féltem.
Szóval, nekünk nagyon bevált, és most úgy néz ki, h továbbra is kell, pedig már terveztem, h odaadom vkinek, mert megkapnánk uncsitesómék másik emeletes ágyát is...
és én is úgy csinálom, h mellé fekszem, és együtt alszunk el. Nem mondom, sokszor van olyan, h kimászik az ágyból, de mikor már tényleg álmos, akkor marad a fenekén és alszik...
Macs,
irtó klassz a házatok. A sarokkádról nincs kép???
Vera,
nagyon örülök, h ezt irtad beszédfelődésileg, mert én tényleg eléggé el vagyok keseredve Igi miatt, a maga 10-11 szavával...
DE: iszonytosan jó a kézügyessége, meg minden nemű ügyessége, és nagyon jól érti, amit mondunk neki...
de csak a saját nyelvén akar vakerálni, és ha olyan szót hall, amit nem akar kimondni, csak azt mondja rá, h TE.
és a hallásával sincs gond, olyan tisztán énekli a magyar népmesék zenéjét, h már látom az új évezred Freddie Mercuryját...
Neet, Votiv,
Terry's csoki már az Auchanban is kapható!!!
Ma megyek dokihoz, eléggé be vagyok tojva...
Ildi,
én kb 1 hónappal ezelőtt jelentkeztem be Baloghhoz, és mostanra kaptam ip-ot. Mert most már az sztk ba is csak ip-ra lehet menni!!!