A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Remélem hamar összejön a baba :P és sikerül jó lakást találnotok,ahol 5-en is elfértek :P

KépKép
kola2

:lol: :lol: :lol:

1. A férfiak olyanok, mint az óvszer.................baromira tud irritálni!

2. A férfiak olyanok, mint a banán...........minnél idősebb lesz, annál
szotyadtabb!

3. A férfiak olyanok, mint az időjárás.....semmit nem tudsz tenni, hogy
megváltoztasd!

4. A férfiak olyanok, mint egy turmixgép.....nem tudod miért, de
mindenképp szükséged van egyre!

5. A férfiak olyanok, mint a csokoládé.........édes, ízletes...........és
azonnal a fenekedre megy!

6. A férfiak olyanok, mint a reklámok.............egy szavukat sem
hiheted!

7. A férfiak olyanok, mint a popcorn.........kielégít, de csak egy kis
időre!

8. A férfiak olyanok, mint a havazás.....soha nem tudod mikor jön, hány
centis lesz, és meddig fog maradni??!!

9. A férfiak olyanok, mint a parkolóhelyek...az összes 'jó' foglalt, a
maradék pedig mozgássérült'!

katus78

Sziasztok!

Most olvasgatok vissza, majd ha Máté alszik írok!

katus78

Katus!Megkaptad?Írtam privit :)

KépKép
kola2

Zsani!

Nem! :(

katus78

Akkor megprobálom mégegyszer.

KépKép
kola2

Azt írta megint,hogy elküldve.hát nemtudom az elöbb is azt írta :?

KépKép
kola2

Most megkaptam, és írtam is :)

katus78

Sziasztok!

Ági, én is így vagyok. Egész nap gányolok, alvás nulla, gyerekek meg gyönyörűek ha alszanak :lol: :lol: :lol: :lol:
Ágnes koma ma sem hagyott pihenni, Márton pisilni jött ki, Janka szomjas volt...

Viol, van gyűjtőlapom, lehet, hogy elmegyek majd érte, ha nem akkor marad a posta. Köszönöm! :wink:

Nincs időm bővebben írni, épp hogy lecsüccsentem, mindjárt indulok az oviba és a konyha még megközelíthetetlen :roll: :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Ma sehol senki?

KépKép
kola2

Amica!Ez vár rám is :?: :P

KépKép
kola2

Sziasztok!

Na a tegnapi visszajövetelből nem lett semmi.

Ági,
az a bizonyos délután jó nehéz lehetett - vannak ilyen napok - legszívesebben ilyenkor az ember bebújna az ágyába és megvárná a másnapot - ha tehetné.
Tényleg a férjed rokonaira nem hagyhatók a gyerekek? vagy legalább az egyik? Vagy esetleg valamelyik rokon kimenne hozzátok kicsit hosszabb időre? pár hét? Persze ez meg nem egy olcsó mulatság.

Katus,
örülök, hogy megint itt vagytok. Jók a pasis mondások :lol:

Lányok, valaki megbeszélt valami konkrétat Gabóval? Nem csinálunk valami közös sétát?

Kriszti,
szerinted az a mesekönyv, amit ajánlottál - szerintem nagyon jó ötlet - egy 6 éves kislánynak is még érdekes lehet?
Ú, nagyon jó lehetett kettesben!

Rik,
remélem, hamar találtok jó lakást. A kismanó meg tudni fogja mikor jöjjön...

Mi ma is voltunk a GYIkban- Vince nagyon élvezte. Van közös éneklés is, ilyenkor mindig meglepetten ül és néz. :)

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Ja és még jön ez a rossz idő és nem lehet sétálni menni :(
Viri pedig nagyon szeret kint.Itt bent meg hamar megunja :?

KépKép
kola2

Zsani,
jó vagytok?
olyan jó nézni a szalagodat!!

KépKép
KépKép
esztermami

Zsani,
jó vagytok?
olyan jó nézni a szalagodat!!

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter!A Gyikba sokan járnak?Lehet Virinek tetszene :P

KépKép
kola2

Igen jól vagyunk :P És Ti?

KépKép
kola2

Hát nem semmi mennyit írtatok, de bevallom szelektálva olvastam :oops: , mert mindig van valami............ idöm semmi

Nagyon jók a talis képek a gyíknál! Biztos szuper lehetet, amint tudunk mi is elakarunk menni.

Ági!

Nagyon szuperek a tökök!
A szori sem volt rossz, ami történt veled, bevallom kicsit nevettem :oops: :lol:
Na persze ha velem történt volna agyvérzést kaptam volna!
azért köszi, hogy megosztod velünk, mert ilyenkor tudatosul bennem, hogy másnak is lehetnek pocsék napjai.

Rik!

Nagyon sajnálom! :cry:
Sogornöm, szegénykém a hétvégén elvetélt 6 hetes volt! :cry: :cry: :cry: Úgy vártuk pedig a kis unokatesot is! :cry:
De majd jövő hónapban! Nektek is nagyon szórítok!

Vero!

Sajnálom, hogy így érzel (én sem szeretek itt lakni :( )
Szüleid merre laknak? Nem találkoztok sűrűn?

katus78

Mi is, köszönjük :P :lol:
Nem akarom elkiabálni, de mostanság a betegségek is elkerültek minket. Nem tudom, hogy Te szeretsz-e úszni, meg azt sem, hogy Virit egy kicsit ott tudod-e hagyni, de a múlt héten végre eljutottam usziba és annyira jól esett!! Pocaklakó is egsészen feldobódott tőle :D

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!
Eszter! Hááát, 6 évest még talán érdekli. Szerintem úgy 2-5 évig az igazi. De végülis a 6 évesnek meg azért jó mert már saját maga próbálhatja olvasni. Mi is tavaly egy 3 meg egy 6 évesnek ajándékoztunk ilyet. Örült Neki bár nem tudom mennyire volt sikeres. Mirának bejött úgyhogy idén is kap. :)

KépKép
KépKép
mirama

sziasztok cajok!

eszter
nahát,ugye milyen jó volt a gyik?!nekem is tetszett,de ma nem volt időm menni :lol: :lol: :wink: :roll: :cry: .zegnap izzát sütöttem,eszembe jutottál közben

zsani
biztos jó lenne virágnak is a gyik(énekelgetnek,mondókázgatnak kicsit,lehet rajzolni,festeni,meg csak úgy játszani a másik gyerek játékával-merthogy mindig a más játéka a szebb,jobb).nekm nagyon bejött,de sajna nem járhatunk.meg anyukák kicsit dumcsizhatnak

kriszti
mit csinálsz noellel,hogy alszik végig éjjel?ő kap még cicit?vagy már abbahagyta?attól félek,hogy zóra olyan leszmint míra annak idején:akkor kezdte átaludni az egész éjszakát,mikor abbahagyta a cicit.és az még oly messze....!

rik
akkor csak keressetek nagy lakást!közben meg azzal leszel elfoglalva(pakolás,költözés) és nem lesz időd a pocaklakón rágódni-hipp hopp teherbe esel majd :wink:

katus
otthon is kell vinni a gyerkőket csípővizsgálatra vinni,mikor már járnak rendesen?vagy csak itt van ez a hülye szokás?mehetek majd zórával ilyen vizsgálatra(igaz,legalább időpontot adtak és nem kell majd sokat várakozni-legalábbis ezt mondták a telefonban)

randizzatok gabóval,sétáljatok,bár gondolom ott is vacak idő van.azért szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Kriszti,
köszi, akkor azért még gondolkodom, kár, hogy Szegeden van, mert megnézném...
Esetleg nem tudunk összefutni, hogy megnézhessem a Tiétek? Ne haragudj, nem szeretnék pofátlan lenni, csak talán akkor el bírnám dönteni.
Vincével mi mobilak vagyunk, bárhová elgyalogolunk :lol:
bár most már csak délelőtt, mert az utóbbi időben rászokott a délutáni alvásra és mire felébred sötét van : :? másrészt örülök, hogy így alszik.

KépKép
KépKép
esztermami

Na félig megírtam........erre elküldte az előbb...........
Most nincs időm folytatni......

Szemizo!

Én erről még nem hallottam, holnap megyünk dokihoz, rákérdezek
!

katus78

[quote="szemizo"]
írta:
szemizoeszter
zegnap izzát

nem tudom sikerül-e idéznem,ezért le is írom inkább:
szóval TEGNAP PIZZÁT sütöttem(kicsit eltévedtem itt a betűrengetegben :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

éljen,sikerült!!!

kriszti
vagy ha le tudnád fotózni pár oldalát...?!engem is érdekelne,mert a honlapjukon azért nem sok látszik belőle.

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Eszter!Virágra még lenne aki vigyázna,csak sajnos uszni nem tudok :( Ez a gyik csak hétfőn van?Jövő héten meg nézzük :D Mi szívessen sétálunk!
Kriszti!Tényleg jól lehet a könyv.

KépKép
kola2

Csilla,
és finom lett?
Tényleg jó a gyík.
Zsani, tényleg, lehet, hogy Viri is jól érezné magát.

na szaladok, mert hazajöttek!!

KépKép
KépKép
esztermami

igen,fincsi volt.mírának tejfölös alappal is csináltam,mert a paradicsomos cuccokat nem eszi

andi
küldtem volna a képeket,de három üzenet jött,hogy megtelt a postafiókod.négy adagban küldtem volna,akkor ezek szerint egy adagot megkaptál?!melyiket?majd holnap újra próbálom

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Zsani,
de jó, gyertek akkor Ti is a Gyíkba. CSak hétfőnként van, de szerintem már az is szuper, hogy akkor van. 9-11-ig tart és ma pl. 180.-Ftot kellett csak fizetni, a terembérlketet osztjuk el.

mennem kell!!
remélem, este be tudok nézni.

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok Cajok!!!
MA voltam csavizni a városba Petrusommal...Vettem kiscsizmát neki.Na meg beirattam bölcsibe!!!!!!A Szarvkőutiba!Képzeljétek ő a 20.gyerek aki jövő jan.-febr.akar menni.Erre a vezető gondozonő azt mondja,nem tudja már felvenni,mert azok közt is szelektálni kell akik jelentkeztek.Én meg elővettem a bübájos mosolyomat,és könnyedén közöltem vele:Jaj,de kár pedig én a CS aládsegitőben dolgozom!Oh azt mondja az MÁS!felveszem!Ennyit ér lányok ha kollégák vagyunk... :wink:
Szoval márciustol dolgozom,ha az égiek nem szolnak közbe! :wink: :lol:

Katus
örülök hogy ujra itt!!!Hogy van a kicsi fiad??????Nem irtál rola!Te miért nem szeretsz itt????Sogornőddel szivemből együttérzek!Első baba lett volna??Hogy viselte?

ja és lányok mindenkinek köszi a biztatást!!!Igérem már csak pozitiv teszt esetén szolok!!!! :x

Esztermami
a Gabo elküldte a tel.számát nekem,ha gondolog én is ráérek,felhivom a Gabot aztán talizzunk!!!Jo lenne!!!!!!!
Vendég

Rik!A Kossuth utcai családsegitőbe dolgozol?Jó sokan várnak bölcsire.
Mi is mennénk sétálni,ha nem gond :P Elküldöm a számom privibe :)

KépKép
kola2

oké,Zsani!Mikor menjünk????
Vendég

ja és igen ott dolgozom!A számom ment neked is!
Vendég

itt vagytok cajok???Mikor lenne jo??????
holnaptol csüt.-ig.Mikor???
Vendég

Megkaptam!Köszönöm!Nekem mindegy mikor megyünk,Virág nem alszik ugyse délután.Amikor nektek jó!
Azért kérdeztem,mert ott dolgozott barátnőm anyukája:Szabó Lászlóné.Keresztneve nem jut most eszembe,talán Erzsi :roll:

KépKép
kola2

nem tom igy ki az!!
akkor beszélek a gaboval aztán amikor neki jo akkor megirom azt az időpontot,jo igy???
Vendég

Igen jó lesz!

KépKép
kola2

sziasztok!

csilla,
pizza!!!!! :lol: azért olvasható volt ám, nyamnyamnyam!! :)

rik,
tök jó, hogy bekerültetek a bölcsibe!! :)
viszont azért az meg vhol bosszantó, hogy szelektálnak... :( mi jogon?? :evil:

tényleg katus, te korábban nem azt írtad, hogy szereted sopront?

Bárki, aki költözni akar, gyertek Hegykőre! :lol:

KépKép
viol81

viol
Néztünk ott is családiházat,de hogyan járnék be onnan,mega Gyula???Én nem szeretek buszozni!!!!

Zsani
beszéltem a Gaboval.Szerdán d.u. lenne jo.Mikor legyen???Ja és az Erzsébet kert mellett döntöttünk.mert az mindegyikünknek az van relative közel!4 ora???vagy előbb???ja mert már hamar sötét van!akkor fél 4???

Esztermami
jössz te is????

És ki még?????
Vendég

zsani
kérdezeted hol lesz az osztálytalim.Először a volt sulinkba megyünk(E.Ü.)aztán meg a Pince Csárdába.Ott vacsizunk.Remélem jo lesz.Már egy-ketten kiidegeltek,mert nem tudják felnőtt fejjel eldönteni,hogy jöjjenek-e???Nevetséges. :evil:
Vendég

viol
Dorkánál nem jo nálam a vonalzo!!!!Nálad müködik???
Vendég

Most csak egy sorra jovok, mert a Balint buzlik mellettem, ugyhogy ki kell mernem a kakibol.

Eszter!
Anyosomek sem itt laknak, hanem Vancouverben. Ez kb. 1500 km Calgarytol. Szoval nincs kire hagyni a kolkeket. Egyebkent ora akkor sem hagynam szivesen, ha itt lakna.
Anyuek meg dolgoznak, es nemsokara jonnek hozzanj. Dec. 15-en erkeznek, es vegre egyutt karacsonyozunk. Ez lesz a 11. karacsony amit nem otthon toltok, es ebbol 10-et nelkuluk unnepeltunk. SZoval mar nagyon rank fer, hogy egyutt legyunk vegre. Amugy nyaron otthon voltam 2.5 honapot, es meg csak 2.5 honapja jottunk vissza, szoval azert van valamennyi segitsegem, csak nem rendszeresen. Meg egyebkent nem minden napom ilyen, csak szombaton nagyon osszejott.
Pizza! Hmmm.

Kriszti!
Anyunak elkuldtem a linket a mesekonyvrol, ugyhogy lehet, hogy kapnak az en gyerekeim is karacsonyra. :D

Kép
Kép
agi

Rik!fél 4 jó!Nekünk is közel van :)

KépKép
kola2

Hajni,Katus,Kriszti mega többiek??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Vendég

Ági
Ez igy tényleg nehéz!De Te egy talpra esett csaj vagy!!!!!Megoldasz mindent! :wink: :)
Anyudék szeretnek amerikában?????Mennyi időre mennek?
Én azért irigyellek Téged!
Vendég

Beus és mindenki
Sajna anyosom elszurta valahol az iwiw-es belépését( :? ),kellene neki egy.Tud segiteni valaki???? :idea:
Vendég

Sziasztok!

Most találtam ide hozzátok. Anikó vagyok és a kislányom Kincső a héten lesz 2 hónapos. Csatlakozhatom? Hogyan lehet ilyen szép vonalzót készíteni?

Anikó Kép
quito

Szia Anikó!
Nagyon szivesen látunk!!!Merre felé laksz???Mennyi idős vagy??
Én Erika vagyok,AZ ágfalvi ltp-en lakom(remélem nem sokáig),és van két eleven lányom,Petra jan.-ban lesz 2 Réka pedig 10 éves.Én magam meg jan.-ban sajna már 30!!!
Irj magadrol!!
Vonalzot a www.babafalva.hu -n tudsz késziteni!!!
Vendég

Sziasztok!
Szerintem nekünk is jó a szerda du.! :-)
Elhoznám a könyvet is de le is fotózhatom az oldalakat. :wink:

Ki kérdezte a szopit? Talán Csilla? Hát ez egy fájó pont nekem. Mira 15 hónapig szopizott. Noelt is kb. így terveztem. De kb. 3-4 hete abszolút nem kér cicit. Fura, hihetetelen számomra is, eddig nem gondoltam, hogy ilyen létezik! Általában az anya szokta megelégelni a szopit. Nálunk úgy volt, hogy 10 hósan már csak este és hajnalban szopizott. Ez ment egy darabig aztán este nem akart szopizni. Üvöltött, befeszítette magát. Hajnalban már elfogadta. Úgyhogy ezt csináltam egy darabig. Este nem volt cici csak hajnalban 1-2-3-szor. Attól függ mennyiszer ébredt. De akkoriban sokszor. Aztán jöttek a fogai vagy nem tudom de már akkor sem akarta elfogadni. Be sem kapta csak üvöltött ha megpróbáltam. Napokig küködtünk, sírtunk mindketten. Ennyi volt, elválasztotta magát. Nem egész 1 évesen. :cry: :cry:
És tényleg azóta alussza át az éjjeleket. Mondjuk tegnap egyszer megébredt. Régen olyan jó volt, megébredt és csak cici azt csönd. Most küdünk ha megébred. Szerettem szoptatni, szerettem volna még folytatni.

KépKép
KépKép
mirama

Szia Anikó!Üdv itt!Én Zsanett vagyok és van egy 3és fél éves kislányom.És 11 hetes terhes vagyok,ikrekkel :) 30 éves vagyok és a Táncsics utcába lakunk.
Irj sokat magadról :wink:

KépKép
kola2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: