Dancsikám! Csatlakozok Beához, kérlek ne légy RO!
Nagyon remélem hogy minél hamarabb túl lesztek Boldi "betegségén", magadat meg ne okold semmiért, mert nincs is miért. Örülj neki inkább, hogy az okos fiad, nem fogadott el semmit, hisz ha erőltetetted volna, nagyobb baj is származhatott volna a dologból.
Zsuzsófi! Szerintem ilyen helyzetekben nem elrohanni kéne, sértődötten. A te véleményedet fogadja el mindenki, de a másé nem érdekel, vagy hogy van ez??? Nem akarlak bántani, amikor tudtam segítettem is neked, de meg kell mondani vannak zavaros dolgaid, amiket te igenis erőltetsz. Pl.: „És az se igaz hogy ha jól van mellen a kicsi akkor nem lesz sebes, mert bezony az enyém is az volt. Pedig Kata jól volt mellen. 1-2 hét kellett hogy megszokja a mellem.” Ne hari, de nem volt jól mellen, ui. a sebesedés a helytelen mellretételtől van, nem azért mert nem szokta meg a mellet.
Mások vagyunk hála istennek, mások a véleményeink, de szerintem pont te vagy az, akit nem hogy meggyőzni nem lehet, de meg se hallgatod szinte a másikat, hisz tudod a tutit. Nem szeretném ha távoznál, inkább mesélj a pesti életről, Katáról, Bencéről stb.
Csibe, Cseppek! Szerény véleményem szerint a legjobb anyatej szaporító a szoptatás! Mellette még a pihi, normális kaja, innivaló, és a nyugalom!
Tea, egyebek teljesen feleslegesek, hiszen csak elveszik a helyet az anyatejtől, illetve nem kap a cici elég ingert a tejtermelésre! Szoptatás közben termelődik az anyatej nagy része!!! Mérni az első hetekben vagy értelme csak, de akkor sem az 1 szopikor kiszippantott adag a lényeges, hanem a napi bevitt kaja. Egyebekben sosem tudhatod, hogy mondjuk a 60 gramm tejet milyen összetételű tejből ette meg. Pl.: Lindi lányom képes volt írd és mondd 30 (!!) gramm tejjel átaludni az éjszakát.
Eszteréknek nagy nagy gratula a fiúcskához!
Lindika! A kicsi lányom 01.27 –én született a klinikán, de nem a 10 ágyasban voltunk. Azért tudok segíteni?
Bea! Dr Nikolin Klára a József A. stgn, de sajna elérhetőséget nem tudok.
Zsuzsu! Édes a fiad nagyon. A tűzfoltok miatt no para, Lindikének is vannak a tarkóján hátul. Majd elmúlik, vagy az lesz a sexepilje.
Bibi! Lindike kb 5,6 alkalommal szopizik / nap. Az éjszakák nagy részét már átalusszuk hála, ha véletlenül nem, akkor max 1x kér és kap cicit.
Lindikének kinőtt a 6. foga!
Lottika az 1 hetes őszi szünet után ma kezdte az ovit.
Már a szüleimnél vagyunk, szokjuk a dógokat.
Még jövök ma, csak éhenhal a lányom.