A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Masni és mi a véleményed a kórházról és a személyzetről?

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Vica!
Nálunk azóta sem volt masszázs :(
Igaz apa nagyon jó fej volt tegnap, úgyanis elég hosszú hajam van és már elég régóta nem fésülködtem :oops: , aztán nagyooon becsomosodott a hajam, úgyhogy szegény 3 :!: órán keresztül fésülte! De most szép csomómentes a hajam :lol:

Mtunde!
És a dm-nek mi a honlap címje?

Masni!
Én is gratulálok nagyon és nagyon szép a kis manó!
A Csilla nevű szülésznő szerintem nagyon aranyos.

Györgyi!
Holnap leszel még a TV-ben?

Szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Tünde!
Gyönyörű Benedek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Masni, Tünde,

nekem is Medela electric volt az első mellszívóm, de a férjem nem bírta a hangját, és lecseréltem egy Avent Isisre, amit semmi pénzért nem cserélnék le semmire, mert nekem NAGYON bevált. Alapos, és csendes.
Tünde köszi a DM es ötletet. Ott fogom kiprinteltetni Satuk remekművét.
Masni, az én fiam is 2450-nel született és 53 cm volt. HIHETETLENÜL gyorsan megnőtt, már 7 kiló lassan és 68 cm, pedig amikor született, annyira bántott, hogy pici, és azt hittem sose nő meg. Gratulálok, tündéri a manócska!!! Gondolom a csecsemősök őt is agyon babusgatták, mint Balázst.

Jó éjt mindenkinek!

Hurcia

Kép
hurcia

Lányok,

Itt szállingózik a HÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

Steffi,
Hát ilyen nálunk biztos, hogy nem lesz!!! Arra nem bírom rávenni, hogy megmasszírozon, nemhogy kifésülje a hajamat!!

Ma éjszakánk megint pocsék volt! :cry: :cry:

Dóri,
Ti hogy vagytok?

Jube
Panninak nem jön még a foga?

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Sziasztok!

Itt is esett a hó. De már süt a napocska.

Lányok! Lehet, hogy volt már téma, ha igen akkor bocs, de van aki olvasta a Suttogó titkai című könyvet és tudta hasznosítani? Egyik ismerősöm, akivel együtt szültünk nagyon esküszik rá, állítólag meg tudja fejteni belőle, hogy mikor mi baja a picinek és Ők már két hete átalusszák az éjszakákat. Nem tudom, hogy ez valóban a könyvnek köszönhető-e vagy ennyire szerencsés a babájával. Mindenesetre piszkosul irigylem :roll:
marcsim

Majd mondom a tapasztalatokat az Avent mellszívóról, ha minden jól megy, apa ma elhozza. A Medelát tegnap óta nem használom, annyira kellemetlen érzés.

Szopizásról még egy kérdés:
a kórházban azt modnták, hogy etetésenként csak az egyik mellett kínáljam neki, ehhez képest mindkettő kell, mert különben nézelődik, nem alszik el, szóval látom hogy még éhes. Ez nem gáz, ugye? Azt nem tudom, mi lesz így később :-)

elizabeth25
Én elégedett voltam a kórházzal és a személyzettel is. A szobák jók, igaz a négágyasban kicsit zsúfoltan voltunk 4en+4 baba. Tiszta volt minden, a látogatókat tényleg nem engedték be, csak az apukák jöhettek. A csecsemősök között volt egy-két érdekesebb fazon, de azért mindenkivel meg lehet találni a hangot. Az biztos, hogy ők nem jönnek be a szobába és kérdezik meg hogy segíthetnek-e. Engem nem zavart, én állandóan odamentem, kértem hogy segítsenek mellre tenni Mátét meg mutassák meg a pelenkázást, köldökcsonk ápolást, stb. Szóval kérdezni kell! Főleg a szopizás miatt!
A nővérek, orvosok kedvesek, némelyik nővér naponta többször is bejött megnézni hogy vagyunk.
A kaja nem extra, meg lehet enni, gondolom neked is hoznak majd be mindenféle finomságot!

hurcia
én is agymenést kapok a medela hangjától, no meg attól, hogy leteszem a gyereket és mehetek a konyhába fejni, hogy ne zavarjam vele apát :)
Igen, a csecsemősök minimanónak meg mogyorónak hívták a gyereket :-) Neki mindig külön ki volt készítve a miniruha.
Egy csecsemősnővér volt, aki úgy fogta meg a gyerekeket mint egy darab sonkát és nem volt valami kedves velük, egy fiatal szőkehajú lány, vékony.

A Suttogó tikait én is megkaptam, olvasni még nem volt időm. Az egyik ismerős is nagyon ajánlotta. Lassan bele kellene lapozni?
masni

Sziasztok Lányok!

Pannit letettem ebéd utáni alvásra, hogy el tudjalak olvasni titeket, egyszer csak reccsenés hallok, berohanok a szobájába és látom, hogy leszakította az ágya fölötti zenélő forgót és jót vigyorog rajta.
Kép mellékelve:

Kép

Mondonom sem kell, hogy még azóta sem aludt el. :(

Sziasztok!

Orsi

KépKép
osori

Sziasztok!
Nekem bevált a suttogó titkai. Legalábbis a szemlélete, ez az első fejezetekből megfjethető. De azt gondolom, hogy egyetlen egy módszer-könyv-elv sem csodaértékű. Szerintem az, hogy mikor alussza át az éjszakát nagyban a gyerektől függ. Persze lehet nagy zsigort bevetni, és akkor is eléred hamar, de amúgy mondjuk 5 hetes babák 90 %-a tuti nem alussz át az éjszakát. Bene táposan 2,5 hósan aludta át. Ez is extra hamar volt. Az akkor velem egy időben szültek közül más nem is....
Ráadásul a szopizás sokkal jobb élmény egy gyereknek, így már csak azért is felkel :)

Mindenstre azt megtanította a könyv, hogy ne hagyjam sírni a gyereket, de figyeljem meg, hoygan jelez, hogyan sír, és elég hamar ki lehetett ismerni: volt lalalla-s éhes sírás, volt nyűgös sírás, volt ordítás a fájdalomtól, meg ilyenek.

Vizsont amikor konkrét kérdéseink voltak: tudjátok az a "Na most mi a fenét csináljak", arra nem tudtam fellapozni a könyvet. A 2-es kötete mondjuk a kisgyerekekre már konkrétabb tanácsokat is ad pl. hiszti ügyben, de az más tészta... Meg különben is, a hiszti kezeléséről mindenkinek van konkrét véleménye és tanácsa :)

Medela: én kéziként hazsnáltam, az nem volt olyan hangos, de a férjem látni nem bírta ahogyan beszívja a mellem :)

mtunde

Sziasztok Lányok!

Na két napig nem voltam és nem győzlek visszaolvasni titekeet!

Üdvözlet minden új látogatónak, úgy láttam többen is vagytok!

Durca, Satuk Steffi

Ma még dolgozom és sajnos hétfőn is, bár nem akartam, de nagyon megkértek, mert mindenki elutazott. (Én meg mindjárt szülök.-mondtam. :lol: ) De végül is mindegy már azt a hétfőt kibírom. Bár nehezen, mert sajnos este későig kell itt lenni szerkeszteni, és így ülni sokat. Bár a hátfájás elég jól elmúlt. Nem is értem miért.

Elkezdtem inni a málnalevélteát hétfőn elkezdjük a gátmasszázst.
Ma voltam a homeopatámnál. Kaptam tőle vagy 10 féle szert, melyiket mikor kell bevenni, ilyen-olyan fájáskor, vérzéskor, stb. Elég sokféle.

Hurcia
A homeopata számát (és a használasti utasítást :lol: ) elküldöm email-ben. Nem tudom mennyit tudtok a homeapátiáról, de a lényeg hogy azt csinálja a férjed, amit a doki mond neki, mert különben nem is fog vele foglalkozni és képes elküldeni. Na de azért nem kell félni tőle nagyon jó fej és zseniális gyerekorvos, belgyógyász és az ország legnagyobb homeopatája. Ő kezdte el 15 éve Magyarországon, gyógyít és oktat is. Szóval szuper én rengeteget köszönhetek neki, mert ha alkatilag kezelve vagy, akkor tényleg nem lehet baj, mert rendben vagy testileg-lelkileg. A kettő ugye szorosan összefügg, csak az orvosok ezt nem veszik figyelembe és aztán meg is áll a tudomány.

Na sziasztok, nekilátok egy kicsit dolgozni, megnézem mik a hírek. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok

Hogy telt a napotok?

Remélem mindenki jól van! :lol:

Kép
elizabeth25

Masni,

én 4 hónapja 2 ciciből szopattok, mert az egyik nem igazán működik jól.... ugyhogy nem gáz később sem, beállnak rá a cicik... :D

eleinte nekem is fájta a medela, de megszoktam... de én is utálok éjjel a fürdőben a kád szélén kuporogva fejni... :( ezért mostanság el is bliccelem.. :) egyenlőre kopkopkop büntetlenül.

Orsi,

nem vágta magát fejbe vele??? hogyhogy már elérte?? én is biztos szívgörcsöt kaptam volna...

Vica,

nálunk a fogak azóta is szünetelnek... nyálzás van, de az ínyen nem látszik semmi....

szép estét mindenkinek,
Jube

Kép

Kép
jube

Orsi,

nagy kópé ez a Panni, remélem nemsokára tényleg megnézhetem!!!
Balázs is állandóan tépi le a halacskákat, de még tart a zsinór amivel rákötöttem a járókára.

Ma: Iszonyú éjszaka volt, B. 4 ! - szer kelt fel enni, gondolom 40 után kb beájult. Reggel 9kor már négyszer evett.
Kapott ma először almalevet.Lelkesen cuppogta.
Alig van tejem.

Masni,
én amióta csak etetem mindíg 2 mellből ment. Ne parázz ezen szerintem, a lényeg, hogy jóllakjon.

Györgyi,
köszönöm, válaszoltam.

És most megint felébredt úgyhogy megyek.

Hurcia

Kép
hurcia

Lányok ti mit szóltok ahhoz, hogy fizetni kell, ha nem a lakhelyedhez legközelebb eső három kórház valamelyikében szülsz?

Kép
elizabeth25

Sajnos ez borzasztó de attól tartok lesz még rosszabb is. Szerintem azt is országosan bevezetik majd, amit már Szombathelyen és Veszprémben. Ha ügyeleti időben szülsz, akkor hiába kezelt 9 hónapig a választott orvosod, az ügyeletesnél kötelező szülni. :(

Kép
gyorgyi33

Itt mindenki a Kútvölgyihez tartozik, vagy nagyon közel lakik hozzá??? Aki ott fog szülni?!!!

Kép
elizabeth25

Sziasztok!
Orsi! Díjnyertes a kép! Panni édes egy csóka.. :) Ez a vigyor.. :)
Én már nagyon várom a hozzátápit, mert lassan kezdjük.. azért nagyon jó volt végig szoptatni.. no meg egyszerűbb is. Képzeljétek, nem tudom, hgoy emlékeztek-e még rá, a barátnőm, Zsu11 néven írt ide egy jó darabig.. no neki is egyre kevesebb a teje, de rendületlenül 2 ciciből etet, meg fej, szaporít, stb.. de egyre jobban el volt keseredve.. most megnyugodott, mert besegítek. Miután Olivér eszik, elkezdtem fejni.. Jube, emlékszel, én sosem fejtem, mert pont jó volt.. most így gyüjtögetjük kiegészítésnek a kicsilánynak a tejcit.. nem egyszerű.. de Zsu így nyugodtabb, ami lényeges. Szóval most még a fejegetéssel is kiegészültek a mindennapjaim. kicsit furcsa, de elvagyogatok vele. (én naiv, azt hittem, hgoy csak vicceskedek Olivérrel, meg sétálgatunk.. no erről ennyit.. :) )
Elizabeth, szerencsére nekem a legközelebbi kórházak között van a Kútvölgyi. ezért is választottam ez. Örülök neki..
Tünde! Nem tudom, hgoy mondtam-e, de megnéztem a blogotokat, .. hát ez a Bene, annyira gyönyörű kisfiú..
Most mentem. puszi mindnekinek.
Vica, ment a privi.. képeket gyűjtsön akinek kell!
Puszi

satuk

Én a harmadik kerületben lakom, az tudom, hogy ide a Margit, a Nyírő meg nem tudom mi van még közel! DE én egyikbe sem akarok menni! :(

Kép
elizabeth25

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:23-kor.
Vendég

Jó estét mindenkinek!

Szeretném megkérdezni, hogy jár/járt-e valaki közületek a Vida doktor úrhoz? Esetleg meg tudnátok mondani, hogy mennyit kér a magánrendelőjében?
Mi lassan fél éve próbálkozunk és sajnos egyenlőre nincs baba. Ezért szertnék hozzá elmenni kivizsgálásra. Esetleg menjek a kórházba hozzá vizsgálatra?

Előre is köszönöm a válaszokat.
cukorfalat

Jó reggelt!
Györgyi
Megint lemaradtam Rólad :( , de látom adtak nekem még egy esélyt :D .

Orsi
Hát én is csak azt tudom írni, hogy jó hogy nem vágta fejbe. Nekem ezektől a játékoktól mindig az a parám, hogy ráesik és hát ennek azért van súlya.

Hát tej ügyben, estére már nekem is egyre kevesebb van. Nem tudom ki írta a kecsekrutafűvet :( , de kérdés, hogy abból mennyit ivott egy nap? Én iszok egy csésze laktoherbet, meg egyet a kecskéből is. Tuningolatlanul, úgyhogy már rosszul vagyok az ízüktől.

Hol érdemes bélelt cipőt nézni a gyereknek??? Most jött a megvilágosodás, hogy nem ártana már venni neki egyet :) . Nem hótaposót, csak bakancsszerűt.

Mindenkinek jó 7végét.

Kép
Kép
monacs

Elizabeth! Én Kecskemétről járok a Kútvölgyibe, és egyelőre reménykedem, mivel jan1-én már 8hónapos terhes leszek, hogy talán lesz valami méltányosság, és nem kell új helyen új dokit választanom. A Kecskeméti szülészetre nem akarnám a lábam sem betenni, nemhogy még szülni ott. :cry: :x Bízom valami csodában... :cry:

Cukorfalat! Szia, én Vida páciens vagyok, bár én nem magán, de így is oltári rendes pasas, és lelkiismeretes doki. Sokan járunk hozzá innen, mintha azt írta volna valaki, hogy a magánrendelés az 7000FT/alk. (vagy 8000?) Szerintem nyugodtan mehetsz a kórházba is, és sok sikert a babaáldáshoz!

Osori! Nagyon vagány lányod van! Micsoda diadalittasan vigyorog! Én is csodálkozom :shock: : hogy nyúlt odáig fel? Biztos az a fajta gyerek lesz, akit néha a szekrény tetejéről kell majd leszedni. :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Elizabeth,
Nekem olyannyira nem a legközelebbi, hogy hivatalosan miskolci vagyok. :? Ennyit erről. Ahogy Gabboka írta, én is bízom a "méltányosságban", elvégre úgy nem hozhatnak döntést kismamák feje felett, hogy "jó, akkor aki holnaptól szül"... Én január 23-ra vagyok kiírva. Sok szempontból megértem, mit akarnak, de szubjektíven nézve a dolgokat, azért a szülészet nem az a terület, mint a sebészet. Anno nekem mindegy volt, ki szedi ki a vakbelemet, ki gipszel be, de belátjuk, hogy gyermekünket megszülni nem akárkinél szeretnénk. :cry: Majd meglátjuk, egyelőre fel a fejjel!

Cukorfalat,
Én is Vida-páciens vagyok. Csak megerősíteni tudom mindazt, amit Gabboka mondott. De a véleményét mindenki maga alakítja ki, szerintem. :roll: Fél év... Ne aggódj, szerintem egyelőre nem kell izgulni.
vbea

Durcaaaaaaaaaa! Hol vagy???
BOLDOG SZÜLINAPOT, CSAJSZI!!! :D :D :D
vbea

Sziasztok!

Orsi! A lányod csúcs!!!! :D

Tegnap voltam kontrollon, minden rendben. Szóba került a fogamzásgátlás és nem tudom mi tévők legyünk:( A legegyszerűbb a tabletta lenne, de félek tőle. Van aki szed közületek fogigátlót? Tényleg semmilyen hatással nincs a tejelválasztásra?

Sikamlósabb téma. Szex! Elmondtam a dokimnak, hogy milyen volt az "első" és azt mondta, hogy amíg szoptatok nagy valószínűséggel nem is lesz jobb. Olyan mintha nem lenne nedves, nem lenne rugalmas és mintha nem is az enyém lenne :cry: Szerinte ez azért van, mert a szoptatás alatt a hormonok nagyban befolyásolják ezt is és sajnos nem pozitív irányban. Olyan állapot ez, mint a klimax után....hát eléggé el vagyok keskenyedve :( Én azt hittem, hogy a gátseb érzékeny még és azért nem olyan jó, de nem ez a helyzet. Álatlános ez, vagy csak Én vagyok ennyire szerencsétlen?
marcsim

Szülinap, Durca????

Akkor Boldog Születésnapot Kívánok!

marcsim, ne keseredj el, nekem én is szerencsétlenkedtem csak szülés után. Fájt, kényelmetlen volt...de elmúlt!!! :lol:

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Durca! Vbea (Eni) !

Boldog, boldog,boldog születésnapot... (a dallamot meg képzeljétek hozzá)!!!!!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Durca

Boldog szülinapot!!!

Marcsi

Ugyanígy van szegény barátnőm is, ne aggódj tutira rendbe jössz. Biztosan a hormonok. Nekem most is így van, de erről már beszéltünk is. Ja hát a fogamzásgátló. én csak azt tudom mondani, hogy nem szednék normál állapotban sem már, nemhogy úgy hogy szoptatok. Az orvosok azzal etetnek, hogy jaj nagyon kevés a hormon benne. De akkor is hormon. Ja és az egész egy mű dolog. úgyis meg van terhelve a szervezet. Dehát ez az én véleményem, de azért leírtam. :lol:

Lilluska

Szerintem szép csenben eltűnök, aki Duna néző az úgyis tudja mi a helyzet. :lol:

Cukorfalat

Én is Vida páciens vagyok. A kórházba jártam hozzá , a magánrendelőjébe sosem hívott és sosem kért pénzt, úgyhogy nem tuddom sajnos mennyi lehet. Én annyit adok amennyit gondolok, hol ennyit hol annyit. Ja és természetesen csak szuperlativuszokban tudok róla beszélni. Egy igazi tündér és EMBER! Ritkaság. Sajnos. De ha egy jó pár oldallal visszaolvasol, akkor meglátod hogy itt egész kis rajongótábora van. :lol:

Kép
gyorgyi33

Hello Csajok!

Hát ez nem semmi, pár nap alatt röpke 50-60 hozzászólással bővült a fórum!!! :D Sajna otthonra még nem szereztem be a netet, így heti 1-2x a szüleimnél tudok netezni, de remélem még a baba előtt ezt is sikerül elintézni!

Nagyon köszönöm a sok hasznos tanácsot szülésznő ügyben, bár csak arra jöttem rá, hogy kb. mindenki aranyos, így végül nem tudom, hogy válasszak-e egyáltalán vagy majd lesz, ami lesz :lol:

Sipos amúgy nagyon jó fej szerintem, de tényleg minden döntést Rád bíz, ami azért eléggé megnehezíti az életed. Egyáltalán nem foglalt állást se epidurál, se szülésznő ügyben, viszont az jó, hogy nem befolyásol semmilyen irányba és így Te dönthetsz 100 %-osan.
Fura, hogy ketten is írtátok, hogy hangulatember, nekem mindig kiegyensúlyozottnak tűnt, bár lehet, hogy csak jókor kaptam el eddig mindig :)

Nekem kisfiam lesz, Arany Dani, ha minden igaz és annak ellenére, hogy már csak alig több, mint 2 hét van hátra, nem vagyok türelmetlen, mert még elég sok minden van hátra, új lakást most fejezzük csak be, plusz mosás, vasalás, papírmunka...

Tényleg, Ti hogy mossátok a babaholmikat? Elég a 40 fok, ha utána kivasalom? És hány hónapos koráig kell vasalni egyáltalán a ruháit?

Na most búcsuzom, aztán majd megpróbálok gyakrabban jönni, különben teljes témákból maradok ki...

Mindenkinek jó pihit!
Barimami
barimami

Sziasztok!
Ez a kórház dolog gáz lesz. Én is messze vagyok... Mondjuk asszem nálunk az lesz, hogy amit a dokinak adnánk, az most a kórház kasszájába vándorol... Ez van... A ügyeletesnél szülni is biztos bejön majd általánosan. Ha kórházat sem választhatok ingyen... Végülis a kerületi rendelőkben is van nőgyógyász és terhesrndelés, jó az is nekünk, nem? :) :( Na mindegy. Nem hőbörgök, mert ezzel úgy sem változik semmi. Csak szar dolog. De az fontos, hogy ha az ügyeletesnél szülés be is jön, de legalább a Kútvölgyiben szülünk, akkor ott legalább minden orvosra rábízza magát az ember.
Azt még továbbra sem tudom, hogy a Kútvölgyi, mint SOTE oktató kórház, nem egy általános kórháznak számít-e, aki országosan mindehonnan fogadhat???

Gyerekruha mosás: Én csak születés előtt vasaltam ki, és a színeseket 40 fokon, a fehéret 60 fokon mosom.
:roll:
Puszi

mtunde

Cukorfalat!
Én is Vida páciens vagyok :lol: , 8 hete szültem nála a kisfiamat. Nagyon nagyon szeretem, nagyon jó orvos és egy fantasztikus EMEBER, aki tiszteli a nőket. Én voltam magánrendelésen 8000 Ft, -egyszer hívott oda a 9 hónap alatt azt is azért, mert szabadságon volt és nem dolgozott a kórházban , most a kontrollra én kértem oda maga, mert különben a kórházba hívott volna - csak azt utálom. Úgyhogy nyugodtan hívd fel, mond el mi a gondod . Szerintem első körben megnézi van-e peteérésed, de nem akarok okoskodni - azt meg ugye uh-n csinálja, valszeg a kórházba hív , - bár a magánjában is van egy kicsi gép, de nem tudom, hogy az is tud-e mindent.

Heni

Kép

Kép
cancan

Kriszta! Köszi. :D :D :D
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:24-kor.
Vendég

Durca-haver és Vbea!

Nagyon boldog szülinapot!

Satuk!

Neked is boldog szülinapot utólag is...

Steffi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vbea! Te is?

Boldog születésnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok Anyukák és leendő Anyukák
Én egy 13 hetes kismama vagyok, aki a Kútvölgyi kórházba jár a Mészáros dokihoz terhesrendelésre. Szeretném megkérdezni, hogy tudtok-e segíteni abban a számomra kényes dologban, tudtok-e tanácsot adni,hogy mennyi a dokturúrnál a hálapénz? Ki - mennyit adott neki? Nem szeretnék kínos szituba keveredni.
Segitségeteket előre is köszönöm
Rolandi
rolandi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:24-kor.
Vendég

Sziasztok!

Két kép manókáról

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kép

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

sziasztok,

Hú, olyan sokat írtatok, hogy alig bírtam végig olvasni!

Képzeljétek, ma bent voltam a kórházban (sógornőmet műtőtték) és szinte u.a. voltak ügyeletben mint amikor szültem. Bent volt Hegedűs doki bácsi is, aki megnézte Rékucit, persze Ő addigra már beájult a kezemben. Olyan jó érzés volt újra ott lenni. Ja és láttam egy kisfiút, aki 1 napos olyan iciri-piciri volt!! Hú, úgy mennék megint szülni. :lol: :lol: :lol:

Azonban sajna nekünk is messze van a Kútvölgyi, én sem oda tartozom. De én biztos nem megyek szülni sem a Délpestibe, sem pedig az Istvánba. Ahogy Tünde is írta, akkor az a pénz amit a dokinak szántunk, az a kórház kasszájába fog menni. Mondjuk én annak sem örülök, hogy az ügyeletes dokinál kell szülni. 9 hónapig járok valakihez, akiben 100%-san megbízom, aztán szülni meg egy vad idegen embernél kell, akit nem is ismerek. Ja és azért hozzáteszem, hogy a Kútvölgyiben is van egy-két olyan doki, akivel nem szeretnék találkozni a szülőágyon! (volt szerencsém találkozni velük a terhességem alatt)

Satuk,
Majd írok privit. Nem semmi, hogy mennyi időd van. Fejés?? Zsu és Kata hogy van? Nekem Réka mellett egy perc szabadidőm sincs :? :? Napközben szinte nem alszik semmit és igényli, hogy játszak vele, beszéljek hozzá! Tegnap próbáltam tanulni és hangosan olvastam az anyagot, erre Ő azt hitte, hogy neki csacsogok és azóta benem áll a szája. A kórházban is csak mondta-mondta a magáét!! Apa már most rosszul van, hogy teljes elnyomás alatt van! :lol: :lol: :lol: :lol:

Marcsim,
én fogigátlót szedek (Cerazette) és semmi bajom nincs tőle. Eddig bevált és a tejcivel sem volt semmi, nem zavart be. Majd most akarok váltani, mivel már nem nagyon szoptatok, felíratom a régit!

Barimami,
Én is a színeseket 40 fokon a fehéreket pedig 60 fokon mosom. (textil pelus 90 fok) Először én is vasaltam mindent, de most már csak a body-kat és a textilpelusokat.

Lilluska,
Gyönyörűek a gyerekek!! Hozzánk is jöhetnének levelet szedni!! Tegnap takarítottam össze az utcát és már megsem látszik! :cry: :cry:

Steffi,
Martin nagyon édes!!

Durca, Vbea
Boldog szülinapot kívánok!!!

Orsi,
Nagyon aranyos Panni!! És tényleg mekkora talpa van. Láttom azért Ő is szereti lehúzni a zokniját!!!

Remélem nem hagytam ki senkit!!

Szép 7végét!!

Vica

vica10

Köszönöm, Haverok! :lol:
Steffi, Martin egyre szebb, és nagyon hasonlít Rád!!! :wink:
Lilluska, olyan helyesek a gyerkőcök! :!:
vbea

Sziasztok!

Szerencsére nem lett semmi baja Panninak, másnap reggel újra megcsinálta, azóta nem tettem vissza, amég nem találok ki valamit, hogy ne tudja leszedni. Hát, tényleg egy nagy franc a kisasszony :D, már én is előre félek, hogy mi lesz később. Elég eleven, és hamar feltalálja magát.
Tényleg elég nagy lábon él :D , bár nincs összehasonlítási alapom. Mondjuk én is elég magas vagyok meg a férjem is, tehát elég esélyes, hogy ő sem lesz alacsony, akkor meg kell a nagy láb, nehogy orra bukjon. :)

Edina, én is nagyon remélem, hogy hamarosan láthajtuk egymást és a gyerkőcöket.
Mi az, hogy kevesebb a tejed? Még mindig vagy csak aznap, amikor írtál?

Durca, Vbea Nagyon Boldog Szülinapot kívánok én is Nektek. Tegnap nem tudtam írni.

További jó hétvégét Mindenkinek!

Orsi

KépKép
osori

Mindenkinek boldog szülinapot akinek van, egy kicsit elvesztettem a fonalat. :lol:

Steffi

Nagyon szép!!!!

Mosás
Nekem a védőnő azt mondta, hogy mindent 40 fokon mossak, viszont szigorúan mindent vasaljak, mert az fertőtlenít igazán nem a 40, vagy 60 fokos mosás. De végülis ez logikus.

Jó hétvégét!

Kép
gyorgyi33

Sziasztok, Tami vagyok, olyan kérdésem lenne hozzátok, hogy valaki nem tud-e otthoni bedolgozásos munkát, olyat ami nem csak egy átverés?????

Kép
tami2900

Sziasztok lányok!
Nagyon rég jártam már felétek, de látom azért sok régi is van, de annál több új mama és baba.

Kiscsillag szoktál erre járni? Mi van veletek?

Satuk, ti jól vagytok?

Mtünde szia, írj magatokról picit, mert lehetetlen ennyit visszaolvasni.

Durca te vagy még?

Velünk minden rendben, bár Áron és Csabi megint náthás lett a Zeneóvi után, szinte azonnal. Még napi egyszer van cici.
Hamarosan Csabika dec.13-án 1 éves. Hihetetlen, nem rég született.

Kellemes vasárnapot mindenkinek, remélem azért páran emlékeztek még ránk.:-))
Andi
andry

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a válaszát. Úgy néz ki, hogy inkább a kórházban keresném fel őt előszőr.
Meg tudjátok mondani, hogy mikor rendel a kórházban és hol lehet őt elérni?

Előre is köszönöm
cukorfalat

Szia Andi,
De jó hogy írtál, hogy vagytok? Tényleg szalad az idő, lassan Csabika 1 éves lesz. Emlékszem, hogy tavaly ilyenkor még Lillaadrival pánikoltatok, hogy mi lesz. (igaz én akkor még csak olvastalak benneteket :) ) Összeszokott már a két fiú?? Te hogy bírod?? Hú, de ügyi vagy, hogy még tudsz szoptatni!! :D :D

Na jó, nincs több hülye kérdésem!

Puszi

Vica

vica10

Sziasztok Lányok!
Először is én is mindenkinek boldog szülinapot!

Andi! Tök jó, hogy írtál! Köszi, jól vagyunk, Bene vadul jár, és be nem áll a szája, bár még csak 1-2 szót tudok megkülönböztetni, de ma is bővült a szótára "ott". Zabál az édes, de nem látszik meg rajta :)

Vica! Jó lehetett nosztalgiázni a kórházban! Pláne, így, hogy ugyanazok a dokik voltak! Hegedűssel beszéltél amúgy, hog ycsak januárban nem vállal több szülést, vagy amúg yis leadja a praxist? Hallottam ilyet is, hogy szép lassan abbahagyja.

Györgyi! Holnap megpróbállak megnézni! :)

Rolandi! Én nem Mészároshoz járok, de úgy emlékszem, a lányok annak idején nem írtak összegeket, hogy mennyit fizettek.

Tünde

mtunde

Sziasztok!!

Próbálok mindenkinek reagálni, és nem elfelejteni semmit! :D

Üdv az újaknak!

Cukorfalat!
Én Mészárosnál szültem, de terhesrendelésre nem hozzá jártam. De ha jön Eszti, ő majd kiokosít! :D

Andi!

Tök jó, hogy jöttél! Már hiányoltunk! Te is mesélj majd, mi van Veletek!
Kiscsillag nem nagyon jön mostanában. Nem sikerült nekik a lombik bébi, és nagyon megviselte őt ez lelkileg! Szóval most nem megy babás helyekre....

Kórház téma:
Az a helyzet, hogy én ugyan Rákoscsabán lakom, de a 11. kerületben llakom. Így talán még belefér a 3 kórházba a kútvölgyi! Szóval a második babáig át sem jelentkezem! :D
Egyébként tényleg egy vicc, hogy fizetünk valamiért, mindegy, hogy nem hivatalosan, és akkor nem szülhetünk, ahol akarunk! Nem szemészetről vagy hasonlóról van szó! A gyermekeink életét helyezzük a nőgyógyászunk kezébe. Azt még megértem, ha szt mondják, ne mnejen be a munkaidőn túl az orvos, mert ugye van, aki így több napot is bent tölt, és lefordul utána a székről... NA dehát ez...
Legalább abban igaza van Tündének, hogy a kútvölgyiben minden orvosra rábízhatjuk magunkat, ha ügyeletben kell szülni.

Orsi!

Panni nagyon helyes! Jó fej! Mennyi most a súlya?

Vica!
Réka hányszor eszik naponta főzeléket?

Hú Lányok!

Tegnap voltunk egy baráti házaspárnál! 10 hónapos a kislányuk, és iszonyat lett a házasságuk a szülés óta!
Na meg hát ahogy a gyerekkel viselkednek..... Inkább nem is részletezném! :twisted:
Ilyenkor mindig hálát adok, hogy nekem ilyen klassz férjem, és családom van!

Na puszi: Dóri

Kép
nagydora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: