A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Dóra,
Katika nagyon édes, és szerintem látszik a képen, hogy nem viseli meg annyira.

Nana,
ezzel a betegséggel még én sem találkoztam.

Cukker,
tényleg mi az a babatévé?
balim

Lili, akkor ezek szerint sikeresen megtortent az adasvetel. Gratula! :D
A kedd jobb volna, addigra kipakolok a tobbibol is! Kb. hany orakor jonnetek? Kati del es ketto kozott szokott aludni.
Sok doboz van, meg lapjra hajtogava is sok helyet foglal! :roll:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora, én most csak párat vinnék el, amibe az apróságokat tudom belepakolni. Aztán a többi majd ráér. :)

Igen, sikeres volt. :) :) :) Már csak költözni kell. :)
birolili

Ja, és köszönöm. :) :) :roll:
birolili

Sziasztok!

Láttam kérdeztétek mi az a baba tévé.A pr telecom szolgáltatónál vaunk,kábeltétvé,és van egy angolul beszélő csatorna a baby,ez kimondottan babáknak való,mindenféle tök jó dolog van benne.Anna naon szereti,az ő színvonaluk,tele van babás dolgokkal.
Bocsi cuki hogy írtam helyetted.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hétvégén nem voltunk itthon, apa beteg volt, nagyon köhögött, Lili meg minden köhögéstől sírva fakadt, úgyhogy a nagyinál aludtunk. Lili életében először reggel fél 9-ig nyomta, meg előtte délután is negyed 4-től 7-ig. Péntek este azért még egy kis ügyelet bejátszott, hasmenése volt Lilinek, de ami a nagyobb baj volt, hogy se enni, se inni nem akart, semmit. Mostanra már iszik, enni kevésbé. Olyan mákunk van, eddig háromszor volt szükség ügyeletre, és mind a háromszor a gyerekdokink volt épp az ügyeletes.

Cukker,
úgy gyurmáztunk, hogy én csináltam kacsát, meg halacskát (ilyen formák vannak hozzá) Lili meg tette be őket a gyurmásdobozba. De annyira édes volt, ahogy rászánta magát, hogy megfogja a gyurmát, gondolom még idegen volt a kis kezének.

Seriff,
van Lilinek külön könyvespolca a nappaliban, van öt könyve, és mindig ő választja ki, hogy melyiket nézzük, de az állatkölykös a sláger. A pakolás ugye nálunk nem játszik, vagyis csoda történt, egy db zokniját levette a szárítóról :D
A séta az nagyon bejön, meg a Chiccos tili-toli, bárhova eljut vele. Meg az elejével is ügyesen játszik. Na meg a nagy újdonság: az abakusz, tologatja ezerrel a golyókat rajta.

Dóra,
a férjem elnevezte Katikát kis motoros vagánynak :D Elég merész így fél kézzel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina, mi az az abakusz? Nincs baj Lilivel, ugye? Nem azért voltatok az ügyeleten, mert nagy baj van, igaz?

Dora, akkor kedden menjünk a dobozokért? Ha igen, délelőtt mennénk vmikor. Még alvás előtt. Úgy 9-fél10 felé, ha az jó nektek! :)
birolili

Lili,
az abakusz az a golyós számoló, amin húzogatni lehet a golyókat.
Lilinek nincs baja, írtam, csak kicsit ment a hasa. Ügyeleten azért voltunk, mert délután nálunk már nincs rendelés, de a gyerekorvos pont ügyeletes volt, és megbeszéltük, hogy bevisszük oda. Lajosmizse kis város, délelőtt van csak rendelés, délután már csak ügyelet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Hajni már elmondta, h mi az a babatv. Tényleg úgy ki van találva. Olyan szinten megy, mint régen a ...nem is jut eszembe. Volt benne egy Poo, Bence úgy szerette. Á. Teletubbiek. Bence segített.
Adri tökre szereti nézni, hallgatni.

Hajni

Nem tudom, h olvasod e még. 9-től jön anyósom Adrira vigyázni. Mehetnénk vásárolni, csak akkor megkérnélek rá, h hozd haza a cuccot. Már rakattam félre pelust is, mert persze most is csak 2db! volt. Az is 9 kg-tól van. Jó lenne, ha 9 előtt bekopognál.

Ser

Bencével mi is rengeteget nézegettünk mesekönyveket. Jól eltelt vele az idő. És még a hinta volt a sláger.

Adri ma egy angyal volt. Egész nap. Olyan jó volt egész nap a nyugalom. És 8 óta alszik is. Amióta kibújt a 3 foga, 10 órákat egyben. Plussz még kétszer egy nap alszik.

Ja Hajni, mostanában rátok ébredek. :) Ma reggel pl hancúroztatok, és asszem te sivítoztál. Persze, már 3 napja 9 körül kelek reggel.

Jó éjt

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok!

Lili, inkabb fel 10 fele, addigra igyekszunk osszekapni magunkat! :lol:

Lina, Lilikenek jobbulast! A kismotort eltuntettem mar, fel kezzel is szaguldozott vele... :roll: Ugy csinal, mintha nem is lenne rajta gipsz... :wink:

Cukker, Hajnival szomszedok vagytok?:)

Roz! Tip-top harisnyanadragot hol vettetek? Kellene Katana meg par darab, de tanacstalan vagyok, honnan juthatnek hozza.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra

Igen, szomszédok vagyunk. :) Én csaltam ide a netre.

Andi
Kép
cukkker

Sziasztok :)

Dóra
a két templom között lehet venni általában olyan 850-1050 k ft között van . És elég sok szín :) De kérdezt meg az evit is mert ők is ezt használják és Ő tud egy csomó helyet hoyg hol lehet venni és itt kecson ezt az egyet tudom : Mi általában kkfázára megyünk át mindn 21. vasárnap vásár és piac van ott már 500-700 ft ért kapsz . Az ára pamut mennyiségétől függ :)

balim
hogy vagytok ? Fiúk teljessen rendbe jöttek ? esberi toxot szeditek most ? Te nem gondoltál még erre a grafrut cseppre kobéknak és nekünk is nagggyon bejött :) hátha nektek is .

lina
jobbulást lilinek :) naggggyon szépek az alvásaitok :)

rohanok romtalanitani a tegnapi vendéség után . a gyerek játéékok vannak még szét de azzok nagggggyon . Már megcsináltam egyszer csak a sógoromék elég későn jötten este olyna 9 körül és a kisfia még akkor borigatta ki szinte az összes játékot :? kaptak a lányok 2 vödör legót ugyhoyg van mit szedegetni :D

Kép

Kép

Kép
roz23

bocsi szóval mindne 2. vasárnap :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili gratulálunk a házvásárláshoz mi is !!A pakolászáshoz meg sok türelmet :) .

Dóra sajnálom Katikát,de aranyos nagyon,hogy ilyen jól viseli :) .

Roz szépek a képek Nikiről!Jó rendrakást!

Nana kívánom,hogy hamar gyógyuljanak meg a fiúk!

Lesz ugye ma is baba-mama?Nyhk,Kattic,Pille vagy mégvki jöttök?

Képzeljétek nekünk meg lelopták a kocsiról mind a négy dísztárcsát :cry: ,annyira utálom az ilyen embereket.

Kép Kép

Kép
dettus

Ez meg milyen dátumot írt ki :shock: ?

Kép Kép

Kép
dettus

Dettus,

Lesz ma is baba-mama klub, de sajna mi nem megyünk, ugyanis Petrus lebetegedett. De Katticék úgy néz ki, hogy mennek, illetev Birolili is telefonált, hogy készülnek.
Jó szórakozást és dumcsizást, jóvőhéten már biztos mi is megyünk!

Kép

Kép
nyhk

Dettus,
én tegnap lepődtem meg nagyon, a volt pasimmal beszéltem msn-en, Pesten laknak, és a ház előtt feltörték a céges Focusát, tudod miért?????? Kiszerelték a két első légzsákot. Nem akartam elhinni. Bent felejtett 1200 Ft-ot a kocsiban, az ott is maradt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Dettus, Kattic örülök, h. személyesen is találkozhattam Veletek! bezsélgetni csak keveset tudtam, Zsófi mellett. Nagyon jól érezte magát. És én is örülök, h. elmentünk. :) Nyhk, legközelebb Veled is remélem, h. megismerekedem. :)

Dora, köszönöm a dobouokat, képzeld, Zsófi még aludt onnantól számítva is 1órát. Nem tudom, h. mi volt vele? Anyukád jót babázott? NAgyon jó kis házat vettetek! :) Már csak a sok kisgyerkőc hiányzik belőle. :)

Hol vagytok többiek?
birolili

Balim, mi volt Szegeden?

Kecsóné, köszi a meghívót,én már vásárotam volna, de vmiért nem fogadta el a felh.nevemet, és a jelszavamat a rendszer, pedig....
Te már rendeltél onnan amúgy rucikat?

Nyhk, Petrának jobbulást!

Lina, remélem jobban van Lili! Majd visszatér az étvágya is!

Kép
seriff

Szép napot mindenkinek!

Hogy smint van ma mindenki?Nekem naon jó a kedvem,nem tom miért,de jó naon.Család még alszik,én már nem bírtam tovább,ki vaok pihenve.
Milyen volt a baba-mama klubb?Mennyi idős a legidősebb gyerkőc?Egyszer voltam én is ilyen klubban,de rossz élményekkel tértem haza,így nem mentem többet ilyen helyre.

Lili
már költöztök a héten hogy kell a doboz?De jó neked.Nektek.A neten kinéztünk mi is egy faját,elmegyünk megnézni.De nem fűzök nagy reményeket hozzá,nem akarok nagyot csalódni.

Betegeknek jobbulást! :)

Cuki
bocsi a reggeli ébresztésekért,majd halkabban játszunk Annával. :lol:
Amúgy ő provokálja ám ki magának,tartja a nyakát a számhoz közel,és azt mondja ide,nekem meg bele kell brüzölnöm.És meg kell zabálni,édes naon. :lol:
Majd Adri is hamarosan ilyen lesz,várod mi? :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina
olvastam hogy sokszor nem tudod mit játszatok Lilivel.Gyertek el hozzánk,aztán áthívjuk Cukiékat is,és tartunk lányos napot.Naon szívesen várok mást is.Hmmm? :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ser,
nincsen refluxa Eszternek! Teljesen negatív! Még két hétig kapja a gyógyit, aztán leállunk vele. Pisi és uh vizsgálatok még egy évig rendszeresen. Igazából 10 perces művelet volt az egész (na jó, nekem óráknak tűnt, mert Eszter végig üvöltötte), ezért kár lett volna napokat tölteni itt a kórházban... Délre már itthon is voltunk. Nagyon boldogok vagyunk. Most meg tanácsadásra megyünk, mert április óta nem voltunk :oops: .
balim

sziasztok :)

Balim
de örülök hogy minden ok :)

ma nem sokat leszek mert csak pár percekre van net ma fibernetnél este 6 ig karbantartás van és kikapcsolják néha a netet is meg a tv is ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim, örülök nagyon!!!

Kép
seriff

HAjni, sajnos még nem költözünk. Én már nagyon mennék pedig. Még kb.1hónap...... Zsófi új szobát kap, már sikerült eladnom a kiságyát, azt tervezgetem. :)
Tegnap voltam kint a háznál mérni. Sok bútort kell majd vennünk. Nem maradt nagyon semmink, mindent eladtunk amikor a sajátot eladtuk. De ez most olyan jó lesz, mert ez tuti, hogy sokáig ház lesz. :) Mármint sokáig maradunk ott. (remélem)
Merre néztek házat?
birolili

Lassan pakolok Zsófi mellett, arra kellenek a dobozok. MAit már nem használunk, azokat dobozolom. Meg írom rá, hogy mibe mi van.
birolili

Sziasztok!

Lili mi is örülünk :) !Lencus is jól kidőlt,mihelyst a kocsiba tettem már aludt is :D .

Kati Petrának jobbulást,gyógyuljon meg hamar!

Balim szuper,hogy minden okés!!

Hajny ez jó ötlet.Már az is tök jó,hogy egyáltalán házat nézegettek,aztán előbb-utóbb meglesz a jó is :) !

Kép Kép

Kép
dettus

Lányok, az normális, hogy Zsófi sehova sem enged el, csak az ölemben jó? Sikít, ha vhova kimegyek. :?
birolili

lili

áki még most is ilyen sőt ha mást vezsek az ölembe kilőki vagy toporzékol hogy tegyem le és őt vegyem fel .

kob
itthon vagytok már vizsgák hogy sikerültek lányok jól vannak ????

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, na látod, még agódtál a kötődés hiánya miatt! Normális,igen!

Balim, mi volt tanácsadáson?

Kép
seriff

De ez túlzás amit csinál. Így semmit sem tudok csinálni, mert jön utánam, sikít, üvölt. Pedig semmi baja sincs. És cicizne minden órában. Nem értem én ezt! :?
birolili

köszi, aranyosak vagytok...

Ser,
végre eljutottunk az egy éves státuszra :oops: , 80 cm és 9,6 kg. És persze üvöltött végig...

Lili,
hát tényleg nem könnyű, de normális. Nemrég még Eszter is ilyen volt, most viszont változott, egyre többet rá tudom bízni a mamikra. Remélhetőleg Zsófi is változik.

Roz,
most az Esberitoxot szedik. Igazából mindig ezek a fránya hányós vírusok találják meg őket, egyébként csak tavasszal kaptak ab-t.
balim

Sziasztok!

Balim
örülök hogy minden rendbe jött nálatok,hála égnek.Anna nálunk is végig üvölti a dokit,mert amikor felszúrták a fülét,naon megkínozta a doki.Be volt rúgva a pasi.Jaj,szegényke,még mindig összeszorul a szívem ha visszagondolok rá.

Lili
mi az Auchan környékén keresgélünk,mind a ketten ott dolgozunk,az jó lenne.Kadafalva lenne a legjobb,Ballószög belefér,meg Alsószéktón is keresgélünk.Az Arborétum mellett 1 km-re is van egy ház,azt majd most megyünk megnézni.16,5 milla az,kicsit sok,akkor kell egy kis hitelt felvenni.De még megnézzük előtte.
Neked az az egy hónap meg hamar el fog telni,Zsófi tesz róla hogy ne unatkozz,olvasom hogy naon ragaszkodik.Anna is ebben van most,jön utánam mindenhová.Szerintem érzi ám a készülődést,a pakolásból gondolja hogy változás lesz,tudja ám,okos lány.Amíg ez le nem zajlik nálatok,számíthatsz arra hogy ott lesz a nyomodban.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,
ma már nem volt Lilinek hasmenése, vagyis tulajdonképpen egy napi hasmenés után eddig is csak az volt a gond, hogy az a kevés is, amit megeszik kb. 10 perc után jön is ki. Enni 6. napja nem nagyon eszik, a diétás tápi az jöhet, de csak olyan 140 ml, főzelék, gyümi meg csak pár kanállal. Nem is erőltetem nagyon, ami a lényeg, hogy inni iszik rendesen. Szerintem mondjuk fogyott egy kicsit, de majd mire újra védőnénihez kell menni, behozzuk:)

Balim,
örülök, hogy minden ok, akkor mégsem lesz évekik antibiotikum?

Lili,
megtaláltad tegnap az árakat? Zsófinak már rendes ágya lesz, vagy még kiságy? Szerintem azért a Brendonban elég drágák.

Dettus,
hogy van ez a játszóházasdi? Most már hétfőnként van?

Hajny,
megyünk szívesen, majd összehozzuk. A héten már nem nagyon vagyunk, megyünk Debrecenbe, de utána lenyugszunk. Apa úgysem vehet ki a próbaidő alatt szabit, viszont így jövőre öttel több lesz neki:)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Balim: örülök, hogy Eszti rendben van!! :)

Hajny:be volt rúgva a doki aki felszúrta neki???

Lili: hát lehet dolgod bővena pakolással, nekem még soxor a napi rutint is nehéz megcsinálni Janika mellett, nemhogy költözni..... :roll: :roll:
Szerintem az azért túlzás, hogy óránként cicizzen.... :roll: :roll:

Janikának megvolt az első balesete. Tegnap mászott ezerrel, aztán orra bukott és nagyon megütötte a fejét. Én felkaptam, nem láttam semmit rajta, pedig nagyon sírt szegénykém (lila volt a feje) aztán hirtelen látom h ömlik a vér.... Úgy sajnáltam szegény, azt sem tudtam h honnan vérzik.... :cry: :cry: :cry: Ráadásul 3 szorosára dagadt a felső ajka pillanatok alatt és lila lett. aztán elszaladtunk vele itt hetényben pont a dokija volt délutános, ő megnézte és azt mondta nem kell a balesetire menni, ezek mindig rosszabbul néznek ki mint amilyen súlyosak meghát mivel belül van jobban is vérzik...Elszakadt neki az az ín ami a felső ajkat az ínyével köti össze. Úgy sajnáltam szegényt.... :( :(
Aztán mire hazaértünk már nem vérzett, meg már utána el is játszott itthon és nevetgélt is estére.
Mára meg csak egy kis lila foltocska maradt az ajkán és le is lappadt....hát én azért szereztem pár őszhajszálat....és még hány ilyen lesz..... :roll: :roll:

KépKép
erszényes

Erszényes,
két hete mi is pont így jártunk, bár Lilinek nem szakadt fel az a valami eléggé... Ugye mondta a fogdoki, hogy annyira le van nőve, hogy majd valószínű el kell csippenteni, de Lili csak egy kicsit repesztette meg, megúszhattuk volna a csippentést... Tényleg nagyon vérzik. Én gyorsan kitöröltem zsepivel a száját, hogy lássam honnan jön. A dokival meg előtte két perccel találkoztunk....

Seriff,
ugye a nemevéssel lehet kapcsolatban az, hogy Lili extra álmos? Végül is nincs miből energiát termelni, nem? Azért nagyon remélem, hogy nem az agyhártyagyulladás szuri játszik be még mindig.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Erszényes
Sajnálom Janikát,ezek naon rossz élmények,nekem is volt 2 ilyen,Anna az ágyról esett le kétszer,fejjel lefelé.Majd megtanulta hogy kell lejönni az ágyról.Több ilyen nagy esése szerencsére nem volt,ami vérzett. :?
A doki,aki végezte a beavatkozást Anna fülénél ,eléggé ittas volt,naon bűzlött a piától.Éjszakai ügyeleten voltunk,11 körül volt.Hát biztos szereti a piát,és így tud elaludni. :lol: Végülis megcsinálta,és jó volt utána Annának.De most nem tudtam mit csinálni,örültem hogy Anna már nem üvöltött a rendelőt elhagyva.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina

jövőhéten összeröffenhetünk,lehet hogy Lili étvágyának jót tenne egy kis környezetváltozás,Anna máshol mindig jobban eszik,a mai napig is.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

erszényes

naggyon sajnálom szegény janikát :( hét igen az embernek edzeni kell magát az ilyen eseményekre :(

csajok ma véletlenül töröltem valkit a iwiw.-en nem tudom hoyg közültek e de ha igen ne hari nem volt szándékos Az a baj, hoyg nem tudom kit töröltem ki mikor beléptem még 53 ismerősőm volt amikor kiléptem már csak 52 en probáltam végignézni hoyg kit törölhettem de nem tudom szóval ha esetleg közületek töröltem volna ki valkit ujra jelntkezne nállam megköszönömm :) remélem meg lesz az akit kitöröltem és meg tudom magyarázni neki hoyg nem azért töröltem mert ...

Kép

Kép

Kép
roz23

Erszényke, sajnálom Janikát! Szegényke! De biztosan Te is nagyon megijedtél. :shock: Megoldható a költözés! Igaz, ma egy kicsit kiborított Zsófi ezzel a "nem csinálhatsz semmit anya".....délután besétáltam vele a városba, ott jól érezte magát.

Lina, nem találtam meg, de csak kíváncsiságból néztem volna meg, mert az egyik ismerősöméknek olyan bútoruk van, és állítják, h. nem olyan sok az......de én is gondoltam, hogy dehogynem...... :roll: kiságyat szeretnék még Zsófinak, ami átalakítható majd később. Nekem nagyon tetszik pár bútor a Faktumból, Gabinak meg a fenyőbútor tetszik nagyon. Majd meglátjuk, hogy mire jutunk egymással..... A mostani kiságyát eladtam. Amikor született Zsófi akkor nem volt rá pénzünk, h. ilyen szépet vegyünk, most szeretnék neki egyet az új szobába.

Ser, nektek melyik bútorcsalád van a Faktumból?

Balim, gratulálok Esztinek! NAgyon szép súlyban van! És örülök, h. "rendben" van minden. :) Jó volt múltkor találkozni Veled! :) Örülök, h. láthattalak személyesen is!
birolili

Janika:( ijeszto lehetett, hogy igy verzett a szajacskaja! Jobban van mar?

Balim, ezek igazan jo hirek!:)

Lili, a Faktumnak van fenyobutora, Gabinak hivjak.:) Nekunk is az van. Ossze lehet hozni az igenyeket. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Lili,nekünk nincs Faktumos bútorunk, de emlékszem nagyon tetszett ott egy cseresznyére pácolt/festett(?) fenyő ágy+pelenkázó, csak akkor már adott volt a gyerekszoba fenyő szekrénye és könyvespolca, így azt vettünk a Babybell-ben.Az akkor még Megatoys-os volt sztem, ill Bp-en is láttuk uezt, a Brendonban is mondjuk drágábban. Ez sem volt olcsó, de sztem szép, és a pelenkázóból komód+polc lesz, az ágy meg átalakítható, így 6-8éves koráig biztosasn jó lesz Hannának.

Lina, hát Lili eddig is jó lavó volt, most lehet ez az idő sem jön be Neki, meg azért bizti a nemevés is,meg a hasmenés is ledönti picit, Az alvás jó, gyógyít :wink: .Ja, amúgy az agyhártyagyull. elleni oltás "szövődményei" 10-14 nap múltán jelentkeznek/hetnek.
Amúgy a mi csajaink egy srófra járnak, kb uennyi ideje Hanna étvágya is visszaesett :cry: ...Jó pihenést!

Erszényes, :( , sajnálom, reméljük nem nagyon lesz több ilyen.Bár én már lassan megszokom, h valami mindig akad....Az ajak egyébként is borzasztó dúsan erezett, ezért ijesztő, mert pici sérüléstől is dől a vér(bocs).

Balim, szuper méretek! :D Régen láttunk! :(

Roz, asszem nem én voltam :D ....

Kép
seriff

Seriff,
Lili 12 napja kapta az oltást, de nem hinném, vagyis remélem, hogy nem attól ilyen nyügi, meg álmoska. Ja, és annak ellenére, hogy nagyon álmos, nagyon felületesen alszik. Máskor bármit lehetett csinálni mellette, még a tüzijátékra sem ébredt fel, arra sem, ha behoztuk a kocsiból, most meg minden apróságra felébred, még egy halk köhintésre is. A kajánál meg azt veszem észre, hogy egyszerűen az kellene neki, amit én eszek, plusz a tápi. Most vettem 24 üveg bébiételt, jaj.... :shock:

Roz,
nálam megvagy, de nem tudom, anno Lilit felvetted-e ismerősnek, mert az ő ismerősei között nem vagy. Szóval ha igen, akkor őt törölted.

Lili,
néztem neked árakat, olyan kiságyakét, ami szerintem tetszhet neked a leírás alapján. Igényes, fa, bár nem mind fenyő. Sorolom:49900, 45900, 39990, 31990, 49900, nagyjából ilyenek. Ja, találtam egyet 99900-ért is :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

lina seriff

köszi :) a választ

lina
lili is megvan :)

lili
hoyg hoyg eladjátok a rácsos ágyat a következő babának nem lesz jó ? vagy másikat szeretnétek majd ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Bocsi lányok ritkásan vok.... :roll:

Gyop megint beteg. Tegnapi pisi megint szar lett és délutánra belázasodott és kiderült h torokgyuszija van :oops:

Balim
Ez a Bán dokis dolog nem akar összejönni, már megint antibigyót kapott és természetesen ma kellett volna mennünk. A drnőnk azt mondta h azért menjünk el és beszéljünk vele. Totál ki vagyok. Mondjuk fura volt h tegnap éjjel csak 1x kelt+ 1x be is kakilt ( nem szokott) ma meg egész éjjel forolódott nyöszörgött, sírt. Semmit nem aludtam tőle. Megyek is babázni.

Kép
Kép
Kép
thymi

Roz, koszi a Tip-top tippet! :D

Thymi, sajnalom, hogy mar megint beteg Gyopi. :( Jobbulast neki!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra az el felejttem monadni hogy ha jársza rossamenben tavaj én kifogtam hoyg 199!!! fort ért voltak ezek a harisnyák bár elég nagy mértek voltak a 92 volt a legkisebb de vettem belőle egy csomot mert nikinél 3-4 alkalommal nem birja tovább mindig kikopok az orra vagy elesik és kiszakad :?

Kép

Kép

Kép
roz23

thymi,
nagyon sajnálom. Szerintem mindenképpen menjetek el délután és beszéljetek a dokival. Mikor hagyta abba a gyógyszert?

Erszényes,
:(, de a lényeg, hogy nem lett nagy baj...

Lili,
én is örülök, hogy találkoztunk. Bocsi, hogy csak úgy leszólítottalak, de Zsófit még hátulról is felismertem :). Én is arra gondolok, mint Hajni, lehet, hogy érzi rajtatok a változást. Ma is olyan ragaszkodó?

Lina,
szerencsére befejezhetjük a gyógyszert, így "csak" két és fél hónapig kapja az antibiotikumot. Ha beigazolódott volna a reflux, akkor ez akár egy év is lehetett volna, illetve rosszabb esetben hasi műtét is :(. Ezért örülünk nagyon, hogy negatív lett. Elég volt tavaly ilyenkor a sérvműtét...
balim

Ser,
szoktunk kint sétálni, de csak itt a házunk körül, meg pont akkor, amikor Ti alszotok (akkor van a legmelegebb). Pedig tényleg jó volna már eljutni felétek... Sygékkel mi van, hogy vannak?
balim

Csajok kaptam ma egy progit a barátnőmtől ingyen telfonálási lehtőség elküldtem a telpitő mindnekinek mailben Ő ezzel telfonál nálunk majd megnézi t. mert minden angolul van és nem értem :oops: :lol: remélem ti is tudjátok használni :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: