A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok!

Most volt a Sprektumon egy film a csábításról. Kiderült, hogy peteérés körül mi nõk hajlamosak vagyunk férfiasabb típust "választani", mint egyébként. Tehát, ha mész az utcán és megtetszik egy macsó, tudhatod, hogy peteérésed van! Na, segítség voltam?

A másik meg a férfi termékenységgel kapcsolatos. A termõképes férfinak a gyûrûsujja hosszabb, mint a mutatóujja, állítólag a tesztoszteron miatt.

Bocs, ha nagyon OFF voltam.

krissi
krissi

Sziasztok! Kép

Sajna, csak most jutottam géphez! Kép
28. nap: 37,2° Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GittaKép

Mindent bele, a hõd nagyon jó ! Mikor akarsz tesztelni ?
Feltettél a zebrafarmra ?

Egcsi
egcsi

GittaKép
Ez csúcs szuperKép Hány napos ciklusaid szoktak lenni ?

KamillaKép
Nagyon megnyugtattál, és megerõsítettél abban, hogy megéri, és ezt köszönöm. Sajnos én is romantikusabb fogantatást képzeltem el , amikor könnyes szemmel átnyújtom a páromnak a kiscipõcskét, hogy kisbabánk lesz drágám. Sajnos ez nekünk sem adatott meg. A párom kicsit elzárkózik a problémák elõtt, persze andrológushoz mindenképpen el akart menni, de addig érdekelte amíg kiderült, hogy Nála minden rendben van. Azért szegény tudomásul veszi mindig amikor mondom Neki, hogy akció van, de látom, hogy ez kicsit erõltetett szeretkezés nem olyan amikor csak spontán kívánjuk egymást. Azért szegény hõsiesen kitart. Képzeld Nálunk is a forró fürdõ elhagyása volt a legkegyetlenebb Neki, bár még sokszor megkéri, hogy hagy feküdjön be a kádba olvasni, csak kevés vizet enged, és nem túl meleget, és helyette bevesz két tökmagolaj kapszulát.

KrissiKép
A petevezetõimmel minden rendben, átjárhatóak, ez a laparon kiderült. Most viszont azt hiszem produkáltam életem elsõ anovulációs ciklusát. Már a 16. napon vagyok, és a hõm még mindig csak 36,5. Ez ellentmond minden eddigi ciklusomnak, mert nekem 12, vagy 13. napon mindig volt ovulációm. Most tanácstalan vagyok, de majd a dokinál kiderül, hogy mi volt.

KarmenKép
Én azért hõmérõzöm, mert nekem eddig mindig szabályos bifokális görbém volt, és ebbõl tudtam, hogy volt ovulációm, ráadásul azt is, hogy mikor. Az ovulációs tesztek rettentõ drágák, nem tudok annyit venni belõlük, így legalább tudom a pé idõpontját. Sajnos ez a hónap volt az elsõ, amikor stresszelem magam a hõmérõvel, mert anov, ciklusom lehet. Most azt hiszem találtam egy jó dokit, akihez nem havonta egyszer mehetek csak a ciklus elején, így UH-n elég sokszor fog nézni, akkor lehet, hogy abbahagyom a hõmérõzés.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szép vasárnapot mindenkinekKép

CatEyeKépNe aggódj,én vagyok a bizonyíték rá,hogy késõbbre is tolódhat a hõemelkedés.Nekem is normál módon szokott alakulni a görbém (kb a 16.napon szökik fel 37 fölé),így aztán meggyõzõdésem volt,hogy ebben a hónapban anov.ciklusom volt,ami eddig még soha.És lássatok csodát:ma,a 23. cn-on 37,2-t mutatott reggel a hõmérõ,holott tegnap és az elõtte levõ napokon 36,6-on állt meg.Szóval lehet,hogy nálad is csak eltolódás lesz.Végülis amíg meg nem jön a mensi,addig bizakodni lehet...
GittaKépEz nagyon jól hangzikKép
Lányok:Az együttlét elõtt 2-3 órával vett meleg fürdõ is gondot okozhat a férjecskémnél?Ugyanis õ szokott fürdeni a kisfiunkkal este,igaz nem forró,csak meleg vízben.Utána azért még órák telnek el,mire ágyba kerülünk...Szóval változtassunk inkább a rituálén szerintetek?

krisztinke
krisztinke

Sziasztok!
Hát, nincsenek valami jó híreim! Kép Sajna, ma reggel már csak 37-et mértem! Kép Most totál elkeseredtem. Már teljesen úgy érzem, hogy meg fog jönni Kép , bár eddig még sehol a menzi Kép !
Szerintetek van még remény? Igaz, csak nem egészen 5 órát aludtam. Késöbb felkelés után is megmértem (kb 3 órával késöbb), akkor már 37,6 volt az eredmény. Ez jelenthet valamit?

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!
Gitta, szerintem amíg nem megy 37 alá, addig jó. (mondja neked a "szakértõ"...)
Hány naposak a ciklusaid? Állítólag babások is érzik, hogy meg fog jönni. Van aki menstruál is. Csinálj egy tesztet!!!

Karmen,
mi is gyakran csináljuk akkor, mikor nem akarjuk igazán. Aztán persze belejövünk, de én is egyre inkább úgy érzem, hogy nem fogom tudni azt mondani majd a gyerekeimnek, hogy hát, egy gyönyörû, romantikus együttlét gyümölcsei vagytok. Egy pár gyertya, füstölõ, zene segíthet sokat! Van, aki a piros lámpafényre esküszik. Nálunk Sade zenéje jött be.
Bocs, hogy hálószoba titkokat teregetek ki, csak segítségként írtam le.
Egyébként azt nem is tudtam, hogy a forró zuhany is árthat. Nemcsak a forró fürdõ?

Lányok, úgy szeretném, ha mindannyian babások lennénk Karácsonyra! KépKépKépKépKépKép

Puszi:
krissi
krissi

Gitta!

Szerintem amig eleri a 37-t van remeny, az pedig , hogy ugy erzed megjon, Te is tudod, hogy barmit jelenthet Kép
A 3 oraval kesobb mindig sokkal magasabb, de szerintem ha holnap is meglesz a 37, akkor csinalj tesztet!!! Kép Kép Kép

kamilla
kamilla

Most látom csak, Kamilla, neked akartam címezni a mondanivalóm, nem Karmennek, de végül is mindegy, mindenkinek szól...

krissi
krissi

GittaKép
Szerintem még nincs okod az elkeseredésre. A 37 még mindig jó, fõleg, hogy 5 óra alvás után mérted. A késõbbi idõpontban mérés sajnos már teljesen haszontalan, mert a nappali hõd normál estben is sokkal magasabb mint az ébredési. Holnap reggel ha még mindig 37 akkor szerintem is tesztelj!!!

KrisztinkeKép
Köszi, hogy vígasztalsz, remélem késõbb felmegy a hõm, addig is kétnaponta akciózunk. Én úgy tudom, hogy az ülõfürdõ árthat a matyikáknak, függetlenül attól, hogy nem rögtön fekszetek le utánna. Bár ha nem forró a víz akkor nem hiszem, hogy gond lenne, de ebben nem vagyok biztos, ezt andrológustól kellene megkérdezni.

KrissiKép
A karácsonyi babában benne vagyok. De jó lenne !!!! Sajnos az az érzésem ha nem jön össze akkor szomorú karácsonyom lesz, mert minden rokon ezzel a kérdéssel fog minket zaklatni, hogy : Mikor lesz trónörökös ? Már jól benne vagytok a korban. A biológiai óra meg ketyeg: tik-tak.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép
Ne is törõdj vele, mit mondanak a rokonok. Szép lenne, ha annyi minden más mellett még emiatt is idegesítenéd magad! Mosolyogj egyet, és lökd oda nekik, hogy jön, amikor itt lesz az ideje! Szörnyû, hogy milyen tapintatlanok tudnak lenni az emberek! Arra nem gondolnak, hogy ez esetleg fájhat is neked???
Szerencsére az enyémek nem kérdezik. Pedig én aztán benne vagyok a korban.

És a Karácsony szép lesz akkor is, ha mégse lenne babó. Talán pont Karácsonykor sikerül, vagy Szilveszterkor. Olyan sok babó fogan meg az ünnepek alatt! Ez biztos nem véletlen. Szerintem az együtt töltött stresszmentes napok jó hatással vannak mindenkire.

krissi
krissi

Lányok,

a segítségetekre lenne szükségem. Ma reggel óta kb. 2 percenként mehetnék wc-re, mert állandó ingerem van, emellett fáj a hasam.... mire utalhatnak ezek a jelek, mert egy kicsit megijedtem Kép soha életemben semmi hasonló gondom nem volt, de ez most nagyon megrémisztett Kép

Orsi Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Krissi!

A forro hosszan tarto furdo vagy zuhany spermicid hatasu, rontja a mozgekonysaguk, minoseguk. Ezert nem ajanlott a szauna sem. A herek azert "nincsenek a hasuregben", mert ott tul nagy meleg lenne nekik, igy a termeszet kihelyezte oket a periferiara Kép Kép Kép remelem vilagos voltam Kép

kamilla
kamilla

Igen, Kamilla, ezt tudtam is, csak azt hittem, a zuhany nem olyan intenzív, mint a forró vízben való ázás... Arról nincs infod véletlenül, hogy az alkohol, stressz, vagy fáradtság is okozhat-e átmeneti terméketlenséget? (már a férfiaknál)Bár ha belegondolunk, sokan nagy bulik után lesznek terhesek, tehát az alkoholszint nem valószínû, hogy befolyással lehet.

Lányok, átlátogattam a Friss-be, és összeszorult a szívem, annyi gyönyörû bébit láttam!! Kicsit negi lettem, férjecske sincs itthon, szóval ráérek hülyeségeken gondolkodni.

Orsi! Nem lehet, hogy felfáztál ebben a hidegben? Amit ajánlani tudok, az a dupla erõs kamilla és kakukkfûtea együtt, és sok-sok C-vitamin, és rengeteg folyadék!!! Remélem, hamarosan jobban leszelKépKépKépKép

A hõmizéssel kapcs. lenne egy kérdésem. Ha valaki szájban méri, az miért nem jó? Én úgy hallottam, hogy csak hozzá kell adni öt tizedet, és akkor megkapjuk az altestben mért hõt. Ha valaki erre válaszolna, azt nagyon megköszönném. És még azt is szeretném megtudni, hogy a fiúkák csak a peteérés idején jutnak fel a méhbe, metr csak akkor van nyitva valamennyire a méhszáj??? Egyébként szépen mindannyian kifolynak?

Bocs a hülye kérdéseimért.

üdv,
krissi
krissi

Krissi,

köszönöm amit írtál. Én is arra gynakszom, hogy felfáztam, a dolog csak azért lep meg, mert még életemben soha nem történt ilyen velem Kép pont most... ha nem javul, holnap meglátogatom az orvosom.

A szájban hõmérõzés azért nem jó (vagyis én ezt az okot tudom), mert ha pl. nyitott szájjal alszol egy rövid idõn keresztül, akkor az már nagyban befolyásolja a hõdet. Én a múl hónapban szájban mértem, és semmi nem látszik belõle, most hüvelyben mérem, és nem 5 tized a különbség... nincs a kettõ között kapcsolat. Mi a problémád a hüvelyi hõmérõzéssel? A ficánkákkal kapcsolat nem tudok segíteni, mert ez a kérdés nem merült fel bennem... de szerintem korábban is fel jutnak, mert így lehet az, hoygha pé elõtt szeretkezel, akkor is babás lehetsz, nem gondolod?

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi, a felfázás mindig akkor jön, amikor nem kéne. Sajna, ez már csak ilyen.
Igen, igazad lehet, eddig én is így hittem, hogy feljutnak amúgy is, max. nem találkoznak senkivel. De aztán olvastam rengeteget a témában, és eléggé zavaró, hogy egyszer azt olvasni, hogy a méhszáj csak peteéréskor puha, csak akkor jutnak fel a fiúkák, meghogy megfelelõ nyák nélkül elpusztulnak, mielõtt bejutnának. Tudod, eddig azt hittem, mindent tudok a témában. Aztán elkezdtük a bébiprojektet, és olvasok buzgón, és mostmár abban sem vagyok biztos, amit eddig tudni véltem. Azért vannak ezek az idétlen kérdéseim, amelyek eddig nem is voltak kérdések. (na, ezt jól megmondtam...)

A hüvelyi hõmizés nem túl szimpi, mert megfelelõ fertõtlenítés nélkül eszembe nem jutna bármit is feldugni, és ez a fertõtlenítés dolog, nem tudom, hogy oldjam meg. Egyébként mennyire kell feltenni, elég csak a higanyos hegyét? Nem szoktam idiótának érezni magam, de most ez a helyzet.

Köszi a válaszokat.
krissi
krissi

Krissi,

Ne érezd magad idiótának, mindenkinek vannak kérdései, nekem is voltak, és én is feltettem a lányoknak Kép. A fertõtlenítést én úgy oldom meg, hogy használat után letörlöm alkohollal, a mamám (bõrgyógyász) azt mondta, hogy ez így elég higiénikus. A mennyire kell felhelyzni... ezt nem tudom így leírni, annyira, hogy eléggé benn legyen, de azért ne tûntesd el magadban Kép Kép Kép

remélem tudzam segíteni valamit

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Igen, köszi szépen!!!
Szép lenne! Mármintha eltûnne....KépKépKépKépKépKépKép

Sok puszi:
krissi
krissi

Sziasztok lányok!

Bátorkodom visszatérni ide egy kérdés erejéig, anno ebben a topicban "laktam" egy jó ideig.
A kérdésem az lenne, hogy van-e vmi tea, gyógyfû, természetes anyagokból összeállított gyógyszer, ingyom-bingyom, vagy akármi, ami rendbe teszi, normalizálja a menstruációs ciklust (összevissza jön meg, akár két hetente is, fogalmam sincs, mikor van ovulációm, stb.). Dokinál már jártam, megvizsgált, UH is volt, nincs eltérés sehol, bár hormonszint meghatározást nem csinált. Szóval ha van ilyen csodaital vagy bogyó, kérlek, írjátok meg, mert belehülyülök a ciklusomba...
Köszönöm.
Beja
Beja

Beja,

ami neked jó lehetne a CICKAFARK tea... pontosabb információt nem tudok, de nagyon sok lány kipróbálta már és állítólag mûködik. Biztos vagyok benne, hogy holnap (mert akkor nagy itt a forgalom) pontosabb leírást is tudnak neked adni. A neten is van egy link, de nekem sajnos nincs meg... nézz be a "ma is.. hasznos link"ek közé, lehet, hogy ott megvan.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Beja... megnéztem, ha bemész az eggyel efeletti topicba az elsõ link a cickafark... ott utána tudsz olvasni.

remélem segített
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lányok!
Jöttem sírni! Kép Már rózsaszínezek, úgyhogy minden reményem elszállt! Kép De miért volt akkor a hányinger, a hányás, a mellfeszülés? Miért késik 1 napot? Ez kegyetlenség! Kép Annyira, de annyira biztos voltam benne, hogy sikerült, de mégsem! Kép
Sajnálom, hogy nem tudok jobb hírt mondani. Reggelig legalább lesz elég idõm kibõgni magam.

Üdv:
Gitta
gitta

Drága Gitta!
A rózsaszínezés még nem biztos hogy mensi!!! Még ne állj neki bõgni. Csak ha elönt!

Beja, én is úgy tudom, hogy cickafark, az édeskömény és a komló segíthet. A cickafarkot én is ittam más okból és a 26 napos ciklusomból 23 naposat produkált, úgyhogy le is álltam vele. A cickafark még nõi gyulladásokra is javallott.

krissi
krissi

Gitta,

ne keseredj még el.. a rózsaszín még nem menzesz, és tudod "van, aki babásan is menstruál" ha belül is úgy érzed, hogy most lehet, akkor csinálj meg egy tesztet. A holnapi hõd is elég sokmindent el tud dönteni, ha magas, akkor tesztelj, és, ha marad a kis rózsaszín, akkor keresd fel a doktorbácsit!!! Ne legyél elkeseredve!!! Köldük neked energiát és egy napocskát, hogy felvidítson:

image {Gittának napocska}

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

én akkor kaptam ezt az apukámtól, mikor nagyon magam alatt voltam.... nekem sokat segített... most elküldöm Neked, hogy segítsen!!! Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

Lányok!
Köszönöm szépen, hogy megpróbáltatok lelket verni belém! Kép Hát, kicsit sikerült is, de azért belül még mindig sír a szívem, még ha a könnyeimet megpróbálom is elfojtani, hogy ne vegyék észre. Úgysincs semmi közük hozzá.

Orsi!
Köszönöm, nagyon aranyos ez a kis napocska! Kép

Sajnos ma reggelre leesett a hõm 36,9-re. A menzi még mindíg sehol, icuri picuri kis barna foltocskáktól eltekintve a wc papíron, de az is csak akkor látszik, ha tényleg "oda" teszem. Úgy gondolom, ezzel, hogy leesett a hõm, most már biztos, hogy nem vagyok babás. Azt hiszem az lesz a legjobb, ha kivizsgáltatom magam, hogy akkor mitõl van az állandó hányingerem!

Na, nem kesergek tovább, vannak mások is, akikért lehet izgulni, remélem kapunk jó híreket. Úgy látnék már egy nagy "zebracsordát" a körünkben! Kép

Akkor a tablicsku:

image {okt21}
image {babások}

Üdv:
Gitta
gitta

Na, mégegyszer:

Kép
Kép
gitta

Jó reggelt Lányok!

Gitta! Nagyon sajnálom, hogy leesett a hõd! Nem lehet, hogy egy spontán vetélés volt? Vagy akkor erõs vérzés lenne?
Az én hõm is ma esett le 37.1-rõl 36.7-re. Ez már biztos menzi. De így is számoltam. Ha tényleg megjön, akkor ezt nagyon szépen mutatta a görbém.
El kell kezdenem teát inni, mert ezt a 38-39 napos ciklust le kell rövidítenem.

Új ciklus, új remények... Tudod! És karácsonyra szeretne a babuka idõzíteni, nem gondolod?

Nelli
nelli2

Szép jó reggelt!Kép

GittaKépNe szomorkodj,legyél pozitív - tudom,könnyû ezt mondani...De elõbb-utóbb úgyis átkerülünk a másik topicbaKép
Nelli felvetése nem lehetetlen,mert pl. nekem nem volt erõsebb a vérzésem vetélésnél,mint egy átlagos menzi.Elõtte pedig 3-4 napig rózsaszínes-barnáztam.Szóval mindenképp menj el megnézetni magad,és fel a fejjel!

krisztinke
krisztinke

Kedves Lányok!

Keveset olvaslak sajnos Titeket és az az igazság, hogy nem nagyon foglalkozom most a baba témával, bár továbbra is nagy erõkkel próbálkozunk és egyre jobban alakulnak a dolgaim. Új orvos, új kórház,új kezelés, tehát eddig minden szuper és mindez nagyon jó hangulatban zajlik. Egyre jobban érzem magam.

Gitta

Kérlek légyszíves vegyél ki a táblából. Ha sikerül a babaprojekt akkor azt azért mindenképpen megírom. Ok?
Köszönöm.

Addig is mindenkinek sok szerencsét a pocaklakók ügyében.

Üdv: Nina
Nina

Sziasztok!
Lányok!
A hétvégén mi mindent megtettünk a babáért. Most már nem mi rajtunk múlik hogy sikerül-e.Kicsit hányingerem van két napja ez biztos a HCG szuri hatása. Az arcom kirügyezett, szóval tüszõrepi biztos volt,a hõm még csak 36,9-ig ment fel.Szorítsatok nekem most légyszi!

Andi!
Örülök hogy minden rendben veletek. A PCT teszt amikor azt nézik, hogy átmennek-e a kisfickók a nyákon. Szerintem ha a doki az inszemet javasolja ne várjatok tovább, hanem vágjatok bele!

Karmen!
Nagyon reménykedek most én is.Kép

Gitta!
Sajnálom hogy lement a hõd, de a rózsaszín még nem jelent semmit.Azért még drukkolok!Kép A hányingerrõl annyit hogy nekem is szokott lenni mensi elõtt, olyanok a tüneteim mintha terhes lennék. Ezt szerintem a progeszteron okozza.

Puszi

Andy
Andy

Jó reggelt LányokKép

GittaKép
Nagyon sajnálom. Nem lehet, hogy a hányingered az Elevittõl van ?

NinaKép
Örülök, hogy jól érzed magad a bõrödben.

KrissiKép
Alkohollal kell fertõtleníteni a hõmérõt, az tuti jó. Egyébként szájban azért sem jó mérni, mert például mást mutat ha nyelv alá teszed, vagy a szájpadlásodra. És nincs kapcsolat a szájban és hüvelyben mért között.

LányokKép
Képzeljétek a vasárnap reggeli 36,5 helyett ma felugrott reggel 36,9-re a hõm. Mégsem lesz anov. ciklusom. Szombat este azért megtámadtuk az erõdöt, remélem túléltek a matyikákKépKépKép

Mindenkinek jó napot !!!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

GittaKép

Sajnálom, hogy leesett a hõd, de talán még nincs minden veszve.

Nekem is megjött szombaton, most 27 napra. Most valahogy más mint eddig. Fájt a hasim és sokkal több is mint szokott. Lehet azért, mert kicsit megfáztam. Már nagyon várom, hogy otthon legyünk és végre lásson orvos. Remélem minden OK ott bent.
Mindenkinek jó hétfõt kivánok, már amennyire egy hétfõ jó lehet.

Egcsi
egcsi

Sziasztok!
Krissi! Én is azt olvastam, hogy peteérés elõtt pár napig másfajta nyák termelödik, és az segíti a hímivarsejteket a feljutásban. Gondolom azért nincs kizárva az sem, hogy máskor is feljussanak, csak kisebb az esélye. A "termékeny" nyák hígabb, tojásfehérje-szerü. A legtöbb nö ezt érzékeli is.
A hüvelyben való hömérözéshez:
1. Én Erazmusz topikjában olvastam, hogy ö inkább végbélben ajánlja.
2. A steriziláshoz: közösülés elött a férjed hímvesszöjét sem sterilizálod nem? Kép
Liana
Liana

Gitta!

Legyszi-legyszi csinalj egy tesztet ma napkozben, es akkor legalabb eldol, hogy lehet-e meg remenykedni... en is napkozben csinaltam a 28.cn-n, elotte nem ittam orakig folyadekot, hogy minel nagyobb legyen a fajsulya, es bar halvanyan, de ket csik lett Kép en is rozsaszineztem, es nekem is hanyatlott egy kicsit a hom, de hamar elrohantam dokihoz Duphastonert, s csak miutan szedtem lett meg a gorbem 3. fazisa Kép

kamilla
kamilla

Sziasztok!
Gitta, amikor már babát szerettünk volna, volt olyan hónap, hogy annyira beképzeltem magamnak a bébit, hogy még csak meg sem jött. Nem szabad ennyire görcsölni - tudom, hogy ez nem ilyen egyszerû-, mert pszichésen blokkolod a termékenységedet!! Még nem olyan hosszú ideje próbálkoztok, hogy el kellene szomorodnod! Ha ez egyáltalán számít: NAGYON EGYÜTTÉRZEK VELED Kép
Én jelenleg már nem is reménykedek, mert bár mégcsak a 24.napban vagyok, ma elkezdtem barnázni, hogy ne is reménykedjek tovább...töpörödik tovább a reménység, belõlem is már alig van valami.

Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Köszönöm az együttérzéseteket! Kép

Anna!
Nem próbálkozunk régen??? Kép Ha jól megnézed a táblát, láthatod, a végén van egy 2-es szám sajnos! Mi a próbálkozást még 2000-ben kezdtük el, sajnos azóta csak egyszer sikerült, akkor is csak a 12. hét végéig jutottunk el, elhalt. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok lányok!

Gitta
Nagyon sajnálom, nem is tudok mit mondaniKép

Orsi
Boldog névnapot kívánok!KépKép
Köszi amúgy az infót, péntekre bejelentkeztünk!

Lányok! Mostanában nem tudok sokat jönni, a rendszert átállítják, és mindenféle egyéb akadály is lesz! Jelentkezem, ha tudok!Kép

Bea
Bea

LányokKép

Ismeri valaki a Liszt Ferenc téren budapesten egy teázót ? Virág felvetette, hogy mi lenne ha ott lenne a minitali jövõhét hétfõn. Remélem nem felejtettétek el ???? Én sajnos nem ismerem, és ötletem sincs, hogy hova menjünkKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Bea
Örülök, hogy jelentkeztél, már azt hittem elvesztél Kép A központban szerintem rendesek és segítőkészek... majd mesélj, hogy mi volt Kép

Lányok,
ma vagyok a 13.napon és majd 4 tizedet esett ma reggelre a hőm, nem élem még semmibe bele magam, majd meglátjuk, hogy szépen emelekedik-e a következő napokban, de ez már jó jel ugye??? Kép

Olyan jó, hogy süt a nap!!!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Gitta Kép
Ne haragudj Kép , nem akartam fájdalmat okozni, azt hittem fél év nem a világ...de hát az a 2 nagyon szomorú. Mi is 2000 óta kínlódunk, de még soha nem találkoztunk...
Ha vége a mensimnek lemegyek Pécsre és kivizsgáltatom magam. Kicsit türelmetlen vagyok ezekhez a "mindig várjunk egy újabb hónapot" dokikhoz. Röhejnek tartom, hogy két éves próbálkozást olyannyira nem vesznek komolyan, hogy még a hormonjaimat sem nézték meg, sõt vérvételre sem küldtek, pedig havonta jelenésen vagyok.
Gitta, még egyszer: bocsánat Kép
Nem gondolod, hogy mégiscsak jó lenne taliznunk?
Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek jó volt a hétvégéje?

Szerintetek mit csináljak? Ma vagyok a 36. napon és a mellbimbóm pár napja baromira érzékeny lett. Annak semmi jele, hogy netán meg akarna jönni. Mikor vegyek tesztet? Félek tõle, nem akarok csalódni.

Puszi: Móni
bogu

GITTA:Kép, de ne keseredj el!Biztos, hogy lesz babád! Egyszer már majdnem sikerült, és ez akárhogy is vesszük jó jel - terhes voltál!! Sokan még eddig sem jutottak el soha!
Szóval fel a fejjel!Kép
CATEYE, ANDY:nagyon drukkolok nektek!!!
ORSI:boldog névnapot kívánok!Kép
Mi lehet MARCSIVAL, SZMONKÁVAL?
Kár, hogy ZSUZSU is csak ritkán tud jönni!
Virág
Virág

Anna!
Semmi gond! Már beletörõdtem! Majd csak összejön valamikor! Kép
Nem tudom, mikor tudnánk talizni, eléggé elfoglalt vagyok. Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Bogu!
36. nap? Akkor hajrá! Kép Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szép napot!

Orsi, boldog névnapot neked!!!!!!Kép

Gitta, majd a Hold segít, ígérem!Kép

Liana! A férfiak nemi szerve alapvetõen tiszta. A természet így alkotta meg. Ezért nem lehetsz beteg tõle, hacsak nem fertõzõdött meg valamilyen baktériummal, de ez nem külsõ dolog.

üdv,
krissi
krissi

Sziasztok!Kép

Sajnos nincs sok idõm visszaolvasgatni benneteket, csak úgy nagyjából.Kép

Azt hiszem ebben a barnázós témában nincs sok logika. Olyan sok minden okozhatja.
Egész furcsán alakul a hõm. 3 napot mértem eddig. 6.nap 36.8, 7.nap 36.6, ma a 8.nap 36.2.?? Nem tudom miért ilyen alacsony már most, még nem lehet tüszõrepi. Az elõzõ ciklusban 36.4 volt a legalacsonyabb. Elõtte amikor szájban mértem akkor volt ilyen alacsony még 35.8-ra is lement. Kíváncsi vagyok, hogy fog alakulni a többi napon.

GittaKép
Ne veszítsd el a reményt, ha jól értem még nem jött meg rendesen. Várj pár napot és ha addig sem jön meg csinálj még egy tesztet.

BoguMóniKép
Szerintem még várj a teszttel, ahogy nézem a táblában elég hosszú ciklusaid szoktak lenni. Azért elég biztató ez a 36. nap.Kép

KrissiKép
Nekem mikor lesz Holdam? Már várom, hogy én is esélyes legyek.Kép

OrsiKép
4 tized esés? Akkor mindent bele :o!

Laura
Laura (laura2)

OrsiKép
Boldog névnapot!Kép Az elõbb nem sikerült a vigyorgó fej, talán most Kép Akcióra fel!

Laura
Laura (laura2)

AndiKép
Te honnan jársz Tapolcára? Nekem nagyon pozitív élményeim vannak a hellyel kapcsolatban, Neked is?

KrissiKép
Hol találom a Holdas adatbázist?

LauraKép GittaKép
Várok még a teszttel, majd veszek, de várok szerda-csütörtökig, ha addig sem lesz semmi, akkor megcsinálom.
Annyira szeretném a pozitív visszajelzést!!!

Puszi: Móni
bogu

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: