Sziasztok!
Csajok, kérlek benneteket ne bántsátok Dancsit, baromi rossz lehet neki hogy az a baja Boldinak ami, és nem hiszem hogy szüksége van az ilyen jellegő beszólásokra. Személy szerint engem is fölháborítottatok vele. Igenis a babának a legeslegjobb az anyatej, és ha jól tudom Boldi most is CSAK szopizni tud, csak az nem fáj neki.....szóval léci, amíg a szoptatós anyukák se cseszegetnek senkit a tápszerezés meg a hülye hozzátáplálási dolgai miatt, ezért szerintem nincs helye az ilyen jellegű beszólásoknak itt.
Mindenkinek szíve joga úgy táplálni a gyerekét ahogy jónak látja...én is max. a saját tapasztalatom tudom elmondani másoknak a szoptatással kapcsolatban, aztán vagy segít vagy nem....szerintem soha nem volt egy rossz szavam se a más véleményen lévők miatt, max. a szemeimet forgattam itthon elkeseredetten....de azt szerencsére nem látták...
Dancsi: Te meg ne vedd fel ezeket a hülyeségeket, tudom hogy nagyon bántó, lépj túl rajta. Oszlops tagja vagy a csapatnak szóval léci ne csak olvass bennünket

Köszi!
Ja, és nálunk szopis tanácsadó és 2 védőnő szerint is jól volt mellen Gréti, én mégis kb. 5 hós koráig majd' meghülyültem minden szoptatáskor, úgy fájt,. Nagy volt a szívóereje. De vannak dolgok amiket az ember kibír, ha akar. Aztán ahogy nőtt a szája vagy nem tudom mi lehetett az oka, elmúlt a fájdalom....és onnantól öröm volt a szoptatás

Ja, sebes csak az első héten volt a cicim, utána már nem, viszont rettenetesen fájt a szoptatás akkor is amikor külső, látható jele nem volt. Max. az összeszorított fogam

De nekem megérte!
Na, ezek után...
Enikő: Viola hihetetlenül megváltozott, édesek a csajok
Kinga: Nem semmi hogy Kitti már mászik, gratula

Hihetetlen milyen hamar elkezdik ezek a mai babanetes babák a nagy mozgásfejlődés egyes lépcsőit

Barni is, Déneske is és most Kitti is....félelmetes

Nagyon ügyesek.
Gréti 6 hósan kezdett kb. kúszni és 7 hósan mászni.
Eszter?????????
Csibe: Tündéri a kisfiatok
Zsuzsu: Grétinek a bal szemhéján volt tűzfolt, az már elmúlt, kb. 5 hós korára, még a tarkóján van, a haja alatt. Ezen ne izgulj, és nagyon sármos a fiad
Cseppek: Gréti májusi baba, nyáron sem kapott anyatejen kívül mást, pedig nagy melegek voltak akkor. Teát még soha nem ivott. Vizet is 10 hósan először.
Nálunk anyósom kérdezte mindig (folyton rettegett hogy kiszárad meg éhen hal az unokája), hogy és Gréti nem kéri a teát? A sokadik kérdésnél a férjem beszólt neki: Dehogynem, minden nap 2 órán át kiabál, hogy teát akarok, teát akarok.....
Azóta nem kérdezte a tea-dolgot (ez is kb. 16 hónapja volt), és rájött, hogy gyönyörűen fejlődhet egy anyatejes baba minden miszmasz nélkül is.
Eldugulok...