Sziasztok!
csak nagyon rövidkén, mert megafáradt vagyok
Fíbsz és többi talis!
ajem nagyon szori; kerepesi (veres péter) úton túrnak/ aszfaltoznak; 10 perces autóútból félóra lett; kb hnegyedre értem fel kajáldába, de gondoltam, hogy mán nem lesztek

és ráadásul bazi sokan voltak....(hétköznap délben?

)
telefon meg nem működik, mert én, mint következetes és jó anya, gyerekjátékot csináltam a vezetékesből és a mobilból is

amikor szabadlábon volt (van) Ábel. egyből a zsinórt tépte, és mivel egy rinya alkalmával megrendültem (lehet, hogy volt az két alkalom is) , a vezetékes immáron csak éjjel működik, amikoris béjb relaxál
mobil meg figyelemelterelő szupereszköz volt útközbeni bömbölésekre (persze csak kikapcsolva) de így sajna az is beszippantódott és a sok püfölés hatására már teljesen megadta magát - ergo elvesztek telszámok képek stb
még teszek majd egy gyenge kísérletet a feltámasztására és ha nem megy, akkor kell új kütyü
prájvit míting vmikor Gödöllőn - szigorúan a Sulyán cukiban?

esetleg a kastély kávézójában (nyami-nyami

)
Macs,
ez melyik rossmann? én is nagyon szeretnék ilyen gatyót meg garbót is; tök jól áll Ábrisnak a garbó a gatya meg tök praktisnak tűnik
mennyi mindent írtatok kajaról, következetességről stb én meg gondolatban pipáltam vagy pirultam....
de pl tejpép nálunk nem megy (szerencsére, mivel nekem nem szimp annyira a dolog) ; joghurtot szerencsére nagyon jól nyomja
Indi
csak azért írtad, hogy könnyű varrni a kengurt, mert még nem ismersz

én vagyok a varrás-antitálentom
ha totál kinyiffant mobil, akkor elveszett a számod

add meg légyszi megint!
és Fíbsz, te is!!!!!!!!!!
ma megkapta Ábel az első cipőjét; a gyógytornász ajánlotta a Supy cipőt, úgyh azt kapott

tök örülök neki, ill főleg annak, hogy itt nem kell azon paráznom, hogy ez tuti jó cipő-e
ha vkit érdekel, a Supy ill a Salus cipőt ajánlotta és a Supyra jár 1000 ft/pár kedvezmény, ha az ember megadja a gyógytornász kódszámát - úgyh ha vmelyikőtöket érdekli a dolog, szívesen megadom a tornász nevét és a kedv-re jogosító számot is
mindenkinek nagyon szép hétvégét meg kitartást meg mindent!
ja és éljen Marci foga!!!

én ezt nagyon tudom értékelni - nekünk még egy db sincs