Sziasztok!
Bocsi, hogy eltűntem, de az adsl.netre vártam...a modemet megkaptuk kedden, mi naivak beszereltük, erre kiderül, hogy a kapcsolat még nem él...

Ma vissazraktuk betárcsázós netre, remélem, jövő hétre lesz adsl.
Osoa, Rozus, gratula!!! Várjuk a szül. törit!!
Ákata, láttam, meglett a muffin, ügyi vagy! Amúgy kell sütőpapír, a fackelmann a legjobb, a többi belesül a tésztába...
Én is hajat vágtam, csütörtökön! A férjem előrelátóan vett nekem egy fodrászollót, azzal tök jól lehet vágni. (1000 ft körül volt)
Rönci, egészségetekre a muffint!
Melódia, sajnálom a kórházi "élményeidet", de gondolj arra, hogy erősebbé tett...(én már csak ilyen vagyok, mániákusan keresem a jót még a legrosszabban is, hogy ne másszak falra a pipától, pedig a veled való bánásmód okot ad rá!!! Szégyellhetik magukat!!)
Végigcsináltad, és gyönyörű a babád!
Melinda, remélem, javult a helyzet szopiügyben! drukkolok nektek, és te olyan erős vagy! Stramm, kétgyerekes anyuka, többek közt a te példád bíztat arra, hogy mi is kis korkülönbséggel vállaljunk második babát! ne keresshibát magadban, ez egy rosszabb időszak Beninél, de túl fog jutni rajta! Tudom, én könnyen beszélek, egy baba mellett, de HISZEM, hogy rendeződni fog a dolog. És ha a sírástól megkönnyebbülsz, sírj csak, utána jobb lesz, megnyugszol tőle. tartsatok ki!!!
felejtés: evés előtt lemérem Gergőt (már 3 hete nem jegyzem, csak úgy mérem, kiváncsiságból), de etetés végére elfelejtem...tiszta ciki..
Edi, GYÖNYÖRŰ a takaró! Patchwork, vagy ilyen a mintája? Naggyon tuti lett!!!
Szkata, az "apa"-sztori nagyon édes! Nálunk még csak gőőőő, gúúú, háuuu és hő szerepel, na és cuppogás kajaidőben ezerrel.
Livi, én is a nőgyogyóra szavazok!!! Menj el mielőbb!
Gesztenye, én is köpködtem a szőlőhéjat, de a nagyszemű fajtát csak nyelem, mint kacsa a nokedlit...illetve, már csak múlt időben.
anyósom csülkös bablevest főzött, nagy volt a kísértés, de ellenálltam...kiszedtem egy csomó husit, és carbonara spagettit főztem, nyamm....Szegény anyós jót akart, csak elfelejtette, hogy a bab tiltólistás...teljesen maga alatt volt, hogy nem gondolt erre.
BÁR, ha a bab első főzővizét leöntjük, és új vizet teszünk rá, akkor elillannak a pufigázok.
Gergő megkapta egy hete az ágya fölé a forgóját, és teljes a szerelem...az összes hangrepertoárt előadja, szélesen mosolyog, és gödröcskék vannak az arca két oldalán, nem csak az állán! imádom!!
Forgó: ikeában vettem textilből van, méhecske, pillangók lógnak rajta, se gomb,se műanyag nincs benne, nyugodtan pofozgathatja is később. kb 2000 ft volt, sárga-zöld-piros színű, a babák pont a 2. hónapban fedezik fel ezeket a színeket.
A szeme nem javult a csatornaátmosás dacára is váladékos...ma adtam a szemébe anyatjet, és nem jött trutyi...

ezt most próbálom egy pár napig.
Belehülyülök, ha vissza kell menni, és megint tűt szúrnak a szemébe...múltkor is majd megszakadt a szívem, amikor le kellett fognom, és sírt...
Na, megyek vacsiirányba..
ÚGY HIÁNYOZTATOK AMÍG NEM VOLT NET!!!!
puszi, angel