Indi,
miért, mi lesz holnap? Megint valami balhé? Ebben a hidegben csak nem... sztem ezek a balhézók már nem petőfik és társaik, nekik már nem a haza mindenelőtt... csak a saját érdekük, és én valahogy nagyon azt érzem, hogy ha okt 23án ítéletidő lett volna, akkor fele se lett volna a "zrínek."
Kaja: én itt a végletekig következetes vagyok: ha feláll az asztaltól, ugrott a kaja. Nálunk sose volt etetőszék, kb egyéves kora óta saját asztala széke van, ha nem ott helyezkedik el, nincs kaja, sorry. Manapság már feláll éás mondja: elég és tényleg elég, mert utána nem jön 5 perc múlva, hogy HAMIKAA!
Ma összefutottunk a Camponában sokat harapdált Lacikával, aki ezúttal egy puszit kapott! BIG LOVE!
Indi,
tejpép azért jó mert jó! nagyon finom, és mi pl akkor kezdtük, amikor már féléves elmúlt, és kevés volt az a kalcium, amit belőlem nyert, mert ő meg tápot nem kapott soha. 8 hósan kezdtük a feles tejjel, 10hósan elválasztotta magát, és egy éves kortól a rohadtdrága pépet is letettük, és maradt a sima tej. (Napi egy doboz pépet benyomott, asszem 600 ft körül volt... és ez csak a pép!)
Zsan,
sztem nagyon jó, h ilyen őszinte vagy, engem nem zavar, ha valaki megvonja a dedtől az összes földi jót (sör nélkül lehet élni, de minek?

) csak az zavar, ha sumákol és adja a nagymenőt. De a te szöveged előtt le a kalappal!
Zanza,
tényleg nagyon jól néztek ki a képeken,a csajod megdöbbentően nagylány, de a többiek is! Terhesfibi jót eszik és a fiú is hatalmas!

De nem csak Bálint, mindenki nő, mint a gomba!
Eszter már majdnem 90 cm, ha jól állt a fali mércéjéhez, legalábbis.
Dokinál voltunk, annyira rosszcsont volt, h a doki el se hitte, h beteg, mondtam, h a dadus bizonygatja, úgyhogy felírt ezt azt. A pocakjára mehetett a nátha vagy mi és most estére picit pöttyös is lett a hasa, törzse. Pedig volt már 3 naposunk. És ez már majdnem 2 hete tart...enyhe, de hosszú. Semmivel se tudom magyarázni, h a 2 hétben volt egy hőem és egy láz,. néha egy laza kaka, és étvágytalanság nonstop.
neet