A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

háromnegyed9óta alszik a nyuszim
:P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

mire felkel nyoma se lesz a hónak,már nem is eik! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ááááá,sorminta! 8)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja And!!!!
Sebaj Tóbiás és így volt,hogy :
sábádibádáppá-tüptürűűűűp

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Tóbiááás,Tóbiáááás.......sábáádibádáppá-tüptürűűűűp :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na,a sormintámnak lőttek!
szia Davallia!szép a hajad :twisted:

de tényleg az! :wink: :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha
Nem vagy szívtelen dög. Nálunk is vannak napok, amikor elég nehéz dolog ez az evés. Pl. tegnap. Reggeli: 1,5 szelet :roll: vajas-lekváros kenyér, tízórai: fél alma, ebéd: kb. 3 kanál almaszósz krumplival és innentől szinte semmi. Vacsorára is csak egy Milli Túróvarázst tudtam beletukmálni. De úgy vagyok vele, hogy (remélhetőleg) tudja mennyi kaja kell neki.
Ja, én sem vagyok Szabó Márta. :lol:

Ancsi
A főzéssel én is így vagyok. Megfőzök én mindent de valaki írja össze nekem a menüt egy hétre előre. Persze olyat, amit mindenki megeszik. Nálunk Apa elég válogatós, kevés zöldség sok husi vagy tészta. Leves semmi. Ja, itt elég jó recepteket találtam. www.otlettar.try.hu

Duda
Brigitta először felállt segítség nélkül és utána indult el egyedül.

Megann
Karácsonyi díszek engem is érdekelnek. Mondtam is Apának, hogy tavaly megúszta a díszek vásárlását, a ház sem állt még úgy, a Brigi is pici volt még. De az idén. Ki fogom díszíteni az egész házat. Na nem olyan Chevy Chase módra. Szerintem olyan szép, ha egy családi ház télen fényekbe öltözik.
Már előre félek a karácsonyfától. Remélem egyben marad januárig.
Bár a Brigi kiváncsi természetét ismerve lehet, hogy már 25-re kicsit lestrapált lesz.

A hóesés alább hagyott, de már minden fehér. Hidegnek nincs olyan hideg, úgyhogy estére ha addig nem esik szerintem el is olvad. Nem is emlékszem volt-e ilyen, hogy már nov.3-án így szakadjon a hó.

Kép
Kép
maresz

Nyúlné!

Pedig pont az a következtetést vontam le, hogy akkor az nagyobb.
De hát nem...

Egyébként szerintetek hol a legnagyobb (legjobb ) a CundA????
Én a Westendre tippelek, de ki tudja . Azért még az Árkád is elég tuti.

Davallia!

Akkor jó. Akkor vagy közülünk valaki (most hirtelen csak Márti72 jut eszembe, aki Márti... :) :) ), vagy pedig megint valami össznépi e-mailről van szó.
Ki tudja?
Csak kíváncsi lettem volna...

Egyébként én is nagyon úútálom kitalálni, hogy mi legyen.

Nálunk (elvileg) speckó eset van, mert após :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: nem eszik meg semmilyen olyan kaját, amiben bármilyen tejtermék van, és a pulykahúst sem.
De mostmár ott tartok, hogy nem érdekel, nem azt fogom nézni , hogy mit hajlandó nagy kegyesen megzabálni.
Ha nem tetszik neki, akkor nem eszik belőle.
Van énnekem gyerekem, meg férjem, majd az ő igényeiket fogom kielégíteni.
Ma például sonkás sajtszószt fogok csinálni, tortellini tésztával...
Gergő imádja, jó sok reszelt sajttal.
Remélem, ezt legalább megeszi ma.

Mellesleg, nekem még az is a bajom, hogy egy csomó minden kaja megy a kutyáknak.
Ma pl. egy fél fazék borsólevest, meg egy valag szilvásgombócot kapnak :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

MErt legszívesebben megcsinálnám azt, hogy csak annyi adagot csinálok, ami a férjemnek, nekem, meg Gergőnek elég, de soha nem tudom, hogy após őnagysága hajlandó-e enni belőle, vagy sem.
Ha kis adagot csinálok, akkor tuti felzabálja az egészet, de úgy, hogy még reggelire is azt eszik, és úgy kell dugdosnom, hogy a férjemnek maradjon, ha hazajön.
Ha meg nagyobb adagot csinálok, akkor meg nem eszik belőle persze, és mehet a kutyáknak.
Áááááááááááááááá, kész vagyok teljesen....
Be is fejezme, mert csak idegesítem magam.

Kép
kuha

Sziasztok!

Bocs, hogy rég jártam errefelé, de megvan az oka: férjemnek szerdán fogják műteni a lábát, Petinek jönnek a rágófogai, nekem meg torokgyuszim volt, vagy van, a fene sem tudja már, mikor múlik el végre! Röviden ennyi, majd még próbálok jönni mostanság :oops:

Szép napot mindenkinek!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Na jó, akkor térjünk át a vidám dolgokra...

Gergő rámolós sorozata folytatódik...

Így kell felborítani a puffot,
Kép

Majd, ha felborult, akkor ránézni anyára, hogy folytathatom-e, vagy sem.
Kép

Majd egyik üveg kinyit,
Kép

És végül a másik.
Kép

Majd indulhat a randalírozás... :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
kuha

Sziasztok!

Kuha!!
Nem én vagyok aaaaz!!! Mártinak tényleg Márti de nem Szabó. :lol: :lol:

Amúgy van olyan nap, hogy Bendegúz se akar főtt kaját enni, akkor én hagyom annyiban, és másnap meg már jó az étvágya, szerintem néha csak hiszti, aztán rájön, hogy éhesen rosszabb. Mondjuk ő nasinak menetközben csak kölesgolyót kap, és néha sajtostallért, amúgy etetőszékben eszik mindent. Nem tudom hogy nézne ki a lakás különben. :roll: :lol:

Itt is esett, de már elállt a hó.

Lányok, én lehet hogy meghibbantam, de már most olyan karácsonyi hangulatom van, el is határoztam hogy csinálok Bendegúznak adventi naptárt, és mindennap kinyitunk egy ablakot, vagy zacsit, (még nem tudom hogy fog kinézni) és mindig talál majd benne valami kicsi ajándékot. Úgyhogy ki kell találnom 24 kicsi ajándékot. :D

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Jó Reggelt Mindenkinek!

Én alapjába szeretem ezt az időjárást meg a meleget is, mindent, biztos jól programozott europid vagyok :)

Csak a lucskos saras, undormányt nem. :(

Rokica
Megnézem a sapit, de kb.1hete voltam a Camponába a CésAba de nem találtam.

Duda
Igen a Schöpfiben szültem, te kinél?

Ancsi
Én nagy szerencsés vagyok mert mi anyukámmal együtt oldjuk meg a főzést, de sajna mi sem tudjuk sose mit kéne, mindenki mást szeret. Ugyhogy itthon általában van 4féle kaja simán. És sajna tök sok megy a kukába. De ha egyszer elköltözünk én könnyű helyzetben vagyok: Zsebi és én mindevők vagyunk, én annyira nem szeretem a húst, meg pacal, meg ilyeneket, de leves, főzelék bármi jöhet. A férjem meg nem eszik meg szinte semmit. :( utálja a főzeléket meg a rendes főttételt, mindig kérdezem tőle akkor mit evett míg felnőtt...

Szakácskönyv felcsapás?

Kuha és Lányok!
Az off miért jár vagy hogy müködik? Letilt egy ideig vagy mi?
Anyós nincs? Mármint csak azért hogy ellássa apóst? :shock:

Mire befejezem már süt a nap, na erről a hóról ennyit.

Szánkó már van nektek és milyet vesztek, ha még nincs?
Hogy állt fel a babátok először? Nekem jön-megy a babaágyba, meg a franciaágyon, de még támaszkodik, nem engedi el? Vagy le kéne tegyem e földre?

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Márti!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Szóval akkor lövésem sincs, hogy kitől kaphattam. De látod, Davallia is kapott.
De félreértés ne essék, részemről nem baj, hogy kaptam, csak kíváncsi lettem volna, hogy kitől.
Hiszen mondom, olyan a hangvétel, mintha ismernénk egymást.

Nszoke!

Nincs a CundA-ba olyan sapi? Pedig én is ott akartam megnézni.
Mondom, én láttam az Árkádban, nem tudom, mi a neve az üzletnek, de nagyjából Kenguru Gold-os dolgokat árul.
A földszinten van az üzlet...

Akkor talán még a Kengur Gold-ban kellene megnézned.

Anyós nincs, szegény meghalt 2,5 éve.
Nekem apósom van, akitől ráz a hideg, és lassan már rángásaim is lesznek tőle (tudjátok, az idegbetegség jelei... :evil: :evil: :evil: :evil: )
És velünk lakik. Ill. mi lakunk vele. Ezt a kettőt mindig összekeverem, bár mindegy, mert a lényeg ugyanaz.
Illetve azért mégsem mindegy, hogy ha nem tetszik valami, akkor te rakod ki őt, és maradsz, ott ahol vagy, vagy neked kell menni, ha nem akarsz megbolondulni.
Úgyhogy mi megyünk. Nem kell mennünk, de ÉN AKAROK menni.

De sajnos majd csak jövőre, valamikor év vége felé... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
kuha

Sziasztok!

Újra Pesten vagyunk

Micsoda randa idő van :( Otthon is hideg volt, de sütött a nap. A hó csak hajnalban esett, reggel még hógolyóztak a gyerekek kicsit, aztán elolvadt :)

Szegény gyerekeimmel az utóbbi napokban már elég türelmetlen voltam, elég fárasztó volt, hogy egy pillanatra sem távolodhattam el Gergőtől, senkivel nem volt hajlandó szóba állni, csak én voltam jó neki, de extra közelről. Anyáéknál elég nagy volt a nyüzsi, lehet, hogy ez már sok volt neki a náthájával együtt. Örültem is, amikor Apa mondta, hogy csütörtökön tudna jönni értünk.
Balázs nagyszerűen elvolt, de azért némi feszültséget rajta is felfedeztem, többet hisztizett, az biztos. Mindegy, gyorsan elment ez a pár nap, és azért jót cincogtunk, amikor végre az öt gyerek kidőlt :)
Tegnap ebédre megcsináltam Ayse töki pomposát, isteni volt, nagy sikert aratott. / Balázs csak délután kóstolta meg, de belátta, hogy ez jó kaja /. Mikor tesóm meglátta, és megkóstolta, közölte, hogy "dehiszen ez a vasi langalló"! Nem olyan jellegzetes kaja, mint a dödölle, de állítólag ez is van, de sajt nincs a tetején. Megint tanultam valamit :)

A főzéssel amúgy én is így vagyok, ahogy többen írtátok. Az utóbbi hetekben le is álltam vele, annyira a terhemre lett. Szépen elsétálunk a közeli kifőzdébe, nagyon jó kaják vannak, egy csomó közül lehet választani, és nem drága. Ha van erőm Gergőnek azért főzök valami levest, de innen is sokmindent adok neki. Nem tudom, mikor múlik el a főzési undorom, egyelőre besokalltam tőle. Annyira monoton dolog ez, hogy kitaláljam, meg is egyék, legyen is időm megcsinálni. És nekem még nem is kell apósra figyelni, meg allergiára, csak így simán is elegem van belőle :(

Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Helyzetjelentés: A hó itt is elállt, :roll: a Brigi f11 óra alszik, :P pokolian fáj a hasam és a derekam, :cry: megjöttek a vörösök. :mrgreen:
Hát ennyit a szép napról.

Szedit merre vagy, rég hallottunk felőletek!?

Kép
Kép
maresz

Óra=óta. :?

Kép
Kép
maresz

Davallia!

Igen, és annyira édesek ilyenkor! Az ember nem tud rájuk haragudni!
Tudják , hogy nem szabad, és vigyorogva csinálják.
Sőt, amikor rájuk szólsz, méginkább.

Most ki fogom próbálni, hogy nem szólok rá, hagyom ,hadd csinálja.
Végülis, amit ki lehetett, azt már úgyis kirámolta.
Tök mindegy.
Max. az erősítőnek, meg a DVD-nek, meg a Playstation-nak nem tesz jót, hogy Gergő 50x ki-be kapcsolja.
Csak azt a 2-3 magnó mesekazettát (Vuk, stb.) sajnálom, amit a szekrény mélyéről szedtünk elő.
Centinek használja, és méterekre húzza ki belőle a szalagot.

Egyébként nem fogjátok elhinni, de a több száz DVD filmünket, ami napjában 110x lett kiborogatva a polcról, bebőröndöztük.
Lehet kapni kimondottan erre a célra egy fém bőröndöt, belül pihe - puha, fakkok vannak benne a lemeznek.
Belefér vagy 800 film.
Igaz, a DVD tokok így már feleslegessé váltak, úgyhogy azokat eladtuk.
Csak a sok borítót sajnáltam, az egy valag pénz volt, mire Apa kinyomtatta őket.
Na mindegy.
Gergő mostanába a bőrönd zárjával kacérkodik.
De azzal nehezebb dolga lesz, azt hiszem... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

Ja, és már nálunk is hétágra süt újra a nap.
Nyoma sincs a nagy havazásnak!

Kép
kuha

Sziasztok! :)

Itt is süt már a nap végre!!! :)

Kuha! :)

gergő most már nagyon hasonlít rád is, nem???
Nagyon huncut nagyfiú!!! :D

Lányos anyukák!

Van rengeteg 74/80-as cuccunk olcsón eladó.
Next polár pulcsi, kantáros bélelt kord nadrág(halványkék), sapi, kabátka stb.

Érdeklene valakit, ill. van akinek még ekkora méret kell a csajszijának???

Nem akarom eltenni, és ezért olcsón továbbadnám.

Ha valakit érdekel írjon privit! bbb@vipmail.hu

Mea
mea

Kuha!

Bocsánat!!!

gergő=Gergő!!!!!!!!

Mea
mea

sziasztok!

megcsináltam Esztinek a tengeri klímát a sátorban :) most itt lebzselek, mert lefeküdni nem akarok, hátha felébred, és megijed, takarítani-pakolni, meg nem akarooooooook!!!!

Kuha!
jajj, nagyon édes Gergő, ahogy pakol!!! nekünk enél puhább puff van odaállítva, és Eszti is szétszedi a barikádot, azzal a különbséggel, hogy ő már hátra se néz :D egyszer már beszorult a kis ujja a videóba, nem is értem miért nem rakjuk el, nem is használjuk.
nekem megmondom őszintén nincs energiám mindig rászólni. én is van, amikor inkább odaülök mellé, és hagyom, inkább elmagyarázom neki, hogy miért nem szabad. ezredszerre....

ma egy tűzőgépbe való utánpótló dobozt talált az egyik fiókban (nem tudom pontosan hogyan is hívják), gondolom akkor került a fiókba, amikor költöztünk, azóta nem nyúltunk hozzá. és az ilyen szuperzsákmányokat nem lehet elvenni tőle. hallottátok volna, amikor a carefree-s dobozomat akartam elvenni :lol:
ami mellesleg szintén itt a számítógépes cuccok között találtam meg, mert apa oda dugta előle :lol:

na ennyit a csibészkémről :)

Nszoke!
bocs, még nem üdvözöltelek :oops:
üdv nálunk :D :D :D
nekem is nagyon tetszik a Málna név! csak jobb vezetéknevet kellett volnatalálnom hozzá :)

Nyúlné!
de jó lehetett a csajos vásárlókörút! ez a Fannilány nem semmi. leesik az állam mindig, amikor mesélsz róla, annyira vagány, laza csaj lehet :)
akkor azt mondod nem érdemes camponázni hundm miatt? az árkádos kínálatnál nem nagyobb a választék?
téli képek még nincsenek? :lol:

rewmélem Eszti is jó nagyot alszik most, látom mindenkinek nagyon alszik a babája...

felállás: Eszti is először felkapaszkodott, megállt, utána indult el.
sztem ez tipiusan olyan dolog, amit maguktól csinálnak, ki kell várni.
nem olyan, mint amikor újszülött korukban sokat kellett hasaltatni őket, hiogy erősödjön a hátuk, és akkor hamarabb emeli a fejét stb. sőt, szerintem talán késleltei is az önálló járást, ha pl kézen fogva járatják, arról nem is beszélve, hogy nem jó a lábának (se)

nekünk sincs még bakancsunk, pedig én is láttam a brendonban tök szuper piros hópelyhes siesta bakit, de gondoltam megyünk ortopédhoz, és megkérdezem mit vegyek. mármint milyen márkát, megpróbálok erőszakos lenni, mert elegem van, hogy mondanak elveket, aztán próbálj meg találni olyan csukát a gyereknek :evil:
hétfőn megyünk.
meg szemészhez is kellene menni..
ja, és egy anorákunk van, ami még nagy, mert azt a síeléshez vettem.
tegnap voltunk ósönban (durva mi? :twisted: ), vettem egy meleg kabátot 2ezerért, legalább már az van, mert még az sem volt :roll:
és magamhoz híven beírtam a vásárlók könyvébe, mert minden egyes alkalommal, amikor emberhez vagy a kocsihoz értem megrázott, de nem is kicsit, és a ruhaakasztók is ráztak. Eszti meg persze a kocsiban ült, egyszer, ahogy odadugtam az orromat, egymást is megráztuk :evil:

utálom ezeket az idegenneveket.

Davallia, nekem is tetszik a sünifrizurád :D én most növesztem tarkopaszra :lol:
ezek szerint a mászókázás a következő, amire fel kell készülnünk...

KépKép
KépKép
and

And!

Engem is mindig megráz a bevásárló kocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De miért???? Sőt, ha apa tolja, és apához érek, akkor ő is megráz!!!!
Röhej!

NAgyon furfangosak ezek a kis csibészek. És tényleg úgy van, ahogy Te mondod, hogyha új zsákmány van, azt az istennek sem lehet elvenni tőlük.

Bakancsunk nekünk sincs, meg téli gatyónk se. Talán hétvégén már eljutunk beszerezni őket.
Jó nagy, jó meleg kabink az van, de hát mit érek vele, ha a lábán csak sima gatyesz van?

Mea!

Nem próbálod meg eladni a neten? Vagy csináld azt, hogy ilyen kis együtteseket kreálsz, az összeillő színekből (pl. gatya, meg hozzá kis pulóver , meg esetleg mellényke) és úgy próbáld meg feltenni a netre.
Egyrészt kevesebbet is kell vele így foglalkozni, másrészt talán jobban elviszik.

Bár, gondolom, ezer más dolgod akad mostanában.

Hogy álltok a házzal?

Tudjátok, hogy nagyjából mikor költöztök? A karácsonyt még itt töltitek?
És nem fáj a szíved, most lett szép a kert, a tavacska,stb.
Én sajnálnám, szerintem, bár az érveid, hogy miért lesz ott jobb, elég meggyőzőek.
Áruljátok már egyébként a mostanit?

Kép
kuha

lányok!
akkor próbálom helyettesíteni Barbit teázás ügyben, bár én nagyon béna vagyok az ilyesmikben :oops:

szóval ki a tuti befutó? és ki az, aki valószínű? más kategóriát nem ismerek :lol:
tuti: Barbi, Róki, Majola, Bodza, And :?:
vsz: Prüntyi, Kuha :?:
kit hagytam ki???
Megann, aki a focilabdát kitalálta..... :evil:

Bodza!
nagyon örülök, hogy minden ok!!!! drukkoltam ám! :)

Benianyu, kíváncsi vagyok milyen volt a tegnap éjjeletek? szopizott Dani?

ja, nekünk jön egy alsó metszőfog, gyanús volt.

KépKép
KépKép
and

Kuha, azért ez nem normális, nem? nekem még sehol nem volt ilyen tapasztalatom. előfordul, hogy megráz, de nem ennyire, és nem minden egyes alkalommal!

KépKép
KépKép
and

felébredt a sátorlakóm, de szóltam neki, hogy ma nagyalvós nap van :D

KépKép
KépKép
and

And!

És a sátorlakód akkor fogta magát, és visszaaludt????
Gondolom... :lol: :lol: :lol:

Kép
kuha

még azt akartam, hogy nekem is karácsonyi hangulatom van! már úgy vásárolnék karácsonyra! és már azon gondolkozom hogy nézzen kia a fa, hol állítsuk fel és mekkorát :)

nagyon tetszik a langalló :D

KépKép
KépKép
and

Ja, és teázás ügyben én továbbra is szeretnék a valószínű kategóriában maradni...
Nyúlné kimaradt.
Szerintem ő biztire mondta.

Jéé, most nézem (és jut eszembe, hogy Gergő ma 1 éves és 2 hónapos! Anyám, hogy megy az idő...)

Kép
kuha

Andrea, és sikerült olyan helyet találni , ahol Eszti nem fogja elérni???

MErt már mi is agyaltunk rajta, hogy hogyan legyen.

Egyébként - ne vessetek meg légyszííí- , de szerintem én vagyok az egyetlen, aki úúúútálja a karácsonyt. Meg az egész hóbelebancot, ami ezzel együtt jár.
Még a nagy kajálásokat is, mert ilyenkor ugrik néhány kiló felfelé.
De szó szerint.
Én mindig várom, hogy elmúljon a Szilveszter is, mert a január nekem mindig azt jelenti, hogy elindulunk a tavasz felé.

Ja, nem, most jut eszembe, hogy Megannal karöltve utáljuk a karácsonyt.
Igaz, Megann?

Kép
kuha

tuti: Barbi, Róki, Majola, Bodza, Nyúlné, And
vsz: Prüntyi, Kuha

köszi :)
ez már nyolc! :)
Kuha, ha gondolod, én tudok az örs felé menni, ott felveszlek és megyünk onnan együtt, csak azt kell kitalálni ott hol tudod a kocsit hagyni, bár gondolom nem sokkal biztonságosabb a LF tér sem. az LF térre még odatalálok, nekem a parkolással vannak gondjaim :roll: és hazafelé persze ugyanez fordítva.

háháá, sikerült visszaaltatni! nem kapott levegőt, de aztán addig-addig nyeldekelt, míg kapott, és visszaringattam. persze kiskarácsonyt énekelve :lol:

KépKép
KépKép
and

van egy olyan verzió is, hogy a pincelejáró tetejére rakjuk, de az annyira kiesik mindenhonnan, hogy nem lehet élvezni. mellesleg tavaly más megfontolásból ott volt :D , de mivel most a dohányzóasztalt kiiktattam a nappaliból, lehet egy kicsit tologatni a kanapét :) a karácsonyfának a nappaliban a helye :) pláne, hogy kandalló is van :wink:
belegondolva, inkább a lehulló tűlevelektől félek, mert azzal tele van a lakás még hetek múlva is. ajd figyelek és barikádozok, eddig is ezt kellett, Esztit nem lehet egyedül hagyni egy percre sem, én pisilni is úgy megyek, hogy lássam, halljam...

KépKép
KépKép
and

Andrea!

Nálad aztán tényleg karácsonyi a hangulat!!!

Buli: hát, nem szívesen hagynám az Örsön a kocsit, az tuti.
Az egyetlen lehetséges variáció, hogy a cégnél , ahol dolgozom, teszem le, de az a 13. ker-ben van.
Onnan bkv.
Ez max visszafelé gáz.
Vagy még a nyugati.
Talán azt is bevállalnám, most, hogy átbeszéltük Apával, hogy hogyan is mehetnék oda el, és ellátott mindenféle instrukcióval.
Dehát most ott is, hagyjam ott a kocsit?

Nem tudom még.

Vagy mégegy, de ennek esélye egyenlő a nullával, hogy Apa bevállalja a sofőrködést.
Ez megint csak hazafelé gáz, mert egyrészt ugye Gergő itt maradna addig egyedül, másrészt ő minden reggel fél 5-kor kel.
Nem örülne, ha éjfélkor (vagy később) kocsiba kéne vágnia magát.

Na, továbbra is azt mondom, hogy majd meglátom még.

Kép
kuha

Ja, azt akartam kérdezni, hogy Te most inhalálod Esztit?
Ezt a sátras dolgot hogy képzeljem el???

Kép
kuha

Évi, hazafelé én szívesen hazaviszlek! apa megoldja addig itthon a dolgokat, ma éjjel is nagyon sírt Eszti, amikor felvette, de aztán valahogy megnyugtatta. nekem jobb, hogy megszokja az eszti, hogy az apja is egyenértékű velem, pláne éjjel :D
szóval csak akkor nem, ha én sem megyek, de az csak akkor fordulhat elő, ha lebetegszem, vagy Eszti lesz lázas, de nem lesz az :)
kedden meg úgyis megyünk zenélni, az meg majd jól feldob!

KépKép
KépKép
and

inhalálás: azt csináltam, amit Nyúlné írt: lavór, bele két kanál szódabikarbóna és só, felöntöttem forró vízzel, ágy mellé, és ráterítettem a kiságyra egy gumis vékony lepedőt, úgy, hogy a lavór is benne legyen. persze először eláztattam a lepedőt...
nekünk van valami párásítónk is, de el kellene olvasni, hogy lehet-e vele ilyet játszani...

KépKép
KépKép
and

képzeljétek szerdán lesz kocsim! úgy örülök, el sem tudom képzelni, milyen lesz :) mármint az érzés...
és remélem a parkolási fóbiám megszűnik, mert lesz benne tolatóradar :)

KépKép
KépKép
and

Évi, még egy verzó eszembe jutott :) csak hogy legyél már tuti végre :wink:
mi kocsival kb 15 perce lakunk az örstől, nem bonyolult. be tudsz állni, itt hagyod a kocsit, és együtt megyünk :wink:
na ezért nem szeretk szervezkedni, mert mindig túlbonyolítom a dolgokat, de ha egyszer belelkesedem!:D

KépKép
KépKép
and

Sziasztok lányok,

húúú látom van pörgés...de itthon is :)

Ma eldőlt végképp, hogy lecseréljük a kis Corsánkat...éppen ezért nem hiszem, hogy megyek teázni, mert nem akarom kitenni esetleges sérülésnek, ugyanis beszámították az új autóba... :D :cry: szóval most nagyon örülünk mi is :)

And, hidd el fantasztikus érzés! :wink:

Tüncsinek most már mind a 4 kisörlőjének a teteje kibújt

Kép

Kép
prüntyi

Andrea!

Ahogy olvastam a soraidat, nem is értettem elsőre, hogy a lavór is a kiságyban?????

Aztán rájöttem, hogy gondolom a lavór a kiságy mellett, de azt is besátraztad, a kisággyal együtt, ugye?

Na, így már sejtem.
:) :) :)

Hű, Te aztán nagyon rendi csaj vagy!!! De azt semmiképp nem szeretném, ha még éjjel te fuvarozgatnál engem!

Úgyhogy továbbra is azt mondom, hogy majdcsak kiötlünk valamit!!!

Kép
kuha

Prüntyi!

Hát ez tök jó hír!!!! Már nem az, hogy nem jössz, hanem, hogy lesz új kocsi!

Megkérdezhetem, hogy mi lesz helyette????

Kép
kuha

A Corsáról jut eszembe:

láttátok már a legeslegújabb Corsát??

Hűűű, hát az valami nagyon ütős!!!! Gyönyörűen néz ki!

Én amúgy is Astra és Corsa mániás vagyok, nagyon tetszenek nekem.

(Ehhez képest Peugeot-nk van :lol: :lol: )

Kép
kuha

And, én lüke, most jöttem rá, hogy hétfőre terveztük keresztlányom köszöntését is. Ha nem tudjuk áttenni más napra, én nem tudok jönni, mert akkor később lenne altatás nálunk, én meg hamar kidőlök éjjel. Na, azért még átgondolom, mert kellene egy kis kikapcs.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok,

Végre van időm nektek írni, hiszen már hosszú hónapok óta olvaslak titeket.Én régebben a 2005/2006 téliekhez írtam, de valahogy ti közelebb álltatok, álltok a problémáimhoz,nagyon sok hasznos dolgot tanultam ám, és ez tök szupi.
Egyébként magunkról annyit, hogy Veresegyházán lakunk, Prüntyiéktől egy utcányira.
Bence fiam 5 éves múlt 1 hete, Bazsi pedig 1 éves lesz holnap.Bence szorgosan ovizik itt veresen egy alapítványi oviban,Bazsit pedig hétfőn kezdem bölcsibe beszoktatni, mivel megyek vissza dolgozni.Ja a bölcsi az ovi mellet van, így nem kell két irányba szaladnom.
Bazsika is sokat volt beteg mostanában, így nyúlnénak az ötletei, tapasztalatai nagyon sokat segítettek.
Névszerint felsorolhatnék mindenkit, akitől " ellestem " valamit, de erre ez a hely kevés lenne.
Szóval he nem bánjátok, akkor csatlakoznék:)

Üdv Mindenkinek: Kati
királykat

Évi!
ig en, úgy volt, csak nem tudok fogalmazni :oops:

éjjel kifejezetten szeretek vezetni, mert nincs forgalom, szól a zene, egyedül vagyok, nagyon élvezem :) úgyhogy ha mégis ez a megoldás jön szóba, csak szólj :)!

és Duda is vsz, elfelejtettem :oops:

KépKép
KépKép
and

Bocsánat nyúlné=Nyúlné

ez a buta laptop, nem mindig azt csinálja amit én akarok:(
királykat

Kuha!

Gergő csúcsédes a puffdöntögetésével :lol: :lol: :lol:
Gondolom Te nem röhögsz igy... :lol: :lol: :lol:

Davallia!
Engem már vagy másfél hónapja kerülget a gutaütés amikor Léna a kanapé szélén táncol :shock: :shock: :evil: :evil:
Amint megtanult menni egyből megtanitottuk neki hogy hogy menjen le a kanpéról, meg az ágyról.
Kb 3 nap alatt megtanulta, és rá pár napra magától megtanulta hogy hogy lehet felmászni rájuk egyedül :evil: :shock: :evil:
Úgyhogy azóta rettegek én is, volt már nagy esés is a kőre..de körberaktuk a kanapét a kerti garnitúra szivacsaival, igy nem volt kopp :D :D :D

Mea!
Miért nem akarod megtartani a felszerelést?
Legalább a jobb és strapabirobb darabokat?
Én semmit nem ajándékozok vagy adok el, remélve a következő is nunis lesz :P :P vagy ha az nem akkor a harmadik :P :P :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Karácsony:

Kuha, igen karöltve utáljuk, de most amig pucoltam a konyhaablakot( :evil: ), lelkiismeretfurdalásom lett :cry: :cry:
Azért mert eszembe jutott hogy Karácsony reggelén mindig bejgliillatra ébredtünk tesómmal, és bár nagyon szegények voltunk, anyu mindig jó előre elkezdte gyűjtögetni az apró ajándékokat nekünk, nagy kedvvel diszitette velünk a fát, és főzött és játszott és gyertyáztunk, csillagszóróztunk és minden.. :P :P :P
Azt hiszem arra jutottam, hogy NINCS JOGOM ILYEN KEDVETLENÜL ÉS ELLENSZENVVEL ÁLLNI A KARÁCSONYHOZ mert sok éven keresztül Lénának és a többi jövendő gyermekeimnek ez lesz a legnagyobb ünnep az évben, ezt fogják lesni, várni, hogy mikor jön és mit hoz a Jézuska...és milyen érzés lenne bennük, ha tőlem folyton csak a sápitozást és az utálkozást hallanák... :?: :?: :?: :?:
Elvenném tőlük azt amit én kaptam anyukámtól.
Szegényebb és sivárabb lenne a gyerekkoruk.
Úgyhogy rá kell vennem magam hogy szeressem a Karácsonyt.
Punk-tum.. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Ja elővettem a csizmimet és egyúttal rendet is raktam a gardrobban, úgyhogy ez a nap sem telt el érdemtelenül... :P :P
Sejthetitek Léna mennyit segitett......amit én bedobozoltam azt ő kidobozolta, amit én betettem a szekrénybe azt ő kivette... :evil: :evil: :lol: :lol: :lol:
Nem is boldogultam volna nélküle :lol: :lol: :lol:

Buli:
Sajnos én nem tudok menni, talán egy hétvégi buli összejönne nekem is...

M.

Kép

Kép
megann

Kati!

Üdv :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha! :)

Igen, ha inen senkit nem érdekl, akkor felteszem a netre, csak olyan macerás postázgatni, dehát valamit valamiért :D

Nem költözünk még jó ideig, hisz az azta házat teljesen fel kell újítani(hajaj mi vár még ránk....), szóval csak kb. jövő nyárra lesz kész.
Remélem akkor tudunk már költözni, talán nyár eleje is :)

Ezt a házat meg már áruljuk, úgy hogy aki megvenné szóljon :wink:

De tényleg vagy ha tudtok valakit :)

ezt is úgy vettük, hogy 74-es ház és totál felújjítottuk.
Az a ház kocka jelegű és 64-es sokkal kisebb kerttel de gyönyőrű heéyen. Duna parthoz 2 percre, anyuméktól 5 percre gyalog.

Szóval sajnálom a bazi nagy kertünket, meg a gyönyörű tavunkat a pavilonnal meg a sok sok növényt amit ültettünk,de ott sokkal jobb lesz nekem, ezáltal nekünk!!!!!!

Ja és ha összejön akkor lesz külön műhely és az meg aztán tényleg nagy előny(szintén nekem :D ) mert ami koszt, zajt csináltak itt :?
Ráadásul állandóan itt dolgoztak, jöttek mentek az emberek.........
Utáltam, hogy nincs nyugi, magánélet.

Így a bazi nagy kertet nem is tudtam élvezni, még napozni sem napoztam mert bámultak volna a párom emberei...... :cry: :cry: :cry:
Szóval nagyon jó lett volna, de így..... :cry:

De elég a sírásból, az is szuper lesz!!!!
Mindenben előnyösebb, aház még szebb is elsz sokkal, mert már nagyon profik leszünk a szépítgetésében :D meg a kertje sokkal kisebb (kb. 1/2 a mostaninak) de!!!!!!!
Nem is kell ekkora és legalább nincs annyi munka vele és hát ott a Duna part (3 km sétánnyal)

Juhhééé!

Na jó abbahagyom, mert már nagyon unhattok!

Beteg babóknak gyógypuszit, beteg mamiknak is!!! :wink:

Puuuuuuuuuusssssssssssssssssszzzzzzzzzzzzzzzzzz

Mea
mea

Kuha, IGEN, egy szép vörös Citroen Xara picassó lesz, full extrásan...igazi családi autó...eredetileg az opelnél néztünk körbe, láttuk az új Corsát is, de azon kívül, hogy más a formája és hogy szép, ugyan ez kategória semmivel nem tud többet...és mindezt jóval drágábban...és nekem fő szempont volt hogy hátul 2 gyerekülés +1 felnőtt kényelmesen elférjen, ezt nézve opelnél olyan 5-6 milla körül jöhetett szóba kocsi az meg már nem bírtuk volna...így is 10 évre vettük az újat...persze addíg nem biztos, hogy meglesz, de másképp nem éri meg már...

Kép

Kép
prüntyi

Hát igen a kert...... no sebaj, nem a kert a lényeg, legalábbis nekem :) Kép

Mea
mea

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: