[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
Gynevac - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Szia Pihi!
Engem érdekelne a maradék Gynevac injekció, ha még eladják. Én is Miskolc mellett lakom, a hétvégén be is tudnék érte menni Miskolcra, ha megbeszéljük, hogy hol találkoznánk.
Majd, válaszolj jó? Köszi! :lol:
ladinora
 
 


Sziasztok!

Tegnap megkaptam az utolsó szurimat és nem fáj. Hurrá! :D Nagyon örülök, hogy túl vagyok rajta.
Az az igazság, hogy kicsit aggasztott ez az injekció-kúra a baba miatt, remélem, hogy tényleg nem ártottam semmit neki. Főleg kicsit beparáztam Pihi írásától, hogy neki a barátnőjének a dokija azt mondta, hogy hagyja abba a kúrát.... Az én dokim mondjuk azt mondta, hogy adassam tovább és én megbízok a dokimban, remélem, hogy tényleg nem lesz gond nálam emiatt.

Mindenkinek mielőbbi babásodást! És kívánom, hogy hassanak mindenkinél ezek a szurik! :D
szerika
 
 


Szerika, amiatt ne aggódj, amit én írtam. A barátnőm folyás miatt adatta be a szurit. Ők nem küzdöttek a babáért, csak néha nem védekeztek és most besikerült. És az ő dokija azt mondta, hogy sem kenőcsöt, sem kúpot, sem injekciót és semmit ne használjon, csak szülés után. Nem konkrétan a gynevacra mondta!

Ő meg nem meri beadatni.

Szia Ladinora!

Ha Ladyxa nem jelntkezik 14 óráig, akkor megírom Neked priviben a barátnőm számát. Szegényke olyan kétségbeesetten kereste, biztosan komoly problémája van. De lehet, hogy nem jön többé a babanetre. Szóval 2-kor írok.
pihi
 
 

 
 

Szia Pihi!

Jó várjuk meg hátha még jelentkezik Ladyxa.
Nekem végül is van egy dogozzal, a napokban kaptam meg az első szurit, de mondta a Lázár dr-nő, hogy a férjemnek is használnia kellenne, hogy ne fertőzzön vissza, és már nem sikerült még egy dogozzal feliratni. Ezért gondoltam, hogy megvesszük és a férjemnek is beadatjuk. Köszi, majd szólj jó? szia :P
ladinora
 
 


Sziasztok!

Én még teljesen új vagyok a babaneten, bár már elég régóta olvasgatom a topikokat, mióta babát szeretnénk.

Mi már közel két éve próbálkozunk, már nagyon szeretnénk kisbabát, de sajnos eddig még nem sikerült. Már elég sok mindenen túl vagyunk, stimulációk, HSG, stb. Nincsen semmi nagyobb baj, egy kis hormonális segítségre lesz szükség valószínűleg nálam.

A következő lépés már az lesz, hogy belevágunk valami nagyobb dologba egy centrumban, de én még mindig reménykedek, hogy hátha nem lesz erre szükség.

Ezért is érdekelt nagyon a Gynevac, nagyon sok jót hallottam, olvastam róla, és elhatároztam, hogy bár tudom, nagyon nehezen elérhető, beszerzem.

Szerencsére sikerült, és mivel elég alaposan utánajártam a dolgoknak, gondoltam, megosztom Veletek a legfrissebb infokat, jó lenne, ha minél többen hozzá tudnának jutni.

Én 2 utat próbáltam meg:

1. www.pharmafutar.hu, a céget felhívtam, érdeklődtem, hogy beszerezhető-e náluk a vakcina. A telefonos munkatárs lediktálta a fontos tudnivalókat, ezt most megosztanám Veletek is.

- a vakcinát Németországból hozzák be
- így sajnos jóval drágább, mint a magyar változat
- 52,6 EUR/ 3 ampulla - így az 5 ampullás kúrához 2x52,6 EUR
- 2000 Ft a megrendelés ára, amit átvételkor kell kifizetni.
- A megrendeléshez elég elküldeni faxon a receptet, valamint az átutalásról a bizonylat másolatát. (bankszámlaszámot megmondják)
- kb. legkésőbb egy hét múlva szállítják. Ezért a vakcináért be kell személyesen menni, mert hűtést igényel, így nem tudják kiküldeni.

2. Magyarországi gyógyszertári készlet
Még utolsó esélyként megpróbáltam, hátha valahol van még egy-két doboz raktáron. Felhívtam vagy 25 gyógyszertárat, miondenütt a - hiánycikk, és nem is tudunk rendelni, talán egy év múlva..." választ adták. Aztán a 26.-ban a válasz: - Van még bent egy doboz! Gyorsan kivágtattam érte a világ végére, de megvan. 4 300 forint körül volt az ára.

Szóval, szerintem nagyon érdemes szisztematikusan nekiállni, és felhívni an lehető legtöbb gyógyszertárat, szerintem kisebb gyógyszertárakban elképzelhető még egy-két doboz, és azért árban is, utánajárásban is kedvezőbb. Lehet, hogy érdemes még vidéki, kisvárosi gyógyszertárakat is hívni, szerintem még leutazni is megéri, csak legyen.

Lehetséges, hogy már fent vannak ezek az infok, nem volt időm visszaolvasgatni, de gondoltam talán mert egészen friss az élmény, segíthet.

Ja, és nagy-nagy örömmel olvasgattam a babás híreket, mindig örülök, ha sikerekről hallok, kívánom, hogy minél hamarabb megtörténjen mindenkivel a csoda!

Üdv:

Bogi
-
boglarka0905
 
 


Ladinora!

Írtam privit! :wink:

Tegnap megkaptam végre az első szurit. Pedig még nem beszéltem rá magam, csak megnéztem a szavatosságát és 2006 október. Ezért gyorsan be is adattam az elsőt. Nehogy már kárbavesszen! :oops:
pihi
 
 


Szia Pihi!
Igen sikerült elolvasni az üzeneted, bár elsőre nem vettem észre, hogy jött privim :oops: Már beszéltem is a barátnőddel, a hétvégén találkozunk. Neked milyen volt az első injekció után? Nekem azóta is nagyon fáj a petefészkem. Holnap kapom meg a második injekciót. Remélem el fog múlni, és nem lesz más gondom a 2. injekció után :lol:
ladinora
 
 


Szia Nóra!

Nekem semmi extra. Egy kicsit érzem a helyét, nem esik jól megnyomni, de gyébként semmi bajom. Gondolod, hogy a szurinak köze lenne a petefészekfájdalmadhoz? Szerintem nem. Nem lehet, hogy most először érzed a PÉ-t??? Nekem akkor mindig szurkál.
pihi
 
 


Szia Pihi!
Én abból gondolom, hogy az injekció miatt fáj a petefészkem, hogy menszi után adtam be közvetlen, és már a beadás után másnap éreztem, hogy fáj a hasam alja. Arra gondoltam, hogy lehetséges hogy gyulladás van bennem, és ezért fáj ennyire, de lehet hogy nem ezért fáj, nem tudom. A peteérést mindig szoktam érezni, főleg mióta inszeminációra járunk, azóta mindig tudom, (érzem), hogy mikor van.
ladinora
 
 


Szia Pihi!

Csak most tudtam nethez jutni. Szó szerint remegni kezdtem, mikor olvastam, hogy ismersz valakit akinek van gynevac. Aztán olvastam tovább, hogy már megkapta vakaki más. Ne tudd meg milyen mérges vagyok magamra. De remélem legalább Ladinorának segíteni fog. Én meg kivárom a nyarat, reménykedve, hogy addíg nem történik semmi komoly baj.

Tényleg nagyon köszönöm,hogy gondoltál rám.

Ladyxa
ladyxa
 
 


Eddíg még nemírtam, le a történetem, most elmondom hogy akart átverni a nőgyógyászom.

Már kb. egy éve jártam hozzá, volt úgy hogy heti 3 alkalommal is. Nem tudta az orvos se mitől leszek újra és újra beteg. Már a gyógyszertárak összes gyógyszerét kipróbáltuk, egyik sem segített. Végül végső kétségbeesésembe megemlítette a gynevacot. Azt mondta próbáljunk meg 8 ampullát felszedni. És itt jön a lényeg.Darabját 4000 ft-ért akarta beadni. Az összesen 32000 ft. Teljesen kétségbeestem, mert főiskolás vagyok, csak az ösztöndíjamból élek, és fogalmam sem volt miből fizetem ki. Azzal magyarázta az árát, hogy ezt hűtőben kell tartani. Másnap utána néztem a neten, hogy bárki beadhatja, és 5000 ft-ba se kerül. Mondanom sem kell hogy soha többet nem megyek ahhoz a nőgyógyászhoz. Pedig nagyon jól tudta, hogy nem dolgozom, és pont az ilyen embereken akar meggazdagodni. Hiába, ilyen a mai világ!
ladyxa
 
 


Sziasztok!

Ladinora, értem amit mondasz. Hova jártok egyébként ha nem titok? És hanyadik inszem lesz??

Ladyxa, hát sajnálom. :( Nem semmi, hogy milyen orvosok vannak. Fel is lehetne jelenteni!!!!! :x
pihi
 
 


Sziasztok!!

Olyan bunko vagyok ,nem is irtam ide pedig akartam de mindig elmaradt :( bocs :oops: Megvolt kb: 2 hete az utolso szurim,és már megse éreztem,az elsö 3 volt gáz a többit mintha be se adták volna hozzászokott a szervezetem :lol: !!

Sziasztok!!
Vendég
 


Ladyxa, hát sajnálom.,még csak most olvastam és egy pillanatra kiakadtam :evil: nem semmi, hogy milyen orvosok vannak
Nekem az (anyu)szomszédjába lakik az aszisztens és ingyen adta be ,otthon még a rendelöbe se kellet elmennem!!Az a lényeg olyan adja be aki érti a dolgát :D !!

Sziasztok!!
Vendég
 


Sziasztok!

Ladyxa, nem teszed közzé a doki nevét, csakhogy más ne kerüljön hasonló helyzetbe? Vagy nem publikus? Szép kis emberek vannak, akik még orvosnak nevezik magukat! Csak nem tudom, ilyenkor mire esküdnek? Mert Hyppokratészra nem, az biztos!

Nem tudom, hogy emlékeztek-e még rám, de nemrég kiderült, hogy 8 héttel az utsó szuri után pozitívat teszteltem. Ma voltam dokinál, és láttak szép petezsákot, teljesen jó helyen van. Elvileg minden okés, baba sajna még nem látszott, de 3 hét múlva mennem kell, akkor már lesz szívhang is meg minden, remélem!
Itt a kis képecske, ha érdekel valakit:
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 793.08.jpg

Puszi mindenkinek, és kitartás
Vendég
 


Szia Pihi!
A miskolci Kaáli intézetbe járunk. Májusban voltunk az 5. inszemináción, ami sajna nem sikerült. Azóta nem voltam még, úgy gondoltam, hogy majd csak januárban megyek legközelebb. Egy kicsit kiakadtam érzelmileg a májusi sikertelen inszem után, ezért döntöttünk úgy hogy egy darabig szüneteltetjük a dolgot. Meg már a petefészkem is fájt a sok injekciótól.
Addig a Gynevac is hátha használni fog, és végre sikerül teherbe esnem.
:P
Sajnálom Ladyxa, ne haragudj! :(
ladinora
 
 


athiz! Hogyne emlékeznénk! mégegyszer gratula!
:lol:
Ladinora, találtak nálatok valami problémát? Vagy ismeretlen eredetű meddőség?
5 sikertelen inszem. :( Kemény lehet érzelmileg. Nekem egy volt, de mindenféle gyógyszer és szuri nélkül. Szóval olyan spontán inszem. Persze nem sikerült. Ez már jó pár hónapja volt. Azóta a spontán babára várunk. Nálunk ami eddig kiderült, hogy a kiskatonák nem elég mozgékonyak. :( Erre most vitaminikat szed a párom. Ésn pedig gynevaccal próbálkozom.
Nem tudom, mikor szánjuk rá magunkat újra az orvosi segítségre. Még hiszek abban, hogy nekünk is sikerülhet természetesen. Úgy mint annyi mindenkinek, akinek két lombik között spontán összejött. Telán csak ki kell várni az időt. :) Meglátjuk!
Mindenesetre sok sikert Nektek!
pihi
 
 


Keditke, nekem az anyósom szomszédja adja be. Ő is ingyen. Ápolónő volt, már nyugdíjas. :) És laikusként azt mondom, hogy jól csinálja. :) Nagyon várom már a kövekezőt. Tényleg lányok, volt aki nem tíz naponta, hanem hetente adatta be? ? Szeretnék minél hamarabb túlleni rajta. A nőgyogyi 10 napot mondott. Szerintetek?

Ja és érdekes dolgot mondott a nődoki, aki nekem felírta. Azt nmondta, hogy rég bevált szer és hogy megszűnteti az ellenanyagtermelést. Hát ezt nem nagyon tudom lehinni, de meglátjuk. Már csak azért is, mert a meddőségi doki azt mondta nekem, hogy nem jutnak el a katonák a célba és ez valószínű azért van, mert én nem engedem.
Vizsont a meddőségi központba, meg azt mondták, hogy ez a vizsgálat hülyeség, megbízhtatlan.

Szóval ebből induljon ki az ember.
pihi
 
 


Szia Pihi!
:P
Hát a mi történetünk eléggé hosszú. Röviden megpróbálom elmondani: 10 éve szeretnénk babát. 1 évig próbálkoztunk spontán, és miután nem jött össze elmentünk orvoshoz, és ettől kezdve kezdődtek mindenféle vizsglatok, gyógyszerek, kúpok stb...
Eleinte voltak hornomproblémáim, azt kikezelték, volt cisztám, leégették, voltam átjárhatósági vizsglaton, ott is találtak cisztákat, eltávoltották, aztán sok év után orvost váltottam, mert úgy éreztem, már nem tud nekem mit mondani. A következő orvosom nagyon rendes volt, de csak a pénz volt a fontos úgy éreztem, magán betegként jártam hozzá, és volt olyan hogy elmentem ultrahangra, és mire felöltöztem már ott sem volt, majd menjek el a magánrendelésére és pénzre elmondta, hogy mit látott a uh-on. Szóval őt is ott hagytam egy idő után, mivel mindig azt mondta hogy nincs semmi bajom. A férjemnek közben volt egy műtéte, mivel viszér tágulata volt, ezért nem volt elég élő spermája. Már ő is jól van. De azt tudni kell, hogy sok éve már állandó folyásom van, állandóan bevagyok gyulladva, rögtön felfázom stb. ezzel persze senki nem kezelt, hiába kértem, mindig írtak fel valami kúpot és kész. Na szóval, tavaly novemberben kerültünk a Kaáli-ba, reménykedve itt hátha végre tudnak segíteni nekünk. Először voltak kivizsgálálok, hormonvizs. uh. stb. nem találtak semmi komolyat, A tüszőérést kellett egy kicsit segíteni, ezért kaptam injekciókat. De még nem lettem terhes, sajnos!!! És még egy inszemet végig kell csinálnunk, és ha az sem sikerül, mehetünk a lombikra. De idáig már nem jutunk el, hanem végre sikerül a baba :P Nagyon röviden ennyi minden történt velünk.
ladinora
 
 


10 év nagyon hosszú idő. :( Megterhelő testileg, lelkileg és gondolom pénzügyileg is. Párodnak teljesen helyrejött a dolog? Nálunk elég sok katona van, de csak 10 % mozog. (egyébként 60 M)azt mondták, hogy kevés a spontán esélye. De én hiszek benne. Pláne, hogy vitaminokkal lehet javítani. Mi lassan két éve próbálkozunk. Néha nagyon türelmetlen vagyok, néha pedig nagyon türelmes.

Remélem januárig spontán összejön Nektek! A gynevac addig segít, meglátod!!!!
pihi
 
 


Hát igen, elég megterhelő, főleg érzelmileg, néha nagyon mélyponton volt már a házasságunk emiatt, de szerencsére mindig helyre állt a béke. Na meg persze pénzügyileg is, rengeteg pénzünk van már benne, de nem bánnánk a pénzt, csak lenne már eredménye. Azért olyan elkeserítő, hogy másnak simán lehet gyereke, nem is egy akár, nekünk meg szenvedni kell még egyért is nem? De bízom benne, hogy már nem sokáig kell rá várnunk :P
A férjem rendbe jött, a Kaális orvos szerint a határon van az élő spermák száma, tehát még éppen jó, (most számokat nem tudok mondani, bocsi) , de az urológus szerint, aki régen műtötte, nem jók az eredmények és ő megint műtené, de inkább hallgattunk, a nőgyógyászra. Elég volt már a műtétekből...
Én is úgy vagyok vele, hogy néha egyáltalán nem gondolok rá, néha pedig teljesen bele vagyok betegedve, hogy nekünk még nincs babánk. De remélem egyszer a mi időnk is eljön, remélem nektek is mihamarabb sikeretek lesz :lol:
ladinora
 
 


voltak olyan idők, amikor én is azt gondoltam, hogy erre előbb-utóbb rámegy a házasságunk. Ezért van pihi most is. januárig. Néha kell, hogy ne erről szóljon a dolog. mert ez annyira megkeseredetté és kétségbeesetté tud tenni egy nőt. A férfiaknak meg már a szextől is elmegy a kedvük azért, mert: most kell, mert most van PÉ. Szóval meg kell tanulni türelmesnek lenni az biztos.
pihi
 
 


Sziasztok érdeklődnék hogy mit tudtok a gynevacrol??? :? Szerintetek érdemes kipróbálni????? :?: :?:

Szioka
tibu
 
 


sziasztok!:)

Bocsi azavarásért, de nekem is a gynevac-ra fáj a "hátsóm" :)... mindig reménykedve olvaslak benneteket, hátha mégis újra adnak ki új adagot..... sajnos csalódnom kell mindig :( .
Miért van ez az őrűlt nagy hiány?Miért, amikor annyi nőnek, párnak szüksége van6lenne rá?
Én lombikozok, és már kétszer beindult,de sajnos mindig megállnak az ETutáni 10-12 nap körül(vérvételekből tudjuk)
...most a gynevacot akartam kipróbálni,mint testi lelki segítséget, de innen már ti is ismeritek a helyzetet... :(
Nem lehetne petíciót írni??? :?: hogy állítsanak elő friss vakcinákat?
Olyan tehetetlen az ember....
Mindenkinek sok sikert! :)
Vendég
 


Mi tegnap kaptuk meg a második kört, eddig semmi probléma. Ellenben mintha a petefészkem kevésbé sajogna, mint szokott (az állandó gyullastól).

sziasztok
A.

axaforum
axaforum
 
 


Helló!

Axa, ez jó hír, nálam is így volt, szinte már az első szuri után éreztem, hogy a szokásos petefészekgyulladás miatti fájdalom szűnőben van. És utána el is múlt! Örülök!

Sajnos nem tudok semmit Gynevac ügyben, hogy akkor most végülis lehet-e kapni, utolsó infok szerint sokáig nem lesz forgalomban. :cry:

Megírtam a Gynevac email címére, hogy sikerült a baba nekünk a szurik utáni 8. héten, de választ azóta sem kaptam. Na mindegy.

Puszi mindenkinek, kitartást, remélem, hamarosan rendeződnek a dolgok, és mindenki babás lesz, aki szeretne! :wink:
Vendég
 


Tegnap megkaptam a második szurit. Picit jobban fájt, mint az első, de nem vészes.

Egyébként én is úgy tudom, hogy most egy fél évig nem lesz gynevac a forgalomban.
pihi
 
 


Szia Pihi!

Én is túl vagyok a 2. injekción, de én semmi javulást, vagy változást nem tapasztalok....

Elhoztuk a barátnődtől a injekciót, úgyhogy már a férjem is kap. Bízom benne, hogy lesz hatása :P
ladinora
 
 


Ladinora!

változást én sem tapasztalok, de nekem nem is volt folyásom és gyulladásom sem. Legalábbis nem tudok róla. Én abban renénykedem, de ez lehet, hogy hülyeség, hogy a hüvelyi PH-t rendbeteszi, ha az nem megfelelő a spermiumok számára.

Mondta a barátnőm, hogy elhoztátok. :) Remélem segít! :) Neki szerencsét hozott! Most 8 hetes terhes! :wink: :wink:
pihi
 
 


Sziasztok!

Írtam ugye a Gyenvacos emailre levelet, miszerint összejött a terhesség, stb.
És tegnap olvastam, hogy Lázár doktornő válaszolt rá. Azt írta, hogy Ő is örül nekünk, és hogy nem érti a Gynevac elleni támadásokat és ellenállást. Mármint hogy nem lehet forgalomba hozni egy jó ideig. Hát én sem értem. Kérte, hogy tájékoztassam a babával kapcsolatos további fejleményekről is!

Csak gondoltam, megosztom veletek.

További drukkok és puszik:

Athiz
Vendég
 


Athiz!

Köszi az infót!

Milyen Gynevac elleni támadásokat???? Mivel támadják????
pihi
 
 


Lehet, hogy rosszul fogalmaztam azzal a támadással! De már annyi mindent hallottam erről a szerről. Hogy valaki azért nem bízik benne, mert valami kisvárosban vagy faluban vagy hol gyártják, és nem is azt teszik bele, ami rá van írva a dobozra, stb. Ezért írtam, hogy támadják. Pedig ez hülyeség, mert gondolom akkor nem is engedélyeznék egyátalán, hogy forgalomba kerüljön, meg hogy a gyógyszertárak kiadják.

Mi baja a Lilypie-nak?
Vendég
 


Athiz, írtam neked privit többször is, de te nem is irsz nekem! Haragszol?

Kép
elizabeth25
 
 


Szia Pihi!
Nekem volt folyásom, mire most kaptam Canesten kúpot, meg kenőcsöt, Már elhasználtam mind, de még nem érzek javulást, vagyis nem múlt el teljesen, pedig már a 2. injekciót is beadtam. Már lehetne tőle valami változás szerintem, nem? Lehet, hogy túl nagy reményeim voltak ezzel a szerrel kapcsolatban. :roll:
Egyik másik fórumon én is olvastam, hogy rosszakat mondanak a Gynevac-ról, van akiknek nem használt, hanem inkább ártott. Az egyik lány a Nők lapja cafén minden Gynevacos fórumban leírta, hogy neki mennyit ártott ez a szer, és elküldte emilben a doktornőnek is, de elég sokáig nem válaszolt rá, és nem volt elérhető telefonon sem. De még a Gynevac oldal sem volt elérhető, nem azóta jó-e már. Elég furcsa volt ilyeneket olvasni, mert idáig mindenki csak dicsérte ezt a szert... :)
ladinora
 
 


Athiz!
Bocsi, hogy belekotyogok, de szerintem nagyon rendes a doktornőtől, hogy válaszolt és hogy kíváncsi rátok továbbra is ugy?
Gratulálok a babádhoz! :lol: Neked is a Gynevac segített a teherbeeséshez?
ladinora
 
 


Ladinora, nem akarok belekotyogni én sem a beszélgetésbe, de nálunk is attól jött össze! (szerintem)

Kép
elizabeth25
 
 


Elizabeth, dehogy haragszom, de egy privit sem kaptam tőled! Szerintem nézd meg, hogy elküldte-e egyátalán az üzit a net, jó?

Ladinora, szerintem is igen kedves a doktornő, hogy válaszolt!
Szerintem az a lány allergiás lehetett az egyik összetevőre, talán a tartósítószerre. Ez bizony nagy károkat okozhat, az tény. De sajnos ennyi erővel akár az Algopyrinre is lehet valaki allergiás. :roll: Köszi a gratut!

Pusszancs
Vendég
 


Ok, athiz. Lehet, hogy akkor meg sem kaptad! :?
Hogy vagytok? Minden rendben? Sosem jössz msn-re. :(

Kép
elizabeth25
 
 


Eliza, még mindig sehol a privihalom, viszont pl. most is be van kapcsizva az MSN! Bármikor üzizhetsz!
Jobban vagy már? Láttam, hogy tüdőgyuszid van!

Bocs a többiektől, hogy itt diskurálunk!
Vendég
 


Hali!

A Fogamzás-Megmaradt gyógyszerek címszó alatt van egy emberke, aki felajánlott egy doboz Gynevac-ot megvételre!
Ha valakit érdekel, írjon neki!

Puszi :wink:
Vendég
 


eléggé csönd van itt,
de azért én jelentkezem a tapasztalatokkal

a második szuri után vagyok, és nem jött meg. (10 éve nem volt ilyen, és a teszt is negatívot mutat).

találkoztatok már ilyennel?

köszi

axa

axaforum
axaforum
 
 


Szia Axa,

ezt a gyógyszer nemokozhatja, nincsenek benne hormonok. Reméljük baba okozza, és a teszt még korai volt!
pihi
 
 


Sziasztok én is kipróbáltam a Gynatrent mivel Gynevacot nemlehetett kapni ezt a Pharmafutár cég hozta be, de most nemvagyok benne biztos hogy jól csináltuk ahogy olvasgatlak titeket, mert nekünk azt mondták a futár cégnél hogy a gynaterbóől elég 3 ampulla mert annyi anyag van benne mint a magyar gynevacban ami 5 ampulla.Leforditattuk a gynaternt és ott is azt írták benne hogy elég 3 ampulla +1 et lehet adni mert akkor 3 évre ad védettséget és két hetente kellett beadni, de senki nemtudott tanácsot adni se orvos hogy hogy kellene adni mennyit és milyen idő közönként.Lehet hogy kevés volt ?szerintetek?
ja és amit pihi írt nálunk is eza probléma az ellen anyagomra érzékeny a férjem spermája mit lehet csinálni?
évva1
 
 


Szia Évva1!

Ha azt írták a papíron, akkor biztosan elég is a 3 ampulla. Ezt már olvastam máshol is. De a doktornőnek is írhatsz egy emailt, biztosan megnyugtat.

Te honnan tudod, hogy nálatok is az ellenanyag a probléma? Hogy vizsgálták?
Én azt hiszem erre az inszem megoldás csak, vagy az ha egy fél évig óvszert használtok. Addig a szervezetet elfelejti a spermát, és megszűnik az ellenanyag termelése. De tudod ki fog egy fél évig óvszert használni!!!!! :lol:

Egyébként az az érdekes, hogy akinek még ilyen vizsgálatot csináltak, senkinek nem találtak élő spermát. Lehet, hogy táényleg sz@r ez a vizsgálat, ahogyan a Forgácsban mondták.

De m,int olvastad, nekem a nőgyógyász aki felírta a Gynevacot azt mondta, hogy ez megszünteti az ellenanyagot. Csakhát ezt nem tudom mire alapozza. :(
pihi
 
 


sziasztok lenne még egy kérdésem pár napja a hónom alatt fájdogált olyan érzés mint egy mérges pattanás, de nem látszik semmi, most viszont elkezdtem tapogatni és egy pici gömöt találtam ami olyan nagyságú mint egy nagy pattanás de belül persze.Kicsit megijjedtem hogy mi lehet ez, hová kell milyen orvoshoz fordulni sebészhez, nőgyógyászhoz vagy bőr gyógyászhoz?segítsetek!
évva1
 
 


Évva, legjobb, ha rögtön onkológushoz fordulsz, mert rögtön rátér a lényegre, és a legjobb kezekben vagy! Sima nődoki is megnézi, de Ő úgyis továbbküld majd, hogy kivizsgáljanak. Minél hamarabb menj el! Lehet, hogy csak egy természetes folyamatról van szó, de jobb, ha látja szakdoki, főleg, ha a hónod alatt van! :wink:
Vendég
 


Évva!

Egyetértek Athizzal!
pihi
 
 


Sziasztok!
Rég jártam már erre, de gondoltam benézek hozzátok és megosztom a jó hírt. Október közepén sikerült a 3. inszem és holnap töltöm be a 7. hetet. Ma voltam uh-n és 9,4 mm-es babónk van. Én nem nagyon hiszek a Gynevacban (legalábbis meddőségi téren), de nektek talán erőt ad. Az utolsót szeptember elején kaptam meg.

Athiz :)
Örülök, hogy Neked is sikerült.

Minden jót és kívánom, hogy Ti is mihamarabb bebabásodjatok!

Kép
Kép
tiza
 
 


Tiza, de jó, hogy nektek is sikerült! Gratulálok! Kép nincs róla?
Vendég
 


Athiz :)
Sajnos csak a hasi uh-nál lehet képet kérni, ez még hüvelyi volt. Ha kapok legközelebb felteszem.

Kép
Kép
tiza
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: