A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Flocika,
nagyon szimpi!árat kérdezhetek?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné!
Nincs rajta a honlapon? Már pontosan nem emlékszem de, valahol 20 és 30.eFt között volt. Azért ez szimpibb mint Boneco.

Kép
flocika

Flocika!

De az az ötlet nagyon jó volt ám!!! :lol: :lol: :lol:
Én sajnos nem vagyok túl kreatív, sem ebben, sem másban. Úgyhogy szerintem, ez nekem eszembe sem jutott volna.
De nagyon tetszik az ötlet, úgyhogy most tényleg fogok venni egy mellényt.
Mert azért szerintem a téli kabát, ami pufis, és baromi meleg, még nem kéne...

Kép
kuha

én nem találtam az árat,de ha egy picivel több is,mint amit írtál,akkor is szimpi marad!
nagyon köszönöm!
a sünisek meg cukorédesek! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kuha!

Feladó: Kazinczi Eszter (k.z.eszter) hozzászólások (0 db) >>Vélemények az eladóról:
Mellény
Captain mellény /eljén alul és hátán felirattal/, belseje polár anyagból, 1 éves gyerkőcre való 1000Ft-ért eladó.
Feladás: 2006.10.30. 16:50 Lejárat: 2006.12.30.
http://www.babaszoba.hu/services/smalla ... &cid=1&t=2

Kép
flocika

Sziasztok!

Minket is utolért ez a fránya takonykor :cry:
Tegnap nem öltöztettem fel eléggé Marcit. És meghült.
Remélem hamar kilábalunk. A taknyit viszonylag hatékonyan tudom üríteni a nózijából, remélem nem tapadt le.
Meg gőzölünk Nyúlnémódra.

Nyúlné, Annamami
Nagyon drukkolok, hogy ne essetek vissza!

Annamami
Ez a Ti kertetek ahol a képek készültek? Annyira szépséges. Olyan romantikus. Úgy belebújnék a képbe :P

Ayse
Ebben a témában jobban egyetértünk, de azért szerintem nem jó ha az ember elveszíti az optimizmusát. Pedig voltam sok féle helyzetben én is....

Davailla
A hajadat fotózd le nekünk légyszi!

Amúgy ma nagy dobozgyűjtésben voltam. Amikor 1,5 éve költöztünk drága férjem kb 7 db dobozt szerzett.
Mondtam Neki, hogy ennél a költözésnél én vezénylek és bonyolítok Ő követi az instrukcióimat. Hiába, szervezésben ezerszer jobb vagyok. A lakást mint ma kiderült szombaton még átfestik egyszer. :evil: :evil: :evil: Nem látok a pipátol. A fazon mondta, hogy pénteken átadja erre még itt késlekedik nekem. Húúú de mérges vagyok. Pedig mindent pompásan megszerveztem, erre még kerülgethetem szombaton a munkásokat arról nem is beszélve, hogy vasárnap már ott alszunk. Klassz lenne ha még nem száradna meg addigra.
Na kidühöngtem.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Floci!

Hát te aztán fantasztikus csaj vagy!!!

Mindjárt írok is a lánynak!

Köszönöm-köszönöm!!!

Kép
kuha

Sziasztok!

Megjöttünk a nagyszülőktől (több mint egy hétig voltunk), sajnos visszaolvasni esélyem sincs, csak nagyjából átfutottam a lapokat.

Mea, én is örülök, hogy meglettél , bár nem írtam privit, de gondoltam Rátok :) . Lívi mennyit nőtt, nagyon aranyos kislány.

Rókica, én a C&A-ban vettem tappancsos harisnyát Jacknek, kettő van összetűzve, egy barna és egy drapp színű.

Ayse, én úgy emlékszem, hogy a vizilovas járássegítő 9ezerakármennyi pénz a Brendonban. Mi még akkor kaptunk egyet amikor Jack megszületett, de én annyira nem vagyok érte oda, én nem ilyet vettem volna.

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Ancsi, ne haragudj, csak most láttam az emailed, sikerült már a DVD-re írás?

Manka

manka7

Sziasztok!

Ayse!

Én a Berlitznél tanítottam három évig, mondjuk ott kicsit más a klientúra mint magánban (ott nekem is főleg tanulók, nyelvvizsgázók voltak), de nekem ebből a három évből az jött le, hogy nem a diploma teszi, hogy aztán ki tudta megengedni magának, hogy a Berlitz tarifáit kifizesse. Érdekes mit írsz arról, hogy 3 millió tartja el a többi 7-et... erre van valami forrásod, vagy ez saját meglátás?

A feromonos cikk nagyon érdekes... egereknél és más kisemlősöknél már bizonyított, hogy létezik ez a hatás, és hogy a feromonok közreműködésével. Embereknél csak következtetni tudnak a mechanizmusra, de mindenféleképpen elgondolkoztató. Most olyan nosztalgiám lett, ebből a témából PhD-ztem volna, ha ottmaradok, de ennyire nem kötöttek le az állatkísérletek... mostanra meg jól kiestem a témakörből, már nem tudom, hol tart a tudomány. :(

FLOCIKA!!!!

Köszi az infót! Mennénk hozzád babaruhát nézni!!! Hol érhetlek el? Mikor mehetünk?
küldtem PÜ-t.

Rólunk:

Zsuzsa ma is sírt a bölcsiben. :( De most ottmaradtam hallótávolságon belül és kb 15 másodpercig tartott a torka szakadtából való ordítás, onnantól már halkabban reklamált... mikor visszamentem, ebédeltették, de nem kért belőle. :( Azt mondták, nem is reggelizett, csak ivott. Igaz, otthon megreggelizett mielőtt elindultunk. Tízóraira meg csak innivalót kapnak. Mondjuk annyira nem aggaszt, mivel délben elhozom, otthon megebédel. De titokban reménykedem, hogy hátha vérszemet kap a többi gyerek láttán és egyszer csak megeszi a főzeléket! Ma egyébként megnéztem a menüt, ki van rakva a falra, és tényleg egész jó kaják vannak, én is megkóstolnám! Nem jegyeztem meg, de ha érdekel (Totka) akkor lejegyzetelem.

Ami érdekes viszont, hogy hajlandó aludni a bölcsiben... kizárólag a rendes ágyban, nem a rácsosban, de minden délelőtt alszik egyet. Ennek nagyon örülök, de teljesen meglep, azt hittem, inkább kihúzza hazáig. De nem. Mondjuk lehet hogy ezzel is "menekül" onnan - de lehet hogy már tényleg túldimenzionálom a dolgot. :roll:

Én meg voltam ma dokinál, Szilvivel minden a legnagyobb rendben. Három hét múlva megyek a vércukorra, de ezenkívül szép nyugiban, csendben növöget óriásira a pocakom... Már most nagyon nagynak tűnik nekem, de tudom, lesz ez még rosszabb!!!

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Manka!

Köszi szépen! Megnézem... affene hogy holnap nincs nyitva semmi. :evil:

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rokica!
Ezt az adatot a napi sajtóból ismerem. Most így hirtelen nehéz volna kikeresnem ilyen adatot, de ha rábukkanok, megosztom Veled. Azt tudom, hogy a foglalkoztatottsági arány 53%-os Magyarországon, ami azt jelenti, hogy a keresőkorúak 53 %-a dolgozik. Ami tragikusan kevés, pláne nemzetközi összehasonlításban.

ayse

Szerintem sincs összefüggés a diploma és a kereset között. A példámban arra utaltam, hogy egy keresett, hogyne mondjam divatszakma megfelelő végzettséggel rendelkező egyedei is nagy nehézségekkel néznek szembe a munkakeresés során..

ayse

sziasztok!
jól elfáradtam megoint.
asszem Eszti is beteg lesz :(
ma hajnalban megint 3/4 3-tól kb 6-fél7-ig fennt volt, de most nem hogy nem akart visszaaludni, de sírdogált is, amint elaludt felébredt és kisit köhögött is :( kapott panadolt, ma vettem acc-t, szívtam az orrát á lá Nyúlné. legalábbis azt hittem, de kost ltom, hogy fekve kell, nem jó ülve :shock:
most is már vagy 5x felébredt és sírt :(

persze holnap mennénk anyósékhoz, 200 km, csak oda... na ki lesz a hibás, ha nem megyünk?? :roll: apa ilyenkor teljesen be tud pörögni :( azért remélem tudunk menni.

fodrászt ma megjártam, nagyon csini vagyok :wink:

Davallia, kérünk képet a frizurádról!!!!!!!!! mindjárt kilukad az oldalunk :wink:

hát nem dobtatok fel ezzel a munka, gyes stb témával. ma is volt nálunk egy barátnő félém, aki kolléganőm, és nagyon elgondolkoztam, hogy jövőre valamilyen formában vissza kellene csatlakoznom a dolgok folyásába..... még agyalok rajta. mindenesetre eléggé letör a téma.

megyek vészhelyztet nézni, meg asszem aludni :)

KépKép
KépKép
and

Sziasztok!

Most nincs időm írni, csak a hétfői buli miatt!

CSAJOK! BULI!!!!

Akkor most hányra foglaljak asztalt, mert holnap el kell intéznem, mivel mi utána elutazunk????!!!!

8-ra, vagy későbbre? Ki mikor érne oda kb.?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, én is szívesen mennék, nálunk 8kor fürdés, aztán szopi, kb. 8.45kor tudnék csatlakozni.

Manka

manka7

Oké, akkor szerintem 1/2 9-re foglalok aztalokat, annál előbb eddig senki se írta, hogy jönne.

Ha igen, akkor jelezzen aki előbb is tud jönni, mert én is tudok menni 8 előtt, én nem kellek a fektetéshez:)

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!
Hát megpróbáltam visszaolvasni, de valahogy nem sikerül. Csak nézem az írásokat. :) De a képek (+természetképek) annyira gyönyörűek. Nekem egyáltalán nincs depis hangulatom :) :)
(aminkek örülök kifejezetten mivel gimi után volt egy időszakom amit csak gyogyikkal vészeltem át :( )
Bár a hideg megvisel de inkább úgy, hogy iszonyúan görcsöl a lábam amikor jön a hideg. Ezért most is.
Ezek a munka kérdések engem is foglalkoztatnak. Meg a pénz kérdés is. Szerintetek mi az a fizetés amit már "jónak" lehet mondani?
Biztos más -más azért Bp-n meg kisvárosokban de mégis... Kiváncsi lennék.
Ma mikor lementünk mi is overált vettünk fel. Vagyis Roli. ÉS hát kellett is. Nagyon hideg van már.
Olyan jó a csajbulisoknak, hmmm. Azért esetleg egy hétvégi is lehetne majd. Volt már valaki az Állatkerti játszóházban? Nem akarunk ott talizni? Nekem nagyon bejött. Na meg Rolinak is.
And,én is megyek pénteken fodrászhoz. Juhéjj!!! Ennek úgy tudok örülni.
Juci, Marcinak hogy megy az evés? Ezekkel a költözésekkel mindig van valami... De a lényeg, hogy hamarosan ott lesztek.
Nekünk november 7-én lesz kész a függönyünk. Úgy várom már. Egyenlőre egyik ablakon sincs...
Sziasztok:
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Barbi!

Én is tudnék menni korábban is! Zsuzsa hétkor fürdik, nyolckor már alszik, de sztem David meg tudja oldani nélkülem is! Ha másnak is van kedve, kezdhetünk korábban! Én valószínűleg amúgy is kidőlök olyan 10 óra magasságában és jövök haza aludni. Most is azt kéne, mielőtt felébred a kis minidiktátor...

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Róki!
Akkor legyen 1/2 8? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Manka! :)

Köszi :)

Mi is betegek vagyunk, Lívi már köhög is.
Kinek mit írt fel doki erre a nyavalyára???
Mindneki elvitte dokihoz beteg babóját?
Ha nem lesz jobb holnap megyek a dokihoz vele.
A francba, ennyi betegség :( :( :(

Ja és ma igyekszem lefotózni a csizmát, mert azt is elfelejtettem...

Amúgy volt mindenféle, fiús csajos uniszex.

Minden márka, mindenféle árban.

De nem gondoltam volna, hogy Siestát találok ennyiért.(8900)
Mert a cipői kerülnek már több mint 10000-be sajnos.

Na megyek, mert csajszi ébredezik
Tuti, ezért is alszik sokat(betegség)

Puszi Nektek!

Mea
mea

Megann!

Elfelejtettem, hogy 13 féle csajos csizmi meg bakancs nagyobb méretben volt, a 25-31 méretek között. Ami nektek még nem aktuális. :(
Nolcsinak viszont 26-os baki kerestem (volna)..... :?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Nézzétek meg, önbizalomnövelő!

http://vicclap.hu/movie/2093/

ayse

Jó reggelt lányok

Barbi akkor hova lesz e menet?

Kép

Kép
prüntyi

sziasztok!
nem tudom mitől,gondolom a Kataflántól(cataflán?) :oops: ,sokkal jobban van Kisnyuszi,végig aludta az estét!
tegnap voltunk apósnál,jól kiszívták az orrát,ott már a láza is felszökött és nagyon szarul volt,még sosem ltaam ilyennek az én huligánomat! :( ,bár se atorka nem volt vészes,se a foga nem volt begyulladva,de biztos nagyon legyengült,hogy így kikészült!
tegnap rengeteget alukált és ma reggelre sokkal jobban van tényleg,az orrát azért szívni kell,de az már nagyon profin megy 8)
egy picit át is visszük anyumékhoz,hogy neki is legyen változatosság a napjaiban,mi meg meglátogatjuk az ikreket és szüleiket,akikkel nagyon rég nem beszélgettünk egy jót,pedig régen sülve-főve együtt voltunk!
Fanni lány már nagyon jól van,de csütörtökön még jön szívásra velünk,Hari Lilije van a legjobban,viszont teljesen kiborult a szívástól,ahogy azt neki illik! :? :P igazi ellenálló!de lényeg,hogy jól vannak!Hari is jó bőrben volt :P !

olvastam,hogy megint sorra betegszik meg mindenki és visszaeső gyanussak is vannak,ez valami katasztrófa!Mea,szerintem vidd orvoshoz LIvit,biztos,ami biztos!

apóstól megkérdeztem az influenza elleni oltást,amit ő ellenez,pedig nagy védőoltás párti,de szerinte az elavult,szar és felesleges!úgyhogy ilyet nem kap Kisnyuszim!
fütyijét is megnéztük,jó szűk,nem is huzogatom tovább,mert ha meggyógyul kezelésbe veszik! :shock: :?

BabamnetesBuli!!!!
igen,igen,igen!már el is kéreckedtem,én inkább nem mondom,hogy hányra érek oda,de gondolom olyan 8körül!nem tudom!de megyek az fix!reméljük drága Kisnyuszim nem kap el pont akkor valami új akármit! :shock: :shock: :shock: :evil:

viszont annyit,de annyit magyarázz és énekel és táncol és huligánkodik,hogy öröm nézni! :lol: :lol: :lol:
nem nagyon tudok reagálni és visszaolvasni,mert készülődünk!
pá mindenkinek!
és nagyon sok nyuszis gyógypuszit!!!!!!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Rókica!

Az ELTE Biológia Doktori Iskola Szerkezeti Biokémia Programjában csináltam-csinálom-csinálnám a PhD-mat. Elvégeztem a 3 évet, "csak" szigorlatozni kéne, meg megírni a disszertációt. Megpróbálok erőt venni magamon, és megcsinálni.

Megann!

Már régóta akartam kérdezni, hogyhogy Citroen Xsara Picassod van és nem Renault Méganod? :D :D :D :D :D :D

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Göndörzsóf!

Nem mondod, hogy itt három év a PhD!!! Az amcsi programok amiket én nézegetek minimum 4 de inkább 5-6 évesek. :( Amibe én jártam, az is hivatalosan 5 éves volt, de az én szakomon (biológiai pszichológia) inkább tovább tartott kijutni onnan.

És mi lenne a szakirányod? Laikusok számára érthető vagy nagyon elvont?

Barbi!

Nekem jó!

Betegség!

Most én kezdtem taknyolni, fáj a torkom, nagyon remélem Zsuzsa nem kapja el tőlem!!!

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Rókica!

Fehérjeszerkezetkutatás mindenféle műszerrrel, fémionok hatása egy bizonyos enzimre.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Rókica!

Úgy három év itt a PhD, hogy 3 évig hallgat az ember tárgyakat, de a kutatómunka, a cikkek, dolgozat megírása elhúzódhat, ritka, aki 3 év alatt végez is.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Sziasztok!

BULI!!!!
Felhívtam a teaházat és asztalt, helyet nem lehet foglalni :(
Viszont le lehet foglalni egy különálló kis helyiséget, ahol kb. 8-an férnénk el. Ez viszont 3000 Ft.
Ki mit szól hozzá????
Én benne vagyok, ha elosztjuk, nem olyan vészes.
VISZONT SÜRGŐSEN LE KELL FOGLALNI, HOGY LEGYEN HELY!
Kérném a visszajelzéseket, hogy oké-e, mert én holnap elutazom és akkor már nem tudok ezzel foglalkozni, csak ma!!!!!

Köszi :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

Hogyhogy nem lehet asztalt foglalni??
Na mindegy végülis.
Szerintem nem rossz ötlet ez a külön helyiséges, csak:
- egyrészt szerintem ez csak akkor működhetne, ha azok, akik azt mondták, hogy jönnek, tuti 100 %-ra mondják. Mert azért az nem túl kellemes neked, ha lefoglalod, és utána ott maradsz a kakiban, mert mégsem tud mindneki ott lenni.
Ráadásul nem is tud mindenki olyan sokáig maradni (pocakosok), és nem bizti, hogy igazságos lenne tőlük is annyi pénzt beszedni.
Persze, az egész nem egy nagy összeg (3000 Ft), de azért mégis.

Én most nem tudok Neked 1000 %-ra nyilatkozni, de kb. 80-85 %-ban mondhatom, hogy tudok menni.

De hallgassuk meg a többieket is, nekik mi a véleményük.

Hová utaztok egyébként? És legközelebb csak vasárnap leszel??

Kép
kuha

Barbi! Nekem is jó a korábbi időpont. Milyen hülyeség, hogy nem lehet helyet foglalni!!!
Esetleg más helyszín?
Ami még jó, de szintén kicsi, az az Azték Chocolat a Károly krt-on. ÁÁ, most néztem, este 7-ig van nyitva!

Akkor valami jó kávézó? Akár a LF-en :), akár Zsolnay kávézó a Béke szállóban (Nyugati és Oktogon között), vagy bárhol máshol.

Na, visszaolvasok, és próbálok reagálni.

bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Barbi! Nekem is jó a korábbi időpont. Milyen hülyeség, hogy nem lehet helyet foglalni!!!
Esetleg más helyszín?
Ami még jó, de szintén kicsi, az az Azték Chocolat a Károly krt-on. ÁÁ, most néztem, este 7-ig van nyitva!

Akkor valami jó kávézó? Akár a LF-en :), akár Zsolnay kávézó a Béke szállóban (Nyugati és Oktogon között), vagy bárhol máshol.

Na, visszaolvasok, és próbálok reagálni.

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

LÁNYOK!!!!! A KOORDINÁTÁKAT MÉG MINDÍG NEM TUDOM...OKÉ, HOGY TEÁZÓ, DE HÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL? Bár nálam sem 100 % a lefekvés miatt...

Lányok, még egy kérdés...ti most hogy bírkóztok meg a csemeték körömápolásával? Nálunk az a helyzet, hogy ha Tüncsi alszik le tudom vágni, de mivel akkor eléggé száraz a körme, félek, hogy beszakad...viszönt fürcsi után, ha szépen kiázik, és ébren van szinte lehetetlen normálisan levágni, és kiszedni a zoknimaradékokat a körme alól...sajnos, most már többedszerre gyullad így be egy egy köröm csücsök, és utána csúnya bőrkeményedés van a helyén...most meg úgy vettem észre, hogy az egyik körme (a többihez képest) el van szineződve...félek, hogy körömgomba...7.-én úgyis megyek vissza vele a bőrgyogyihoz, és megmutatom neki...már ha hagyja Tüncsi...addíg is van valami ötlet?

Kép

Kép
prüntyi

Ez volt az 500. hozzászólásom! És rögtön 2-szer! :D

Ayse! A vizilovat én a babaszobán vettem használtan 5500-ért Saci szülinapjára, és semmi baja, Saci kezdte el most a matricáit lekapargatni. :D Erre viszont tényleg kár lett volna 13e-t kiadni. Egyébként nagyon szereti, azzal már szépen jár, nélküle viszont nem hajlandó menni (ha kézen fogjuk, az is jó persze!)

Mea! Várjuk a bakiról a képet!

Én is, Saci is betegek vagyunk, folyik az orrunk, nekem iszonyatosan fáj a torkom, Saci picit köhög, remélem a torokfájást nem ragasztom rá. :(

Hétfőre igyekszünk meggyógyulni, hogy el tudjak menni!

Tegnap este voltam MRI-n, holnapra lesz eredmény. A hangja is elég szörnyű, engem ezzel rémisztgettek, de ami iszonyú volt, az, hogy 15 percig kellett hanyatt feküdnöm mozdulatlanul. Kristóf iszonyúan mocorgott, én meg amikor kihúztak a csőből, nem bírtam fölegyenesedni. Nem egy 37 hetes kismamának találták ki ezt, az tuti! :( A pasi meg nem értette, hogy mi a bajom, miért nem kelek föl. :? Kérdezte, hogy rosszul vagyok-e, mondtam, alapvetően nem, csak a derekam beállt, úgyhogy mozdulni se bírok. Aztán nagy nehezen csak fölkeltem, de órákkal később is éreztem még...

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Bodza!
Gyógyuljatok meg hamar!
Te szegény! Fogalmam sincs, hogy bírtad ki hanyattfekve negyedórát!!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Anno ANdrissal még a kozmetikusnál is féloldalt feküdtem és 2 percenként változtattam a testhelyzetemen, különben nem
bírtam volna! Szerencsére már vagy 20 éve járok hozzá (fantasztikusan jóóóóóóóóó), úgyhogy nem volt gond ebből (meg különben is tök rendes!).
Érdemérmet érdemelnél!!!!!!

Nyúlné!
Jajj, Ti szegény visszaesők! AAAnnyira sajnálom. Én aztán át tudom élni mi ez! Apósdoki mit mond, meggyengült Kisnyúl immunrendszere a betegeskedéstől, ezért esik vissza, vagy mi az oka? Jobbulást Nektek!

Davallia!
Jó lett a frizura nagyon! :D
Szerintem sokan örülnének, ha ilyenre vágathatnák le a hajukat! :D
(csak nekik hajfelvarrásnak vagy betoldásnak hívnák) Én azt hittem, tüsihajad lesz!

Annamami!
Holnap?????? Mi mindenképpen megyünk, mert kell a sapi és máskor nem tudunk. Úgy néz ki, a férjem is jön, mert nem lesz az a programja, ahova ment volna, de beültethetjük a Libribe, vagy a Saturnba is leküldhetjük. :D

Mi ma voltunk Flocikánál és megint jó kis ruhahalászatot tartottunk! :D:D:D
Kuha! Ránk jó lett a kordkabát! :)

ayse

Sziasztok!

Akkor viszont megkérek valaki mást, hogy intézze a helyfoglalást, mert mi holnap reggel elutazunk Kehidakustányba és vasárnap délután jövünk csak meg.
Nekem teljesen mindegy, akár kifizetem a felét is a 3000 Ft-nak, nem egy nagy összeg. :wink:
Szóval én biztos ami biztos alapon lefoglaltam a külön termet a teázóban és ha közben mást döntötök, akkor vasárnap este még mindig lemondhatom :D

http://www.vorosoroszlanteahaz.hu/
Itt az elérhetőségük, pontos a cím: Jókai tér 8.

Én szívesen megyek máshová is, akár kávézó, akár étterem, akár bármi más. :D
CSAK LÉGYSZI INTÉZZE EL VAKAI! :wink:

Nem biztos, hogy tudok még jönni, mert pakolni kell, de ha nem, akkor legyetek jók, amíg nem vagyok! :wink: :D

Pusztok!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mire bejelentkeztem, apát keresték skype-on, brrrrrrrr.
Barbi, nekem jó a Vörös Oroszlán is, meg más is (ott van még a Karma is). És mi van, ha nem béreljük ki és szabad? Vagy ilyen nincs?

ÁÁÁÁ, nem is tudok gondolkodni, tiszta pipa vagyok a monori házrendezés miatt, aminek nem látom a végét, de annyit kikötöttem, hogy egy tapodtat sem mozdulok, ha nem lesz minden tiszta addigra. Annyira idegesit, hogy nem tudom kézben tartani a dolgokat, ide vagyok kötve, nincs akire hagyhatom Julcsit, apával nem tudok kimenni, mert ott meg most nincs hely, ahol egy gyerekkel el lehet lenni.

Juci, látom, nálatok is csúsznak a dolgok. Remélem, ott tudtok aludni vasárnap és minden szép lesz addigra.

KépKép

KépKép
majola

Sziasztok! :)

Nyúlné,
Sajnálom, hogy Kisnyuszi ilyen nehezen gyógyul és mindig visszaesik szegény! Remélem, most már hamarosan a gyógyulás útjára lép! :)

Bodza, Rokica
Ti is gyógyuljatok meg hamar! :)

Kicsit kivagyok! :( Dani nem kérte este a cicit. :( Ilyen még nem volt. :( Igaz, hogy itt vannak a vörösök, de már 5 hónapos kora óta meg szokott jönni és soha nem volt gond eddig. Remélem, nem akar még leszokni. :( Kíváncsi vagyok, hogy reggel kéri-e.... Így az elalvás is nehezebben ment neki, pedig fáradt volt szegénykém....

benianyu

Na én is beestem!

Barbi, Buliscsajok!

Én továbbra sem tudok menni.
Férj azt mondta, menjek nyugodtan, ő is megy focizni, Lénára vigyázni meg áthivja anyóst :? :?

Egyébként ma temetőztünk jó sokat, Lénának jól kicsipte az arcát a hideg és én hülye még be se kentem neki.... :( :(
Most este fürdés után jól bekentem Babylove-os windandweather krémmel..
Remélem helyrehozza...
Ráadásul tök átfázott Léna lába...bár nem ment gyalog egy tapottat sem, de csak egy harisnya volt rajta meg a magasszárú cipő :( :( :( mégis tök hideg lett a lábija :( :( :(
Remélem nem fog meg vagy ami mégrosszabb felfázni :cry: :cry: :cry:
Olyan hülye vagyok, hogy nem adtam rá még egy zoknit.. :cry: :cry: :cry: :cry:

Benianyu!
Szurkolok a holnapért...cicid nem fáj?
Vagy ilyenkor már nem tud kellemetlen lenni ha egy adag tejcsi megmarad??

Nyúlné!
Jajjjjj még mindig, vagy már megint :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Mielőbbi gyógyulást.....
Apósdoki nem adott valami jó tippet, hogy hogy tudod kivédeni hogy Kisnyulat elkerüljék a betegségek jobban???
Harihiradónak nagyon örültem :P :P :P :P

Göndörzsóf!
Fúúúúúúú akkor Te már a cél előtt vagy..
KI KELL KÉNYSZERITENED MAGADBÓL EZT A NYAMVADT UTOLSÓ SZÖSSZENETET!!!!!!!!!!!

Egyébként meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Én sem értem....a Citroen jobban tetszett...design-osabb szerintem mint a renault... :P :P :P :P

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu, Jack sem kérte ma a cicit, ő sem szokott ilyet csinálni, és nálam vörösök sincsenek, lehet, hogy van valami a levegőben. Az elalvás nálunk több mint egy órát vett igénybe, volt nagy orditás :(.

Manka

manka7

Megann,
Drukk drukk drukk, hogy Lénának ne legyen semmi baja!!!
Már olyan sok tej nincs a cicimben, hogy fájna. Az inkább, hogy Dani elkezdte harapdálni. Úgy csinált, mint ha fogalma sem lenne, hogy mire való a cici?!?! :? :cry: :?

benianyu

Manka,
Tényleg? Nahát! Lehet, hogy összebeszéltek? Na, félretéve a viccet, nálatok sem volt még ilyen? Szegény Jack is szenvedett az elalvással, ahelyett, hogy a cicin elaludt volna??? Dani is nehezen aludt el, kb. negyed óra alatt. Talán 6-7 hónapos korában volt utoljára ilyen, hogy állandóan felállt az ágyban és nem bírt elaludni.

benianyu

Benianyu, sajnos nálunk a mai napig előfordul néha-néha, hogy Jack nehezen alszik el (ő is feláll az ágyban), viszont a cicin mindig megnyugodott, ma meg csak forgatta a fejét :? . Remélem holnapra visszaáll a rend mindkettőnknél.

Manka

manka7

Jó reggelt! :) :)

A dátum melletti időt nekem kéne átállítani, vagy elvileg automatikus állítja át a babanet? Még mindig nyári időszámítást mutat.

Manka,
Hogy aludtatok? Dani hajnalban elfogadta a cicit. De mostanában a visszaalvás is olyan nehezen megy. 5 - 3/4 6-ig próbálkoztam, mert beleőrültem volna, ha felkel hajnalban. Bal cici, jobb cici, takaró, simogatás, babatej, simogatás......

Persze Beni rögtön felébredt, ahogy Dani elaludt, így már nem feküdtem vissza, inkább jöttem netezni. Ő nem tart rám igényt, ha nézheti az Animal Planetet.
Annyit írtatok róla, hogy én is teljesen rákaptam a Vaterára, olyan jó cuccokat találtam a fiúknak. :) Most is azon lógok. :)

Barbi,
Ha még olvasod! Érezzétek nagyon jól magatokat a hosszú hétvégén! :) :) :)

benianyu

Jó reggelt!

Manka, Benianyu!
Tegnap Nati is akciózott este, majdnem 10 óra volt, mire letudtam tenni. Ő sem nagyon akart cicizni, de azán hajnalban, amikor felébredt és ki kellett szívnunk az orrát, elfogadta. A teát viszont nem kérte. :?

Barbi!
Érezzétek jól magatokat! :)
Nem tudom, mi lesz a hétfői bulival, meglátom, hogy lesz Nati.
Ha szívni kell az orrát, lehet, hogy nem tudok menni, mert ha felébred csak én vagyok neki jó, Apa egyedül sem az orrszívással, sem pedig a vissza altatással nem boldogul. :(

Zsuzsa!
Előreláthatóan mikor költöztök? :) Kitartás!

Juci!
Gondolom pakolsz már?! :)
Olyan jó nektek, úgy irigyellek! :) Alig várom a tavaszt, hogy mi is lépjünk!

Minden kis betegnek jobbulást kívánunk!

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami-híradó:

Lementek a mamához gyertyát gyújtani. Aztán ott ragadtak, mert Mazsi beteg lett. Először "csak" torokgyulladás volt, de aztán bronchitisz lett belőle. :(:(:( Szegény Mazsi annyira köhög, hogy lila lesz a feje, Annamami eléggé kétségbe volt esve. :(:(:( Kaptak légzéskönnyítő kúpot, de szobafogságra vannak ítélve, úgyhogy vasárnapnál előbb nem valószínű, hogy hazajönnek. :(:(:( Annamami mindenkit puszil!

ayse

Sziasztok

Sajnalom hogy ennyi betegeskedes van, Mazsi, Nyuszi gyogyuljatok gyorsan!!!!

A kis baglyokat nem szamitom ide, remeljuk a nemalvasnak es nehezen elalvasnak mas oka volt!!

Manka, Benianyu mi most elkezdtuk azt probalni, hogy nem cicivel alszik el David, hanem apa altatja, elotte jol bevacsizik, es ejjel sem kap cickot, csak ot utan.
Remelem igy jobbak lesznek az ejszakaink.
Danibaba jo alvo ugy emlekszem,

Manka, Neketek azt hiszem hasonlo osszevisszasag volt mint nalunk, nem?
Hogy alltok az ebredesekkel? Nekunk a mai ketto az jonak szamit. De az ejfelinel apa altatta vissza 3 perc alatt, neki gyorsabban megy, mert nincs cickoja :)

ppanna es David
ppanna

Sziasztok!

Ma annyira semmihez nincs kedvem, hogy nagyon!!!! :? :? pedig Apa is itthon van, hosszabított a tegnapi napon, de ő is így van. A frontra fogjuk.Panna is nyűgös, nyáladzik ezerrel, bújik a kisörlő fogacskája.Panadollal kenegetem az ínyét, az tuti jó.
Davallia
ÁÁÁ, értem a tüsi hajad, mostmár hogy felraktad a derékig érő hajkoronád!!!!Előtte én is azt hittem, hogy kb. akkora lett, mint az én hajam!!!!! :D
Ayse
Egy kis fáziskéséssel, de értem az apróbetüst!!!!Köszi!Hogy Te milyen furfangos vagy!!! :lol: :lol:

Mindenkinek jobbulást!!

Szép napot Nektek!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Sziasztok.

Csak gyors bekukk.
Most jöttünk haza,vásárolni voltunk Melivel.
Vettem neki egy kantáros anorákot 1990FT!!!!-ért. :)
Igaz,hogy kék szinű,de szerintem a kék jó kislánynak is.
Ime:
Kép
Szerintetek nagyon fiús??

Vettünk még egy bélelt bársony nacit 990FT!!!-ért.
Kép

És itt egy kép a csizmijéről,amit a babaszobán rendeltem:
Kép

Na,termékbemutatónak vége!! :lol:

Látom megint vannak beteg babák! :(
Mindenkinek gyors gyógyulást!!!

Nemalvóknak pedig sok-sok álommanót!! :D

Itt Miskolcon az előbb már szállingózott a hó!! :?

Megyek rámolok,mig Meli alszik.

ancsi26

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: