A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Hajni, Zsófi teljesen felborult az óraátállítás miatt.......ma 2* fog sztem aludni...délelőtt 1/2 11-kor azt hitte, hogy 1/2 12 van, és elaludt. :D :D :D Most meg megint kezd álmos lenni.

Ser, tetszik nekem a kesztyű, sál kombináció, nagyon aranyos! Nálunk apa megkérdezné, hogy miért jó az, ha egy kesztyű újjbáb is.....a nagy reális.....pedig sztem nagyon édes! A házba sem élte bele magát addig, amíg nem volt fix. Most már igen, most már tervez ő is. :)
birolili

Birolli

Gartulálok! Én is szívesen segítek bármiben, ha kell!
Ha szükséged van dobozra, csak szólj! A barátnőm az Univernél dolgozik és ha szólok, gyűjt neked! Most merre laktok?

KépKép
kattic

Sziasztok!

Úgy tünik Boti forditva van bekötve.... :lol: Életében először majdnem 7-ig aludt!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Bezzeg a Danus ő 7-8 ig szokott, most meg 6-kor már ébresztett, ami több mint szuper volt mert én fél 3-kor aludtam el! :? :(

Szóval kicsit KO vagyok.... :(

Boti megint ott tart hogy egésznap nyüszizik, dobálja magát...gondolom nagyon elege van abból hogy nem tud ugy mozogni ahogy szeretne...VISZONT az egyik oldalára már rengetgszer fordul!!! :)

Csajbuli jó volt, bár bulinak azért nem nevezném... :wink: viszont hizókúrának igen az éjszakai fagyikehely hegyek és éjjel 1 órai McDonalds kaja után... :oops: :?

Seriff
Én is ilyen sapit vettem Danusnak!!!! :D csak persze fiús barna, narancssárga csikos. A kesztyű ....NAGYON ÉDES!!!! Azért még mindig a kiscsaj rucik viszik a pálmát! :wink:

Lili,
Örülök hogy örülsz!!! Szuper! De jó lesz NEKTEK!!! :D

Na ennyire futotta...Boti sír :(

KépKép
KépKép
nana09

Kattic, köszönöm, elfogadom Tőled is a doboz felajánlást, sztem sokra (nagyon) sokra lesz szükségünk..... :roll:
És a navigálást is elfogadom. :) Feltérképezem a környéket majd.
birolili

Lili,
Ez szuper!!! Jo pakolaszast :lol: Kivancsi vagyok milyen a hazatok, bizots nagyon klassz, Mi is gondolkozunk rajta, hogy majd csaladi hazba koltoznenk, de epitkezni nem nagyon szeretnenk.

Hajny,
OK. Akkor a Kohid u-i teazoban inditunk penteken :wink:
mvirag

ágoston hajnalka,
Este lesz időm, akkor küldöm.

Birolili,

Gratulálok! Voltunk este sétálni és megnéztük. Tényleg bele lehet szeretni! :D Mostmár csak türelem, és lassan költöztök!

Kép

Kép
nyhk

Nyhk,
Lehet hogy toletek csak azert kernek ennyit mert tkeppen csak egy gyerek jatszik.. nalunk viszont mind a ketto "jatszo koru". Tehat ok ott aktiv resztvevok lennenek mindketten. Ha biztos lennek, hogy csak 300 Ft-ot kell fizetni akkor szerintem mi is mennenk...
mvirag

Lili,
gratulálok a házhoz, ez tényleg jó dolog, emlékszem, egy éve már nekünk is biztos volt, és novemberben valamikor költöztünk.
Lilit nem tudom, megviseli-e az óraátállítás, aludt egyszer fél 11-fél 1-ig, most meg egyszerűen belekéretkezett apa ölébe, becsukta a szemét, és elaludt. Azt hiszem, ma megint nem lesz pancsi. Szerencsére épp most cseréltük ki a pelust. Annyira csípem, hogy ennyire jelzi, hogy ha álmos, és egy perc alatt el is alszik. Komolyan, már csak az hiányzik, hogy magától lefeküdjön :D

Kattic,
át tudom én írni, de síma CD-re, nem DVD-n van meg, hanem videóCD. DVD írónk amúgy sincs.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszönjük a gratulációkat, téynleg hihetetlen még mindig nekem. :) Na, nem ömlengek tovább. És a lényeg, Zsófi teljesen megy. Most már nem kér segítséget. ha vmit szeretene, odamegy önállóan. :)

Ma vagyunk 7évesek ráadásul apával, megyünk moziba. :) Megünnepelünk mindent. :D
birolili

Zsófit úgy megkeverte az óraátállítás, hoyg 1/2 11-kor csak 45percet aludt, aztán most 1/2 7-kor teljesen beájult. Ruhástól tettem be a kiságyába. Hát, majd megszokja. :roll: :? :shock:
Hogyan kell átszoktatni egyébként? Vagy magától majd hozzászokik az átállításhoz? :shock:
birolili

Kattic, most olvastam csak :roll: : mi most a Hunyadiban lakunk. A Hunyadi Katonateleptől 5km. Az még biciklivel sem olyan sok....a játszótérig...majd tavasszal kipróbálom. Kattic, ti is szeretnétek játszóteret az udvarba? Apa már mondta, hogy tavasszal Zsófi is fog kapni. Akkor nálunk is össze jöhetünk egy bulira. :)
birolili

Holnap baba-mama klub 3-tól. Akit érdekel jöjjön. A multkoriról Dettus csinált képeket: https://www.babanet.hu/album/main.php?album=10952
hátha valaki még kedvet kap!
(Kattic, Pillle, Dettus remélem nem baj, hogy "közkincsé tettem" a képeket.)

Kép

Kép
nyhk

Sziazstok :)

lili
naggggggyon gratulálok örülök neki hoyg végre találtatok :)reális apócátoknak üzenem hoyg talán azért jó a figurás vesztű mert sok gyerek úúúútálja a kesztyűt ez meg azért csak izgalmasabb hoyg még lehet is vele "játszani " :wink:
én is naggyon szertem a szilcoop-os turit nagyon jó szerintem :)

seriff
nem baj hoyg nem volt lepedő majd keresm még azért köszönöm hogy megnézted :) bár most 3 éjszaka nem volt bepisilés de ezt még nem kiabálom el :)
nagggyon tetszika kesztyűtök meg a sapitok :)

kob
???????

mvirág
én szertem az anya tantis könyvet mi sem konkrétam mindn enap csináltunk belőle mindent de jó ötleteket adott és ami nagyon jóó szerintem hoyg leirja hoyg az adott korban mi a reális milyne cselekedetek és hoyg mit kellene csinálni nekem anno ez nagy segitség volt. És ami nagyon jó szerintem a hosszú téli estékre jó kis játék ötletek vannak benne :) szerintem :)

NEKünk tök jól jött ez az ora átállítás :D ma is már 1/2 6 fent voltam tök kipihenten azt hiszem szükségem is lesz rá mert mától öszi szünet van 3. ig vasárnap meg ösznépi névanpi buli ugyhoyg izgi lesz 3 gyerköc mellet kisuvickolni a házat és még sütni fözni is 30emberre ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

csajok
samékal milehet beszélt vele valki mostanában ???
hanyadik hét körül is jár ?

Kép

Kép

Kép
roz23

nana
vagy aki anita gyógytornászhoz járt
eltudnátok nekem küldeni a telefonszámát egy barátnőmnek kellene naggyon köszönöm meg esetleg marianét is mert nekem egy régebbi modbil száma volt csak meg ami már lehet hoyg nem is él :) kössszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lili, drukkoltam nektek! Sokszor gondoltam rátok tegnap, hogy milyen választ kaptatok. Örülök, hogy sikerült! Én is tervezgetem már a kertemet, pedig a kertes ház még fényévnyire van :?

Nyhk, én is csak Orsiért fizettem csütörtökön. Bár Flóra szinte haza ment :) Ha csak a helyért kellene fizetni, akkor sztem lehetne lefaragni az árból (legalább megpróbálni). Ha bejönne a zenebölcsis jelleg, akkor reálisnak tartom az árat. Nem gond, hogy betetted a linket.

Seriff,
nagyon nehezen szokta meg Hanna a tapaszt?

Nem tudom megyünk-e ma. Flóra megint náthás (visszaesett) őt biztosan nem vinném. Egyébként is itthon van, mert szünet van az oviban.

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Lányok, én ma szeretnék menni a baba-mama klubba, csak nem egészen tudom, hogy hova kell menni.
Nem találkozna velem vki vhol, és együtt odamennénk.... :) :roll: Köszi. :)
birolili

halihó

1 valamit magyarázzatok el nekem léci. Az előző oldalon miért van Virág hozzászólása alatt cukker aláírása? v rosszul látom?

Lili
Gratulálok!

Baba-mama klubb jól hangzik! Csak 1 baj van....Gyop minden játékot végignyalna :roll:

Kép
Kép
Kép
thymi

Thymi, ezt észre sem vettem......jó kérdés. :) Lehet, h. nem volt ideje Virágnak befejezni a levelet, és Cukkernak szeretett volna írni....
birolili

hát a kuglóf kicsit debil lett :lol: , de finom :D

Kép
Kép
Kép
thymi

Gyop megint alszik....ma 2.szor. Remélem nem ez a délutáni, mert akkor estig megbolondulok :oops: Még nem is ebédelt :?

Kép
Kép
Kép
thymi

Nyhk,
Meddig vagytok ott a baba-mama klubban ma?
mvirag

akko rsenki nem tudja nanán kívül egyik gyógytornász tel. számát?? fontos lenne kösszi :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Mvirág,

Mi 3-5-ig ott vagyunk. Ha nem is pont 3-ra érünk oda, de 5-ig biztos vagyunk (ráérünk apa 7-re szokott hazajárni :( )

thymi,
Sajna Petra is azt csinálja, de nem tudok ellene mit tenni. Gyertek el, és nézzetek szét!

Birolili,
Van kéznél gyrekülése Zsófinak? Mert akkor a Hunyadiban felszednélek benneteket (ugye ott laktok))

Kattic,
Ugye jöttök? Katival délelőtt beszélgettünk, hogy miket lehetne csinálni, és lett összeszedve egy pár játékos foglalkozás.

Kép

Kép
nyhk

pillle,

Megnyugtattál. :) Én is úgy vagyok vele, hisz Ádámmal délelőtt járunk, akkor Petra az utánfutó, most pedig fordítva van.

Kép

Kép
nyhk

Nyhk, nagyon köszönöm a felajánlást, de jobbszeretnék biciklivel menni, mert akkor akkor tudunk haza jönni, amikor Zsófinak már elég volt. :) Tényleg köszi. :) Hova kell menni?
birolili

Birolili,

A jókai utcán van. Ha a város felől mész, akkor balra van, majdnem azzal az utcával szemben, ahol a piacra kell lefordulni. Az ablakokra állatok vannak festve, illetve a kapura egy nagy táblán ki van írva. hogy Ugri-bugri játszóház. Meg fogod találni. De ha nem találod akkor szólj, segítek. Priviben elküldöm a számom.

Kép

Kép
nyhk

seriff
már kérdezni akartam szemészeten jártatok, láttam hannácska bal szem le van takarva találtak valamit ? Kinél voltatok dokinál ?Mindig csak a bal szemet kell takarni ? Hogy viseli nem veszi le?Hogy birod leszedni tapaszt hoyg kis bőrét ne húzza ?
Boccsi a sok kérdésért de bizti tudod niki is szemüveges és most lehet hoyg ő is kap tapszt mert szemcsit nem lehet rá erőszakolni sem :?

Kép

Kép

Kép
roz23

Lili, gratula a házhoz!
Nem fáztok a bicajon? Mi már két hete hanyagoljuk...Hogy aludt este Zsófi?

Pille, Roz, egyáltalán nem volt nehéz megszoknia a tapaszt, első két nap még Ő tartotta a fejét, h tegyem fel, na persze aztán letépte, egy hét alatt 15 db-t használtunk el.Azóta néhány könnycseppet ugyan ejt, de simán fel tudom tenni. Már első nap meglepett, mert én max 20 percet jósoltam, és valami 6-7órányit volt fent, akkor is anyós vette le, merthogy dörgölte a szemét, na azóta inkább nem teszi(mármint anyós)...eléggé nyúlik vele a bőre is.

Roz, Barna Katalinnál voltunk, szemüveg nem kell, +1-es a bal szeme, de még nőni fog, ezért nem kell szemüveg, viszont gyengébb az egyik szemizma, azt erősítendő kell a tapasz. 2 napig a jobb szemet takarjuk(balt erősít), egy napig a balt takarjuk(jobb se felejtsen el), amíg ébren van rajta kell lenni, na ezt fürdésig módosítottuk, úgyhogy még 1órányit utána nincs tapasz, és reggel is kb annyit.A bőrét húzza, de nem epilál, bizti nem kellemes, de azért nem olyan,mint a leukoplast...kicsit néha piros a helye....ezt kenegetem esténként-na ezt útálja :D .

Pille, jobbulsát Flórának, remélem csak sima nátha!

Kép
seriff

seriff
egy kis hőőőős Hanci :)
nem probáltad még azzal a leoldóval amit kórházban is használnak modnjuk nem konréten rá spricelni gondoltam hanemmodjuk vattára és átkenni vele a tapaszt bár elég necces mivel a szemcskéjére nem tudom hoyg hoygan hatna na most rájöttem hogy még sem olyan jó ötlet ez :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, nem jön le nehezen, de fontos, h elég jól ragadjon, különben a könynen leszedhetné, vagy esetleg ha sír, a könny is leáztathatná....Tudod, ilyenek, utálják, ha nyúlsz a szemük felé!
A férjem 18hós kora óta szemüveges, állítólag sosem akarta leszedni...na de ki emlékszik erre pontosan?:.......

Kép
seriff

könnyen--bocs!

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm az IWIW meghívót,még kevesebb idő lesz bármire.De nem érdekel,minden csoda 3 napig tart,legfeljebb egy hétig.Nagyon köszi mégegyszer. :lol:

Lili
Örülök hogy megtaláltátok a kedvező házat,irigyellek.Bár mi is itt tartanánk.De még ezt a lakást kellene eladni először.Gratula a kitartásotokhoz.

Ser
hogy vettétek észre hogy baj van Hanna szemével?Látható jelei voltak?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sajnos nem tudtam elmenni a baba-mama klubba, közbe jött vmi. :? Remélem a következőn ott tudok lenni.

Ser, hát, mostanában mi sem bicikliztünk, ma egy kicist igen, de nagyon nem jó már. Hűvös van biciklin. Pedig mindketten szeretünk bicizni. :) Meg ez a szabadság nekünk.
birolili

Hajny, azt vettük észre, h időnként beszalad a bal szeme Hannának, de nem az a klasszikusan " nem tudod hova néz, úgy keresztbe áll a szeme" típus.

Lili, értem én, h szerettek bicajozni, de sztem is hideg van már, bár dlben épp jó idő volt.Mit néztetek a moziban? A ruhástól az ágyban akcióból mi lett?

Cukker, minden ok? Csak szünet van Bencének is,igaz?

Balim, meggyógyultatok már? Ugye Eszti nem kapta el?!Küldök majd pü-t is holnap.

Kép
seriff

Ser, ruhástól az ágyban :lol: : este 1/2 7-től aludt reggel 5-ig, aztán cicizett és aludt még tovább 1/4 7-ig. :) Ált. így alszik. :)
birolili

Sziasztok!

Seriff, tényleg ügyes Hanna, hogy nem akarja leszedni a tapaszt. Cukkerék úgy tudom elutaztak Sopronba, azért nem jelentkezik.
Flóra nem ússza meg a dokit, már a házi praktikák nem használnak. Ráadásul már csak Orsi egészséges itthon. István holnaptól vasárnapig itthon lesz, de egymást kúrálhatjuk :cry:

Olyan pangás van mostanában. Mi most beszorultunk betegen autó nélkül. Legalább befejezem az elmaradt dolgokat itthon.

Dobok két képet. Orsim+Lucám

Kép Kép

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Ser, Syg
köszi, talán rendbe jöttünk, és a lényeg, hogy Eszter nem kapta el!!! És amióta az AB-t szedi olyan étvágya van, hogy hihetetlen, már majdnem 10 kiló :roll: , pedig mikor a kórházba mentünk, akkor csak 8,5 volt. Virágaidat sajnálom, hihetetlen, és végtelenül elszomorító, hogy milyen emberek vannak. Hanci nagyon édes a sapiban és a nacija se semmi :).
balim

Lili,
gratulálok a házhoz! Katonatelepen belül merre felé van egyébként? Szép nagyot aludt Zsófi :) .

Pille,
jobbulást Nektek!

Hajni,
jelöltelek az iwiwen, de még nem igazoltál vissza :roll: .

Thymi,
megvan az időpont. Hétfőn megyünk Szegedre a katéteres vizsgálatra! Remélem minden rendben lesz. Ja igen, még azt akartam, hogy Eszter sugárban hányt a Zinnattól, azóta Supraxot kap, nem olyan rossz az íze és csak egyszer kell adni egy nap. Nálatok hogy alakul a gyógyszerelés?
balim

Pillle,

Nem is mondtad (írtad), hogy Orsi ilyen szépen áll!
A baba-mama klubbal kapcsolatban annyi változás van, hogy van egy gyes-en lévő ovónő, aki végig velünk van, és ő irányítja majd a babákkal kapcsolatos játékokat.

Kép

Kép
nyhk

Balim,
Boztos minden rendben lesz. Jo hogy megjott Eszti étvágya, ez is arra utal, hogy most jol van. Mi tovabbra is kethavonta nezegetjuk Beni pisijet, de eddig negativ :lol: majd januarban kell mennunk vissza a gyereknephrologushoz.

Nyhk,
Vegul mi sem mentunk a babaklubba, mert inkabb kihasznaltuk, hogy ki lehetett menni a levegore. Majd esos idoban :wink:

Kattic,
Gyertek hozzank nyugodtan szivesen latlak Benneteket. Mi nekunk is el kell tolteni valahogy az esos delutanokat :wink:

Gondolkodtam, hogy a telen elmennenk csaldilag valami olyan helyre "nyaralni" egy hetre, ahol a babak is tudnak pancsizni, vannak klassz gyerekmedencek, es viszonylag gyerekbarat, tiszta. Egy ilyenben voltunk Kehidakustany-ban. Tudtok meg ilyen helyet?
Jo lenne ha a szallas nem horribilis osszegbe kerulne :wink:
mvirag

Egy ígért járós kép: Ma sikerült lefényképeznem. :)

Tényleg punnyadás van itt.... :(

Kép
birolili

Sziasztok!

Balim
Nem tom hogy mikor jelöltél?Folyamatosan jönnek az emailok,én klikkelek mindre.Az a helyzet képet szeretnék először feltenni,mert aki rég látott,az hadd ismerjen meg,csak kedvesem kell hozzá,mert újra teleoítette a gépet és sok minden máshogy van.De figyellek ám.

Virág
irigyellek hogy elmentek vhová így télen,mi nemhiszem hogy elmegyünk,bár apa jövőhéten szabin van.Gyűjtünk már Anna szülinapjára,meg rá egy hétre Karácsony,nekünk anyagi csőd a december.Ráadásként megbeszéltük Endrével hogy a Szilveszterre rendezünk itthon egy bulit,még az is .Már 3 éve itthon töltjük a Szilvesztert,így jön a buli hozzánk.Unokatesóm azt mondta nagyon szívesen vigyáz Annára,ők mindig otthon vannak.Mi jó előre gondolkodunk mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille,
nagyon szép kislányod van,a virág is szép,de Orsi fajább.

Lili
Supi a szerkótok,Zsófi is édes.Jó érzés hogy már elindult? jó mi?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Balim
Gondolok rátok hétfőn,szorítok hogy minden rendben legyen.Tök jó hogy jó étvágya van,lassan lehagyja Annát,ő most 10 kg 70 dkg.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ma Lili is tett egy-két lépést önállóan :D :D :D
Szerintem véletlen volt, de olyan fél méterről odajött hozzám. Aztán apu próbálgatta hívni, de felé csak egy lépéseket.
Az önálló állás már kevésbé gond, azt nagyon sokszor csinája.
És végre ma egy ujjal nyomta meg a játékait!!!!

Virág,
a debreceni Aquaticum nagyon jó, a sógoromék minden évben vannak ott néhány napot a gyerekekkel, most is ott vannak. Mi jövő héten megyünk, ha gondolod megnézhetjük, mennyi a szállás. Mi a céges vendégszobában alszunk, az "elég baráti", ezért nem tudom a rendes árat.

Lili,
nagyon édi Zsófi maci:) Semmi babakocsi... :wink:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
engem is érdekelnének azok az árak,hátha eljutnánk mégis valahová,köszi :)

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Lina, a ház előtt sétáltunk csak. :lol: Hideg volt, így nem akartam elindulni sehová. És a babakocsit már nem szereti Zsófi. Úgy látszik kezd kinőni belőle?????? nem tudom. :roll: ha tolom benne, kb.200m után nyafog, hogy vegyem ki. Aztán persze vissza nem nagyon tudom tenni.
Mi is kíváncsiak vagyunk az árakra Lina, nekünk maradt még üdülési csekkünk. Egy hosszú hétvégére való, el szeretnénk menni vhova télen, kb.3napra.

Pille, nektek jobbulást kívánok!

Hajni, szilveszter.......úúúúúúúú, az még jó messze lesz! Lehet, hogy mi szanaszét leszünk a cuccainkkal. És csak otthon fogunk szilveszterezni a dobozok között a nappaliban. Én erre vágyom. :D
birolili

Ja, és Gratulálok Lilinek! :) :) :)
birolili

Még vmi! :roll: Pille, nagyon szép Orsi, és a virágod!!!!!! Gyönyörűűűűűűű!!!!!!!! :) Nagyon szeretm a virágokat én is! Tele lesz a házunk velük. :)
birolili

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: